Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lina!
Most néztem a profilodat, ez a kép még a másiknál is jobb, nagyon szép rajta Martin, milyen nagy fiú lett mióta nem láttamKép
Gratulálunk a 4. fogacskáhozKép Nem fájt neki, bevált a homeopátia (vagy micsodaKép)?

Pá, Marika (ja icq-t mindjárt bekapcsolomKép)
Marika (hriczom)

Szia Marika!

Mivel te üdvözöltél elsõnek, ezért tõled kérdezek. (Persze másokkal is szivesen eltársalgok!) Ha jól olvastam te a napokban fogsz szülni! Megírnád, hogy ki az orvosod, és melyik kórház? Bár biztos hogy ezt a "régi" topicosok tudják, de én nem tudom melyik archívumban írtál errõl. Minden esetre nagyon szorítok így ismeretlenül is! A Panka hol szült? ti biztos tudjátok. Ja, és az elsõ babádat várod?

Pá-pá, Ditta voltam!
Névtelen

Sziasztok!

Én is elõkerültem.

Kedves Ditta! Üdv itt a "Miskolc"-ban!Kép Gyere minél gyakrabban! Molnár Imrét én is ismerem, nekem is szimpatikus doki. A kollégámék is hamarosan nála fognak szülni. (Bár ahogy hallom, már fix tarifája vanKép) A beszámolód pedig persze, hogy érdekel. Én is a megyeiben szeretnék majd szülni, ha odaérünk.
A kérdésedre részben én is tudom a választ. Panka a megyeiben szülte meg elsõ gyermeküket, a kis Benjámint, Kerchner Csabánál. Marika is az elsõ babáját várja, de errõl majd ír õ!

Lina! Úgy irigyellek! A csodálatos fogyás miatt!Kép Persze tudom, hogy emögött kemény munka áll! Nagyon ügyes vagy! Nekem is el kellene már kezdeni megszabadulni néhány kilótól. Kezdetnek elmegyek kozmetikushoz, gyantáztatniKép Remélem nem haragszol, de elképzeltelek, ahogy ott állsz a ruhásszekrény elõtt és sorban próbálgatod a ruháidat!Kép Ami már jó, az jobbra, amibe még fogyni kell, az meg balra. Lassan elfogy a bal oldal!
Martinnak gratulálok a negyedik fogához! Igazán nagyfiú már, a kép is szuper jó a profilodban!

Kata! Sikerült a kaziból kihozni valamit? Dórinak lejátszottad? Valamelyik másik dal nem ragadta meg a kisasszonyt?
Ma nekem is volt szerencsém élõben találkozni Dórival és el kell mondjam, hogy még tündéribb, mint a képeken!Kép Az a két hófehér alsó fogacska... És képzeljétek, az ölembe akart mászni, de a papája nem engedte! Határozottan nemet mondott, mikor kérdeztem, hogy jön-e velem Dóri haza.Kép

Zoli! Most már van alapanyagod mp3 gyártásához...Kép

Neva! Mi újság van Nálatok? Remélem nem vagytok betegek.

A fõnököm is betegen van, így ma kicsit tanultam a munkahelyen.Kép

Tegnap este zöldséges palacsintát akartam csinálni, de az a fránya palacsinta nem igazán akart sikerülni. Sokáig is sült, meg száraz lett a széle. Még jó, hogy nem én sütöttemKépKép

Láttátok, hogy nemsokára elérjük a kétezredik hozzászólást??? Szerintem ha így haladunk, a hétvégén meg is lesz.

Puszi, Dodus, aki már jobban vanKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Köszi kérdésed: nem vagyunk betegek. Igazán nem szeretném elkiabálni de szombaton Laura 7 hónapos és még nem volt betegKépkopp-kopp
Tegnap szemészeten, ma kontroll vizsgálaton voltunk a kisasszonnyal. Mindenhol szerepel egy kicsit. A szemészeten már ismerik, alig várják, hogy menjünk. Vigyorog és ha visszabohóckodnak akkor huncutul belém bújik, majd kezdõdik elõlrõl a játék.
A kórházban mérték, gondolom nem lep meg, hogy mekkora baromság:
6800 g és 64cm! Közlöm, hogy Laura 67-68 cm. Súlya valami hasonló.
Amiért mostanába nem jövök, az az, hogy alig van idõm. Rengeteg elmaradt ügyet próbálok elintézni. Keresztelõ lesz 30-án, elõtte pedig malacot fogunk vágni. Még nincs malac de erõsen keresgélünk. Hétvégén megyünk malac-nézõbeKép
A gépem ügyében semmi elõrelépésKép
A sógornõm végre kapott egy gyógyszert és jövõ hónapban kell visszamennie. Hétvégén kifaggatom, hogy mi újság!Kép

Influenza járvány után jó lenne megint egy tali, kicsit barátságosabb környezetben. Zoli, ez enyhe célzás voltKép

Kriszta!
Holnap megyünk!
neva
neva

Sziasztok!

Ditta!
Üdv köztünk! KépKépKép
Hol laksz, hogy minden héten megfordulsz itt?
Én 10 napja szültem a megyeiben, Dr. Gyurkónál. A 8 éves lányomat is nála szültem. Anno egy utcában laktunk, onnan ismerem, szóval tegezõviszonyban vagyunk.
Természetesen érdekel ha írsz magadról, és Te is kérdezz nyugodtan!

Marika!
Értem és megértelek!!!! KépKépKép
Talán a hidegfront kicsalogatja a kislányodat! Kép
Szorítok Neked! KépKép

Killes!
Örülök, hogy sikerült. Nekem is csak a szerkesztõ tudta javítani!
Jól írta Marika: Dóri 29-én tölti be a 10. hónapot.

Lina!
Gratula a fogacskához!!!! KépKépKép
Tündéri a kép a profilodban. Ha felébred Dóri, megmutatom neki!
Ja, és a papája le sem tagadhatná ezt a fiút! Kép

Dodus!
Nem játszottuk le, mert azonnal át is passzoltam Zolinak (akit ma személyesen is megismertem Kép). Szóval õ megpróbál mp3-at csinálni belõle, hogy úgy is meglegyen. Azért szabadultam meg a kazitól ilyen hamar, mert éppen dolgom volt Zoli munkahelyén.

A párom azt üzeni, hogy rossz csere lett volna, nem? Dóri egy kazettáért???? KépKépKépKép
Mármint neked lett volna rossz! Nem tudod milyen eleven gyerkõc. KépKép
Persze oda nem adná az õ tündérkéjét semmi pénzért.
Szóval csak ezért mondott nemet. Meg azt mondtad, hogy nehogy elkapjon valamit tõled, nem? Azért remélem jól vagy? Használ a Semicilin???

Zoli!
Hááát látod Téged hagytalak utoljára! Kép
Mit is mondjak? Az, hogy a Dóri hívás nélkül az öledbe akart menni...! No comment!
Azt mondják a gyerekek megérzik, hogy ki az aki ismeri és szereti a gyerekeket...
Azért a kazi ráér, nem kell azonnal hozzáfogni, ezt elfelejtettem mondani!
A többit majd magánban! Kép

Akkor szia nektek, este 9-10 körül jövök, mert a párom ma megint megy dolgozni Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Már megint itt, de legalább már nemcsak magamat olvasgatomKép

Ditta!
Panka ügyben már Dodus segítettKép
Valóban mostanában fogok szülni, legalábbis remélemKép Ha majd végigolvasod az a több ezer hozzászólást rájöhetsz, hogy nekem van több idõpontom isKép Így legalább tudok választaniKép Terheskönyvemben március 13 szerepel, az elsõ dokim szerint március 15, az ultrahang szerint március 24 (de szerintem ezt akkor sacc per kb javították át) és van egy március 22. idõpontom isKép Eddig mindíg az Uh szerintit nézték (azaz 24-ét), majd múlt héten a doktor bácsi azt mondta, hogy az nem számít, a számolgatós a pontosabb(utlosó havi plussz 9 hónap és 7 nap, ha jól tudom), szóval 15. Most ezzel jó fejtörést okoz nekem, mert az eltérés 1 hétnél több, így ne kérdezd hány hetes vagyok, fogalmam sincsKép Na jó kis litániaKép
Doktor bácsim Hollósy János a Diósgyõri KórházbólKép Eddig tökéletesen elégedett vagyok vele (fõleg, ha a páromat beengedi szülniKép)
Most már tõled is várok valami beszámolótKép Kislányodat hogy hívják, jár-e oviba, te mit csinálsz, hol laktok (ha publikusKép), babaprojekt mióta van elõkészületben, hol álltok vele... Szóval bármit ami eszedbe jutKép

Lina!
Csatlakozva Dodushoz, fogyihoz gratula. Valamelyik nap írtad, hogy felvettél kis szoknyát, eszembe jutott, hogy mióta babát várok szinte alig volt rajtam szoknya, elõtte meg le sem szakadt rólam mínusz 6 fokigKép Szóval alig várom, hogy én is felvehessek olyanokatKép Ezért is várom a szülést. Jó tudom idõ kell, mire eljutok a régi kis szoknyáimhoz, de van egy pár "nagyobb darab" is a 63-65kg-os idõszakombólKépKépKépAzok csak rám fognak jönniKép

Dodus!
A mézes teát már én is utálom, de legalább te már jobban vagy, én csak javulok, minden nap várom, hogy jobban legyekKép De jó, hogy láttad DórikátKép

Neva!
Laura milyen kis huncut lehet, nem csodálom, hogy oda vannak érte a kórházbanKép Kik lesznek a keresztszülõk? Nagy bulit csaptok?

Pá, Marika
Marika (hriczom)

Szia Kata!
Nem is tudtam, hogy 10 napja szültélKép Mesélj milyen voltKépKépKép
Pá, Marika
Marika (hriczom)

Kata007Kép

Ezt én is meg akartam kérdezni! Jól elhallgattad elõttünk!KépKépKép

Én meg pont 13 napja ezek szerint...Kép

Puszi, Lina

Ui:Este mérem a fiatalurat, majd jövök az eredménnyel!
lina

Marika!

A férjem egyetlen fiú testvére és felesége lesznek a keresztszülõk. Nekik nincs még babájuk. De reméljük leszKép
A társaság: anyukám, férjem nagymamája, a keresztszülõk, az én egyetlen lánytestvérem és családja és a kedvenc nagybácsim és családja. No meg mi! Nem lesz nagy buli, csak éppen anyukámnál van hely ennyi ember részére. Másrészt a dédimama a mûtét óta csak kerettel tud járni és a lépcsõzés nem megy.
Nekük pedig nagy nap lesz vasárnap: 14 éve ismerjük egymást a férjemmel. Õrület, hogy repül az idõ...
neva

Most nézem, hogy röhögés tárgya lettem! KépKépKép
Kis piszkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép

Most megyek mert Dóri is gépelni akar:
cn r ffffffffffffffff csyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyxyx
Fürcsi, szopi és majd jövök!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kata!
Tudjuk Dóri aki 10 naposKép

Neva!
Gratulálok a 14 évhez, akkor valahogy ti is úgy vagytok mint én a párommal, már mi is lassan 9 éve ismerjük egymástKép

Pá, Marika
Marika (hriczom)

Szia Lina!
Nagyon szép kisfiad van, megnéztem a profilodban. Karinának is most jön az elsõ foga és én is homeopata gyógyszert használok neki. Nektek bevált?

Neva!
Úgy látom, hogy most van a keresztelõk idõszaka. Nekünk jövõ hét vasárnap lesz. Szépen fejlõdik a kislányod! A sógornõd végül hová ment orvoshoz?

Ma mértem Karinámat (9,1 kg), tudom kicsit túlfejlett a lelkem, de a papája (meg mostanában a mamája +15 kg) sem kicsi.

Ja... a fogzástól ugye lehet egy pici hõemelkedés?

Megnéztem Panka legutolsó táblázatát, tudtok valamit Roxane-rõl. Úgy látom neki is mostanság kellett szülnie. Régebben érdklõdött nálam a dokiról.

Gyöngyöske! Valóban csak két hét van a gyermekeink között, amikor Te szültél én is a kórházban voltam, csak a patológián.

Jó éjt mindannyiótoknak!
Kata
killes

Killes!

Most a Fenesinél van még mindig. Ha nincs eredmény akkor megpróbálják a K.barcikai doktornõt és ha az sem akkor a Kaáli. Kinyomtattam a honlapjukról minden infot, de remélem nem kell eljutniuk addig.

Roxinak március 2-án született Gábor nevû kisfia.
neva
neva

Na itt vagyok, kis csibészek! Kép
De jó szemetek van! Én nem vettem észre, hogy lemaradt a "hó"!
Most mondjam, hogy nem volt rajtam szemüveg??? Kép

Lina!
Eredmény?????
Kicsit irigyellek a fogyózás miatt.
Én sajnos a szopi miatt nem fogyózhatok, a császár miatt pedig nem tornázhatok, pedig lenne mit leadni. Most úgy döntöttem, hogy a tornát nagyon-nagyon lassan, fokozatosan elkezdem. Abból nem lehet baj. Szerinted???

Marika!
Tegnapi hozzászólásommal ellentétben, most azt mondom, hogy menjél már szülni!!!! Igen jó kedved van! Kép Kekeckedel az öregebbel??? Kép
Egy barátnõm volt ilyen jókedvû még anno a kismamák topicban. Késõ estig szórakoztunk. Õ is kekeckedett velem, mert akkor is valamit elírtam. Vagyis kétértelmû volt az írásom. Pár óra múlva megszült. KépKépKép
Ha van kedved és idõd Kép, olvasd el azt az estét (Sheila és Kata007)! [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/4212.html?1020159588" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/4212.html?1020159588" TARGET="_top[/url],ITT MEGTALÁLOD}. Ha nem mûködik a link, akkor: "Anyaságról/"Friss" kismamák topicja: Archivum - 2002 Április 30 "
Aztán utána a következõ napot is!

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/4212.html?1020159588" TARGET="_top]SZÓVAL ITT!!![/url]

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Ditta, üdvözlett a körünkben szeretettel.

Lina, nem akarlak bosszantani, de nem lettem nagyon meggyõzve, ha jól emlékszem 5 válasz érkezett, ebbõl három arrólszólt, hogy igen legyen bent a papa, egy érintõlegesen sem igen sem nem, egy pedig nem.
A véleményem semmit sem változott, én nem mennék, negyek be.
Csatabárd elásva????

Martin szerintem is klassz srác.

Kata
Most egy nagy élményrõl, isipisi gyömöszke volt Dórival, de kellett volna még egy kis idõ, hogy belemelegedjünk, láttad ahogy a szemünk összevillant. Imádom az aprófoguakat. Szerintem õ is megkedvelt engem, jó volt.
Elujságoltam Bendinek a dolgot, azt mondta önzõ vagyok, ezért nyomtattam egy képet, és csak vigyorgot, beszélt Dórinak.

Más, a kazettát féligmeddig kipróbáltam, de nem találtam jónak a dolgot, igy lemásoltam, kisérletezgetem, szerintem a jövõhéten lesz belõle valami. A gyenge a hangminõségét jelenti, serceg, ropog, a másolatttal lesz idõm gyakorolni, igy visszajutatthatom hozzád az erdetit.

Visszaugrottam megint, hájjal kenegetted a lelkemet, többiek most irigykedhetnek, mert Dóri valóban önként jött hozzám Kép,O:?Kép.

Killes, az egyszerû, kézenfekvõ megoldások sohasem jutnak az eszembe. úgy rémlik a fogzás nem okozhat lázt, esetleg hõemelkedést.

DODUS, csak azért csupa nagybetûvel, mert rendszeresen elütöm és miden más lesz belõle, ahogy viszaolvasgattam.
Azért legalább összeszövetkezhettünk volna a kazetta ügyben, igy orvul a hátammögött, ejnye-ejnye. Az vigasztal csak, hogy nem cd. Ja mindenféle száraz palacsintára jó vagyok, meddig áll el? Süti is jöhet, meg csoki én nem fogyózom.
Csak, hogy irigyeljetek nekem dóri megmutatta a felsõ két fogát is, bi-bi-bi. Sõt a kék szemeit is alaposan megcsodálhattam.

Neva, majdnem átsiklottam a dolgokon, megint figyelmetlenül olvastam. Azt már mondanom sem kell, hogy elfelejtettem érdeklõdni, a francba. Most jutott eszembe ahogyan olvastam.
A méricskén csak vigyorgunk mi is a párommal mint a vadalma - By,már nem tudom ki -. Ha 10 helyen mérnék a gyerekeket 10 redményünk lenne, ez talán olyan mint Marika és az idõpontok.Kép
Célzás célbaért, holnap felhívom??? Remélem.
Végre itt sem tévedhetek, feldobja a talpát egy négylábú, hurrá.

Mi már 20. éve vagyunk együtt a fönökkel, néha ezokból életem megrontójaként emlegetem, valahogy nem veszi jónéven

Marika, ha jól emlékszem Roxi és Panka vasárnap szült, ugye? mert akkor nem kell már sokat várnod.

Na látom egy archívot megtöltöttem egyedül, de este, késõn benézek.

Zoli - aki nem olvassa vissza, úgy sem ismeri fel a hibákat, meg amúgy is csak elötöttem -
bbendi

Zoli!
Én sem olvastam vissza délután és látod milyen hülyeséget írtam?? KépKép

Tudod, hogy még délután is arról beszélgettünk a párommal, hogy mi volt ma Dórival? Kép
Dodushoz is menni akart, de õ inkább nem vette ölbe, nehogy elkapjon tõle valamit.
Erre utána hozzád megy a kisasszony és még csak nem is kezdett el ordítani, mint szokott. Kép
Talán tudta, hogy mindkettõtökkel az õ Kuckó Mackója miatt találkoztunk? Kép
Azért Bendinek ne beszélj sokat Dóriról mert a végén még féltékeny lesz! Kép

A kazit elõre is köszi, majd valahogy visszajut hozzánk. Viszont az mp3 tényleg ráér! Már így is írni akartam, hogy csak nem az általam adott munka miatt nem néztél még be ide ma? Kép Mondanám, hogy bemegyek hozzád érte holnap, de nem lesz kocsim, úgyhogy csak akkor aktuális ha jó idõ lesz. Ha megyek viszem a cd-t amit a párom megígért neked.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Üdvözlök mindenkit, Ditta vagyok!

(Azért írom ki a nevem, hogy ne "Névtelen"-ül azonosítsatok, de csak így tudom elküldeni az üzenetet, mert nem fogadja el az azonosítót, meg a jelszót, amit beírok. Lehet hogy én csinálok valamit rosszul? Na mindegy, egyenlõre névtelenül írok.
Most megpróbálok válaszolni a feltett kérdésekre. Bár még most próbálok mindenkit beazonosítani.
Dodus! Ha jól értelmeztem, ti még tervezitek a babát, ugye?
A szüléssztorimat majd délután le fogom írni, amikor a kicsim alszik.

Kata007-nek van a Dórikája, ugye? Hát nagyon édi! Ja,és mindig emlegetitek, hogy itt meg ott nézzétek meg a fotókat, de hol lehet ezeket megnézni?
Én kb. 40 km-re lakom Miskolctól egy kis községben, de mivel a férjem a munkájához kapcsolódóan sokat jár Miskolcon, gyakran mi is megyünk vele, sõt barátnõm, rokonom is van itt. Nagyon szeretem ezt a várost, bár sokan csak egy csúnya iparvárost látnak benne! De nekem nagyon sok emlékem köt ide.

Marika! Jelenleg még itthon vagyok a kislányommal, akit Veronikának hívnak, oviba még nem jár, majd csak szeptembertõl, mert aug.-ban tölti a 3 évet. Ja, és ma 2 hete, hogy nem kell neki a pelus! Bár a kakával még néha elõfordul baleset, de kisdolognál mindig szól. Én egyébként gazdasági fõiskolát végeztem, de még nem dolgoztam a szakmámban, mert 1 éves volt a lányom, amikor államvizsgáztam. A gyerek elõtt pedig "csak" amolyan irodakukac voltam. Ja, és a második babán január óta "dolgozunk", igazmég csak 2,5 hónap telt el, de már jó lenne, ha lenne eredmény. Bár lehet, hogy csak én türelmetlenkedek, mert Veronika is 8 hónap után jött össze (igaz elõtte 3 évig gyógyszert szedtem!).
Remélem te jól vagy, Marika! Az orvosodat csak névrõl ismerem, és a Diósgyõri kórházról sem tudok túl sokat, de majd te beszámolsz ugye? Az unokatestvérem is ott fog szülni a jövõ hónapban a Kádárnál.
De mostmár nem untatlak benneteket, és mennem kell megfõzni a lányom kakaóját, mire felébred!

Puszilok mindenkit, majd délután jelentkezem a szüléssztorival! Ditta
Névtelen

Üdvözlök mindenkit, Ditta vagyok!

(Azért írom ki a nevem, hogy ne "Névtelen"-ül azonosítsatok, de csak így tudom elküldeni az üzenetet, mert nem fogadja el az azonosítót, meg a jelszót, amit beírok. Lehet hogy én csinálok valamit rosszul? Na mindegy, egyenlõre névtelenül írok.
Most megpróbálok válaszolni a feltett kérdésekre. Bár még most próbálok mindenkit beazonosítani.
Dodus! Ha jól értelmeztem, ti még tervezitek a babát, ugye?
A szüléssztorimat majd délután le fogom írni, amikor a kicsim alszik.

Kata007-nek van a Dórikája, ugye? Hát nagyon édi! Ja,és mindig emlegetitek, hogy itt meg ott nézzétek meg a fotókat, de hol lehet ezeket megnézni?
Én kb. 40 km-re lakom Miskolctól egy kis községben, de mivel a férjem a munkájához kapcsolódóan sokat jár Miskolcon, gyakran mi is megyünk vele, sõt barátnõm, rokonom is van itt. Nagyon szeretem ezt a várost, bár sokan csak egy csúnya iparvárost látnak benne! De nekem nagyon sok emlékem köt ide.

Marika! Jelenleg még itthon vagyok a kislányommal, akit Veronikának hívnak, oviba még nem jár, majd csak szeptembertõl, mert aug.-ban tölti a 3 évet. Ja, és ma 2 hete, hogy nem kell neki a pelus! Bár a kakával még néha elõfordul baleset, de kisdolognál mindig szól. Én egyébként gazdasági fõiskolát végeztem, de még nem dolgoztam a szakmámban, mert 1 éves volt a lányom, amikor államvizsgáztam. A gyerek elõtt pedig "csak" amolyan irodakukac voltam. Ja, és a második babán január óta "dolgozunk", igazmég csak 2,5 hónap telt el, de már jó lenne, ha lenne eredmény. Bár lehet, hogy csak én türelmetlenkedek, mert Veronika is 8 hónap után jött össze (igaz elõtte 3 évig gyógyszert szedtem!).
Remélem te jól vagy, Marika! Az orvosodat csak névrõl ismerem, és a Diósgyõri kórházról sem tudok túl sokat, de majd te beszámolsz ugye? Az unokatestvérem is ott fog szülni a jövõ hónapban a Kádárnál.
De mostmár nem untatlak benneteket, és mennem kell megfõzni a lányom kakaóját, mire felébred!

Puszilok mindenkit, majd délután jelentkezem a szüléssztorival! Ditta
Névtelen

Sziasztok!

Zoli! Már éppen meg akartalak dorgálni, hogy mindig valami más lett a nick nevembõl, csak nem DodusKép Szerencséd, hogy megelõztél a helyesbítéssel! A szárazszélû palacsintát tegnap eltüntette a férjem. De a talira sütök Neked (és a többieknek is persze) sütit. OK?

Neva! Úristen, Laura már 7 hónapos?? Hogy rohan az idõ. Gratulálok a 14 évhez. Ehhez képest mi még "óvodások" vagyunk. Mi mindössze... ööööööö... négy és fél éve ismerjük egymást a párommal. Júliusban lesz a harmadik hévf-ónk.Kép A tali szerintem is jó ötlet!Kép

Ditta! Hol maradt a sztori??? Gondolom valami közbejött. De azért még mindig várjuk. Ha Panka visszajön biztos fogja kérni az adataidat a táblázatbaKép És igen, mi éppen egy babán dolgozunkKép Úgyhogy egy cipõben slattyogunk.

Kata007! Tegnap du, mikor vártam a buszomra és végiggondoltam a napomat, akkor esett le a szám a neved utánKép Néha olyan lassú az agyam, hogy õrület!
"A párom azt üzeni, hogy rossz csere lett volna, nem? Dóri egy kazettáért????" Én mindkettõt vittem volna, úgyhogy ez nem csere lett volna, hanem gyerekrablásKép
Köszi kérdésed, már jobban vagyok. Igaz már a fõnököm is kidõlt mellõlem, meg a kollégám is kezd beteg lenni... Így könnyû meggyógyulni, hogy mindenkinek osztogatok belõleKép

Marika, még egyben???Kép

Ti csináltok holnap valami ünnepit? Lesz egyáltalán a városban valamilyen szervezett megemlékezés? Én még sosem voltam ilyenen, ezért lehet, hogy elmennék.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Még egyben, bár a holnapi napra jó lenne egy kis ünneplés, mondjuk egy gyerek szülinapjaKépKépKép Bár már nem reménykedek. Még kikészítek elõtte itt mindenkit, hogy küldjetek a francba, vagyis szülniKép Úgy látom Katánál már sikerültKép
(Csak mellékesen, Ditta délutánra igérte a sztoritKép)

Ditta!
Regisztrálva vagy? Mert szerintem csak akkor fogadja el az azonosítot és a jelszótKép Ha már ugyis ott leszel, dobj fel pár képet isKép A bátyámék 2. kislányát is Veronikának hívják és õ nemrég töltötte a 3. életévétKép
Kádárról még nem sokat hallottam, ez persze semmit nem jelent. Most megyek a kórházba, majd utánakérdezekKép

Kata!
Még nem sikerült elolvasni, de ígérem pótlomKépKép

KataK!
Karina tényleg jó kis husiban lehetKép Még ugye anyatejezik, vagy mást is kap?

Na jó elhúzom a csíkot a kórházbaKép HáthaKép
Ja tegnap este a kisasszony 10-1-ig a hólyagommal játszott nagyon jó volt, kb 20 percenként mentem a wc-re, azon gondolkodtam, hogy már ott is kellene maradnomKép Biztosan a havat érezte, vagy csak nagyon ki akar jönni, de szegénykém nem tudja hogyan kellKép Majd ma felvilágosítomKép
Most már tényleg megyek, pá Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

DodusKép

Én nagyon ünnepien fogok holnap tanulni.Kép De legalább már nem stresszelek, bár a tudásom... Hááát, ahogy most ismételek elég érdekesnek tûnik.

Megismerkedés tekintetében mi nagyon le vagyunk maradva, mert most hétfõn volt a 2. házassági évfordulónk, és elõtte csak 7 hónapot jártunk együtt, úgyhogy most 2 év 7 hónapnál tartunk.

DittaKép

Merrefelé laksz, ha ez publikus? Anyukámék most költöztek ki Monokra, bár már régóta ott töltötték a nyarakat. Az is pont 40 km-re van Miskolctól.Kép

ZoliKép

Eddig sem volt elõl a csatabárd, és én csak a lányok véleményét kérdeztem, nem azt mondtam, hogy gyõzzenek meg Téged. A véleményem pedig nekem is ugyanaz, mint eddig!Kép

KillesKép

Köszi a bókot, szerintem is szép baba.Kép Ti is nagyon szépek vagytok a képen! Nekünk bevált a Chamomilla, bár eddig nem kellett, és most sem kap belõle túl sokat, csak éjszakára adok neki két bogyót 3 napja. A hõemelkedés lehet a fogzástól, bár nekünk sosem volt. Sõt, Martin az oltások után sem volt soha lázas. Tegnap én is megmértem Martint, lévén, hogy 13 hónapos volt, és 10.3 kiló és 80.5 centi. Szóval Karina igencsak jó súlyban van!Kép

Láttam, Te a Borsod Volántól jöttél Gyed-re. Az apukám közel 30 évig dolgozott ott, és 1999. decemberében nem önszántából jött el. Elég valószínûnek tartom, hogy ismerted, hacsak nem utána kerültél a céghez. Tudod, ki õ?Kép

Kata007Kép

Szerintem óvatosan kicsit fogyózhatsz. Én novemberben leadtam 5 kilót és akkor Martin még szopizott. Persze akkor nem ilyen durván csináltam mint most, csak mondjuk kenyeret nem ettem, és este 6 után már semmit. Nem tudom, a császár után mikor lehet tornázni, de szerintem már eltelt annyi idõ, nem?

Puszika mindekinek, mennem kell kicsit tanulni. Lina
lina

Marika! Igazad van, Ditta tényleg MA délutánra ígérte a sztoriját. Csak én voltam bambaKép Tudod ez nálam úgy mûködik, hogy reggel, mikor benézek ide nekem minden írás elõzõ napiKép A dátumokat, idõpontokat nem is nézemKép Ezentúl kicsit jobban figyelek.
Tényleg világosítsd már fel Dorottyát, hogy hogyan kell megszületni, mert lehet, hogy az a bajKép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ditta!
Miért nem fogadja el az azonosítódat és a jelszót???
Regisztráltad magad itt is? Csak mert ha esetleg a chat-es azonosítóval és jelszóval akarsz belépni, az ide nem jó. Újra kell regisztrálni magad.

Addig is ha írsz, akkor ne pipáld ki a névtelent, az azonosítóba írd be a Dittát, a jelszóhoz nem kell semmi. Így mégsem leszel névtelen. Ennek viszont az a hátránya, hogy ezt bárki megteheti majd, szintén a "Ditta" azonosítót beírva és visszaélhet a neveddel, úgy fog majd tünni, mint ha Te írtál volna.

Jobb ha mihamarabb megcsinálod a jelszót, mert a névtelenül írók nagyrésze piszkálódik, aljaskodik a névtelenség leple alatt és ezért kicsit van egy rossz érzés az emberben amikor névtelen írást lát.

Más! Kép
Igen, nekem van Dórikám, és köszi a bókot! Kép
A képeket úgy tudod megnézni, hogy rákattintol a hozzászólásom elején a Kata007 (kata007)-re (ami a dátum elõtt van). Akkor feljön a profil és ott szinte mindenkinek van egy kép. Ide te is írhatsz majd email címet és rakhatsz fel képet.
Amit nagyon-nagyon várunk!!!!!! KépKépKép

Dodus!
Azért elég hamar rájöttél, hogy mit jelent az a szám... KépKépKép
Te 2002 ápr. 12-én jelentkeztél itt elõször, én pedig ápr. 18. Szûk egy év elég volt hozzá... KépKépKépKép
Azért nincs harag, ugye??? Kép

Azért ne osztogasd olyan könnyen azokat a bacikat, mert a végén neked nem marad!! Kép

Én semmilyen ünnepit nem csinálok, mert jönnek az öcsémék Ceglédrõl, úgyhogy arra készülök.

Marika!
Azért a francba még nem küldelek, de szülni már tényleg mehetnél!!! KépKépKép
Tudom milyen az a várakozás. Kép Minden apró jelnél arra gondol az ember, hogy menni kell, nem? Akkor már inkább legyél túl rajta!!!! Szorítok, hogy holnap legyen az a nap!!!!!!!!!

Lina!
Akkor nem is mi vagyunk az utolsók megismerkedés terén? Kép
Mi 99-ben ismerkedtünk meg, 9 hónap után összeköltöztünk, bõ egy év múlva megesküdtünk. Júniusban lesz a 2. házassági évfordulónk, vagyis most 3 év 7 hónapnál tartunk. Kép
Tornával kapcsolatban nekem azt mondta a doki, hogy mivel Dóri sem volt kicsi és elég fura helyzetben feküdt, szóval hozzá kellett férni, ezért elég nagyot vágtak. Leghamarabb a Dóri szülinapja után kezdhetek el tornázni. Én laikus úgy gondolom, hogy nagyon óvatosan és fokozatosan elkezdhetnék tornázni. Én ugyanis csak a hasammal nem vagyok kibékülve, ahhoz pedig kevés a fogyókúra.

Killes!
A hõemelkedés lehet a fogzástól, mert nekem Dancsi elég lázas fajta és õ mindentõl belázasodik. A fogzáskor sem hõemelkedése, hanem láza volt. Anno Panadolt adtam neki. Dóri viszont sem a fogánál, sem az oltások után nem volt soha lázas.

Jó szûkszavú voltam, nem??? Kép

Zoli!
Rendesen bánt, hogy a hanyagolsz minket! Ugye nem a kazi miatt???
Csak mert este is megígérted, hogy még benézel, aztán sehol nem találom az írásod. Vagy tényleg csak "benéztél" és ennyi??? Kép
Gondolom olvastad, hogy már többen is felvetették a tali ötletét. Hát akkor szaporítom a tábort, mert tényleg jó lenne újra összejönni.

Tényleg lányok!
A legutóbbi "kerekasztal" tali, kissé visszafogott volt, nem? Nem az volt a gond, hogy most nem tudtak félrehúzodni az apukák, így pedig senki nem hozott fel babás témát?
Igaz így tisztában lettünk vele, hogy milyen ütemben fog készülni Krisztáék háza, ugye? Még jó, hogy Zsolti szóval tartotta a társaságot. Kép
Én azt mondom úgy kellene csinálni, hogy a fiúk külön tudjanak vonulni, mint az elsõ talinál, nem???

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a sok - sok gratulációt.Kép

Szerdán délután engedtek haza minket a kórházból, de azért ugye nincs harag, hogy csak most jelentkezek? A szülést majd késõbb leírom (persze csak ha érdekel benneteketKép), most csak annyit, hogy könnyû volt. Marika, neked is hasonló szülést kívánok.Kép Tejcsi van bõven, babuci nagyon jó gyerek. Fotót próbálok majd minél hamarabb felvarázsolni róla.

Látom elõjött a papás szülés téma. Párom azt mondja, hogy ha érdekel benneteket leírja õ is a véleményét a dologról (ugye neki még elég frissek az élményei).

Késõbb még benézek és majd dobok egy táblicskut is.Kép

Addig is puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!Kép

Nagyon örülök, hogy könnyen ment a szülés. Ez egy olyan csoda, ami végigkíséri egész életünket. Az pedig duplán jó, hogy kellemes élmény marad. Kép

Más téma: elnézést, hogy ide nem illõ témával untatlak titeket, de akit nem érint átugorja.
Ma ismét bementem az Infoboxba, mert találtunk ugyanolyan winchestert csak nem mertem megvenni amíg meg nem kérdeztem (ugyanis õk is keresték és megígérte, hogy telefonál ha van valami) Erre közli a srác, hogy talált õ is. Na, tök, jó, hogy bejöttem mert akkor én is vettem volna. A fejlemény: nem jó! Hibás a feje!
Hát annak a srácnak, lehet, hogy hibás a feje de nem az én winchesteremnek! Ez most akár vicces is lehetne de higgyétek el, majdnem sírtam. Az volt az érzésem, hogy bele se nézett! És nekem volt igazam. Ilyen lelkiállapotban nem tudtam volna hazajönni, irány egy másik szervíz. Megnézi a srác és közli, hogy hibás szektor van rajta, az ott lévõ adatoknak annyi! De a többire van esély!!! Fejjel semmi gond ezt 1 perc alatt megállapította - mondván azt a hangjából ki lehet szûrni! Hétfõn visszük be a komplett gépet és összerakja!
Aki eddig örömódákat zengett az Infoboxról, azt most ki kell ábrándítsam! Ennyire foglalkoztak velem. Igaz nem tettem a srác zsebébe tízezreseket, gondoltam van egy tarifa és azt megmondja, rendezem.
Remélem a jövõ héten sokkal jobb hírekkel tudok beszámolni és vége lesz ennek a kálváriának.
Mégegyszer bocsi akit nem érint.
neva
neva

PankaKép

De jó!Kép Ennél szuperebb nem is lehetne: könnyû szülés, tejcsi van, jó a baba.Kép Igen, gyere és mesélj, milyen volt! És igen, igen, igen, meséljen a párod is! Engem nagyon érdekel! Fõleg, hogy emlékszem arra, hogy az elsõ talin még õ is nagyon húzodozott attól, hogy benn legyen.

Még egyszer nagy gratula Nektek és sok boldogságot!

Millió puszi, Lina
lina

Szia Panka!Kép

Igen, akarjuk a történetet, a Tiédet is és a párodét is! Még egyszer gratula és minden jót!
Magánban majd értekezünk a közös dokinkról is, oké?

Neva! Én továbbra is szorítok nagyon! Remélem sikerül valamennyi adatot megmenteni. Az nagyon szuper lenne.

Mindenkinek kellemes hétvégét, én hamarosan elhúzok.
Várom a válaszokat!KépKépKép
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Panka! Tényleg nagyon jó, hogy könnyû szülés voltKép Már hogyne érdekelne minket a szülés, sõt a párod véleménye isKép Tejcsi is van, baba is jó, akkor nincs semmi probléma, csak maradjon így sokáigKép Képet várjukKép
Mikor mész legközelebb szülni???KépKépKép

Én még várok, csak várok és még mindíg várokKép Mehetk jövõ héten megint NST-re, már kezdem unni, én már szülni akarokKép

Neva! Ezek jó hírek, csak így továbbKép

Kata! Elolvastam, féligKép Engem is érdekel kiben maradt benne a babaKépKépKépKépKép Mert belõled is kijöttKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok, Ditta vagyok!

Nem felejtettem el a sztorit megírni, de most aludt el a Veronika. És majd megpróbálom az azonosítóval elküldeni, mint ahogy valamelyikõtök javasolta, de ha most sem megy, marad a névtelen. Nyugi, én nem akarok piszkálódni, hanem tényleg LÉTEZEM, és az igazat írom. Jó hogy ezekrõl a témákról lehet veletek "beszélgetni." De mostmár tényleg jöjjön a sztori:
A kiírt idõpont elõtt 2 nappal egyik éjszaka arra ébredtem, hogy folyik a magzatvíz. Elmentem lezuhanyozni, majd felébresztettem a férjemet, aki rugó módjára pattant ki az ágyból, pedig bír aludni! Majd egy extra méretû betéttel fölszerelkezve elindultunk a kórházba. Még jó, hogy sötét volt, és kánikula, mire beértünk a kórházba, mert a parkolóban öltözhettem is át. Ha ezt tudom, inkább pelenkát rakok be! Majd egy roppant "kedves" szülésznõ fogadott, még jó, hogy reggel 6-kor jött a váltás, és egy nagyon tündéri szülésznõ foglalkozott velem utána egész nap. (kitöltöttem a mûszakját, mert õ reggel 6-ra jött, én meg du. 5-re szültem meg!) Elõször is adatfelvétel, beöntés stb. Ettõl nagyon féltem, de nem volt vészes. És mivel a papás szülõszobában éppen szültek, ezért meg kelltt várni, míg felszabadul a hely, addig a paravános részbe fektettek le, és addig a férjemet sem engedték be. Míg ott feküdtem, a szülésznõ rámtette a CTG-t, és mivel még kora reggel volt, kinyitotta az ablakot, hogy jöjjön be egy kis friss levegõ, mivel napközben 40 fok volt. És ekkor még alig fájt a hasam, de õ már azt mondta nekem, hogy a gép nagyon jó fájásokat mutat, és haladunk a cél felé. És még az arcomat is megsimogatta! Nekem ezek az apró gesztusok is nagyon jól estek! A neve egyébként Szilágyi Imréné, ha jól emlékszem.
reggel 8-kor vonultunk át a papás részlegbe, akkor bejöhetett a férjem is. Közben megjelent Molnár dr. is, aki megvizsgált, és kb. délre igért babát (ez 9-kor volt). Aztán ahogy haladt az idõ, úgy fáradtam én is, pedig a férjem próbálta tartani bennem a lelket, amikor a gépen a fájásmérõ emelkedett, már csak a kezét bírtam szorongatni. Ja, és szinte az egész napot végigálltam, mert úgy nem éreztem olyan erõsnek a fájásokat. Du. 3-kor a szülésznõ javasoltak, hogy szívjak gázt fájdalomcsillapítás gyanánt. Bár ne tettem volna! Egyáltalán nem lett jobb, sõt olyan köhögés jött rám, majd meg fulladtam. Közben a szülésznõ vizsgálattal ellenõrizte a méhszáj állapotát, és gondolom, hogy kézzel tágíthatta, mert az iszonyúan fájt.
A gátmetszésre nem is emlékszem, hogy mikor csinálta a doki, nem fájt. Veronika 17 óra 5 perckor lett meg, 3650 gr 54 cm. Amikor rátették a hasamra a koromfekete hajával, megszûnt minden fájdalmam. A férjem vágta el a köldökzsinórt. Korábban olvastam, hogy vita bontakozott ki köztetek, hogy ott legyen -e az apa, vagy sem. Hát nekünk felejthetetlen élmény volt, nekm nagyon nagy segítség volt a férjem, és õ sem bánta meg. Azóta is ha ismerõseim babát várnak, mindenkinek csak javasoljuk, hogy legyen ott az apuka. Ja, és a varrást sem éreztem, sõt felszívódó varratom volt, így már másnap igen jól tudtam ülni.
Szóval a szülésrõl csupa jó emlékem van!
Na de az utána lévõ napokról már kevésbé! Majd ezt is leírom valamikor, mert már így is nagyon sokat írtam, és még megunjátok!
Ditta

Panka!
Sziasztok! KépKépKép
Jó újra látni Téged!!!!!!
Mégegyszer gratulálunk Nektek!!!
Igen írjatok a szülésrõl! Minden érdekel!!!!!!
Én spec. már alig várom a képeket! KépKépKép

Marika!
Ablakpucolás???
Tonik???
Papás szülésindítás???
Egyik sem jön be??? KépKépKép

neva!
Tegnap Zolinál szóba jött az Infobox. A párom nem szólt semmi különöset, miért is bántaná õket, vele mindig rendesek, korrektek voltak, mai napig is odajár, de délután itthon elmesélte, hogy járt az öccse az infósokkal. Hát már bánom, hogy neki nem említettem meg, hogy hová vittétek a vincsit.
Ha érdekel, magánban leírom a sztorit.

Zoli!
Neked is ha érdekel, Peti miatt.

Ditta!
Én írtam, és látom ügyi vagy, most már van neved!
Lejjebb majd megmutatom miért regisztráld magad!

Mondhatnám, hogy ilyen könnyû, szép szülést kívánunk mindenkinek, ugye???
Várom a folytatást!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Na ezért kell megcsinálni a regisztrációt!
Bárki írhat a nevedben, mint most én!!!!

Kata007
Ditta

Sziasztok Lányok.

Dodus, mindenevõ vagyok a sütik, kaják tekintetében csak sok legyem és még több.

Lina, örülök, mert van bajom elég.

Kata, egy próbát tettem csak tegnap, nem sikerült, hétvégén foglalkozom majd tovább a kazettával, egyébként még benéztem késõbb, de nem akarom, hogy sok legyen belõlem.
Ha gondolod írd meg, de látod igy is magamalatt vagyok, lásd alant.

Panka, még egyszer nagy gratula.

Neva, remélem nem haragugtál meg rám, igazán én segíteni szeretnék mindenkinek, de vannak olyan dologok amihez nem értek, ezért elfogadom arról a mások véleményét, különösen akkor, ha eddig megbízhatónak találtam.
Egyébként két dolog még, én soha nem csalódtam bennük, akivel ott jártam az is meg volt elégedve, illetve ami nem sikerült elsõre, megoldották.
Megitélésem szerint értenek annyit a dolgokhoz, hogy ekkorát nem tévedhettek, azt pedig vállaltam, indokolatlan költségeid nem lesznek.
Remélem megoldódik a gondod, bízom benne, hogy szektorhiba lesz.
bbendi

Sziasztok lányok és Zoli!

Kicsit hanyagoltalak benneteket, mert ugye az "elektroszmog" miatt jó lenne a minimálisra csökkenteni ezt az ücsérgést, amit itt csinálok. A szemem sem volt jó a héten, a széltõl vagy valami mástól, de a kötõhártyám jól begyulladt. A picivel minden rendben van, gondolom, mert nem jelez a szervezetem problémát. Álmomban megmozdult, s ez csodálatos érzés volt, jó lesz igaziból is átélni. Egyébként is el vagyok varázsolva, tudjátok, amikor régi ismerõssel találkozom, nem birom megállni, hogy ne mondjam el, s olyan jó elmondani!! A kollégáim meg egyenesen a tenyerükön hordoznak, (14 férfi 2 nõ)s állandóan féltenek valamitõl. Sajnos, a munkahelyemen is állandó gépközelben vagyok, sõt ott négy-öt üzemelõ számitógép is megy egyszerre a többi kiegészitõ berendezésekrõl ne is beszéljek. Igaz, hogy 22 éve itt dolgozom, s minden terhességemnél voltak gépek, csak akkor még nem hallottam a káros hatásukról. Fantasztikus, hogy Panka milyen frappánsan átélte a szülést, végtelenül örülök, hogy minden simán ment, ez most a legfontosabb, gondolom, van nagyi aki átsegit a nehézségeken, meg a férjed is ott szorgoskodik. Pihenj azért jó nagyokat, mert szükség van rá!!! A pici is csodálatos lehet, már alig várom, hogy lássam a képet róla. Marika!! Én is azt mondtam az orvosomnak az utolsó napokban, hogy szedje ki belõlem valahogy ezt a babát, mert nem birom, akkor még nem tudtam, hogy olyan nagy lesz, de amikor megmozdult szegényke bennem, azt hittem, rögtön agyonnyomja a tüdõmet, a szüléskor derült csak ki, hogy nagy a baba és nem a magzatviz sok. 4.20 lett a Barbara, de az utolsó napokat soha nem felejtem el. Te is pihenj, de egy kis sétát azért csempéssz be a délutánokba, hátha segiti a megindulást. Nem fájdogál még a hátad???
Dodus!! veled mi van!! nem látom, hogy irtál volna!

mindenkinek jó hétvégét és babázást evaeva
evaeva

Zoli!

Szó nincs haragról. Értékelem, hogy segíteni próbáltál.
Másrészt semmi kétségem a szaktudásukat illetõleg. A hozzáállással viszont annál több. Tudod amikor a férjem telefonál és közli, hogy elküldték az ominózust, erre én délben bemegyek és saját szememmel látom, hogy sehová nem küldték... Meg vagyok gyõzõdve, hogy az elsõ próbálkozás óta hozzá sem nyúltak.
A másik helyen (szándékosan nem írom a konkurencia nevét) a saját szememmel láttam, ahogy próbálta életre kelteni. És közli velem, hogy ezen van egy ilyen és egy ilyen nevû könyvtár. Tehát nem humbuk amit mondott.
A "hibás a fej" csak arra volt jó, hogy végre lerázzon. Tisztességesebb lett volna, ha azt mondja nem akar vele foglalkozni. Nyertem volna 3 hetet!

Kata!
Ezek után nagyon érdekel. Köszi!

Killes!
Masszázst megkaptam, köszi. Nem használom, éppen elég szegény cicámnak a kötelezõ gyakorlatok amiket itthon is kell csinálnia. Viszont terjesztettemKép már Pankához eljutott de több másolatot nem sikerült. Majd õ adja tovább akinek szüksége lesz rá.

neva
neva

neva, Zoli!
Hozzáfogok és tömören leírom.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Lina!
Választ elküldtem Emillel!

Panka!
Gratulálok és nagyon várom a beszámolót!

Neva!
A babamasszázs nem igazán masszás, hanem inkább olyan szeretetes simogatás. Én azért szeretem nagyon, bár a lányom, csak a lábát, a hasát és a karját engedi masszírozni. Hátról, arcról szó sem lehet. Egyébként is ez a bánatom, hogy nem hajlandó hason feküdni és így a forgást sem tudom, hogy mikor kezdi el. Ülni ül, mint a 21, de forogni, kúszni, azt nem.

Puszi mindenkinek!
killes
killes

Sziasztok!

Egy kis pánikKép Azt szeretném kérdezni, hogy nálatok a kifõzés, hogyan zajlott, itt a cumi, pohár... kifõzésére gondoltam. Ugye azt már illik megcsinálnom? Ti hogy csináltátok? Leírnátok nekem, mert volt egy elképzelésem, de most olvastam valami teljesen mást. Szóval helpKépKépKép

Puszika, Marika (aki már kezd meggyógyulni, de még egyben vanKép)
Marika (hriczom)

MarikaKép

Szerintem csak majd akkor kell kifõzni a dolgokat, mielõtt használni akarod. Elõbb felesleges. Én a cumit fõztem csak ki, semmi mást. Azt is csak az elsõ használat elõtt. Ebben Jolikára hallgattam, aki azt mondta, hogy poharat, kiskanalat épp elég ha jól elmosogatom, legyen a gyereknek immunrendszere is, mert ha állandóan sterilizálok mindent, akkor nem lesz. Jó hanyag mami vagyok, igaz?Kép

Puszi, Lina
lina

Marika!

Én a cumit, cumisüveget fõztem. <U>Tényleg ráérsz amikor majd szükség lesz rá</U>. Én 3 percig fõztem õket, majd folyóvízzel leöblítettem, mert mindig csúnya vízköves maradt. Kanalat, poharat én sem fõztem és pont ezért, hogy ne szokja meg a gyerek szervezete a túlzott sterilizálást.

Kata

Ui: az a kicsilány tényleg jól érzi magát odabanet úgy látom... KépKépKép

KépKép

KépKép
kata007

Nem enged utólag javítani, úgyhogy az utóirat mégegyszer, mert úgy látom kicsit zagyva lett és mert tudom, hogy azonnal észreveszed.KépKép
Szóval: az a "kicsilány" tényleg jól érzi magát odabent úgy látom... KépKépKép

KépKép

KépKép
kata007

Marika!

Én mindent fõzök, mert összeszedtünk a kórházban egy jó kis szájpenészt, ami mindig visszatér. Mivel mi kezdettõl fogva cumisok vagyunk, ezért hetente kb. egyszer fõzök ki mindent. A fõzõvízbe teszek egy kávéskanál citromsavat (gyógyszertárban kimérve kapható), és úgy nem vízkövesedik be. Szerintem is elég akkor fõznök, ha tényleg szükség van rá.
Killes
killes

Mariann!

Mikor kezdõdik a Bábelõadás? 10-kor vagy 10.30-kor? A húgom elviszi Gyöngyöst.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Szerintem megszakítom a hagyományt és nem szülök vasárnapKép Még mindig itthon dekkolok és nem érzem úgy magam, mint aki rögtön szülni fogKép
Köszönöm a kifõzõs dolgot mindenkinek, akkor még ráérek veleKép

Kata!
Nem is volt zagyva, észre sem vettem volna ha nem szólszKépKépKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Gyöngyöske,remélem odaértetek,sajnos csak most láttam a leveledet:nálunk reggel mindig pörgés van-kettõ gyerek,kettõ kutyaKépEgyébként 10.30-kor kezdõdött,mi is voltunk Áronnal.Bálint meg otthon maradt anyósommal,de legközelebb megpróbálom õt is elvinni,mert tisztára megsértõdött,amikor haza mentem nem akart hozzám szólni.Vagyis rám nézni.Kép

Marika,ne izgulj,jöhet bármelyik percben.Nekem Áron egy príma pizza,rengeteg sós mogyoró,és Activity játék után döntött úgy,hogy itt az idõ.Minden elõzetes nélkül.Akkor kellett gyorsban telefonálni és lemondani a másnapi programomat.Ne gondolj valami nagy valamire:babaruhákat néztünk volna a barátnõmmelKép
KitartásKép

Mariann
Mariann

Üdvözlet mindenkinek!

Elõször is volna egy kérdésem: Ti személyesen is ismeritek egymást, lányok?

Kata007, most tõled kérdezek egy pár dolgot a géppel kapcsolatban, mert úgy tûnt, hogy te nagyon értesz hozzá. (Persze nem akarok senkit sem megsérteni, gondolom ezekre a kérdésekre más is tud válaszolni közületek.)
Szóval köszi a bejelentkezéssel kapcsolatos tanácsokat, és tényleg jó volna regisztráltatni magamat, azt pontosan hol tehetem meg?
A másik kérdésem pedig, hogy azokat a nevetõ (vagy éppen szomorú) kis fejeket hogy illesztitek be a szövegbe?
A 3. kérdés: többen kértétek, hogy fényképeket mutassak, de nem igazán tudom, hogy ehhez mi szükséges. Ha jól tudom, elõször is kell egy digitális fényképezõgép, ugye? Hát sajnos az még egyenlõre nincs, de már a férjem is nagyon mondogatja, hogy kellene venni. Bocs, hogy ilyen analfabétikus kérdéseket tettem fel, de még csak nemrég kezdtem az internettel ismerkedni.Köszi!!

Panka!
Engem még biztos nem ismersz, mert csak a napokban csatlakoztam a lányokhoz, de így ismeretlenül is gratulálok a babához, és én is nagyon várom a történetet, mert én is a megyeiben szültem (igaz már 2 éve), és kiváncsi vagyok, hogy azóta van -e valami változás.

Marika, remélem jól vagy, legalábbis délelõtt még írtál ide, gondolom egyben vagy.

További jó vasárnapot mindenkinek!
Ditta
Ditta

Sziasztok!

Marika!
Akkor jó! KépKép
Még tart a vasárnap!!! Nem gondolod meg magad és mégis inkább megszülsz ma??? Kép

Zoli!
Ide (is) írok ha nem baj, mert láttam, hogy kellemetlen neked, hogy neva így járt az Infosokkal. Szóval jó ha tudod, hogy én spec. nyugodt szívvel ajánlottam volna bárkinek az Infobox-ot. Mi még soha nem csalódtunk bennük, pedig évek óta oda járunk és oda is fogunk. Mindig segítõkészek, korrektek voltak velünk, ha valami nem volt beszerezték nekünk. Sõt, vettünk nálunk egy videokártyát ami "nem tetszett az alaplapunknak". Õk mindenféle kommentár nélkül kicserélték volna, de mivel nem volt olyan ami nekünk kellett, õk ajánlották fel, hogy akkor visszaadják a pénzt.
Szóval én tuti ajánlottam volna õket.
Szerintem nem szabad azt hinned, hogy neva haragszik most rád, hiszen meg is írta két üzivel késõbb. Te csak jót akartál!
Mailt majd holnap, mert most nagyon fáradt vagyok. Az is lehet, hogy beteg leszek, mert minden tagom fáj. Kép Ha holnap jól leszek és az idõ is jó lesz, akkor meglátogatunk Dórival a kazi miatt ha nem zavarunk!

Ditta!
Nem a számítógéphez értek, hanem elég régóta Babanetezek. KépKépKép
A géphez a párom ért. Nálunk õ a szoftveres én pedig a hardveres! KépKép
Persze ezekre a kérdésekre bámelyik lány, vagy az egy szem fiúnk is tudott volna válaszolni. Kép
Akkor a válaszok, de elõre is bocs ha túl "szájbarágósan" írom le a dolgokat, de így tuti megértedKép:
1. Regisztrálni úgy tudsz, hogy amikor megnyitod a társalgót, bal oldalt találsz olyat, hogy "Segédletek". Azt lenyitod, ott van a "Regisztráció". Azt értelemszerûen végigcsinálod (User névhez írd a Dittát, a Teljes névhez nem muszáj teljes nevet írni, látod nekem is kétszer van a kata007).

2. A nevetõ fej egy kettõspont és egy zárójel vége. Vidd rá az egeret bármelyikre, hagyd ott egy picit és meglátod mit kell írni. Amikor látsz itt tõlünk olyan mozgó kis bigyókat, arra is vidd rá az egeret, mert általában szöveget rejt Kép. Azt képként kell beilleszteni. Azt is elomdom majd, hogyan kell ha érdekel.

3. A fényképhez nem feltétlenül fontos dig. gép, hiszen ha van fényképed, azt be tudod szkenneltetni. Gondolom találtok olyan ismerõst aki tud szkennelni.
Szóval ha az kész, akkor a regisztrálás után csinálsz magadnak egy "profilt", hogy ha valaki rákattint a nickedre akkor többet is megtudjon rólad és esetleg képet is lásson.

Drága Dodus!!!!! Kép
Tudom mennyire örülsz ha jó sok olvasnivalód van hétfõn, úgyhogy meg is kérdezem azonnal, hogy hogy állsz a bacikkal???? KépKép
Marad belõle Neked is, vagy mindtõl megszabadultál??? Kép

Na mára eldugulok, mert csúcsot döntöttem, olyan hosszú lett a hozzászólásom!

Szép álmokat mindenkinek! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Ti sem tudtok utólag javítani az Edit-ben vagy a profilban???
Olyan bosszantó KépKépKép, hogy látom a hibát, de nem tudom kijavítani!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nagy ritkán én is bezuhanok hozzátok. Igyekszem azért, ha mást nem, de minden este elolvasni, hogy mi is történt.

Panka!
Gratulálunk az erõs kisfiadhoz. Kitartást és sok tejcsit kívánunk. KépKép

Ditta!
Üdv köztünk!!!!! KépKép

Gyöngyöske, Mariann!
Milyen volt a bábelõadás? A Három kismalac volt?? Mi is készültünk, csak azután rádöbbentem, hogy Kingusék a jövõ héten is azt nézik meg az ovival. Kép Nem biztos, hogy 2x lekötötte volna, így nem mentünk.

Lina!
Igen csendes vagy!! Ennyire tanulsz? KépKép

Marika!
Türelem!!! KépKépKép Kristófot is csak a dokibácsinak sikerült elõcsalogatni.KépKépKép Tudom ajánlani a lépcsõzést. Nekem bejött. Mond meg Viktornak, hogy beszéljen a lánya lelkére. Általában a lányok hallgatnak az apjukra.KépKépKép

Dodus!
Hogy vagy?????? Remélem mire ezt olvasod nyoma sincs a betegségnek!

Kedd óta kocsi nélkül vagyunk!! Hát elég nehéz mindent megoldani a két gyerkõccel a "hátunkon". VIszont a jövõhét közepéig nem is ígérték, hogy kész lesz. KépKépKépKép
A legnagyobb baj, hogy itt a híres Tapolcán csak kis "garázsboltok" vannak. Itt vásárolj be gazdaságosanKépKép!!!
Raktam fel képet a profilomba, remélem ott is van!Kép
Elkezdtem intézni a papírokat az építkezéshez! Háááát bizony a hivatalok malmai lassan õrölnekKépKépKép És ami a legjobb, egy szobával odébb nyílegyenesen mást mondanak. Kép Na most igazodj el......
EZ MÉG NEHÉZ MECCS LESZ!!

Jó éjszakát mindenkinek
Még megyek dolgozom egy kicsit
Puszi
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Zoli!
Nem megyünk, mert végül mégsem én lettem beteg, hanem Dancsi. Kép Hapcizik, folyik az orra! Kép
Kezd tele lenni a hócipõm, hogy újabban mindig beteg, ha hazajön az édesapjáéktól! KépKépKép

Lina!
Merre vagy??????

Marika!
??????

Kriszta!
Szurkolunk a "nehéz meccshez"!!! Kép
Meglestem a profilodat, nagyon szépek vagytok!!!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?