Tegnap jó sokat sétáltunk lent,vagy 2 órát,de ebben benne volt a posta,bolt és a gyógyszertár is!
Hát a postán megint felhúztam magam,de nem voltam egyedül. Nem elég,hogy 1 ablak volt csak nyitva a csekkeknek,erre egy pasi jött vagy 40db 1-2Ft-os hengerrel berolnizva,hogy azt is váltani szeretné vagy mit tudom én!
Na hát mindenki örült nagyon neki! Mire ő bevette,meg számolni kezdte,meg valami papirt is kitöltetett a sor már kint állt. Egy nő szólt is már,hogy nem-e lehetne másik ablakot is nyitni,de a sorból egy másik nő nekiesett,hogy hova siet ennyire???
Aztán végül kinyitottak egy ablakot nagy nehezen. Így közel 20 perc után végeztem is.
A gyógyszertárban is felhúztam magam nem is kicsit!
Kiváltottam Gabikának sok doboz tápszert és a szurit. Kérdezi a gyógyszerész csajszi,hogy kérek-e zacsit. Mondom persze,azt megköszönném,mert nehéz lenne így kimennem. Fél perc múlva közli,hogy sajnos csak kis zacsi van,nagy nincs.
Erre mondtam neki,hogy nem baj,akkor 2 tápszert rakjon csak zacsiba,a többit már a honom alá csapom és kiviszem majd.
Beletesz 1-et a zacsiba,és akarná a másikat,és nem megy bele. Ekkor már nagyon morgott,és rakta a másik zacsiba a terméket. Amikor a harmadikat zacsikozta,már odavágta úgy nekem,hogy majd szétrepett a doboz.
Mert neki pocsékolni kell a zacsikat most,mert én azt kértem!
Elnézést kértem,hogy én csak 2-öt kértem,nem 5-öt! De hát ki se tudnám vinni mondta! Minden egyes darabot odavágott nekem szó szerint,hogy nesze te hülye! Csak úgy zengett minden!!!
Nem tudom,de,ha több,mint 13.000at otthagytam nem kérhetek annyi zacskót,amennyire szükségem van ?Nem arra vannak,hogy gyógyszert rakjanak bele??? Nagyon felhúzott meg is köszöntem a kedves kiszolgálást!
A párom vissza is akart menni,de leállítottam,nem kell vitatkozni hülyékkel. Mondta,hogy el is kérhettem volna a panaszkönyvet is ilyen esetben!
Délelőtt meg nem voltam itthon,mert kimentem az Auchanba nyuszira vásárolni és Gabika névnapjára,apjuknak semmit nem kaptam sajnos!