Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

na ma 4. napja lázmentesek vagyunk...sok víz lefolyt azóta a Dunán...1 hét láz 2 nap szünet volt a recept..és 2 féle antibigyó 1 hónap alatt...de remélem már vége...

Gabolínó, mi is megyünk kehidára (nagy kedvenc! ) de mi most vasárnap...végre pihizünk...

Eszter, hogy-hogy császár?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,

De jó, hogy jobban vagytok! Örülök.
És persze rátok is irigykedem, hogy mentek kehidára :)

a gerincsérvem, csigolyaívszakadásom és egyéb nyalánkságok miatt lesz császár.

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok Lánykák! :)

Jelentem meggyöttünk :)
Jó volt Pécsett is, enyhén belecsaptunk pénteken és szombaton az iccakába :D Jött velünk a "takarítós" haver is - anyum is ismeri már elég jól, jól kijönnek,szóval olyan mintha rokon lenne :) - és pénteken 3asban mentünk sörözgetni. Felfedeztünk pár új helyet, jókat bölcselkedtünk közben. Szombaton csatlakozott a hugom is meg egy barátosnéja. Szinén elég jól alakult az este,csak szombatra valami táncos parádét gondoltunk és az nem jött össze. Nem igazán volt rá lehetőség sehol, vagy ahol volt - bár lehet elég tré hely volt az is - oda meg nem engedtek be, mert,hogy éjfél után érkeztünk. Ilyet!!! :shock:
Szombaton volt egy céges összeröffenés az orfűi tónál, pontosabban ott a malomnál és nagggyon szuper volt. Egész nap kint voltunk,lehetett lovagolni, ijjászkodni, korongozni, fincsa kaják,sütik voltak... én a korongozást próbáltam ki, mert már nagyon régóta szerettem volna, meg szeretnék is valamikor ilyesmit csinálni. Az ijjászat is jó lett volna,csak végül lemaradtunk. Lovaktól meg félek :S de szeretem őket.

Ma voltunk babakoncertem a művészetek palotájában :) Nagyon szupi volt. Egy 30-40 perces előadás volt és nagyon felfigyelt Andorom a zenére. De ez itthon is mindig így van. És naaagyon szereti már a gyerek társaságot. Vigyorog,kalimpál, sokszor majd kiugrik a bőréből :D olyan édes.

Most kicsit össze-vissza írok időben, bocsesz.
Kehidán meg elmentünk Keszthelyre is, a Festetics kastélyba - Andor kenguruban volt és nagyon élvezte. Kedvencei a tükrök voltak :D
Voltunk még Zalaegerszegen a falumúzeumban, az is szupi volt :)

És akkor hozok pár fürcsis képet :) meg van 1-2 szabadtéri is.
Az usziban naaaagyon vigyorgott az emberekre, várta,hogy ők is ránézzenek :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

csjúúú, most mennem kell, mert Andorom nem bírja már :)
megyünk fürcsizni.

Csajok, nincs kedvetek valamikor összefutni a héten? Valamelyik játszó esetleg?Holnap,holnapután?

Prüntyi, örülök,hogy jól vagytok már :) de jó, hogy Ti is mentek Kehidára! :) szerintem is nagyon jó hely.

Esztó,hogy bírod? :) Bocsesz,de elfelejtettem : most Te akkor Veresen laksz?vagy Pesten? Nem emlékszem,bocsesz :oops:

KépKép
KépKép
gabolino

Gabi,
nagyon jók a képek :) örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Veresen lakok :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Prüntyi: Örülök,h jobban vagytok, remélem jól sikerült a hétvége is, rátok fért a pihi!!!

Gab: Nagyon jók a képek, örülök,h jól sikerült a pihitek!!!A babaoncert is klassz lehetett, ősszel Andor már a játszón fog rohangálni,úgyhogy már arra gyúr a haverokkal :)

Eszter: Gratula a haladékhoz!És Boldog 38. hetet :)

Mi Hévizen voltunk, meg a Balcsinál, másnap meg a Macifarmon.

Máj.1-én Veresen leszünk,jön valaki a bulira ,ami ott lesz?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a kedves szavakat, dícséreteket! :D

Menyasszon,
Jajjj de jók a képek! Nagyon szép, édes Fannika! Az a szökőkutas beállás! :D
Én nagyon szívesen megyek a veresi banzájra, de majd meglátjuk még hogy alakul. Sztem lehet kinézünk majd és akkor hívlak :) (csak azt nemtom melyik is az a fenyveserdő pontosan :oops: a tavaknál? de csak megtaláljuk :D )

Szilvi,
Tök édes Koppány a képeket! Nagyon jók! :) Hogy vagytok? Úgy el vagy tűnve...

Eszti,
Veresen, az jó :) akkor majd lehet könnyen veled is talizni :)
Hogy állsz a vizsgákkal? Bevégezted őket? 38. hét! ? Csjúúú,mindjárt a kezetekben lesz a kis ÁLmosotok! :) De jóóóóóó!

Ahhh, most mennem kell, mert még a feje tetején áll a lakás. Andor most elpilledt,szóval kell egy kicsit haladnom.

Szerintem én ma elsétálok Andorral a tavakhoz, lehet viszek pokrócot is, kicsit "piknikezünk" :D ha valakinek van kedve csatlakozni, várom :) tel. számomat tudjátok ;)

Pusza

KépKép
KépKép
gabolino

Menyasszon,
nektek is tök jók a képek :) Fanni milyen kis mosolygós.

Gabi,
igen, lehet majd velem is könnyen talizni :) bár én nem vagyok még képben mi hol van (annak ellenére, hogy 6 éve lakok itt )

A vizsgák jól vannak :) lassan haladnak, csütörtökön van egy visszatapsolós vizsgám. remélem azt még megvárja Álmos. szülés után is lesz még vizsgám, hát kiváncsi leszek :)
most jöttem a ctg-ről, nem lett jó az eredmény, holnap reggel megint vissza kell mennem, ha akkor is ilyen, akkor kórház...

na megyek tanulni :?
jó piknikezést nektek :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Esztó,
Nem voltál véletlenül 23-án 10.15 magasságában a védőnőnél? :) csak azért, mert én voltam Andorommal és volt egy olyan hajú csajszi, mint amilyen neked van emlékeim szerint. Csak mivel a képen,amit feltettél legutóbb szecsiben voltál,így a védőnőnél nem voltam benne biztos,hogy Te vagy-e az :D persze megkérdezhettem volna, csak gondoltam ha Te vagy, hátha Andort könnyebb felismerni :D

Mit jelent az, hogy nem lett jó a ctg??? :shock: ne idegesíts!

Duuurva vagy ezekkel a vizsgákkal most :? mit tanulsz? Ha írtad már akkor bocsesz :oops:

Végül nem sikeredett a tavakhoz elmenni, mert akkora szél van, hogy csak nah. De azért sétáltunk :)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabi,
nem én voltam a védőnéninél :) be akartalak jelölni iwiwen, de nem hozza be most vhogy az oldalt. napszemcsi nélkül látsz ott is :)

A ctg brutál fájásokat mutatott, és olyankor Álmos szívhangja nagyon leesett. Ezért holnap újra kell mennem.

A félév elején azt gondoltam fasza csaj vagyok megcsinálom én simán a vizsgákat, de azért ez a véleményem most némiképp változott :) de továbbra is hiszek magamban. A heller farkas fősulira járok, közgazdásznak tanulok...de már vége lehetne , majd jövő ilyenkor diploma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.eszter 2010.10.07 20:24-kor.

Esztó
Kép
sz.eszter

Klasszikus balett és Jazz balett Tanfolyam Gyermekeknek 4 éves kortól Veresen!

A klasszikus balett és Jazz balett alapjainak elsajátítása.Az órák játékos táncelőkészítő gimnasztikával kezdődnek majd balettrúd gyakorlatokkal és középgyakorlatokkal folytatódnak.Testtartásjavító,mozgás.koordinációkészség és ritmusérzék fejlesztő.Az órák egy héten kétszer vannak és 45 percesek.Kislányoknak és kisfiúknak egyaránt,4-13 éves korig.

HELYSZÍN: VERESEGYHÁZ,2112 BUDAPESTI ÚT 3/c.(A VERESI BOX CLUBBAN)
IDŐPONT:KEDD:17-17.45ig
PÉNTEK::16-16.45ig
1 alkalom 1000 Ft.10 alkalom 7500 Ft.Először az anyukák beülhetnek,hogy tettszik e az óra!

Mindenkit szeretettel várunk ,aki szeretné gyermeke mozgását és tehetségét fejleszteni!Kérem szíveskedjenek előre telefonon jelentkezni:Nagy Netta:06-20 255-09-11

Nagy Netta:Tánctanár
tánctanár:netta

Hahó,

gondolom mindenki majálisozik :) lehet mi is kinézünk délután.

Tegnap megjártam a kórházat, újra csináltak ctg-ket, uh-t, mert akárhányszor mozog Álmi nagyon leesik a szívhangja. A nyakánál van a köldökzsinor,és az feszült. De tegnap azt mondták jól van. És kb 3800 gr már :shock: kis dagadt madár :) hétfőn,kedden újra ctg uh, már ha kibirjuk addig. Meszesedik a méhlepényem is már.

szép 7végét mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Gab: Aztán mi csak kinézünk,Fanni ment egy kört a körhintával meg berohant a kutyás show közepére aztán indultunk másik buliba :)
Ti voltatok?

Esztó: Hogy vagy?

Többiek: Hogy telt a hosszú hétvége?

Nálunk igy : http://fannihermina.blog.babaszoba.hu

Ma megyünk másik oviba is beiratkozni,kivi vagyok már,h melyikbe veszik majd fel (Május végén derül ki).

Kép
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Eszter,
Nem lesz semmi gond! :) Andornak is a nyakán és a pociján volt a köldökzsineg és rendesen megszületett. Persze figyelni kell erre. Nekem a ctgk jók voltak,szívhang esés csak a szülésnél jelentkezett a fájások alatt.
Júj de izgi, nemsoká új csöppséggel gyarapodik a topikunk :) Gondolom már nagyon tűkön ülsz. Most mi a végleges dátum?

Menyasszon,
nem voltunk végül veresi majálison, ezért nem is hívtalak. Péntek d.e. elmentünk Pestre egy haverhoz, ahol van a 3 héttel idősebb kislány és hát egészsokáig voltunk. Valamikor fél5 körül értünk haza, majd gyors porszívózás, felmosás (ami még elmaradt :D ) mert jött utána meg hozzánk egy haver pár,akik itt is aludtak.
Nagyon szépek,jók a Fannis képek! Jó lehetett a banzáj azért :)

Kora, szilvi, Prüntyi? Hogy vagytok?

Most robogok...mennem kell majd bevásárolni.
Amúgy szuperul vagyunk most is :D Andorom már tud ülni (bár még ott vagyok oloyankor melle mert néha elzakózik) de pont ma beszéltem a gyógytornásszal és kérdeztem,hogy ültethető-e ha már tud, de nem magától ül fel. És azt mondta, hogy inkább ne, mert nem tud maga kievickélni még ebből a pózból. Szóval már tud, de most még akkor nem csücsültetem :)
Nagyon viháncolós, barátkozós kiskölök :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok,

Most jöttünk dokitól. Ma megint több volt a pulzus leesés mint tegnap. Aztán uh volt, de rendben van minden. Reggel volt nagy ijedelem, mert nem akart mozogni sehogyse. hiába ráztuk, semmi. Aztán olyan idegbeteg mozdulattal ráztam meg, hogy valamennyire felébredt, de nem túl aktív ma a drágám.
Pénteken újra ctg. Ha nem indul be, akkor jövőhét kedden reggel 7:30-kor kell befeküdnöm a kórházba, és szerdán lesz a császár. szombat óta erősebben fájdogálok, gondolom a frontok miatt.
Persze, már izgulunk ezerrel :) apa nem enged már vezetni se :( úgyhogy hurcibál ide oda, holnap is jön a vizsgámra, vagyis visz. igazán bemehetne helyettem :)

A majálisra mi is kiugrottunk. Hát nem volt vmi nagy durranás, el is jöttünk 10 perc után. inkább fagyiztunk a főtéren :)

megyek ledőlök picit, különben ülve alszom el. (ahelyett, hogy tanulnék :? )

Esztó
Kép
sz.eszter

Helló-helló! Vagyok, csak sok a munka, nekiestünk a szobáknak, pontosabban egyenlőre csak a gyereknek, ha kész utánna jön a mienk. Jó darabon a vakolatot is le kellett verni a vizesedés miatt, szóval nem kevés a munka. Levivel meg állandóan kell vkinek lenni, mert nem egyszerű a gyerek.

Csak pár sor, mert már kissé fáradt vagyok + Cuci sem alszik még. :roll:

Nagyon jók a képek!!!!!! A Fannisak is (favorit a szökőkutas vagy a virágot illatozó..? Nem is tudok dönteni) meg az Andor babás is! Együdt meg tényleg csuda jól néztek ki!!!! :) Már kész vizimanó! :)

Eszti ez már tényleg nagyon izgis, a finisben vagy!!!! :) Nem lesz semmi gond hidd el!
emlékszem én ilyenkor már alig vártam, hogy kinn legyen, alig tudtam már mozogni akkora fóka-mami voltam! 8)

Na még egy mondat aztán megyek! Gabi én sem erőltettem semmit Levinek, szerintem sem szabad és mégis gyorsan megtanult mindent. Ők tudják mikor értek meg rá. Igaz az sem zavarna ha még mindig nem tudna menni, most azért egy fokkal könnyebb lenne... 8) :oops: :wink: Na jó, lehet már így 15 hósan kezdenék aggódni. :wink: Ja és kibújt a 16. fog is közben....

KépKép
kora

Tényleg, Szilvi, Prüntyi???????????? :?: :?: :?: :?:

KépKép
kora

Sziasztok!

Eszter: Akkor elvileg 13.-án születik Álmos, ugye? A bátyámmal akkor egy napon lesz a szülinapja :D

Kora: Jó munkát, kitartás!

Gab: Klassz lehetett a kisbabás babatali :) Ügyi Andor,h már ül, édes lehet ahogy rákap erre a lehetöségre, teljsen mást / többet lát igy már a világból, nagy dolgok ezek :)

Mi megvagyunk,hétvégén buli,kirándulás,jövö hétvégén 2 buli,meg a suli, meg gyúrunk a hónap végi fesztiválozásra ,apával megyünk meg barinövel és párjával, Fanni 3 napot lesz Kertesen, habár Ö is jöhetne mert szintén fesztivál arc a gyerek, de most szülök napja lesz aztán vasárnap Gyereknap :) De idén már Ö is jön fesztiválra majd,imádja a Kispált, Korait,Kiscsillagot,Neot,Belmondot,Animát-ott a helye :D

Oviba felirták, hogy hova veszik fel az majd Jún. 5-ig derül ki,azaz hónap végén kb.

Jó hétvégét Mindenkinek !!!

Kép
Vendég

Sziasztok,

tegnap adaptációra kiengedtek a kórházból, úgyhogy még ma és talán holnap is itthon aludthatok. Csütörtökön bent tartottak 10perces fájásaim voltak. Benne volt a pakliban, hogy elöbb megcsászároznak,de aztán nem így lett. Jól be is paráztam :) nem volt elég idő ez a 9 hónap, hogy felkészüljek erre :)

úgyhogy ha minden jól megy, akkor csak kedden reggel kell visszafeküdnöm és szerdán császár.

Menyasszon
igen, 13-a maradt így :) az én férjem is aznap ünnepli a szülinapját :)

szurkoljatok majd :) aztán ha hazajöttünk, jelentkezem :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Most csak gyorsban annyit, hogy Esztó, NAGYON drukkolok!!! :) jaajj, olyan izgis és szép ez az egész.
Jelentkezz majd,amint tudsz, várjuk a szépséges képeket majd (gondolom ezt mondhatom már akár mindenki nevében :) )
Pusza

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Esztó: Kitartás, nemsokára teszed felfelé a rengeteg édes babapasis képet Álmosról :)

Ez a héten a két legelképesztöbben idióta cikke a babanetnek, hogy honnan szedik,nem tudom, de szerintem nem kéne eröltetni nekik :)

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=090511

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0905081
Vendég

Aranyosak vagytok :)

majd megkérem a nővéremet, hogy tudósítson :)

Esztó
Kép
sz.eszter

na és akkor az utolsó pocakkép :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Esztó!
Hatalmas, gyönyörűséges pocakod van! :) Ránézésre meg merem kockáztatni, hogy még az enyémet is übereled, peig nekem sem volt egy csöppnyi :D
Nagyon szurkolok és gondulok Rád! :)
Várjuk a híreket, képeket!
Puszi

(majd írok később még, csak most Andorom nyüglődik)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok! Csak pár sor erejéig...

Eszti de szép pocid volt!!! Ugyebár már nyugodtan írhatom múltidőben! :) Amint tudsz jelentkezz, kiváncsi vagyok nagyon! :D

Nekünk az egyik szoba kész (bútor még hiánycikk), a másik félkész állapotban. Jól össze vagyunk így nyomorítva, nagyon pici a ház és a butor a mi szobánkból be van zsúfolva a többi helységbe, alig férünk. még jó is, hogy nincs gyerekbútor most.

Levi tegnap kapta meg a 15 hós oltást prevenarral egybekötve (végre valahára). Apa vitte (én apeh) és csuda büszke volt, mert nem sírt és mondták, hogy nagyon jól néz ki a gyerek. :D Meg is mérték: 85cm és 11,3kg.

Bocs hogy bővebben nem reagálok, de mennem kell állandóan Manó után, most ugye rengzeg dolog van szanaszét (a töltőket nem is találjuk pedig az én telóm már 2 napja le van merülve), sokminden van amihez nem nyúlhat most (szerszámok stb) és apa ráadásul éjszakás és aludna szegény. Ha végeztünk jövök!!! (Azért benézek olvasó módban hátha lesz hír Esztiről)

KépKép
kora

Sziasztok!

Eszter: Én részemröl tűkön ülök, de elvileg már akkor Álmos baba megszületett ma, úgyhogy Kép

Kora: Kitartás a kecóhoz, nem lehet egyszerü most , nálunk az elözö kecóban volt ez azaz az udvaron-hiába volt nagy udvar mert tele volt minden izével a nagybátyám miatt (viz-gáz-fütésszerelö mérnök) igy a gyerek mögött kellett folyamatosna lenni,ha kint volt.

Klassz kis méretei vannak Levinek!Örülök,h megvan az oltás!

Indulunk csavarogni,azaz cipöt próbálni,tegnap eltetettem neki egyet a Deichmanba egy szandit, de Fanni anyumnál volt játszani és próba nélkül nem vettük meg neki.

Kép Sárkányeregetés apával :)
Vendég

Sziasztok!

Álmos tegnap megszületett 13:00 körül 3700 gr 54 cm és hajas és csudahelyes kispasi :) Eszter is jól van :) már megyeget,úgy néz ki van mivel etetni Álmi bébit :)
képeket majd tesz Ő fel :)

szia Mennyasszon :wink:

napsugarast :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszönjük,Viranka!!!:)
Én is most akartam felirni:)
Esztó: Itt is GRATULA és sok puszi Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük Viranka a szép hírt!
Esztó, Nagyon nagy gratula a kis Álmos babához!!! :) :) :)
már nagyon várom a képeket :)

Pusszantás mindenkinek! :)a

KépKép
KépKép
gabolino

Helló-helló!

Csak gyorsan gratulálni jöttem! Persze nem bírtam magammal (Levi is éppen elvolt az egyik könyvével) és a másik topikban körülnéztem, van egy kép Álmosról (talán telefonos..?) és hát azt kell mondanom egyszerűen gyönyörűűűűű!!!!!!!! :D Gratulálok!
Örülök, hogy minden rendben!

Azért majd ha hazaértél és lesz egy kis időd mi is kérünk képet!!!!

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
kora

Most tűnt fel úgy köszöntem el mint Gabi... nem akartalak utánozni :)

KépKép
kora

Hát igen, a kíváncsiság nagy úr ;) én is lenyomoztam ezek után,hogy hol lehet a kép és nagyon gyönyörűséges Álmos baba!!!! :)

Kora,
Ugyan már, nem csak én használom ezt a szófordulatot :D

Hétvégén megyünk Pécsre, mert anyumnak és ngagyimnak szülinapja lesz,szóval hétvégén nem tudom leszek-e.
Andorral a hétfőn voltam ismét gyógytorna kontrollon és most jövő héten is kell menni (eddig csak havi szinten 1x), mert ugyan semmi gáz, csak a jobb oldalát nagy túlsúlyban használja és azt mondta a nőci, hogy egy kis tornával visszabillenti az egyensúlyt.
Meg a karjai erősebbek, mint a lábai :shock: én tök fordítva gondoltam. Még nem mászik,de már nagyon tolja felfelé a csípőjét. Ha én 4kézláb teszem és ringatom -amit kell is csinálnom- azt nagyon élvezi és meg is marad úgy,csak maga még nem tudja a mozdulatot. De addig még nyugtom van, bár már nagyon várom,hogy 4kézláb álljon :D

Olyan jó lenne már találkozni csajok!! :)

most megyek csinálok egy kávét míg alszik, mert én is mindjárt lefordulok a székről.

Akor ismét:
pusszantás mindenkinek! :D

KépKép
KépKép
gabolino

eszter megkért tegyek álmiról egy képet:)
bocs a kisbetűkért törpe kezemben :wink:

Kép

KépKép
viranka

Sziasztok!

Viranka: Kösziii! Nagyon szép kisbaba, szerintem tiszta Eszter igy képek alapján !!!

Gab: Klassz,h jártok tornára, megelözésnek is jó lehet akár.Nagyon édes lehet Andor ahogy elvan négykézláb ringatva mikor fogod.

Én részemröl szintén kv-t szeretnék inni de Zoli véletlen koffein mentes senseot vett.én meg él 4-re értem haza és ma is buli van este, nappal meg kirándulunk 8) :lol:

Tegnap valami lehetett a levegöben, anyós is nagyim is rosszul lettek,nagyi korházban van de már jól van .

Mindenkinek szép hétvégét,Gab,jó bulit / utazást! És puszilom Pécset,mint mindig :)
Vendég

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!
Esztiék is lassan hazajöhetnek,nem?
Mai képek :)
Kép
Vendég

Sziasztok!
Csak gyorsban:
Álmos naon kis édes! :D Istenem, de rég is volt amikor manó még ilyen kicsi volt! Szerintem is hazajöhetnek ma.

Nekünk még mindig melóval telik a szabadidő, de lassan-lassan finisbe érünk. Legalábbis idebenn...

Láttam azt hiszem a veresi újságban, hogy lesz vmi mozdonyos kiállítás vagy mi (remélem még nem múlt el), egyből Fanni jutott az eszembe! (Nem mellékesen tiszta színésznő a középső képen! :) ) Ha érdekelne benneteket szívesen előkotrom.

Láttam már a klubban én is olyan babát aki az egyik oldalát jobban használta, de már rohanál ezerrel. :) Azért írd meg mi volt! Na és hogy telt a nagyi szülinapja?

KépKép
kora

Sziasztok Lánykák! :)

Esztó!
Naaagyon gyönyörűséges Álmos babukád!!! :) Istenem, én is csak azt tudom mondani most, mint Kora, hogy milyen rég volt már Andorom ilyen csöpp (pedig ő még kisebb, mint Levi) Úgy rohan az idő (mint mindig) De ez így szép! :D Csak ilyenkor rámjön,hogy már akár várnám a 2.at, de azért még neeem ;) majd egy pár év múlva.

Menyasszon,
Nagyon prifik a képek - ismét :) Fanni télleg egy kis szinásznő. Nagyon szép!! :)

Kora,
Hát, remélem most már látjátok a meló végét. Azért a jó oldala az,hogy az ember csinosítgathatja a saját kis kuckóját :) Már én is nagyon vágyom rá. Most megint nézelődök, jelenleg Vácon. Szerintem eléggé lementek az árak és mivel nem hajt minket semmi, így pofátlanabbul,meg rutinosabban merek már alkudni :) Amikor itt akartunk venni (amit ugye majdnem megvettünk),akkor nagyon látszott rajtunk,hogy szeretnénk a házat,így nem sikerült jól alkudni. 25ről, 22.7re és végül akik viszont megvették (tudjuk ismerőstől) 20ért vették meg! Szóval tanultam belőle, nem sabad hagyni,.hogy az eladó vezessen ;)
Most meg csak akkor vennénk,ha ennél jóóóóval olcsóbban találnánk vmit. Sose lehet tudni, ha esetleg tudtok valakit aki árul Vácott,akkor szóljatok :)

Jó volt Pécsett, voltunk állatkertben először Andorral. Tetszett neki, már nagyon nézi az állatokat, de persze azokat,amelyikek láhatóan mozognak :D a heverészősöket nem nagyon vette észre. A kecskéket viszont jóóól kiröhögte :D Majd hozok képeket.Volt első kismedencében való fürcsizés anyuéknál a teraszon (persze a fürdőkádon kívüli víz neki már nem újdonság)

Szülinap jó volt (anyumnak + nagyimnak volt-1 napon születtek :D )

Holnap megyünk megint gyógytornára. Szegénykém! Már előre sajnálom! :(
Azóta változás: elkezdett néha-néha Andorom hátrafele tolatni. Szóval már tényleg elég közel vagyunk sztem a 4kézlábra álláshoz, mert így ugye picit gyors 4kézlábra állva hátrafelé löki el magát. Persze így meg nyavalyog, mert mindig hátrább kerül a kiszemelt játéktól :D

Majd jövök még, most felébredt és kint van a babakocsiban,szóval bepakolom :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok,

köszönjük a drukkokat :)
ma jöttünk haza. Elég fáradt vagyok úgyhogy regenerálódok ezutána a sok napi kórház után, aztán aktiválom magam :)

addig egy kép a kis békakirályfimról. imádom.

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

hú de értelmetlen mondatot írtam :)

Esztó
Kép
sz.eszter

Sziasztok!

Gab: Örülök,h jól telt az idö Pécsen és gratula az Elsőőő Állatkerti látogatáshoz Andornak :)

Anyós közölte,h idén még nem de jövöre lejjebb viszi a ház árát,úgyhogy azt majd tudom ajánlani akkor :)
Már is is jóóval ár alatt van ,hátmég akkor.

Drukk a gyógytornához!

Eszter: Nagyon szép Álmos baba, örülök,h már itthon vagytok!!!
Olyan poénos,h az oldal elsö bejegyzésén még irod,h Te is úgy tennél már babás képet, lentebb pedig már teszed is :)
Vendég

Sziasztok!

Eszter: GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ Álmos baba. Az a száááááj!!!!!! Nagyon édes! :) Gratulálok és örülök, hogy jól vagy(tok). Írta nővéred, hogy másnap már szépen sétálgattál... helyes! :) Pihenjél, csak most kezdődik igazán az élet! :)

Kora: megkereshetnéd azt a programot, bár lehet én is mindjárt rá tudok keresni. Leviről nincs kép... Az jó, hogy így haladtok a házzal. Ne azt nézd, hogy mennyi van még hátra, hanem azt, hogy legalább el tudtátok kezdeni és nemsokára kész lesz. :)

Ildi: Fanni nagyon szereti a vonatokat, látszik rajta. Aranyos. :) Igazi kis nőci. :) Hogy halad a suli? Fanninak már megvan az ovi? Bocs, nem emlékszem mit írtál, hogy mikor tudjátok meg, visszakeresni meg nincs időm... Mennyiért árulja anyósod a házat és mekkora a telek (no meg a ház)?

Gabi: Andor nagyon cuki... megnéztem a képeket az oldalatokon, eljutottam oda is. :) Jártok még úszni? Nyugi, nemsokára már futni fog. :) Pikk-pakk észre sem veszed és már feláll, leül és fut (a sorrend eltérhet). :) Szokott sírni a gyógytornán? Ha nem, akkor lehet még élvezi is, nem?

Prüntyi: jól vagytok?

Mi elvagyunk. Már nem tudom mikor írhattam utoljára. A veresi majális nagyon rossz volt. Kinéztünk, ettünk egy vattacukrot és haza is jöttünk. Vácrátóton ingyenes volt az összes körhinta, stb... itt meg 500 Ft lett volna, ha egy körre feltesszük KOpit a gyerek körhintára. Mondtuk, hogy azt azért már nem. Volt fenn a dombon egy roncsautó (Lada) és rá volt írva, hogy "Kopi Veresegyház"... úgyhogy gyorsan lefényképeztük Kopit előtte. :) Ennyi volt a majális. Aztán mostanában anyunál töltöttük a szombatokat, mert segítettünk neki gipszkartonozni, stb. Vasárnap voltunk Ivacson a tónál gyerekestül-kutyástul, de mivel elég sok volt a horgász, így hazajöttünk. Illetve találtunk egy kisebb tavat, ami körbe volt véve stéggel... egy patakszerűség folyt az oldalán (a nagy tóból jött át a víz). Lementünk oda gyerekkel, kutyával, babakocsival, erre beálltak oda egy autóval 3-4 ember, kirakták a nyugágyat, horgászbotot mellénk és mit sem zavarva őket, hogy mi ott vagyunk ennyien azon az egy stégen, odapofátlankodtak, holott az összes többi szabad volt. Nekünk meg ott lett volna jó a patak miatt, mert ott fürdött a kutya. No mindegy, ez úgy elrontotta a kedvünket. Mostanában amúgy is érzékeny vagyok.

Kopi jól van, már nem jár bölcsibe anyagiak miatt. Sajnálom szegénykémet, mert 2 hét otthonlét után 1 kg-t fogyott is, így nagyon bízom benne, hogy mielőbb vissza tudjuk iratni. Meg anyós nem viszi ki a játszóra sem, édességet ad neki enni, ha azt kér Kopi, meg ilyenek. Szóval nem örülök, hogy otthon van. Ettől függetlenül jó érzés, hogy amikor megyek haza, akkor elém fut és a nyakamba ugrik. :) Imádom!!!!!! Bilizni nem akar, wc-n ülve sem, elkezd sírni, mint az állat. Mitől lehet ez? Beszélni sem akar, pedig már igencsak elmúlt 2 éves. Csináltunk neki a kert végébe egy homokozót, meg kiraktuk a csúszdát, az ugrálóvárat egy kis asztalt székkel, szinte egész nap ott lenne, de a nagy melegben nem lehet kinn. Viszont mostanában nem kel fel éjszaka. A szopiról meg leszokott. Igaz, vannak olyan mozzanatai éjjel, hogy mondja, hogy "anya" és átkarolja a nyakam és odahúz magához. :)

Jujjj, mennem kell.

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Isten hozott Szilvi! :D Jó rég hallottunk felőled. De jó,hogy sikeredett jelentkezni.
Sajnálom Kopit a bölcsi miatt, de csak sikeredik nemsoká majd mennie.

Esztó,
Nagyon gyönyörűséges a kis Álmosotok! :) Hozz még képeket majd :) Hogy telnek az első napok?Több már az erőd?Vagy nagyon fáradt vagy még?

Menyasszon,
Anyudéknak van Kertesen házuk?Azt adják majd el? Vagy most jól mellétrafáltam? :? Gondolom jókat csavaroghattok Fannival, most ,hogy már ilyen jó idő van :)

Gyógytorna: mondta a nőci,hogy 1 hét alatt most sokat fejlődött, láthatóan már sokkal jobban maga húzza fel a lábát 4kézláb, mikor arra készteti - ezt én is észrevettem,mikor itthon gyakoroltam vele. Elindítom egyik lábát és akkor már húzza is egyszerre be a kettőt. De magától még nem megy neki.
3 hét múlva kell menni megint. Ismét jót beszéltgettem ott a gyógytornász nővel, kérdezgetem erről-arról,hogy okosodjak ( ;) ). Most is mondta,hogy ugye Andor egészséges, ez nem olyan gyógytorna, mint a beteg babáknál,akiknél életszínvonal emelése a cél, hanem itt azzal,hogy mondjuk neki a letapadt izmait fellazítja, megmozgatja, egy esélyt adunk,hogy mondjuk minden mozgás szakasz meglegyen és ez által véletlen ne hagyja ki mondjuk a mászást.

Volna egy kérdésem csajok kajáltatással kapcsolatban: Mostanság kegyetlen az etetés, ne akar Andorom semmit elfogadni csak tápit. Azt is sokszor nehezen, mert gondolom azt hiszi,hogy mitoménmit adok neki...de lényeg,hogy sem olyat,amit eddig szeretett, sem pedig új ízt a napokban nem hajlandó enni. Lehet ilyen a fogzástól. ne foglalkozzak vele, adjak neki akkor tápit és kész? Annyit küszködök mostanság ezzel, 3 fogásos menüt vonultatok fel neki és végén tápinál kötünk ki :( na meg a kölesgolyót is bemajszolja :)
Nemtom mi ez...de elég nehézkessé teszi a dolgokat ezzel mostanság.

Hétvégén jön egy barátosné kolléganőm a gyerkőzeivel, megyünk ki macifarmra. Megy esetleg vki? :)

Előkeresek pár pécsi képet és felteszem mindjárt. Fürdött a kislegény a teraszon medencében, meg állatkertezőset is teszek :)

KépKép
KépKép
gabolino

és akkor a képek:
Pancsi:
Kép fülmosás :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Állatok csodálása
Kép
Kép Nagynénivel

KépKép
KépKép
gabolino

jaah, azt nem is meséltem, hogy Andor veszettül próbál utánozni minket mikor fütyülünk :D Ő is csücsírít és van,hogy pici fütty hang is hallatszik :D Olyan édes :)

Az integetés meg már nagyon megy neki :)

KépKép
KépKép
gabolino

ezt is elfelejtettem:
makimajom kép :D Kép

KépKép
KépKép
gabolino

na, itt nem látszik a csókos szája :D

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gaaaab!!! Ezek a kééépek!!!ÁÁÁ! :) Annyira jók, és Andor milyen klassz pasibaba :) Nagyon édes!!!
És a fütyülés! :) Komoly :)
Hétvégén Macipark előfordulhat ám nálunk is!Majd addig még irunk,ha megyünk!
Szombat vagy vasárnap tervezitek?

Szerintem a kajcsit bizd rá, vannak ilyen dolgok náluk, Fanni volt,h egy hónapig alig evett, fujjogott mindenre ,aztán nem evett pár dolgot utána meg imádta.
Elöbb-utóbb visszaáll a kajcsira.

Szilvi: Sajnálom a bölcsit :( Nálunk anyu ilyen mint nálatok anyós...
Mi is drukkolunk az ovifelvételre, ha nem veszik fel egyikbe se akkor viszont tesóproject,ha már úgyis 2 év plussz itthonülés lesz, hiszen a magánböli itt pesten egy hónapra 70 kaja és minden plussz nélkül...
Tesó viszont 2 évesen már bölcsis lesz terv szerint.De ez még csak elmélet :D

Jah, ma kiderült,h allergiás vagyok az eperre...26.5 évesen végülis van egy reakcióidőm :D

Kép Popeyné :D
Vendég

Sziasztok,

köszönjük a dicséreteket :)

Már kipihentebb vagyok, az első két nap volt gázosabb, mert nagyon nem tudtam pihenni a kórházban attól a szar ágytól.
Aztán szopi gondok voltak, nincs túl jó mellbimbóm, Álmi meg nem túl kitartó és ez is lehúzott, de megoldottuk ezt is. Az elején négy kezes volt a szopi, apával együtt próbáltuk, de már egyedül is megy. Most viszont kisebesedett a mellem, ugyhogy fejek mert képtelen vagyok szoptatni.ez van, nem stresszelem magam :)

holnap megyek varrat szedésre. már majdnem olyan a hasam mint terhesség elött :)

akkor pár kép,még majd teszek. csak lassan kaja van...

Kép Kép Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?