Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Nehéz ilyenkor valamit is írni, azért fogadd õszinte részvétem.

Neva!
Titeket sem kerül el a rossz dolog. Sajnos a tavasz már csak ilyen, aki egy kicsit is gyengébb elviszi. Én már csak tudom. Õszinte részvétem nektek is.
Laura remélem olyan jól veszi a fogas akadály, mint a többi kis bébi ittKép

Anita!
Máténak küldöm: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zoli!
Megkésve bár, de törve nemKép NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT! Na nem nekedKép

Dodus!
Köszi a lepedõs mesétKépKépKép nekem is hiányoznak, csak nekik ne mondd elKép Vizsgán ügyes légy, de ne tanuld halálra magadKép

Puszika, mindenkinek Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Zoli!
Kissé megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánok Boldog szülinapot Bendinek!

neva!
Nekem sem könnyû még eligazodnom,de majd kialakul!

Gyöngyöske!
Õszinte részvétem!

Marika!
Köszi!
Dorka baba jól van,gyarapszik szépen,szopizik?

Panka!
Benike jól van?Hogy érzi magát?
Mi most már rendbejöttünk,de Máté még étvágytalan.

Okosítsatok ki egy kicsit!Hogy lehet ide berakni eteket a figurákat?

Anita
kacajka

Sziasztok!

Anita!
Részletes leírást találsz a bal oldali menü "Dokumentáció/Formázás" pontjánál. Ott is a "Képek, mellékletek és jelzések"-nél.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Köszönöm szépen!
kacajka

Sziasztok Lányok

Köszönöm a jókívánságokat ismét.

Anita, ha gondolod minden sikertelenség érzése nélkül gyakorolhatsz a fõmenû próba területében, én is és gondolom a többiek is így tettek Kép

Zoli
bbendi

Még bele kell jönnöm!

Szeretném megragadni az alkalmat,hogy mindenkinek
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánjak!
A lányoknak sok illatos kölnit,és vizet,a fiúknak pedig
sok locsolni való hölgyeményt és pirostojást!

Ádikám tud locsolóverset!
1 tök,2 tök,vigyázz öntök!
Van amikor nem jut eszébe,és azt mondja,locsolok!Olyan édes!
Puszi mindenkinek:Anita
kacajka

Sziasztok!

Én is szeretnék mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánni! Töltsétek kellemesen ezt a szép tavaszi ünnepet!

Kata007! A Nõk Lapja Café mai fõlapján találtam egy cikket, amiben a Budapesti Állatkert húsvéti programjai szerepelnek. Talán nézd meg, hátha tetszik Nektek! Én a nyíregyházit is csak ajánlani tudom, mert nagyon jó hely!

Puszi Mindenkinek!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Babuci állandóan balra fordítja a fejecskéjét, nem hajlandó jobbra nézni, hiába eröltetem. terpesz gatyó van rajta, így oldalra nem tudom fordítani, bár akkor is két perc múlva hátára fordult és balra fordította a fejét. Ha elfordítom neki jobbra, akkor rögtön visszafordítja. Nincs valakinek ötlete mit csináljak, nehogy nagyon elnyomja, vagy valami.

Ja és a terpeszgatyó olyan nagy rá még, pedig 56-os. Még ha a rugira teszem akkor is lóg egy kicsit. ti ezt hogy oldottátok meg?

Egyébként mindenkinek, aki már nem lesz itt holnap. NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKETKép és természetesen SOK-SOK LOCSOLÓTKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Mi tavaly húsvétkor voltunk a nyíregyházi állatkertbe, de megfogadtuk, hogy legközelebb hétköznap fogunk menni. Mivel ünnep volt, iskolákban szünet rengetegen voltak. kocsival nem lehetett már teljesen elmenni az állatkertig, mert dugó volt. De az állatkert nagyon klassz, Gyöngy nagyon élvezte. Igaz a felfújt lufikat 500 Ft-ért árulták, amit Gyöngy hamar fel is eresztett.
Bár azt hiszem ilyenkor mindenhol tömeg van.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok és rendhagyó módon Fiúk!!!!

Köszönjük az ünnepi jókívánságokat, mi is hasonló szép dolgokat, kellemes ídõtöltést kívánunk mindenkinek.

Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Marika!
Miért kell a gatyó?Van valami probléma a csípõvel,vagy csak javasolta a gyerekorvos?
Mátén nem volt egy percet sem.a gyerekorvos mondta,hogy adjak rá,mert nagysúlyú baba volt,de Õ is mondta,hogy szép szimetrikusak a combika barázdák.
A fejével én sem tudtam mit kezdeni,mert Õ forgatta saját magának!Általában jobbra fordul,de szép gömbölyû a fejecskéje,úgyhogy nem izgulok,és Te se tedd!

Anita
kacajka

Szia Anita!

Apósom csípõficamos, így jobb megelõzni a bajt, ez nekem is megnyugtatás, meg javasolták is.
Most megfordítottam a babaágyban, és msot jobbra nézett, lehet hogy néha így néha úgy kell lerakni.

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Szia Marika!

Éppen azt akartam javasolni,amit tettél:forgasd a kiságyban.Nekünk a fal mellett volt a kiságy,a belsõ oldalra tettem színes dolgokat,falvédõt,stb.Ennek ellenére nagyon sok baba a fény felé fordítja szívesebben a fejét,tehát kifelé.Ha fordítgatod a kiságyban,akkor kénytelen lesz másik irányba is fordulni.

Mariann
mariann

Sziasztok!

Kissé megkésve, de köszönöm mindenkinek a "hányingeres" tanácsokat!
Elõször is a szülinaposoknak sok boldogságot, akik családjában haláleset történt, annak õszinte részvétem!
Továbbra is elég nyomott a hangulatom, nem nagyon akar múlni a rosszullét. De mit várok, hiszen még csak 8 hetes vagyok. Csütörtökön voltam az elsõ UH-n, 3 órát vártunk a férjemmel, mire behívtak! Reggel 8-kor találkoztam a dokimmal, és mondta, hogy egy kicsit várni kell, és amikor 10 után megjelent, meglátott, látszott rajta, hogy restelli magágt, amiért elfelejtkezett rólam, ezért rögtön behívott.
De az a lényeg, hogy minden rendben, a CRL 13 mm-es.

Evaeva! Te is a megyeiben szülnél? És ki az orvosod?

Mindenkinek kívánok nagyon szép ünnepet!

Ditta
Ditta

Sziasztok!Kép

Mindenkinek köszönjük szépen a képeslapot! Kép

Mi is nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek! Kép

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Mi is köszönjük a képeslapokat, és Mindenkinek

Kép

Katáék

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a Húsvét és kipihentétek magatokat.Kép

ZoliKép
Sok piros tojást gyûjtöttél?Kép

Lányok+ZoliKép
Akkor mikor legyen a tali? Vagy dobjunk fel pár idõpontot mint a múltkor?

Gyertek és írjatok jó sokat.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Mi egy jót kirándultunk tegnap.Kép

Végül Nyíregyházát választottuk.
És most bemásolom amit a topicomba írtam:

Kicsit megijedtünk amikor odaértünk, mert akkora sor állt, hogy Miskolctól Nyíregyházáig az út kevesebb idõbe telt, mínt Nyíregyháza végétõl az állatkertig. Egész közel találtunk parkolót, de amikor már bent voltunk hallottuk, hogy a yardos kollégák hangosbeszélõn figyelmeztették az autósokat, hogy ne is menjenek tovább, mert nem tudnak parkolni. Sõt, egyirányúsították is az utat az állatkert elõtt.
Mindenesetre Dórinak nagyon tetszett, sikongatott, kacagott.Kép És persze Dancsi is nagyon jól érezte magát.
Nagyon nem bántuk meg, hogy oda mentünk.
Én már nem annyira élveztem a tömeget. Vittük a babakocsit, de abban a tömegben nehéz volt tolni (bár nagyon sokan voltak babakocsival), na meg Dóri is alig volt a kocsiban, hiszen abból nem sok mindent látott.

Megfogadtuk, hogy egyszer nem ünnepnap is elmegyünk. Erre jó alkalom lesz, hogy Dancsiék oda mennek busszal osztálykirándulásra. Mióta tudjuk, Dancsi azóta nyúz, hogy menjek vele, mert sok szülõ megy. Én eddig nem mertem Dóri miatt igent mondani, de most már tuti megyünk utánuk kocsival.Kép

Ha valakit érdekel [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/2693.html?1050953834#POST31769" TARGET="_top]ITT[/url] van egy pár kép.

Kata

Ui: tali ok!Kép Most vasárnap nekünk nem jó, mert megyünk Pestre, szombat pedig csak késõn (16 óra után), mert Dancsinak suli van.

KépKép

KépKép
kata007

KataKép
Szupik a képek.Kép
Mi csak Diósgyõrbe mentünk ki fagyizni, de nekem már az is nagy program volt.Kép
Off: milyen márkájú gépetek van?

Panka

panka

SziasztokKép

Tegnap sokan voltunk kirándulni, ahogy így elnézemKép Mi Sátoraljaújhelyen voltunk. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer menjen el oda, gyerekekkel meg pláne. A város végén van a libegõ. Nagyon sokan voltak, sokan gyerekkel. Mi meg attól féltünk, hogy nem fog mûködni, mert a hétfõ és a csütörtök szünnap. Ehhez képest zsúfolásig tele volt. Nagyon szép onnan a kilátás. És ami még különösen jó, hogy az elõtte lévõ parkoló INGYEN használható!!! Nem úgy, mint Lilán, ahol a hétvégén is kell parkolójegyKép Libegõzés, futkározásKép, elesés (szerény személyemKép) után átruccantunk tankolni kedves északi szomszédainkhoz, kihasználva a lehetõséget. Azután indultunk haza, de nem a 37-es úton, hanem Pálháza felé, ahol meg egy erdei kisvonat van. Ott is rengetegen voltak, és pont ezen a hétvégén kezdett el üzemelni. Sajnos nem próbáltuk ki, mert két óra alatt ér vissza, nekünk az már késõ lett volna. Aztán útba ejtettük még a Boldogkõi várat. Az is szép, van benne több kiállítás, gyöngyörû a kilátás. Igaz, hogy kicsike, de folyamatosan újítják fel, hogy minél több részt a látogatók elé tárhassanak. (Itt is ingyenes a parkolásKép) Aztán már tényleg haza indultunk. Hát így telt el az elsõ, önálló húsvét hétfõnk. Nagyon élveztük a kiruccanást.

Kata, a képek nagyon jók! Ugye szép az állatkert?

Panka, Benit is vittétek? Gondolom, hogy igen, hülye kérdés, visszavonvaKép

Többieknek is ilyen kellemesen telt a hétvége?

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
Köszi! Kép
[url=http://www.digitalkamera24.de/digitalkameras/fuji/FinePix_1400Zoom/finepix_1400zoom.html" TARGET="_top]ILYEN A GÉPÜNK![/url]

Dodus!
Igen, nagyon szép. Nekem is nagyon tetszett, csak ne lett volna az a tömeg...Kép

Remélem nem ütötted nagyon meg magad a libegõnél???Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Nem, nem nagyon ütöttem meg magam. Nem, nem nagyon ütöttem meg magam. Nem, nem nagyon ütöttem meg magam. Vagy már írtam?Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Újra ránkköszöntött a hasfájós idõszak. Hiába betöltötte a 3 hetet.Pénteken még sikerült valahogy megnyugtatni, vasárnap gyönyörûen aludt, de hétfõn és kedden már a szívem szakadt meg ahogy ránéztem a könnyes kis arcockájára a nagy boci szemeivel csak nézett rám potyogtak a könnyei és ordított.
Járunk már minden nap sétálniKépKépKép Csak a babakocsi dög nehéz, így kétemberes, levonszolni még csak-csak, de fel, már nem megy, így meg kell várni a párom délután és a hazajövetelt akkora idõzíteniKép

Kata007!
Jók a képekKép Kíváncsi vagyok már arra az állatkertre én is, na majd jövõreKép

Tali:vasárnap mi is megyünk ide oda, szombaton párom dolgozik.Szóval Katához hasonlóanKép

Dodus!
Örülök, hogy nem ütötted meg nagyon magadKép Olyan vagy mint egy kisgyerek állandóan fogni kellene a kezedKép

Ditta!
Javulsz már?

Marika (hriczom)

Sziasztok!
Köszönjük, a részvét nyilvánításokat, így ismeretlenül is. A búcsúztató csütörtökön lesz.Kép

Kata!Kép
Megnéztem a nyíregyházi fotókat, szuperek. Tavaly mi is ekkora embertömeggel találkoztunk ott Kép, de az állatkert tényleg nagy élmény kicsiknek-nagyoknak egyaránt.

A mi húsvétunk csendesen telt. Vasárnap vidéken voltunk dédinél, hétfõn Gyöngy kis barátja jött fel locsolkodni.

Lina!Kép
Beköltötetek már az új lakásba?

Kriszta, Mariann, Marika és a többiek hol vagytok?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

A talit én sem most hétvégére gondoltam, hanem már májusban.Kép Azt is ki kéne találni, hogy hol legyen.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Most hallottam, hogy Debrecenben nyílik 4D-s ultrahang, így szerencsére nem kell felmennem Pestre. Csak közelebb van. Ha megjártam ,megírom a tapasztalataimat, remélem , nem lesz csalódás.

Puszi mindenkinek:
Ági
Névtelen

ÁgiKép
Írnál valami közelebbit is (cím, telefon) mert barátnõmet is érdekelné.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Mit csináltok ebben a borongós, esõs idõben? Lina, Zoli, Kriszta, már nagyon régen jelentkeztetek. Gyertek és írjatok!Kép
Nekem délután sajnos temetésre kell mennem, remélem akkor már nem fog esni. A fõnököm édesapja halt meg, így egész héten egyes egyedül voltam.
Holnap pedig kéretik értem szorítani, mert közigazgatási jogból megyek vizsgázni. Most még tanulok, írok egy kis puskát arról, ami nagyon nem megy.Kép Vizsga után jövök dolgozni. Így még nem búcsúzkodom a hétvégére.

Puszi Mindenkinek
Dodus

Ui.: nekem még nincs fix programom az elkövetkezendõ hetek hétvégéire, kivéve a 10-t, mert akkor ballagásra megyünk. Nekem bármikor jó a tali!Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

SziasztokKép

DodusKép
Holnapra megy a drukk.Kép Aztán majd számolj be róla, hogy mi volt.

Lányok+ZoliKép
Gyertek és írjatok ide is, ne csak ICQ-n.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Köszi!Kép
Tényleg szép hely, de mint látod mi is úgy jártunk mint Ti. Majdnem élvezhetetlen volt a tömeg miatt. Fõleg, hogy sokszor perceket kellett várni, hogy egy-egy állathoz odaférj.Kép

Dodus!
Részemrõl is megy a drukk holnapra! Kép

Panka!
Ide is írtam! KépKépKép

Ditta!
Mi van veled????

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Na jó, ide is írokKép

Pocakfájás sajna velünk van, így elkezdtük az espumisanert szedni, remélem segít. Háromszor kap szopi után 6-6 cseppet, immár 3. napja.

Dodus!
Holnap szorítunk 1000-rel, és egy Kárpát-medencényit kívánunk, tudod abbólKép Délutánra szép idõt, hogy tudjunk mi is menni sétálniKép Szombaton ti is dolgoztok?

Többség, mi van veletek, senki nem jelentkezik, pedig ebben a csúnya idõben mi mást lehet csinálni, mint a gép elõtt üllni??? (Na jó, én sem ülök itt állandóanKép)

Egyébként, Panka valaki azt mondta, hogy a Semmelweisben is van 3D-s UH és aki oda tartozik, annak ingyen azzal csinálják (aki nem annak meg kell egy kicsit segíteni, de nem annyival, mint Bp-enKép) Nem tudom, esetleg érdemes utánanézni.

Gyöngyöske!
Én itt vagyokKépKépKép

Lina!
Költözés hogy áll, szépen be vagytok már rendezkedve?

Marika (hriczom)

Sziasztok!
Gyorsan leirom, hogy túl vagyok a méhlepénybõl vett mintavételen. Debrecenben csinálták, itt is 9 órától vártam 12-ig, mert nem volt orvos, aki ezt megcsinálja. Mi döntöttünk errõl a vizsgálati formáról, nem választottam a 18. héten vehetõ magzatvizvizsgálatot, mert attól féltem, hogy nagyon fogok lelkileg kötõdni a babához, s a 20. héten és még késõbb megszakitott terhességet nem tudnám lelkileg feldolgozni. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt a veszélyesebb változatot kérjük. Nem mondom, hogy nem fájt, és nagyon-nagyon féltem-félek még most is, mert egy hónapig is fenn áll a vetélés veszélye. Egy hétig szigorúan feküdnöm kell, majd a jövõ héten meglátjuk, hogy fogom magam érezni.Szóval inkább vállaljatok fiatalabb korban babát, elsõsorban azért, hogy ne tegyétek ki ilyen veszélynek, mint mi is. Ez óriási felelõsség a szülõnek, s nagyon izgulunk, de bizom benne, hogy május 12-én csak jó dolgokat fognak közölni velünk. Nem volt idõm átolvasgatni, amit irtatok, fõleg a fekvés miatt, de mindenkit szivbõl üdvözlök, s elsõsorban jó egészséget kivánok mindenkinek. Eva
evaeva

Sziasztok!

Ma voltunk a kórházban. Laura 68 cm és 7390 g. Végre átfodul. Lentebb is raktuk a kiságyat mert könnyen felhúzza magát és feláll. Nagyon siet a második fogacska is, szerintem hamarosan kibújik. Ülni sokáig tud, de ezt letagadtuk mert neki még nem szabad ülni, állni Kép
A dokinéninél a négykézláb állásból szépen kiült Z-be. Bezzeg itthon nem csinál ilyen szuper mutatványokat...KépSzóval mindenki megdícsérte (pedig csak a felét mondtuk el a tudománynak) Kép

Tali: ismertek. Úgy intézzük, hogy ráérjünk és elõtte úgy is egyeztetünk idõpontot.

neva
neva

Sziasztok!

NevaKép
Milyen sok mindent tud már Laura.Kép Már kész nagylány.

EvaKép
Megy a drukk, de úgysem lesz semmi baj.

MarikaKép
Hogy telt az éjszakátok?

KataKép
Megírnád, hogy honnan töltötted le azt a másik programot?

Ditta, Kriszta, Kata(k), Lina, Mariann, Anita, ZoliKép
Merre jártok? Ugye minden OK, nincs semmi baj?Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Dodus!
Gondolok rádKép

Panka!
Jártok már ki sétálni?

Marika!
Hasfájásgyógyító puszi Dorottyának: pussssssssz!Kép

Eva!
Nyugodj meg minden ok lesz....én is biztos halálra izgulnám magam amilyen vagyok....Kép

Kata!
Dórika hogy van? Kép

Tényleg nincs valakinek tapasztalata, hogy lehetne rábírni a gyereket, hogy ne sikítson?
neva
neva

Sziasztok!

Túl vagyok a vizsgán, eremdény egy hét múlva. Mindenkinek köszi a drukkot. Tök rendes volt a csaj, rögtön azzal indított, hogy van-e valakinek újságja, persze alig tudtunk összeszedni egyetKép Aztán még ki is ment! Hát, a többi vizsgámra is csak ilyet kívánok. Ja, és a kérdések is humánusak voltak.

Neva! Talán sikíts Te is, hátha azt meghallva Laura abbahagyja a sikítást.Kép

Tegnap voltam a temetésen. Picit izgultam, mert még életemben nem voltam egyes egyedül temetésen, ráadásul csupa vadidegen ember között. De érdekes élmény volt, ha lehet ilyet mondani. Bányász zenekar is zenélt, még a hideg is futkosott a hátamon.

Mindenkinek jó hétvégét kívánok. Ma milyen szép idõ van. Bárcsak a hétvégén is ilyen lenne. Megy valaki rallira?
Én úgy terveztem, hogy holnap is dolgozok, de úgy látom, hogy az emeleten senki sem akar jönniKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Panka!
Milyen másik programot???

neva!
Köszi, jól!Kép
Laura??? Kép 2. fogacska van már?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Be be néztem, de sok munkám volt, még itthon is azt csináltam, meg voltak egyéb gondjaim is.

Dodus veled voltam, ezért bizti sikerült, egyébként milyen suliba jársz? Én is voltam két temetésen a múlt héten. Szomorú.

Panka, nem csak én hanem a gyerekek is az én ICQ helyemet használják, tehát ha sokat látod bekapcsolva az csak praktikusság a részünkrõl, mert így is lassú Vodával.
Neked nincs ilyened, mármit ICQ?

Éva, bizom benne, hogy nem lesz gond, szorítunk.

Neva ma találtam egy megoldást a sikításra, na nem anyósom jött látogatóba Kép.
A nagylány mániája a diktafon ezzel tanul és ma rászántam magam, hogy véletlenül kialakuló kacagásokat és beszédet - szerintem jobb mint némelyik bemondó a médiában - vegyek fel Benditõl. Ekkor a beszéd közé néhány hangos kiabálása is vegyült, ha visszajátszom neki, rögtön elhallgat és keresi a babát, próbáld ki, talán??

Marika, úgy emlékszem 3 hónapos kora után amikor már nem csak tejcsit ihat akkor múlik el lassan a hasfájás? Nem?

Pussz mindenkinek, Zoli
bbendi

Sziasztok Lányok

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Ide már senki nem ír????Kép

Merre vagytok? Hogy lesz így tali ha ennyire pang a topic???

Zoli!
Szia!Kép
Képzeld, megvan új telcsim!KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Bujócskázunk, 1,2,3,....3456789, Kép most én vagyok és ti?

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Tegnap voltunk egy nagy túrán babucival. Ez annyit tesz, hogy meglátogattuk a legközelebbi rokonainkat, azaz voltunk Szikszón az anyósoméknál és a tesóméknál.
Babuci a hordozóban bealudt, csak az ágyon nyitotta ki kicsi szemeit és szépen elnézelõdött magának és apósommal beszélgetett. Aztán ebédnél Õ is éhes lett és ezért jelzett is. Utána elaludt a szokásos másfél órájára, miután felébredt kiraktuk a "jó" szikszói levegõre ami tényleg úgy elnyomta, hogy nem kelt fel idõben, pedig behoztuk leöltöztettük, ott beszélgettünk felette és semmi, így utnak indultunk a tesómékhoz, szóval újra felöltöztettük, hordozó, leöltöztetés és még mindíg semmi. Ott ébredt fel egy jó fél óra fetrengés után, evett és szépen nézelõdött egy hang nélkül, néha görbült a szájacskája, de rögtön abba is hagyta ha szóltunk hozzá is. Este fél hétkor indultunk volna haza, de akkor már benéztünk a nagynénémhez is, ahol szintén végignézelõdte a dolgotKép A kocsiban szépen elaludt és mikor hazaértünk még hagyott minket vacsizni (kis cumi segítségével), utána pancsi és alvás 3-ig. Szóval kis tündér baba volt. Igaz ma felébredt megint 7-kor (szopi után másfél órával), de hasra tettem magam mellé és még azóta is alszikKép (ennyit a 9 órai etetésrõlKép)
Ennyi minden történt velünk, május egyre tervezünk egy sétát Tapolcán, pénteken jönnek az anyósomék, vasárnap anyák napja miatt újra megyünk még egy körtKépKép

Többiek tényleg tessék jönni és beszámolni mi van a többi szép kisbabával.

Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Igaz, hogy egy kicsit megkésve, de boldog 1 hónaposságot kívánok Dorottyának.Kép És mennyit sikerült felszednie ezalatt az 1 hónap alatt?
Nekünk is szokott így bealudni Beni.Kép

ZoliKép
Igen, nekem is van ICQ, de már írtál is nekem oda.Kép

KataKép
Barátnõmnek a párja nem engedi letölteni az ICQ-t és írtad, hogy te sem azt töltötted le. Na arra a másik programra gondoltam.
Milyen telcsit vettél? Akkor mostmár Vodás netetek lesz?

DodusKép
Szombaton végül dolgoztál?

NevaKép
Igen, szoktunk járni sétálni jó nagyokat, ált.-ban a Népkertbe. És már mindehova visszük magunkkal Benit: vásárolni, barátokhoz... Tegnap pl. a sportcsarnokban voltunk judo versenyen. Horgászversenyre még nem mertünk menni, de ami késik nem múlik.Kép

KépKépTaliKépKép
Május 17. szombat délutánhoz mit szólnátok?

Többiek merre vagytok?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Marika!
Ugye milyen jók is tudnak lenni a gyerekek???Kép
Tényleg örülök, hogy nyugodtan tudtatok "családlátogatni". Az alvás dolgon ne is csodálkozz, mert Dóri még most 11 hónaposan (holnap töltiKép) is nagyokat alszik ha kocsikázunk vagy levegõn van.
Tegnap Pesten voltunk apával. Odafelé végig aludt, bevásároltunk az Auchanban, aztán visszafelé megint végig aludt Mályiig.Kép

Zoli!
Most már örülhetsz, van aki ír!Kép
Ugye örülsz??? Na azért!Kép

Panka!
A neve Miranda és [url=http://www.honositomuhely.hu/ism/kat5/tars/miranda.html" TARGET="_top]INNEN[/url] töltöttem le.

Telcsit vodásat vettem. A cégnél volt egy elég jó akciója a Vodának és azt használtuk ki. A percdíjak nagyon jók, mellesleg a havi elõfizetési díj 100 %-a lebeszélhetõ.Kép A páromnak egy Motorola T720i-t, nekem pedig egy Nokia 3510i-t.
Még a kártya nem jött meg hozzá, úgyhogy most megyünk anyukámékhoz kipróbálni az õ Vodás kártyájával.Kép
A netünk marad a régi, mert a chello-t nem cseréljük le.Kép

Puszi az összes gyerkõcnek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

A szép idõ nem nagyon tart itt a gép mellett. De úgy látom, hogy benneteket sem.

Ráadásul a kicsi a múlt héten csupa kiütés volt (máig sem tudom, hogy mitõl). Doktorka írt neki kencét, aztán 3. napra el is múlt. Ezen kívül torokgyuszi, három napig láz. Szóval így teltek az ünnepek, meg az elmúlt napok. Most meg teljes fordulatot vett a baba eddigi outputja. Mindig szorulós volt, most meg minden pelusba tesz nekem valamit. Igaz elég emésztetlenül jön ki belõle minden. E mellett rekordokat eszik. Szóval nem tudom, hogy ez e a normális, vagy ami volt. Úgyhogy kínlódunk.

Látom, hogy mindenki jól van. Puszi! Kata
killes

Sziasztok Lányok

Ismét boldog vagyok, találkoztam ma valakivel aki olyan szép mint minden kislány ilyen idõs korban, megsimogattam, cirókáztam és mosolyt is kaptam. A szemünk sokáig összeakad, azt hiszem jó vagyok nála. Kép,Kép,Kép.

Marika. ezek szerint Dorottya az utazást a látogatást és a levegõváltozást kedveli, a hasfájás lassan-lassan múlóban ez nagy öröm.

Panka, látod mondtam, hogy feledékeny vagyok Kép ott vagy a listában, minden nap látlak Kép, fényképezõ gép? képmásoló?
Május 17 nekünk jó, de hol?

Kata, merek mást csinálni??

Katak, a szorulás néha Bendinél is elõjön, olyan kegyetlen dolog, van amikor x dolog használ, van amikor nem Kép

Zoli
bbendi

Zoli!

És ki volt az? Kép

Panka!

Ennek örülök. Mi Laurát nem kíméltük és ugyanígy vittük/visszük mindenhová. Szerintem jobb mintha burokban tartanánk õket. Laura nagyon edzett (úgy gondolom) és ez talán ennek is köszönhetõ.

Május 17-ére még semmi program nincs, tehát lehet a tali.

Laura második fogacskája is elõbukkant bár még csak egy helyen látszik.

neva
neva

Sziasztok Lányok
Neva mit gondolsz???

Zoli
bbendi

Sziasztok!

ZoliKép
Ez egy jó kérdés (mármint hogy hol legyen a tali). Az a baj, hogy nem tudjuk elõre, hogy milyen idõ lesz aznap. Mert ha jó az idõ a szabadban is lehetne szerintem.

TöbbiekKép
Nektek jó lenne ez az idõpont?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Nekem is jó a 17-eKép

Képzeljétek, a volt kollégámék kislánya is megszületett! Ma kaptunk egy Megérkeztem! lapot tõlük.

Örülök, hogy a legfrissebb anyukáink edzésben tartják az apróságokat. Így a tali sem fog nekik gondot okozni!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?