Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
A doktornő Cegléden rendel, egy másik topikban olvastam, azért gomdoltam, hogy megkérdezlek titeket(ugyanis mi nem celgédiek vagyunk), az Alkotmány utcában van a rendelője. Van weblapja is , ha érdekel gyogysapka.hu, a Proetz féle eljárás alkalmazza és eddig jót hallottam róla. Lehet, hogy meg fogjuk próbálni.
p_ani

Anna!

Jaa, ezért volt hát ilyen ismerős a neve! a gyógysapi!Kép
Hát sztem biztos érti a dolgát, de sajna saját bőrös tapasztalatom nincsen. A gyógysapi viszont tényleg nagyon tutijó;)
Remélem hamar meggyógyul a kisfiad!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Muszáj, hogy ÉN legyek a 2000. hozzászóló a topikban Kép

MI van veletek? Sehol senki?

Nálunk: kész a kéró Kép jövő héten meglesz a hivatalos átadás, akkor még néhány apróságot megkifogásolunk (ez a hivatalos kifejezés --- nem röhögni), pl hogy egy két helyen szorul az ajtó, vagy hogy megpattant a gipsz stb. Csupa apróság, alig egynapos lesz a javítás. Van már minden helységbe világítótest, beszerelték a vizet. Holnap egyeztet Peti, hogy átvegyék hivatalosan is a konyhagépeket, és megkapjuk a garanciát. Már a bútorok egy része is a házban van. Egyedül a kanapé fogott ki rajtunk, valszeg autót kell bérelnünk egy napra, mert a miénkbe nem fér bele (hülyén van csomagolva). Aztán lassacskán költözünk Kép
Peti azt mondja, nem fogunk sietni, mert semmi sem hajt. Amíg a mi vevőnk nem fizet, ide ugyan be nem teheti a lábát, az meg dec 31 --- szerződés szerint. Ezen kívül 3 gyerekkel nem megy ez olyan egyszerűen. Majd hétvégenként egy adag becsomagol itt, átvisz, ott kicsomagol. Nem lesz egy leányálom, de ezt túl kell élni. Legalább túlesünk egy normális lomtalanításon is, mert ami szemetet felhalmoztunk.... inkább ne is beszéljünk róla Kép
Persze még beköltözéskor is lesz egy csomó hiányosság (pl nemtom mikor kerül a kamrára ajtó), de ezek nem vehetik el a kedvem. Mondom ezt most, aztán lehet, hogy két nap múlva fennhangon fogok vafankúlózni (ahogy Betti mondaná), hogy már megint a liszttel homokoznak a srácok Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

senki????

el vagyok kenődve az érdeklődés hiánya miatt Kép Kép Kép KépKép KépKép KépKép KépKép KépKép KépKép KépKép Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Hát ja, eléggé pang itten minden..
Mi igazoltan vagyunk távol, az egyik mandulagyuszis, másik hörghurutos, úgyhogy nem unatkozom..

Heppi!
Örülök, hogy alakul a ház, igaz a költözés biztos sok macerával jár majd, de tényleg túl kell esni rajta ;)
Az viszont tök jó, hogy ráértek vele.
Most viszont megyek, így is meg vannak bolondulva..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Heppi!

Akkor most már tényleg izgi a dolog!KépBeletelik jó időbe,mire a helyére kerül minden,de biztos nagyon-nagyon jó lesz!Cegléden maradtok?
Mi is ilyen "gyűjtögetők"vagyunk,sok mindent sajnálok kidobni,aztán meg nem értem miért nem férünk el 100 nm-en?Kép
Sok erőt az elkövetkezendő időszahoz!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Betti!

Gyerkőcöknek jobbulást,Neked pedig kitartást!Kép
(Hűű,de rímes vagyok)

Puszillak.

Kép
Kép
ruszlána

Betti!

Gyerkőcöknek jobbulást,Neked pedig kitartást!Kép
(Hűű,de rímes vagyok)

Puszillak.

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

KösziKép! Te hogy vagy?

Lányok! A fiam kis híján két teljes napja nem szopizott! És ami még megdöbbentőbb, hogy teljesen kétségbe vagyok esve ez miatt. Létezik, hogy 13 hónaposan elválasztja magát? Vagy ez csak szopisztrájk? Kínáljam néha? vagy ne?
csak azt ne kérdezzétek, hogy akarom e még szoptatni, mert nem tudom. A szívem mélyén szeretném, de elég is volt. Viszont, ha megkérdik hogy meddig szoptattam szégyellni fogom, hogy csak 13hónapig. tudom, ez hülyeség, de akkoris. És hát ott van az elméletem, hogy ha átlagolom a két gyereket, akkor is csak bő fél-fél év az amit szopival töltöttem, az meg baromi kevés. jajj, nemtom. Tudom uncsi már, hogy állandóan van valami bajom, ne haragudjatok érte, hogy én nem tudok mindig jó hírrel szolgálni Kép De kíváncsi vok a véleményetekre, Heppinek meg biztos van valami szakinfója erről, legalábbis remélem;)
na, be is fejezem..

Jó éjt!
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Ahh Betti,
Na akkor neked egy cikk Kép
http://www.szoptatasportal.hu/node/601
De dönteni neked kell Kép Én a helyedben hagynám. Én mondjuk eleve úgy tervezem, hogy a srácok egy éves kora körül áttérnék a napi két szopira. Viszont nekem még mindig ébrednek éjjel, és addig nem akarom őket elválasztani, amíg szopival meg tudom őket nyugtatni. Persze azt is tudom, hogy az éjszakai 1-2 szopinak inkább lelki jelentősége van, mint táplálékszerzési, mégsem akarom addig feladni. De ha már éjszaka nem fognak ébredni, és két napig nem kérdeckednek cicire, hát én nem fogom őket kínálgatni az bizti Kép
Ja, és 13 hó naggggyon-nagggyon szép idő!!!!!!

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Kevinnek nagyon boldog 13 hós hófordulót
(látod Betti, én követem a babanaplótokat Kép )

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

KöcikeKép
Akkor én meg boldog 11 hós hófordulót kívánok előre is;)
Szopival kapcs. hát igen, én is arra vártam mikor lesz már egy ilyen szopisztrájk féle, hogy alkalmam legyen kihasználni. De soha nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz. Tudod jól, hogy nem szeretek szoptatni, de ez így hirtelen.. hát nem esett jól, és ez enyhe kifejezés. A szopitanácsadó javaslatára megkínáltam hajnalban, és elfogadta, kétszer szopizott is. Remélem, hogy ha teljesen nem is, csak részben leszokik a ciciről. Nekem tökéletes volna, ha napi kétszer szopizna, akár így éjjel is. Így legalább tudom, hogy ha úgy adódik,nyugodtan alhat nélkülem is, végülis én erre az áttörésre vártam, mikor a cici már nem kizárólagos megnyugtatóeszköz.
Szóval most így állunk..

KépKép
KépKép
szabobetti

Lányok, én nem pangnék ennyire, ha nem sz...kodna a Babanet...tegnap elszállt, amit írtam, este meg be sem jött Kép

De!
Betti, neked azért is leírom megint:
Miért is érdekel mások véleménye? Miért is tartod kevésnek a 13 hónapot? Miért is kell átlagolni, majd letolni magadat? Meg ne orrolj rám, de ez badarságKép Ha neked már nem élvezet a szoptatás (nekem ilyen korban már egyiknél sem volt az, pedig kevesebbet szopiztak Kevinnél), akkor ragadd meg az alkalmat! Most úgy csinálsz, mint aki sokáig és naggyon erősen kíván valami lehetetlent, aztán hirtelen az ölébe pottyan és ettől megzavarodik. Attól te nem leszel boldogabb, ha mások véleménye szerint eteted/neveled a gyerekeidet. Dönts a saját józan belátásod szerint és vállald érte a felelősséget, hiszen felnőtt nő vagyKép Attól egyéniség valaki, ha mer önállóan gondolkodni és cselekedniKép
Mondom én, aki a suliban hajlamos voltam a csordaszellem befogadásáraKépKép
Félre ne érts, nem akarlak rábeszélni a szopi elhagyására, csak vannak emlékeim az elmúlt 1 évrőlKép

Heppi,
azért ez már nagyon klassz, hogy ennyire a végén vagytokKép A több fordulós hurcolkodás nekem is ismerős, anno mi is egy hétig költöztünk Ceglédről Irsára...és nekem még nem volt 3 csemetém, csak 1 db nagy pocim hozzáKép De akkor is olyan jó érzésKép

Mica tegnap meglátogatott Zolcsival, jót beszélgettünk, hát nem unatkozik. Tegnap Gyuszkó álla felrepedt, kapott rá összehúzótapaszt, aztán ment a nagyihoz lábadozni. Az a Fiat annyit megy, hogy nem győzik majd garanciális szervízre hordaniKép
Most mennem kell, mert Meske rögvest széttépi a gép mögötti madzagokatKép

Momo

Momo
momo

Szia Momo!

Dehogy orrolok. Lényegében totál igazad van, valóban úgy csinálok, és ráadásul még tisztában is vagyok vele. Most, mire eldöntöttem, hogy hagyom a francba a szopit, Kevin észhez tért, és hajnalban már háromszor "rámrontott".
Szóval volt három szünnapom Kép
Tényleg igazad van, butaság átlagolni,meg lecseszni magam, de tudod milyenek a nők ha versengésről van szó;)

Babanet ezekszerint csak rátok allergiás, nekem a múltkori izé óta nem volt vele problemám, igaz, bármi lehetséges. De ha megjavul, akkor teszel képet a szülinapról?

Gyuszkónak jobbulást kívánok!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
ÉN tudom, milyenek a nők, ha versengésről van szó, DE
ez nem az a szitu, ahol versengeni kéne. Én akkor most ostorozzam magam, mert 11 hós fiaim közül Gábor 3 napja tud ülni a szó klasszikus értelmében, Viktor meg nem is tud????
Igaz, 7 hós koruk óra térdeplésből a sarkukra ülnek, és jól boldogulnak, de mégis!!!
VAgy talán azért kellene magam szégyelnem, mert a 2,5 éves lányom egyáltalán nem akarja elhagyni a pelust??? Még ha kérdem is, soha nem engedi levenni magáról Kép
még sorolhatnám Kép

Babanet meg menjen a francba, mert napok óta a hajam elmegy míg betölt Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!
Tényleg direkt bosszanthat a babanet, mert esküszöm, hogy nekem egy pillanat alatt bejön mindig, nincs vele problemám;)

A versengéssel kapcs , szerintem félreértettél. Pont nem én nézek le bárkit bármiért, hanem mások. (tudom, mindig más a hülyeKép )
biztos ti is találkoztatok már azzal a ténnyel, hogy ha lemégy egy játszótérre, vagy bemégy a tanácsadásra, az anyukák első kérdése, hogy mit tud a gyerek, és hogy az övé már ezt rég, és jajj, és különbenis.. persze nyilván ebben van egy nagy adag túlzás. Nem is olyan nagy dolog ez, sosem vettem túl komolyan ezt a kérdést, nem zavar, hogy a szomszéd Pistike 6hónaposan szobatiszta például. Kép mert hogy ilyen is van ám, képzeljétekKép
Szóval én arra a nyomásra gondoltam, amit ezek a hölgyemények gyakorolnak a magamfajta jámbor lelkekre;)Kép Hogy pont amit írsz, hogy mittomén, 9hónaposan ül fel átlagosan a gyerek, és ha a tiéd 9hónapos és 1 napos , akkor már a "jótét lelkek" elküldenek neurológushoz, meg pszihológushoz meg anyámkínjatológushoz is, merthogy se te, se a gyerek nem normális. Ez is olyan dolog, hogy ha hamarabb csinálja az baromi nagy büszkeség, és nyilván az anyuka érdeme, ha később, akkor arról persze nem az anyuka tehet, és senki, biztos oxigénhiányos volt születésekor..
Erről ódákat lehetne zengni. Hát ha megutáltok érte, ha nem mostmár leírom, hogy én már ezért nem járok se játszótérre, se társaságban, mert egyszerűen ha kimozdulok, nem arról akarok társalogni, azaz pontosítok, amit nem akarok az ez:
Megyek az utcán, találkozok egy anyukával, aki egy felületes 'hogyvagytok' után egyből rátér a lényegre, amiért megállított, hogy legyen még valaki akinek elmesélheti, hogy a gyerek aznap hányszor pottyantott, hány ujjal fogja már a cumisüveget, hány foga van, mennyire hisztis, mikor volt beteg utoljára, és hányszor pislog átlagosan egy perc alatt. Ugyanis ebből baromira elegem van ám. Egész nap szívok az enyimekkel, és ez bőven elég nekem gyerekekből, ha kikapcsolódásként úgy döntök elindulok egy sétára, akkor a madarak csicsergésétől az autók kipufogógázán keresztül a gyerekemet majdnem fellökő biciklis is jobban érdekel, mint a félévente látott ismerősöm gyerekének mindennapjai. Lehet, hogy gáz a szitu, vagy bunkó vagyok, vagy tahóparaszt vagy mit mondjak még. De egyszerűen így van. Én sem kérdezgetem, hogy Pistike kukija milyen hosszú, csak azért hogy rögtön ezután überelhessem , büszkélkedve, hogy az én fiamé már két méter..
Arról van itt szó kéremszépen, hogy belefásultam már ebbe a gyerektémába, vagyis talán éppenhogy ennek állok ellen. Mert baromi sok ismerősöm gondolatai leragadtak már rég ezeknél a dolgoknál. Ami nem is gond egy darabig, de nem hiszem el, hogy évekig más témája nem lehet az embernek, csak ezek, meg hogy ki mikor anyázta le a szomszédasszonyát. Én igenis szeretnék másról beszélni, mint amivel a nap 24 órájában le van terhelve az agyam. Igazi lázadozómaca vagyok tudom, de ha eccer "így rakott le az a nyomorult gólya"
Szal nem akarok én itt sem senkit megbántani, nem személyeskedés, ne vegye senki magára. Ezt a fajta beszűkülést, vagy belefásulásos szöszmöszit egyébként saját bársonybőrömön észleltem, ezért vagyok ilyen okos.
Mikor a szókincsem leszűkült a "Kevin nem szabad, Mendi fejezd be a hisztit" szavakra, éreztem hogy talán valami gond lehet.. KépKép
na, de befogom azt a szószátyár mindenségemet, miután mégegyszer megemlítem, hogy eszembe sem jut senkit lenézni, azért mert egy hónaposan még bepisil a gyermeke;)

puszika mindenkinek
béke veletek
meg ilyenek

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Ettől a gyerektémától nekem is soxer égnek áll a hajam. Aztán voltak apósoméknál vendégek, és nekünk is illett megjelenni, hgy csodálhassák a picurokat. Egy csomó mindenről lehetett volna beszélni (munka, politika, szórakozás, divat, tanulás, egyetem mittomén), és egyszercsak ott álltam megkukultan, mert rájöttem, bármennyire is kivgyok éhezve egy kis emberi témára, lövésem sincs az egészhez. Amiket gondolok, már régen nem érvényesek, hiszen 5 éve voltam egyetemista (na akkor sem vittem túlzásba), 3 éve nem dolgozok, a politikát nem nagyon bírom követni, szórakozás--- na ezt ugye inkább hanyagoljuk, divat: ó édes álom stb stb.
Szóval én partner vagyok egy nagy csevejhez bármiről, ami nem gyerek, de meglátod, nem fog beletelni fél óra, és már megint arról fogunk dumálni, hogy Kevin és Mendi, és óvoda, és képzeld el, a múltkor is Orsi...
pont azért, mert ezzel telnek a mindennapjaid, nem nagyon tucc másról beszélni. Majd ha dolgozni fox, bizti megváltozik, de most még...

DE ÉN VEVÕ VAGYOK EGY TRACCSPARTIRA. MÉG MIELÕTT ELKÖLTÖZÜNK, "BERENDELEM" MOMOÉKAT IS, ÉS ELTÖLTÜNK EGY KELLEMES DÉLELÕTTÖT, OKSI???

új kéró lassan alakul, talán a hó is leesik, mire költözünk Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

nananaa, megint nem voltam túl egyértelmű.
Az, hogy nem akarok minden beszélgetés minden percében a gyerekekről diskurálni, nem azt jelenti, hogy egyeltalán nem akarok róluk beszélni. Az azért egy pettyet durva volna, ha nem lennék annyira büszke a gyerekeimre, és nem szeretném annyira őket, hogy beszéljek róluk.
Úgy látszik nem tudok rendesen fogalmazni, vagy elég egyértelműen , bocsikaKép
Ott nincs baj, amikor olyannal találkozom, akivel régebbóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk, és szeretem őt és a gyermekeit annyira, hogy rám tartozzon, ha mondjuk a testvérféltékenység odáig fajul, hogy a gyerek hánytatja magát.. stb.. de mikor egy két házzal odébb lakó általam igen ritkán látott egyén kezdi mesélni, hogy az elmúlt fél év alatt mik történtek (kábé napi felbontásban) az már kicsit dühítő. Szal , hogymondjam. Amikor láthatóan le se szarják, hogy épp sietnék valahová, vagy épp Mendi után szaladok, hogy kiszedjem az autó alól, akkor mondja, mondja mondja és bevallom ilyenkor átfut az agyamon néhány váffánkúló, hogy mér pont engem talált meg az illető.
De, mondom ti más témák vagytok, mint ahogy persze itt a házban is van néhány anyuka aki kivétel. Nem a barátnőimmel nem akarok beszélgetni, és nem a gyerekeimről nem akarok beszélgetni, amit én nem akarok az az, hogy egy futólag ismert anyuka órákon át Pistike mindennapjait és hőstetteit ecsetelje, monológként.
így már remélem érthetőbb vagyok;)Kép
Az említett szitu nekem is ismerős, na olyankor szoktam totál hülyének érezni magam, hogy egy értelmes szót nem tudok kinyögni..csak lesek, meg hallgatok..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

és akkor a tali lefújva Kép ?????
mert én ettől függetlenül ki vagyok éhezve az emberi társaságra, beszélgetésre stb.

Betti,
de elég egyértelmű voltál, értem én, hogy mi a gondod Kép és nekem igenis volt már olyan, hogy olllllyyyyan béna napom volt, hogy mikor Peti beállított, így fogadtam (emelt hangon persze)
-Ha meg mered kérdezni, hogy mi volt ma a gyerekekkel, elválok !!!
egyszerűen ha egy szót kellett volna még mondanom róluk, vagy velük kapcsolatban, megőrülök.
Így aztán beszéltünk az ő munkájáról, a terveinkről, politikáról stb, aztán kibukott belőlem, hogy:
-Ja, és képzeld, ma Gábor.... és Orsi is...., és azt még nem is mondtam, hogy mikor sétálni voltunk, Orsi azt mondta, hogy...
szal érted? másról nem is tudunk beszélni Kép

említett szitu: én is elgondolkodtam akkor egy pár napig, hogy ennyire hülye lennék (nem érzem magam annak), vagy csak begyöpösödtem Kép és elmerülök a kakis pelusok és az éppen mit és mennyit eszik témában, amiből ki sem látszom Kép nagyon rossz érzés volt tudomásul venni, hgy már nem tudok gyerektelen témákról érdemben megszólalni. Ekkor elhatároztam, igenis "képezni fogom magam". Tehát az új lakásba már fog járni napilap, a neten több fórumot is figyelek (nem csak konyha, háztartás és gyerek) és olvasok, elkezdtem egy netes angol tanfolyamot autodidakta, és komolyabb talk-showkat is nézek azóta. Nem mondom, hogy átütő a változás, meg sok mindent nem is értek (pl politika, gazdaság), de muszáj adnom erre is. és persze jó lenne mindennap egy könnyű sminket feldobni, izgalmas kajákat főzni, esetleg kreatívkodni stb stb, de azért nem vagyok telhetetlen. Örülök, ha időnként fodrászhoz eljutok, és alig várom, hogy meggyósgyuljon a lábam, és végre kiléphessek az edzőcipő rabságából Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok,

Vegre van 5 percem ide is irni, mostanaban minden osszejott, Momo csak egy kis reszet tudta kozvetiteni.. most talan mar majd nyugisabb idoszak jon, ramferne marKép A rohangaszasom merteket jelzi az, hogy az epp (holnap) 1 honapos autoban mar 3300km folott van az ora allasa..

Betti,
Bar regen irtal, de erdekelne, hogy szopi ugyben mi lett? Visszaallt Kevin?
Szerintem az, hogy ki-meddig szoptatott, az teljesen a maganugye.. tudom, hogy minden most a szoptassunk, amig csak lehet, de legjobb, ha lassan iskolaig tema megy, de most ne hagyd mar, hogy ez ennyire hasson rad. Ha 3 honap lett volna, akkor is szep eredmeny lett volna, de 13 meg mar csucs, szoval no paraKép
Ne atlagolj, elsore nem jott ossze, es kesz, masodjara viszont igen, es milyen jolKép

Heppi,
Traccsparti jo dolog, ezert szoktam neha atrobogni Momoekhoz, mert kell a kikapcsolodasKép Bar ti messzebb vagytok, de ha gondolod, egyszer megoldhatjuk. Bar mi meg nem talalkoztunk igy, nem is ismerjuk annyira egymast, de szolj, en eleg mobil vagyokKép

Kata udvozol mindenkit, talan nemsoka ismet be tud nezniKép Tegnap voltunk egyutt Erden egy masik topikos anyukanal talalkozonKép
(Kepek a Gyermekek kor szerint/Friss kismamak topikban)

Mica
mica

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon elfoglalt mostanság.
Mi a változatosság kedvéért megint betegek vagyunk.
Most (egyelőre) "csak" sima náthával küzdenek a gyerekek, több-kevesebb sikerrel.
Ezenkívül nem is tudom mik vannak. Ja, az oviról.. úgy volt, hogy a héten már mehet, hát kiderült, hogy mégsem, ki kell várjuk az egy hónapot még. Sebaj.
Szopi ügyben az történt, hogy minden a régi. Kiderült (legalábbis sztem ez volt az oka), hogy azért volt az egész -a nátha mellett- mert egyszerre kibújt mind a négy szemfoga, és hát tudjuk, hogy a szemfogak a legfájdalmasabbak, mivelhogy meglévő két fog közé kell benőniük. Szóval Kevin már 16fogacskát birtokol két hete.
Egyre többet dumál, mostmár elég sok szót ki tud mondani szépen, vagy legalábbis úgy, hogy ki lehet venni, hogy mit mondKép

Heppi!
Lehet, hülye vagyok, de úgy emlékszem neked nyelvvizsgád van angolból, akkor most milyen tanfolyamot kezdtél?
Erről a jelenségről gondolkodtam azóta. Azt kell mondjam, én már megszoktam, hogy én vagyok a társaság hülyéje, mert azelőtt is (mármint a gyerekek előtt is) így volt. Én voltam a kakukktojás a társaságban, nyilván tudjátok, hogy hogyismondjam nem vagyok agyoniskolázott, ezért az emberek 99%-a hülyének, vagy butának tart, akivel nem érdemes társalogni. Aztán sokan meglepődtek már. Na, nem mintha olyan okos volnék, de szerintem az ember nem arról kap papírt, hogy okos, csak arról, hogy megtanult x dolgot. Persze, ez most sokaknak úgy hangozhat, mintha leértékelnék mondjuk egy diplomát, pedig dehogy. Csak túl érzékenyen érint ez a téma, no. Olyan sokan néznek butának, hogy néha el is hiszem, hogy az vagyok.

Hát megint nagyon optimista lett a hszom, dehát ez van.

Mica!
Megnéztem a képeket, szuperek, szépek a gyerekek is, és nagyokKép

Megyek, mert vinnyogás van megint..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Betti,
Igen van nyelvvizsgám, sőőőőt nemzetközi Kép De mivel (most gyors fejszámolás) 8 éve nem használom a nyelvet, kb egy kezdő középiskolás szintjére süllyedtem vissza Kép Viszont azt látom, hogy rohamosan rakódnak rám a szavak, és nyelvtan is dereng már, szal nem esélytelen. Mondjuk azzal tisztában vagyok, hogy soha nem fogok folyékonyan beszélni telefonon (az a legnehezebb, mivel nem látod a beszélő száját és gesztusait), de ha már a CNN vagy BBC hírek lényegét érteném, már boldog lennék Kép
De csak megerősíteni tudlak: a papírral nem jár együtt sem ész, sem inteligencia Kép Pro és kontra is tudnék példák halmazát felhozni, de szerintem mindenki Kép
Láttam már többdiplomást, aki olyan bunkó, hogy a kapanyél kilóg a szájából, és olyan sötét, hogy a negro világít a szájában. De találkoztam már 8 általánost végzett (vagy szakiskolás) egyénnel, akivel jobban el tudtam beszélgetni a világ dolgairól, mint egy diplomással, mert Neki (alacsony iskolázottságú egyénnek) legalább voltak eredeti saját gondolatai, és ráadásul még gondolkodóba is ejtett a felvetéseivel --- ez nem jelenti, hogy én húdenagyász lennék!!!

Peti későn jön, az idegeim romokban, valszeg egyedül kell fürdetnem Kép Közben vacsorát készítek, próbálok némi rendet tartani a gyerekek között, és megakadályozni az idegösszeomlást Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Hali Mindenkinek

Jelentem a holnapi nappal elköltözünk Kép Ez természetesen azzal is jár, hogy néhány napig/hétig nem lesz netem Kép Nagyon fogtok hiányozni, de amint lehet, jelentkezem.

Addig is mindenki vigyázzon magára Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Hello!

Heppi!
Igaz, utólag, de nagyon boldog névnapot kívánok Orsinak Kép(remélem most tartottátok, mivel nem küldtél adatokat;) nem vagyok benne bizti).
Kép
Eszemben volt időben, de nyelegettem a sértődöttségem.Kép
Sok sikert, vagyis inkább kitartást a költözéshez!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Heppi!
Remélem minél hamarabb lesz net-ed!Hogy álltok?Kép

Betti!
Láttad a Szulákban Palcsót?Kép
Hogy vagytok?
Miért kell kivárnotok az ovival a hónapot?
Meggyógyultak a gyerekek?
Én kisebbemnek még mindig nem sikerült végigaludnia egy éjszakát sem,lassan zombi lesz belőlem.5-6x szoptatok kb. még mindig.

Mica!
Jobban van Zolika?
Nagyon eltűntél!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Hello!

Kata!
Örülök, hogy újra írtál!KépJobban vagy(tok) már?
Nem láttam Palcsógyereket, hogy őszinte legyek szinte soha nem tévézemKép, nem jut rá idő. Az estéink egyre katasztrofálisabbak, na mindegy, nem akarok ezzel untatni senkit.
Bár ma már kezdődik az újabb Mega-széria.. van benne egy ismerős is Kép jó távoli mondjuk..
Amúgy megvagyunk, köszi kérdésed. Fáradtan, és most kicsit semmilyen hangulatban, de azért vagyogatunk. Sajna a kölkök még mindig köhögnek, főleg Kevin, dehát nehogy már jól érezzem magam..
Na, azért Kevin sem viszi túlzásba az alvást sajna, igaz, panaszkodni sem akarok, mert egyre többet alszik éjjelente, van, hogy 6órát is akár. De sajna ritka. És ami még hozzá jön, hogy most megint besokalltam a szopiból, pedig akkor még szavam sem lehet, mert KEv már "csak" 2-3*szopizik naponta, azt is éjszaka. Szeretném mostmár leszoktatni a ciciről, mert szabályosan ribancnak érzem magam, mikor rámmászik, benyúlkál a melltartómba csöcsörészni, meg letépi a ruhám ésatöbbi, ami ezzel jár. Az a baj, hogy ő még mindig ragaszkodik ehhez, és sajna nekem nincs ott a cumi mentsvárnak, mint vígasztaló. A teát ilyenkor elfogadja, dehát az meg a fogainak rossz, tehát most vagy az én idegeim mennek tönkre, vagy Kevin fogai..
Jól kifakadtam, mi Kép? bocsika..
Tényleg nagyon fáradt vagyok, talán a vashiány az oka, vagy a fene tudja..
Ja, ovi. Hát most kiderült, hogy mégiscsak akkor mehet, ha betöltötte a 3.évet, és megkapta a szurikát. Szóval ez van. És ugye, szerdán megkapja majd az oltást, csütörtökön szülinap. vagy akkor csúszunk még egy hetet, hogy a szülinapja ne úgy teljen, hogy nem tud lábraállni.. tudja a fene , mi lenne jó. Komolyan, már annyi hajcihő van ezzel a hülye ovival is, hogy néha már inkább hagynám a francba.
Most azon gondolkodom, hogy adjam e neki az immunerősítős bigyulát, vagy sem. Tiszta dilemma vagyok megint. Hiába, a hülye emberek már csak ilyenek, no..
Nálatok mi újság?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Rakok egy képet is, azok kedvéért, akinek nincs ideje bekukkolni a naplóinkba:
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Már kezdem érezni,hogy vagyok.De még fáj nagyon minden.
Éppen nézem a Megát,melyik az ismerősöd?bejutott?
Légyszi-légyszi untass az estéitekkel!!KépMi a gáz?
Napközben semmire nincs időm,kísérgetem Patrikot,fogja az ujjam úgy járkál.Este tudok kicsit lazítani.Fél 8-kor általában beájul,ennyi az előnye a nappali nemalvásnak.
De hogy éjjel mit művel...mikor fog már átaludni egy fél éjszakát???
Azt hiszem Õ nem lesz ez a ruha-tépkedő,cici után mamató.Neki az el,ill.visszaalváshoz kell.Éberen kiköpi.Kép
Raul is köhög,már vagy két hete.Szokásos ovis cucc.Õ nagyon szenvedett a 3 éves oltás után,de másnapra kutya baja sem volt.
Én is isszzonyúúú fáradt vagyok.Ok fogjuk a vashiányra.Kép
Szerintem add nyugodtan azt az immunerősítőt.Melyiket adod?

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Még nem volt a csaj benne. A többi titok, nem akarok bajba keverni senkit;)
Esték.. ? Baromi hosszú volna. A lényeg az, hogy semmire sincs idő. Ilyenkor kellene ugye szépen elpakolni (mert nappal hiába csinálom, semmi látszatja), a gyerekekkel játszani, egymással beszélgetni, stb. és ez nagyon nem fér bele 2-3órába, és főleg nem összeegyeztethető.

Majd jobb lesz már, ha Patriknak megjön az önbizalma, és nem kell kísérgetni;) Hogy mikor fog átaludni egy éjszakát, arra sajnos nem tudok válaszolni. Egyszer biztosan. Vagy lehet, hogy soha, de lesz olyan, mikor már nem kellesz hozzá, hogy visszaaludjonKép
Na, csak nem hagynak békén.. fenébe, hogy nem tudok öt percet nyugodtan eltölteni Kép
bocsika

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Azt elfelejtettem este írni,hogy nagyon arik a gyerekeid!KépKevin is olyan nagy már!Hányszor eszik?Nézem is a profilodat,hogy ott van-e még a babanapló címe...

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

Épp ma vettem leKép
Bókokat köszi! Kevin tényleg nagy gyerek, hó elején voltunk tanácsadáson, akkor volt 11.4kg, és 83cm. Így súlyra majdnem annyi, mint Mendi, mert ő meg 12kg, és 100cm Kép Mendi hosszra nő, Kevin meg súlyra Kép
Azt, hogy hányszor eszik, a szopira érted? vagy úgy általában? Szopizni éjszaka szokott 2* (többször már nem engedem általában), esetleg este elalváshoz, bár már erről is szeretném leszoktatni, így csak végszükség esetén lehet szó. Az egyéb kaja meg változó. Tízóraizni szoktunk felkelés után kicsivel(valami szendvicsfélét), aztán ebéd, uzsira gyümit kapnak általában, majd vacsira pedig virsli vagy ehhez hasonló. De jó étvágya van nagyon. Most (lekopogom) Mendi is elkezdett jobban enni, kell is, mert ugye egy kilót lefogyott a betegség miatt Kép, pedig amúgy sem kövér;)
No, megyek, mert nagyon negatív hangulatban vagyok és ilyenkor jobb, ha elásom magam egy időre, bár legszivesebben másokat ásnék el Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Gyere no,és ássál el!KépBár remélem mára jobb kicsit a kedved.
Tényleg nem semmi,mekkora Kevin!KépNálunk Raul a sovány,Patrik szerintem kis dönci lesz,bár majd meglátjuk.
Tény,hogy Raul minden sz.rt elkap az oviban,bízom benne,hogy az anyatej áldásos hatásaként Patrik csak minden másodikat nyal majd be.
Hát,kedvem nekem se túl tuti ma.
Megyek is.Majd estére összeszedem magam.Remélem.

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Köszike, már jobban vagyok. Előfordulnak pillanatnyi elmebajok, dehát ez van.
Enyhén fáradt vagyok sajna, bár ezt már múltkor kitárgyaltuk , igaz? Kép
Kölkeim még mindig nem hajlandóak elaludni, úgyhogy átérzem a te helyzeted is, mert az enyimek sem szoktak aludni nappal Kép (sem). Úgyhogy tudom sajnálni azokat, akik csak panaszkodnak-panaszkodnak, aztán kiderül, hogy nappal 2-3órákat alszanak a csemetéi, és este is többet, mint az enyim fiam. Tudom, hogy önzőség, de nekem a saját bajom a mérvadó, ha valakinek annál jobb, azt nem tudom sajnálni valahogy. Hát ez vagyok én Kép
Na, de elkanyarodtam a témától. Szal én is reménykedem az anyatej áldásos hatásában, bár eddig rohadtul semmi ilyesmit nem tapasztaltam, mert Kevin sokkal betegesebb, annak ellenére, hogy még mindig csöcsözik (már nem tudom szopinak nevezni), és hát sokkal'életerősebb' Mendinél. Úgyhogy én inkább öröklött dolgokról beszélhetek, meg hát ugye második gyerek, nyilván, ha nem kapna el mindent Menditől, jobb lenne a mérleg, és én is hangoztathatnám, hogy "bezzegazénfiamsosebetegmertmégmindigszopizik".
Jajj, de kötekedős vagyok már megint, enyje-bejnyeKép Mondom, baromi fáradt vagyok, alig látok ki a fejemből, nagyon fájnak a szemeim. Nem ártana egy kis koffein. Lehet, magamba döntök egy cappuchinót, hátha..
Viszont tényleg ki kéne váltanom a vasat, mert egyre gázabb a szitu, már sokszor ülésből sem tudok úgy felállni, hogy el ne szédülnék. Ez felvet bennem egyfajta félelmet, hisz ennyire durva akkor volt, mikor Mendivel voltam 'terhes'. De csaknem szíttam már meg megint Kép. Mennem kéne Habonyhoz rákszűrésre is már. Most ő átköltözött már a rendelőjébe? vagy még mindig uott rendel?
Tegnap találkoztunk vele, este a játszótéren, de nem ismert fel, és ki tudja miért, én ezen cseppet sem lepődtem meg. Ez már csak egy ilyen világ. Lehet, egy borítékkal a kezemben már ismerősebb lettem volna KépKépKép Na, de ez csak vicc volt;) A fél város szült már nála, jóhogy nem ismer fel a sötétbenKép
A tegnapi napom egyébként is baromi sz.r volt, hogy finom legyek, és nőies..
Na, majd mesélek eccer, lehet csak a naplókba írom le mégis, bár ezzel is akadt problémám Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

Jól magunkra maradtunk megint.
Én ma nekiindultam fogdokihoz,titkon remélve,hogy várok vagy két órát és addig kinyújtóztatott lábakkal,hátradőlve olvasok.Könyv bekészítve,fájdalomküszöb lenyomva....dokinő szabin.Kép
Hazaérkezésemkor Ruszlán éppen hadakozott a pelenkát bűzös terméssel telerakott Patrikkal,ezért gyorsan lefeküdtem,mondván:még egy órát felejtsenek el,fogorvosnál vagyok.
Hát,csak így lehet kicsikarni némi pihit.
Remélem a vashiányod"csak"simán vashiány,írass fel gyorsan,bár valószínű kinéz egy vérvétel.Pajzsmirigyed?
Raul másfél éves korától nem aludt nappal és így is képes volt 10-ig kukorékolni,pedig ment a fárasztása rendesen.
Nem baj,gondoltam,majd a második egy durmoló medve lesz kárpótlásul.Ja.Mondanám,hogy majd a harmadik,de ezzel még viccelni sem szeretnék.Kép
Édes pofák,imádom Õket nagyon,de tényleg nem bánnám,ha alvósabbak lennének.Én is este állok neki gályázni,pedig baromira nincs kedvem már akkor hozzá(kétlem,hogy napközben több indíttatásom lenne,de mégiscsak emberibb du.mosogatni).
Habony:nem tudom hol rendel,próbáld hívni a rendelőjét.Megvan még a száma?
Légyszi,megadnád ismét a naplók elérhetőségét?Most már nem mulasztanám el betenni a kedvencekbe...Kép
Mi volt a gáz ott?Már,ha publikus.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok! Kép
Időközbe újra lett netünk úgyhogy megpróbálnék visszakapcsolódni Kép

Szilvi
sylva

Sziasztok!

Kata!
Bocsi a késői válaszért, de ugye a hétvége elég sűrű volt;)
Sajnálom, hogy megjártad a fogorvossalKép Fáj azóta?
Hát igen, sajna nálunk is kb. ilyen módon kell kisajtolni a szabadidőt. Bár mostanában azért elég jó dolgom van, hétvégente eljárok (persze nem mindig) a barátnőmmel kávézni egy-két órára. Igaz, nem Ati vigyáz rájuk, hanem anyósoméknál vannak, de a lényeg, hogy elszabadulok az őrületből néhaKép
Nálunk egyik gyerek sem volt híres a délutáni alvásairól sajna. Igaz, Mendi ilyenkor már egy órát aludt legalább. Kevin beéri 10-20 perccel is. Na, és akkor jönnek az örökös siránkozók, hogy jajjígyjajjúgy milyen rossz nekik, és kiderül, hogy 2-3-4órákat alszanak a kölkök.. hát az 'ilyenek' nekem ne sírjanak, hogy milyen rossz nekik. Na, de ezt már írtamKép
Én is reménykedtem, hogy Mendi után már csak "jobb" gyerekem lehet, aztán mostmár nem mernék bevállalni harmadikat, mert erősen romló tendenciát mutatunk Kép
Ez a harmadik gyerek dolog is.. na, de nem kezdek bele, mer fejharapás lesz belőleKép
Szal megértelek teljes mértékben.
Habonynak sztem még a régi helyen van a rendelője, mert az új épület sztem még nincs berendezve. Bár ki tudja.
Vas fel van íratva, csak még "nem értem rá" kiváltani.
Konkrétan nem volt gáz a naplókban, csak mivel publikus, olvassa olyan is, akit nem szeretnék, hogy olvassa, de annyit nem ér , hogy miatta letiltassam a naplót. Priviben elküldöm a naplók címeit, jó?

Szilvi!
Üdv újra itt;) Mi újság azóta?

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hahó! Sehol senki?

Lenne egy kérdésem lányok! Nincs köztetek esetleg két Kismama -előfizető? Jól jönne két börzejegy, ha esetleg ti nem mentek;)
Valami gixer lehet az előfizetésemmel, mert még mindig nem kaptam meg az újságomKép
Amúgy semmi különös, lassan indulunk éjszakai sétára Ati elé Kép
Írjatok már néha;)

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Lányok, ne csináljátok márKép Ennyire nem értek rá? Remélem senkivel nincs baj!

Tegnap találkoztam Szilvivel (Keksz), szépen növöget a pocijaKép Pletyizni nem akarok, majd jön ő (remélem) és elmeséli hogy vannakKép. Decemberben már nem dolgozik , talán akkor már lesz ideje jönni a babanetreKép

Szal, ha van időtök, írjatok!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Bocsanat, hogy eltuntem, de hosszu lenne reszletezni, hogy mi minden miatt nem jutottam el idaig...

Nem irom, hogy jol vagyunk, mert jelenleg is van gond (Zolcsi kotohartya gyulladas, Gyuszko kozepfulgyulladas - elotte o is kotohartyas volt..), de azert meg mindig nem veszes az ugyKép Melo szokas szerint sok, igaz, most emelt a fonokon fizut, es jovore, ha vallalom, felvehetek megegy felallast (.eu vegu domainek Mo-i adminja). Hat remelem osszejon, es birom, mert a penz jol jonKép

Zolcsi 10hos adatai: 11,3kg, 76cm, 6 fogKép Neha mar all egyedul, butorok mellett villamgyorsan oldalazikKép Megtanult nem fejjel elore lemaszni a kanaperol, es mar lepes nelkul atfog pl. a terdemrol az asztalra, akar fordulassal is.

Most hirtelen ennyi, rakok meg fel 2 kepet, aztan megprobalok mostmar visszakapcsolodni ujraKép

Szilvi! Udv ujra ittKép

Betti,
Nem vagyok elofizetoKép De korbekerdezek az ismeretsegemben, hathaKép Szomszed csajszi elofizeto, de nem tudom, hogy o megy-e, ha nem, akkor elkunyizom a jegyetKép

Mica

Ime a kepek:

Kép

Kép
mica

Csak pár pillanatom van, így csak a legfontosabbat írnám le:

Heppi!
Kép

Kép
Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Heppi,

Boldog Szulinapot Gabornak es Viktornak!

Mica
mica

Heppi!

Én is nagyon sok szeretettel köszöntöm az egy éveseidet!!KépKépKépKépKépKépKép

Jövök majd,tegnap érkeztünk meg Anyuéktól,ma pedig Patrik elég csúnyán megégette a tenyerét.Nincs is most sok kedvem írni.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata,

Millio gyogypuszi Patriknak!!

Mica
mica

Sziasztok!
Megnézegettem a képeket amiket időközbe felraktatok, KépKép (Patrikkal meg személyesen sikerült találkoznom) hihetetlen hogy megy az idő, utoljára akkor voltam képbe amikor beindult a babadömping mostmeg már lassan mindannyian egy éves szülinapokat ünnepeltek KépKépKép

Nálunk a helyzet egyenlőre változatlan Kép(gyerek, suli, otthoni élet).

Kata!
Remélem Patrik jól van már Kép Hogy sikerült? Majd ha gyógyulófélbe vagytok valamikor játszóterezhetnék. Kép
sylva

Sziasztok!

Mica!
Remélem a srácok már javulóban azóta!
Nem is tudom, hogy irigyeljelek e a melóért vagy sem. Mindenesetre a lóvé nekünk is jól jönne, főleg így karácsony előtt Kép
Zoli nagyon ügyi már! Úgy telik az idő tényleg!

Kata!
Szegény Patrik Kép Gondolom most megtanulta, hogy vigyázni kell a kályhával Kép Remélem hamar rendbejön. El is hiszem, hogy nincs kedved semmihez. De remélem nincs lelkifurid a dolog miatt. Sajnos nagyon nehéz kivédeni az ilyen eseteket, hisz az embernek nincs száz szeme!;)

Nálunk annyi történt, hogy Mendi ma megkapta a 3éves oltást. Így nem kell jövőhéten fájós lábbal szülinapozni, és az ovi sem borul fel teljesen. Remélem addigra megint megerősödik a szervezete annyira, hogy ne legyen majd egyből beteg.
nagyon hősies volt a csajszi, alig sírt egy picit, és bátran viselkedett. Azóta sem bénázik itthon, olyan, mintha semmi baja sem volna. Pedig mennyit ijesztgettek ezzel, hogy mennyire gáz lesz. Persze még lehet is, remélem viszont hogy nem. Eddig mindenesetre tényleg semmi vészes nem volt a dologban.
Mendi egyébként 12.5kg, és kereken 100cm, Kevin pedig 11.6kg és 83cm, szóval nem változtak.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Patrik nagyon hősiesen tűri a kötözéseket.Keddre sajnos az ujjai is behólyagosodtak,azokat is fel kellett nyitni,így az egész kezén kötés van.Kép

Betti!
Remélem estére sem lett semmi gond az oltás után!Úgy látszik az én fiaim nehezen viselik a szurikat.
Családi körben ünneplitek Mendi szülinapját?
Dehogy nincs lelkiismeretfurdalásom!Falba tudnám verni a fejem.Nagyon-nagyon bánt!

Szilvi!
Jó,hogy újra itt vagy!KépJátszózásban benne vagyunk!Hogy van Raul kis barátja?Kép?
Patrik és Raul játszottak a szobában,egy pillanatra ki kellett mennem,addig Patrik hozzáért a konvektorhoz.KépKép

Mica!
Te aztán tudod,hogy kell azt a bizonyos gyertyát több végén égetni!KépÉn úgy érzem semmi fölösleges energiám nincs,ki vagyok purcanva.
Patrik a beteg keze mellé tegnapra betaknyosodott,nem is akárhogy.Zolika hogy viseli az orrszívást?Próbáltam a szájjal szívós-Mica-módszert is,de Patrik sikítva sír...Kép

Puszi.

Kata

Mica!

Kép
Kép
ruszlána

Nem tudom Mica hogy kerültél a végére is...

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Kata,
Ne verd a fejed a falba, nincs ra okod, tenyleg nem lehet ott az ember mindenutt, de meg ha ott is van, akkor se tud mindenre odafigyelni. Gyuszko mellettem ulve verte be a fejet anno a dohanyzoasztalba, ugy, hogy varrni kellett. Ez van, bibis, atesik rajta.. Nem mondom, hogy ne foglalkozz vele, mert tudom, hogy ugyse tudja az ember a millio milettvolnaha kerdest kiverni a fejebolKép Zolika is a konvektorral imad jatszani, de nalunk nem forro sehol sem. Mar tanulja, hogy milyen az, amikor valami meleg-forro, mert a vizmelegito (atfolyos) langajt szokta vizsgalni a kezemben, es nyul fele, de amikor erzi, hogy melegedik a keze, akkor gyorsan elhuzza es kerdon nez ramKép
Az en gyertyam nem tudom hany veggel rendelkezik, de amig birom, addig hajrazokKép Foleg igy, a nagy datum elottKépKép Holnaptol mar csak 18 even felulieknek valo leszek, merthogy XXXKépKépKép

Betti,
Hat foleg enis a penzert csinalom, mert most muszaj, hogy legyen tobb, ha mar bevallaltuk a Punto-t is, nameg jolesik, hogy a fonokom szamit ram, es ram meri bizni ezt isKép Tegnap bent voltam a cegemnel, Zolika elvarazsolt mindenkitKép
A sracok alakulnak, Zolika rendbejott, jelenleg panaszmentesnek tunik mindenfel nyavajabolKép Gyuszkoval mar nem egyszeru a helyzet, ugy nez ki, hogy ki kell venni az orrmandulajat, mert az okoz gubancokat a fulevel. Meg osszevarom a dokik velemenyet, es utana csaladi megbeszeles lesz.
Gratulalok az ugyes nagylanyodnak!Kép Remelem, hogy tenyleg jol fogja birni az ovit, bar osz-tel jon, ilyenkor azert tobb a beteges gyerek, tapasztalatbol tudom. Ne aggodj, belejonKép

Szilvi,
Udv ujra ittKép Meselj azert bovebben, nagyfiad azota mar tunderi lehet!Kép

Puszi,
Mica
mica

Kata,

Jajj, ez lemaradt: Zolcsi se rajong az orrszivasert, kulon csata az egesz.. en ugy szoktam, hogy leulok terpeszulesbe, gyerkoc feje felem van, ket karjat a labam ala teszem, es igy gyorsan vegzunk. Van ordibalas is, de igy hamar tulvagyunk rajta, nem izeg-mozog annyit, es a fejet se tudja elforditani.

Mica
mica

Sziasztok!

Sajna az éjszakánk nagyon sz.rul telt Kép, ha van időtök, olvassátok el, Mendi naplójába leírtam, most nincs időm megint Kép

Kata!
Megértelek, sztem sem lehet nem foglalkozni egy ilyen esettel. Úgy értem, én is biztos magamat okolnám, holott tudom, hogy tényleg nem lehet kivédeni ezeket. Jó, nem azt mondom, van aki tényleg óvatlan, de nem hiszem, hogy ilyen volnál;) Az ember egyszerűen nem képes mindig mindenre 100%-osan odafigyelni. Nekem is volt már nem egy ilyen eset, amit Mica is ír, hogy ott voltam (vagy valaki ott volt ) mellette, és úgy is esett hatalmasat. Remélem túl tudjátok tenni magatokat rajta, próbáld meg elfelejteni, bár tudom nem könnyű Kép
Sok gyógypuszit küldök a kis kezére!
Szülinapot illetően még nem tudom/tudjuk. Nagy banzájt most nem akarunk rendezni, legalábbis nem volt még róla szó. Aznap biztosan csak négyen leszünk, hétvégén meg a rokonok körében ünneplünk. Megint felszedek vagy öt kilót. Hurrá. Mikor kiderült ez a pajzsmirigybizbasz, mindenki azt mondta, milyen fasza nekem, hogy fogyok, pedig semmit sem csinálok érte (pedig nem fogytam, dehát rámfogták), most meg, hogy ezt a gyógyit szedem, hízok mint a p.csa. Szuper Kép

Mica!
Örülök, hogy a fiúk jobban vannak. Hát igen, a lóvé is, meg az elismerés is jól esik az embernek. Kár, hogy én nem értek semmi ilyesmihez, már amit itthon lehetne csinálni. VAgyis talán nem is ezzel van a baj, csak hogy ugye nekem nem olyan munkaköröm volt, amit otthon is lehet végezni Kép
Te adtál/adsz valamilyen immunerősítőt Gyuszkónak? Ha igen, akkor mit?

No, megyek, rá kéne vennem magam a takarításra, de a pocsék éjszakám után semmi erőm, és hangulatom az egészhez. Dehát muszáj, mert sajna senki nem csinálja meg helyettem Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?