Új privát üzeneted érkezett!

Csilla!
Az om.hu-n rákeresel,már fent vannak a tételek és a javítókulcsi!Én most ülök neki megnézni hány pontom lett kb.
csagi

Annamari!
Nem írnád meg mélben, hogy hol lehet teljes genetikát csináltatni, menniybe kerül 4d-vel együtt, és mikortól érdemes menni? (most még csak a 13. - 14. hétben vagyok...)
Köszi előre is:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
Nálunk mégmindig folyik a lányoknak az orra, de ez nem zavarjamindennapjainkat Kép

Tuzal!
Kérdezted a bababarátszálláshelyeket. Most épp nem jut eszembe egy sem, de például júniusban megyünk Eger mellé egy családi házbe, aholszintén van kiságy, gyerekjátszó az udvaron, bográcshely, ésmellesleg nagyon olcsó 1800 Ft/fő. Mi egy baráti családdalmegyünk, és így az egész ház, udvar a miénk lesz, szerintem egy paradicsom lesz a csajoknak. Egyébként majdnem minden étteremben van most már babszék, szerintem nagyon jó ötlet, nekem ez ügyben jó tapasztalataimvannak. Majd beszámolok milyen volt.
Valaki kérdezte Tóth dokit keddenként rendel az Ér utcán, be kell hozzá jelentkezni, nem tudom a tel számot,mert új száma van,de mindig tartja az időpontot! 4 hónaposan érdemes menni, teljesen objektív módszer UH-val. 2 hétre előre be kelljelentkezni általában.

Ági!
Örülök,hogy sikerrelvetted az első akadályokat, csak így tovább Kép

Annamari!
Ezen én is nagyon meglepődtem, hogy a legtöbb bébiételbe van cukor, TEJ!. Pedig most méd a csapból is az folyik, hogy 1 éves kor alatt ne adjunk tejterméket a gyereknek, és a 6 hós bébiételben van tej. Egyébként lehet kapni olyen bébiételeket is, amiben nincs hozzáadott cukor.

Zsuzsi!
Én skorpióval élek együtt, ki lehet bírni Kép

Boldog szülinapot kívánok Balunak.
Kép
Sziasztok

Melinda
Kép
Kép
hajme

Sziasztok!

Hogy eltűnt mindenki!

Meli! Igen, gáz, hogy csak osztják az észt, de a bébikaja meg tele van mindennel, amivel nem kéne. Bár azt mondják, hogy valami módosított tej van benne, de én inkább nem fogom adni Ádámnak.
Nem tudod, melyik az, amelyikben nincs cukor? Csak hogy tudjam, mit keressek.

Megoldódott az almaügy. Egy kicsit kevesebb bébiitalt raktam az almához, így már megitta. Lehet csak szokatlan volt neki, mert teljesen más volt az íze.

Zsuzsi! Megkaptad a mélt?

Kép

Ádimama

sziasztok Lányok!

Na Dodi meggyógyult. Ma voltunk vissza a dokinál, hétfőn mehet oviba. Kép

Figyi Lányok! Nem tudna vki nekem küldeni egy üzit az iwiw-en keresztül? Ugyanis nem enged belépni, de ha kapnék egy email értesítőt akkor a hivatkozással be tudnék jutni. Sajna erre nem gondoltam és az összes levelemet kitörtöltem.

Köszike

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Lassan, de már gyógyulgatunk. Manónak is van már étvágya.

Csilla!
Orsiékat már próbáltam csábítani a klubba, de még nem jutottak el. Kép Te honnan ismered őket?
Mi minden nap lejárunk sétálni, kell ennyi friss levegő Manónak, meg be is kell vásárolni valakinek. Kép

Mesi, de jó neked, hogy ismerős van az oviban. Kép

Anita2!
próbáld meg www nélküli beírni. Nekem így sikerül mindig. Tehát csak iwiw.hu, így menni fog meglátod. Kép

Annamari!
Nagyon jó az aláírásod.

Petra!

Költöztök? Sok a munka?

Mi is neveztünk a szon-on.Kép

Ági! Remélem te is benevezted Balut a gyerekszépségversenyre. Nyerő lenne a guggolós képpel. Kép

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Hát amint itt olvastam hogy van ez a szépségverseny,rögtön mentem is az oldalra hogy nevezzem Balázst!Csak egy bibi vanKépMár egy hete Budapesti lakosnak számítunk és ez alapfeltételKép
Szóval ugrott a nevezésünk!
De Anitának igaza van,mert ez el van már döntve előre!
Ugyan úgy ahogy a többi ilyen pályázaton!

Megy valaki a börzére?
csagi

Sziasztok!

Hánytól kezdődik a börze? Vasárnap lesz, ugye?
Mi szeretnénk menni.

Ádimama

Annamari!
Most olvastam egy másik oldalon írták hogy plakát szerint:
május 21-én lesz 9-17 h-ig
Hotel Koronában
belépő 500ft(14 év alatt ingyenes)
csagi

Szia Ági!

Igen? Hát én azt hittem holnap lesz.Köszi az infót!

A.

Ádimama

Hát ez jó!Aki a babaszobán írta jól elnézte akkor!Köszi Petra!!!!!
csagi

Sziasztok Mariann vagyok. Ha nem bánnátok én is csatlakoznék hozzátok. Már hónapok óta olvasgatom a fórumot de csak most volt bátorságom írni is. Egy kicsit rólam.Nyírtelken lakunk.Januárban szültem első babucimat Linettet. Anitát ismerem a szüléselőkészítő tanfolyamról. Mindenkinek nagyon szép a gyermekek akiről láttam fényképet. A lányomról fényképek a következő weboldalon található:linettbaba.sztar.hu Én is szeretnék eljutni a babaruhabörzére. Van már róla valakinek tapasztalata? Tudjátok mennyi lesz a belépő?
Ja még valami szeretnék nektek felajánlani pár dm-es kupon ha valakinek szüksége lenne rá szivesen odaadom.
Május 31-ig válthatóak be.
Mariann

Mariann
KépKép
mariann27

Sziasztok!

Egész héten osztogatták a téren a börzéről a szórólapokat. U.a amit Petra küldött. Holnap lesz 9-16-ig és 300Ft a belépő(14 év felett), és még ez is le vásárolható.
Mi megyünk, remélem jó lesz. Remélem jobb lesz mint tavaly.

Üdvözlünk Mariann!!!
Megnéztem a kicsi lányodról a képeket. Nagyon szép kislány. Végre nem csak fiú uralom lesz Kép Linett legalább erősíti a kislányok táborát. Kép

Márk egyre jobban van, de a kajában még mindig válogatós. nem hajlandó meg enni a meggymártást, pedig nagyon jól sikerült.
Tényleg ti milyen főzeléket szoktatok csinál, és hogyan?

Délután megyünk mennyasszonyokat lesni a térre. Kép

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Szavaztam... A két Bencére. Dodira és Kornélra már nem tudtam, mivel egy kategóriába csak 1x lehet szavazni u.a a mail-el. Kép
Én azt hittem 1 emberkére csak 1x lehet szavazni u.a mail-el, nem pedig kategóriában. Kép Na majd szólok anyuéknak.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A Koronában május 21-i kb. 3 éve volt. Kicsit leragadtak Kép
Tényleg holnap lesz, 300 ft belépővel, mi is megyünk, de csak úgy szétnézni. Nem tudom, nagyobb gyerekre miért nem árul senki ruhát. Nekem árusítani nem érné meg, kevés ruha van, olcsón adnám, és a hasznot elvinné a nevezési díj.

Jolka! Ha az egyik Bence az enyém, akkor nagyon köszi a szavazatot!
Én is épp akartam kérdezni, hogy akkor kire lehet szavazni? Írjátok meg a nevet, vagy mutassatok képet, én annyira nem ismerem a gyerkőcöket. A fiú 4-8 kat. kívűl mindenkire tudok szavazni. Egyébként olyan szép gyerekek vannak fent. Pedig a lányokat még nem is néztem.

KépKép
simsi

Sziasztok!
Én holnap ügyelek, úgyhogy a börzére nem megyünk. Képzeljétek eddig nem mertem elújságolni a hírt babonából, de most már tehetem: A héten vettünk egy gyönyörű autót, amibe kényelmesen beleférünk. Lassan fel is kerekedünk, és átmegyünk Debrecenbe, hogy kipróbáljuk hosszabb úton is. Egy kék VW Sharan 7 személyes Kép Nem új, de azért gyönyörű, legalábbis nekünk Kép

Szia Mariann üdvözöllek. Nagyon szép kicsi lányod van Kép
Megyek lassan indulunk sziasztok jobbulást minedn beteg gyerkőcnek
Sziasztok
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Jolka!
Szavaztam MárkraKépJól haladKép
Többiek!
Írjátok már meg név szerint kire kell szavazni!Annyi baba van hogy nem igazán ismerem fel őketKép
Egyedül Márkot és Petra Pintér Bencéjét sikerült felismerni!
Simsi!
Mit jelent hogy nagy gyerekre nem árulnak?Akkor szerinted nekem sem érdemes elmennem?86-ost hordunk!
csagi

Sziasztok,

Először is azzzal kezdem, h. a héten a gyerekem már meg nem állt (vagyis már nem csak fekszik, mint egy darab fa), visszagondolva még a múlt hétvégén is egész nyugis volt az életünk, de pár napja beindult. Tudom ez várható volt, de annyira hirtelen jött a váltás a kis nyugis napjaimba, h. még szoknom kell az új életemet. Jolkával összefutottunk tegnap és neki már meséltem, h. másodercek alatt az ágyunk szélén találtam a héten többször is, elég egy pillára magára hagyni. A lényeg, h. nem történt baj, de innentől már csak a járókában meg az ágyában hagyhatom. Az ágyát és a járókáját is már letettük középmagasságba, viszont nincs a lakás gyerebarát övezetté alakítva. Vannak konektorba gyerekdugóink, meg a szekrényre gyerekzár, de élvédőt is vegyek ill. a fiókokkal mit csináljak??????? Leragasszam? Na jó ez vicc volt. Sokan túl vagytok már ezen a perióduson. Az utolsó virágot is száműzzem a lakásból....?
A bőrzén valószinű az első látogatók között leszünk, mert megyünk holnap is Debibe. Meglepődtem a Koronás infon, mert nekem is a kezembe nyomtak az utcán szórólapot és azon Buszacsa volt.
Ja, és még egy dolog. A héten Zalus nagyon rágta a cicimet, olyan mitha érzéstelenítés nélkül vagdosták volna. Fáj is rendesen. Nem értettem miért?
Erre a Babamagazint olvasom és abban van, h. mensi idején a tej megváltozott ize miatt jellemző lehet a ciciharapdálás. Ugyhogy a gyerekem ezt be is tartja.

Melinda,
Megértem az örömödet és kivánom használjátok egészséggel, balesetmentesen az új autót. Mi holnap cseréljük vissza az autónkat, mert a szüleim Citroen Picassojával mentünk Alsópáhokra, de az elmúlt két hét épp elég volt arra, h. rájőjjünk a VW polo nekünk már nagyon kicsi és alig egy éve vettük. Mi is valami használt egyterűben gondolkodunk. Nekünk a Touran is elég lenne.

Petra,
Szavaztam a nagyfiadra. Kire lehet még a többiek közül?
A babauszás hol van és mikor? Bár a hét eleji lelkesedésem egy kissé alábbhagyott, mert én egyedül ezzel az örökmozgó gyerekkel kocsi nélkül nem tudom hogy boldogulnék, meg még az időjárás is olyan kiszámíthatatlan. Azért ott Alsópáhokon a szobántól 1 percre volt a medence, zárt folyosón mentünk, a férjem is jött velünk, szóval azokra a körülményekre alapoztam a lelkesedésemet AZért még nem mondtam le róla. Majd meglátjuk. Csak valaki irjon már az élményeiről, aki mostanában volt babauszáson.

Ági,
Gratulálok az érettségihez. Veletek most mi van? Véglegesen mikor költöztök? Azelőtt, h. összefutottunk már bevásároltunk a H&M-ben Zalusnak, kb. 9 ezerért egy halom ruhát vettünk. Eszméletlen jó minőség, ezt eddig is tudtam, de hogy még ujonnan is olcsó azt nem gondoltam.

Csilla,
Most irhatnám, h. reszkess babaklub, mert Bartha Zalán a héten elkezdett ücsörögni, de egyelőre még várunk. Egyrész nem is annyira stabil még az az ülés, másrészt, h. lecsengjen a betegséghullám. Flórától még mindig el vagyunk ájulva. Remélem nincs sok riválisunk?

Mariann,
Üdv közöttünk, de akkor te irogass is, mert mostanában akik csatlakoztak ritkán jönnek. Én most megyek és megnézem a kislányod fotóit. Ja, a kuponok bababónuszosak?

Jó hétvégét mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Tünde!
Velünk most az van,ha nincs épp vizsga akkor Pesten vagyunk és szépítgetjül új otthonunkatKépIgaz most nem mentünk fel,mert kicsit drága lenne már a hetente feljárás,ezért majd csak jövő hét végén megyünk legközelebb BaluvalKép
Nekem egy ismerősöm ajánlotta a h&m-et és nekem is nagyon bejön!Végül is szülinapjára vettük neki a ruhákat!Vettünk egy hosszú és egy 3/4-es nadrágot egy pulóvert és egy pólót!Az az érzésem fogok én oda járni elég gyakranKép

Autó:apa bejelentette hogy jövő hónapban veszünk mi is egy másikatKépMert ezzel már nem merünk elindulni,nehogy útközben szétessen!Meg kicsi is már így hogy Balázs is megnőtt!Az én kedvencem és álmom az egy scénic lenne,de az még használtan is 1,5 millió(meg több)!Ameddig nem dolgozok hanem itthon vagyok Baluval,addig azt nem tudnánk fizetni!Ezért muszály beérnünk egy olcsóbbal!Nem tudom mi lesz belőle,apa mit talál ki addigKép
Balu befejezte az evést,megyünk homokozniKép
csagi

Sziasztok. Újra itt vagyok. Írjatok nekem fiúkat akikre lehet szavazni mert nekem csak lány ismerőseim vannak. Nevet és kategóriát írjatok, hogy jobban be tudjam nektek azonosítani.
Tuzal: Van bababónuszos is és a kedvezmények világából valamint az egészségprogramos is van.
Ha kéred leírom milyenek
Mindenkinek jó hétvégét. Még benézek

Mariann
KépKép
mariann27

Sziasztok Lányok!

A linkek:
http://apps.szon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=208 Nagy Kornél Márk
http://apps.szon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=-1&eid=5952 Nagy Dominik Miklós

Ne én nem is tudtam hogy a kategóriánként csak egy email adható. Dodira tudtam szavazni, de a Kornélét későbbre hagytam és Petráékra szavaztam Kép , utána meg már nem tudtam Kornélra........na de majd az apa email címéről szavazok.

puszi Lányok

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Jó sokat írtatok,míg nem voltam.Kép

Annamari, Melinda: Köszönöm az orvos infókat a csípőszűréssel kapcsolatban. Akkor még van időnk eldönteni,hogy kit keresünk meg.
Azért a biztonság kedvéért inkább hordjuk a terpeszbetétes pelust. Csak a nagy melegben ez is egy plussz rétegKép

Szerdán megkaptuk a 3 hós oltást, és egy csöpp sírás nem voltKép Minifiam élvezte,hogy egy szál pelusban flangál. Még most voltunk először hivatalos tanácsadáson, mindig a doktornő szokott kijönni hozzánk. Csak úgy gondoltuk, hogy már illő lenne egy 3 hónapos nagyfiúnak részt vennie a tanácsadásonKép

Tünde: én is tapasztaltam a cicirángatást, ugyanis nem vagyok túl szerencsés, hiszen már meg is jöttKép Bár lehet, még csak a gyógyszer miatt jelzett be!

Melinda, lehetséges,hogy csak a Cerazette jelzett be? De az is előfordulhat,hogy még tök rendszertelen lesz, nem?
Gratulálok az autóhoz, balesetmentes közlekedést kívánok!Kép

Mariann: Szia! Üdv itt! Ahogy írtad,hogy ismersz a szülésfelkészítőről, egyből tudtam,hogy Te lehetsz az, mivel szinte azt hiszem,csak Ti jártatok előttünkKép Gratulálok Linetthez, nagyon szép kislány! De jó,hogy van még valaki,akinek a gyermeke közel egyidős az én BotondkámmalKép
Úgy látom,épp'hogy befejeztétek a tanfolyamotKép

Csilla: Annyira édes Flóra az imádnivaló fürtyeivelKép
Babaúszásos trénert meg nem hívtuk, mert úgy el voltam havazva a suli miatt a héten. Viszont már jó lenne elkezdeni Botit szokatni a hőfokhoz. Nekünk a szombati Kádfürdős úszás lenne a legjobb, ha beindul. (De lehet,hogy már be is indult...)

Annamari: Nagyon tuti az aláírásodKépNagyon vagi Ádi ebben a sapiban!

Zsuzsi: Mi kétszer voltunk Debrecenben 4D-n: a 18.héten és a 31.-en. Mindkétszer alapos genetikai is volt. A szonográfus hölgy nagyon aranyos, pontos, kedves. Azt hiszem 9000 Ft volt: kazetta + fénykép. De lehet még több képet is választani (venni: 800 Ft/db). A másodiknál 10%engedményt kaptunk! Ja, és a 18.hetin azt mondta a hölgy (persze a gép számolta az adatokból), hogy a szülés várható ideje:2006.febr. 11. Eredetileg 25-re voltam kiírva! Bejött a dátumKép (persze, tudom,hogy semmivel nem lehet előre pontosan meghatározni,hogy melyik bébi mikor gondolja úgy,hogy eljött az ő idejeKép)

Ági: Gratulálok az érettségihez én is. Utólag is Isten éltesse Balut!

Minden gyerkőc továbbra is csodaszép!
Én még nem néztem meg a szépségversnyes képeket, de már megyek is és szavazgatok! Úgyis van egy csomó e-mail címemKép

Holnap én is szeretnék kinézni a bőrzére! Úgy örültem,hogy írjátok, mert el is felejtettem,hogy lesz!
Igaz az őszitől nem voltam elájulva, de akkor még nem is tudtam igazán célirányosan keresgélni. Azt sem tudtam,pontosan mit vegyek, hanyas méretet...ilyesmi! Most már azonban kezdek profivá válniKép

Na, most jó sok lett belőlem, bocsiKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ági!
86-ost még biztosan találsz a börzén, én igazából a nagy méreten az ovis gyerekre valót értettem. 104,110, 116, 122. Tavaly semmi nem volt ilyen méretekben. (ja, ing volt, új, nem túl olcsó, és nem is tetszettKép )

A szavazásba már egész jól belejöttem, kapott Márkó, Dodi, és Kornél, és egy idegen kislány, akit szépnek találtam. Még megkeresem Pintér Bencét is.
És a többiek???

Az én kicsim Simon Bence fiú4-8 év, és az 5-ik sorban van.

KépKép
simsi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szavazatokat! Én is szavaztam Dodira, és Bencére. Csodálkoztam is, hogy nem tudok Márkra, ezek szerint tényleg csak egyszer lehet egy kategóriában 1 e-mailcímmel. Nem is tudtam!
Mi is megyünk börzére, még nem voltam.

Mariann!
Én is üdvözöllek! Nagyon édes baba Linett! A Született feleségek adta az ötletet a névhez? Tetszik, még nem találkoztam vele! Milyen kuponjaid vannak? Én majdnem mindet elhasználtam, főleg a pelenkások nagyon jók.

Tünde!
Kedden 9, 10, 11-től van a Lugasban az úszás, de már mi is csak a 11 órai csoportba fértünk be. Ha akartok jönni, megoldható, hogy értetek megyünk, simán befér még egy babaülés + egy mama. Úszópelus kell és úszónadrág, utóbbit lehet venni az úszáson, még nekünk sincs.
Eddig nem is hallottam erről a mensi miatti cicirágásról, mindenesetre kellemetlen lehet. Bence is egy örökmozgó, én már régen nem merem az ágyon hagyni.

Melinda!
Én is gratulálok az új kocsitokhoz, jók ezek a családi autók!

Petra

Kép
ppetra

Megvan Pintér Bencus szavazata is. Kicsit ismerős volt képről, de nem voltam biztos benne, hogy honnan is ismerős.
De ezek a cikornyás betűk kiborítanak. Én nem látom, hogy G vagy C, O vagy Q, majd kiesik a szemem.

KépKép
simsi

Ja, és még egy kérdés.
A H/M amit korábban emlegettetek, az Budapesten van, vagy Nyíregyházán (is) ?????????

KépKép
simsi

Sziasztok!

Mi is köszönjük szépen mindenkinek a szavazatot!

Melinda!
Gratulálok az új kocsitokhoz. Lányoknak tetszik? Gondolom ebbe már kényelmesen elfér 3 gyerekülés?

Cicirágás: Nálunk is volt, de az okát nem tudom. Ekkor tájt jött a csipkedés is. Kép De szerencsére mindezt már elhagyta. Már nem vagyok tele kék-zöld foltokkal. Kép

Simsi!
H&M márkát mi is nagyon szeretjük. Tudtommal csak Pesten lehet venni újonnan a váci utcában. Nyíregyen csak túriban található. Nekünk a rokonok Ausztriából hozzák. Mi is kénezzünk nyáron, ha minden igaz.
Ildi jó sokáig fent voltál. Kép

Ági!
Akkor örültél mikor a párod bejelentette, hogy kocsi csere lesz?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

A Bencék nagyon jól állnak a szavazással. Kép

Voltam kint a börzén, de 5 perc alatt ki is jöttem. SAjnos tömegiszonyom van, így szabályosan kimenekültem. Kép
Ha Zolkoék is jöttek volna, nem biztos, hogy ilyen hamar feladom, de nekem sok volt az ember kicsi helyen. Kép
Lent szinte csak ici-pici babáknak láttam ruhákat, de főlg kislányoknak valót. Fent... minden volt csak türelem kellett volna... Kép
Ti találtattok v.mi kincset?
Várom a beszámolótokat. Tényleg milyen ajándékot adtak? Aki gyerek nélkül ment nem kapott. Kép

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, én csak éjszaka jutok a nethez, olyankor már mindenki békén hagy Kép

A börzén mindenki kapott ajándékot, ill. kellett volna, hogy kapjon. Egy szatyorban Fitt mama magazin (régi) egy pici zacsi chips, chio pörgettyű (miénk szétesett) ingyenes termékminta, reklám. Ennyi.

Most jobb volt szerintem, mint a tavalyi. Több cucc volt. Lett volna Bencusra való is, az más kérdés, hogy nem igazán tetszett, vagy nem igazán kellett, vagy a világba kértek érte.
Végül vettünk két szatyor duplo-t, sajnos, a motoros vonat nem működik. Az egyik kocsiban is van valami világítós, az se jó. De mindegy, tologatva játszik vele a gyermek. Örül neki, ez a lényeg.

Fent tényleg szűkös volt a hely, babakocsival el se lehetett menni rendesen. Láttam, kínlódtak egy páran.

Egy negatívum: A barátnőm vett egy könyvet, ott le lehetett volna vásárolni a belépőjegyet. Persze, senki sem szólt neki, vagy rákérdeztek volna esetleg, a barátnőm meg nem figyelte, hogy ki van téve a kép, csak fizetett. Szerintem gondolhatták volna, hogy van jegye, rá lehetett volna kérdezni. De gondolom, nem érdekük, hogy beváltsák a jegyet. Én tavaly se vásároltam le, és most sem.

Bencus mesét nézett lent, a micimackót. Az a részleg jó volt.

KépKép
simsi

Sziazstok csajok!

Mindenki meggyógyult?
Nálunk Flóra már okés, még egy picit folyik az orra. Most én vagyok soros, csak éppen rosszabb kiadásban, mint Flóra volt. Köhögök, folyik az orrom, irtóta fáj a torkom és még az allergia is kínoz, ami pedig már 2 és fél éve nem jelentkezett. Ezért most a gyógyszerész csak homeopátiás bogyókat ajánlott, már elkezdtem ma szedni, remélem, hatásos lesz és nem kell visszatérnem a Claritinhez.

Börzére nem jutottunk el, mert dédinél voltunk. Flóra nagyon élvezte, rakok is fel kutyasimogatós képet meg egy biliset. Ja, és egy közöset a profilomba.

Szavaztam Bencékre és Márkra a saját címemről, Dodira és Kornira meg az anyukáméról. Ugye öt jelöltünk van? Senkit nem hagytam ki?

Ja, ötös lett a szakdogám, de ez még nem a végleges, de legrosszabb esetben így is négyes lehet. És ha nem jól sikerül a szakvizsga, akkor is közepes meglesz. Jövő hét hétfő szakvizsga, juhúújjj!!!

Ági!
Ügyes voltál! Minden írásbelin túl vagy? Földrajz csak szóbeli?

Cs.

Kép
nycsilla

Kép

Kép
nycsilla

Kép

Kép
nycsilla

Sziasztok lányok!

Üdv Mariann!

Muszáj leszek képeket felrakni mostmár én is, de olyan lusti vagyok.

Csilla! Csütörtökön találkoztam Heni férjével, akkor hozta haza őket Debiből a klinikáról. Még most nagyon korai, de szerintem egy jó hónap múlva persze, ha velem is minden rendben lesz elmegyünk és meglátogatjuk őket. Csak telefonon tartjuk a kapcsolatot most. Egyébként jól vannak, lassan begyógyulnak a lelki sebek is "máramennyire..."

Remélem mindenki babája meggyógyult már.

Csagi! Biztos, hogy jobb lesz Pesten???

Megyek és szavazok mindenkire...

Puszi

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Most kaptam meg az Apa levelét. Milyen rendes, hogy szól, hogy nem lesz pár óráig fórum.
Kíváncsi vagyok milyen változtatások lesznek.

Csilla!
Hogy vagy? Javulsz már?

Tünde!
Mi még nem csináltuk meg a lakást babbiztosra.
Szerintem nem is nagyon fogok változtatni.
Jó azért a kábelek nagy része már sínbe van. De még mindig balesett forrás a tv környéke. Venni kellene az erősítőnek és mélynyomónak v.mi szekrényt. Manó előszeretettel csavargatja rajta a hangot. Kép
Mosogató alól, fürdőből a vegyszereket áthelyeztem a kamrába a polcra. Szekrény alsó polcairól azért a porcelánt elraktam, helyére Zolko L.L. Lawrence gyűjteményét tettem. Kép Jó szorosan egymás mellé, kitudja szedni, de nem bántja őket. Lenti szekrénybe régi ruhákat tettem, de nem érdekli, az albumokat szokta nézegetni, de még ebben sem tett kárt. Azért az esküvős biztos helyen van. Vakdugók nekünk is vannak, de sarkokra nem vettem semmit. A Dohányzó ovális. Kép Egyedül a cipőszekrény sarka hegyes.
Az egyik virágomról mindig tép le levelet, de még van rajta. Szerintem kiteszem őket a lépcsőházba. Már nem sok maradt. A nagyját oda adtam anyunak.

Képzeljétek Manó feji a cicimet. Kép
Összenyomja és élvezi, hogy spriccel a tejcsi. Jó, jó egy ideig muris, de nem szeretném, ha megszokná, elvileg csak kaja lenne.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

CSilla!

Nagyon jó a képek rólatok!
Használjátok már a bilit? Ha igen, akkor Flóra, hogy viseli?

Szilvi, Mariann!
Ha még mindig szeretnétek csatlakozni hozzánk és van időtök, akkor szerintem a többiek nevében is írhatom, hogy szívesen olvasnánk a szülési élményeiteket.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mi is kimentünk a börzére. Mi chips helyett chipsben egykoron lapuló játékokat kaptunk!Kép
Nem vásároltam szét az agyam, de legalább kimozdultunk.

Csilla: Flóra továbbra is nagyon szép! Olyan igazi csajsziKép

Jolka: KépKépKép

Rakok fel én is képet, legalább engem is láthattok!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi,ha sok lettKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kicsit nem egyformán méreteztem a képeketKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Botondnak Nagyon Boldog névnapot(ha ma ünnepliKépKépKépKépKép
Nagyon cuki az összes képenKépKis ducikaKép(
csagi

Köszönjük szépen Ági a köszöntést és a dícséretet isKép Igen, ma ünnepelteKépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok!!!

Hahó többiek hol vagytok?

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK BOTONDNAK!!!

Megnéztük a képeket, nagyon szuperek. Milyen nagy fiú már, pedig még csak most született.
Anita te is nagyon jól nézzel ki a képeken.
Manónak is van ilyen macis pelenkázója. Kép Mi is ezt használjuk már, mert a brendonosat állandóan mosni kellett.
hogy vagytok? Tejcsi? Most folytatod a sulit? Végzős vagy? hány vizsgád van? Picurka mellett, hogy megy a tanulás?

Holnaptól akció lesz a c&a-ban. Mi ma voltunk kint, de amikor fizetem csak akkor hallottam meg. mind1 mostmár. Lesz nagyobb gyerekekre rövidnaci is.

nemvagyok elájulva a topshop-nál kapható ruhák minőségétől. De biztos lehet kapni jobbakat is, de arra nekem sosincs időm szétnézni, mert Zolkó állandóan rohan. Kép Bezzeg, ha neki kell nézni v.mit.

Ági!
és ti hogy vagytok? A héten, hogy vannak vizsgáid? Balu?

CSilla!
Manó ma Nóri (klubból) kisfiával játszott kb. másfél órát a játszótéren. Nagyon édesek voltak, utánozták egymást, egymás után mászkáltak. Babanyelven elbeszélgettek. Legalább mi is dumcsiztunk egy kicsit Nórival. Képzeld hamarosan elköltöznek mifelénk, Mikepércsre, ott kezdenek építkezni. De jó már nekik.

Ki hallott már a malom utcai bölcsiről? Jó hely? Alapítványi? Vagy csak minden bölcsibe kell fizetni beiratkozáskor? Az egyik anyuka (Alexandra anyukája) a klubból 7eft fizetett.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocsi, hogy össze-vissza írtam de félkézzel Manót tartottam, még csak most aludt el. Ja, és ma még nem is aludt, túlpörögte magát szegény.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Boti!
Isten éltessen!

Jolka!
Beiratkozáskor fizetni? Ez komoly????

Kép
nycsilla

Sziasztok!
Most én vagyok már szerencsétlen,vagy tényleg más gyerekek vannak a babaszépségversenyen???
Gondotam szavazok mégegyet apa címével,de senkit nem találok!
csagi

Sziasztok!

Gyerkőcök remélem meggyógyultatok!!! Mi is voltunk a börzén, egy gumi cápát vettünk Bencének, nagyon tetszik neki, és az apjának is.
Voltunk tegnap úszni, nagyon élvezte Bencus, vigyorgott, tapsolt. Egyáltalán nem zavarta a hideg víz és a merüléstől sem zakkant meg nagyon.
Teszek fel róla képet, vízalatti is lesz, csak azt elő kell hívatni, és kértünk videót is az első merüléséről. Annyira jól éreztük magunkat, nagyon szimpi a tanár is és nem túl zsúfolt, szóval minden szuper volt!!

Tünde!
Továbbra is áll az ajánlatom, ha akartok jönni Zalánnal úszni.

Botond!!!
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Anita!
Nagyon jók a képek, dehogy sok, én mindig örömmel nézegetem mindenki képeit! Jól nézel ki!

Jolka!
Bence is előszeretettel szorongatja a cicimet, de ő csak szopi közben, alányúl és úgy pumpál. Ez nem fáj, csak néha belecsíp. Amúgy olyan édi, szopi közben simogatja az arcomat, meg odateszi a kezét, hogy puszilgassam, valamikor meg átölel.
A Pampersnél most ezeket a játékokat lehet kapni:

Ha bővebben érdekel, elküldöm a feltételeket.

Csilla!
Flóra továbbra is nagyon édes!! Szorítunk az államvizsgához!! Jobban vagy már?
Petra
És a képek:

Kép
Kép
Kép

Kép
ppetra

Jolka!

Kimaradt a Pampers-ös játék, szóval ezeket lehet kapni (Fisher Price játékok):

10 pontért: Formaevő dobozka, Fecsegő telefon
16 pontért: Pancsimanók (fürdőjáték), Zenélő formabedobós csiga
28 pontért: Sütifaló kincsesbödön
36 pontért: Zenélő csodamasina (járássegítő).

Pontértékek:
óriáscsomi: 2 pont, jumbó pack 3
Az Active Baby Midi és Maxi pelusok vonalkódjai játszanak.

Tényleg, gyűjti valaki a Knorr vonalkódokat? Most étkészletet lehet nyerni: http://www.knorr.hu/knorrkollekcio.jsp
Én gyűjtöm, ha valakinek vannak kódjai és nem gyűjti, szívesen elfogadnám!
Petra

Kép
ppetra

sziasztok!

Elég vaccak idő van....

Petra!
Köszi szépen a pampers-os infot.
A családban szétnézzek a knorros vonalkodok után. Ha lesz küldöm.

Nagyon szuperek a képek. Az első képpen ez komolyság. Kép

Csilla!
Nem tudom, hogy mennyire komoly. Alexa nagyija mondta a játszótéren. Fogalmam sincs mi lehet ebbe a 7eft-ba.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Na, jól lemaradtunk a börzéről Kép Ma jöttünk haza T.lökről.

Minden gyerkőc nagyon édi a képeken!!
Majd szavazok a szon-on én is.
Még később jövök, megyek megpróbálom lefektetni Ádit.

Üdv,A.

Ádimama

Na a nagy eszemmel én a borsod online-t néztemKép
Csilla!
Nagyon szép Flóra is a képekenKépRuhástól ül a bilin vagy használja is?Mi mostanában hanyagoltuk a dolgot,pedig mostmár itt lenne az ideje!
Földrajzból tegnap volt az írásbeli,jól sikerült.Most várom hogy felrakják a javítókulcsot hogy össze tudjam számolni a pontjaimat!Lesz szóbeli is!
Megnézted a törit?
Jurem!
Nem tudom hogy jobb lesz-e,vagyis sok szempontból jobb,de anyáék nagyon fognak hiányozniKépDe valamit valamiért!Ha lejár a gyes itt mihez kezdenék itt?Járjak be nyíregyre dolgozni?Ha az apja nincs itthon(ami sajnos nagyon sokszor így van) meg anyukám is akkor ki megy az oviba Balázsért?És reggel ki viszi?A másik meg az hogy így együtt lehetünk,mi 3-anKép
Jolka!
A héten még holnap lesz egy biosz írásbelim aztán júni végén a szóbelik és készKép
Majd csak a szóbeli előtt jövünk haza,nem tudom addig lesz-e netünk!Remélem rákötik gyorsanKép
"Régen" Balázs is csinált ilyet hogy nyomkodta a cicimet és élvezte hogy spriccolKépMostanában elfelejtette,bár szopizni is csak ritkán szokott!Ált. 3-szor(reggel,délben,este),bár most hogy bent vagyunk az eső miatt ma legalább 5-ször kérte már és el is aludtKépDe még mindíg nem hajlandó a védő nélkül cicilni!
Sajnos mi nem tudtunk menni a börzére mert apa csak annyira jött haza hogy elvigyék a konyhaszekrényt,mosógépet....és már ment is!Azt a 2 órát leszámítva amíg felpakolták meg ettek 5 napja nem volt itthonKép
Bölcsi:
mikor apa megcsináltatta a lakcímkártyánkat kapott két kis könyvet a kerületről!Benne van minden hogy hol található meg!Van a kerületben 5 vagy 6 bölcsiKépSzóval abból csak találunk olyat ami tetszikKép
Petra!
Szuperek ezek a képekKépKépKép
Annyira sajnálom hogy mi nem voltunk annak idején!!!!!!
Ilyen pampers-ös kártyát nem lehet valahonnan szerezni??Mert mi már kiestünk a korhatárból és nem küldtek,de van pár csomagom és a tesóméknak jó lenne a játék(vagy még Balunak is)!
csagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?