sziasztok
Katavirág, a betöltött 36héttől nem számít koraszülöttnek
Szval Rima
hajrá
Jaj olyan izgi, ahogy így sorban növekszünk....
megértem, hogy nem voltál topiktalin, nekem is tök rohanás volt anno az a 4nap amig otthon voltam.
köszi a képet, csak nem a leendő ausztráliai lakásotokról készült?
elfogadnám
Edu, naggyon drukkolok, hogy ne kelljen inditani... mindig amikor feljövök, lesem, hogy nem írtál-e...
Amúgy nekem pont azt mondták a barátnőim, tesóm, hogy az utolsó hetekben képes a pocak a legnagyobbakat nőni... mert akkor zsirosodik a kis lurkó odabent
meg persze a tesóm azt mondta, hogy vigyázzak a kilókra, mert a legkönnyebben az utolsó két hónapban lehet felszedni a fölöslegeseket... persze most nekem ez könnyen megy, mármint a vigyázás...
a csokit sem kivánom, és valszeg a megfázás miatt az inyem is feljebb huzódott, érzékenyebb.... igy maradok a gyümölcsöknél
Rima, nekem azt mondták, hogy a magas láz többet árhat a babának mint néhány gyógyszer. így, mikor fölszökik, akkor beveszek egyet. De még csak kétszer kellett, és remélem ma már nem. Tegnap azt mondta a nődokim, mutassam meg magam egy házidokinak. Ilyenem még nincsen, gondoltam bejelentkezem egyhez. Felhivtam ma reggel, mire közölte, hogy ne menjek, mert ő sem adhatna mást, mint amit a nődokim mondott, mivel terhes vagyok... brrr.. azért megnézhetett volna... na mindegy. ma úgyis jobban leszek, eldöntöttem. Délelőtt mindig jobban vagyok, a délután 4 körül a kritikus... amúgy ebben a korban a magas láz azért veszélyes igazán, mert beindithatja a szülést. na azt még nem szeretném, mert sehogysem állunk a babacuccokkal... majd 1 hét múlva
télleg, Rima, Ti hogy álltok?
a kádat a szülőszobában én sem tudom, hogy akarom-e használni. Eredetileg nem terveztem, de azt mondták, még ott is kitalálhatom, hogy hátha van kedvem beleülni, akár csak vajúdás közben, akár ott szülni. mondjuk az nekem bizarabb... meg ott nehezebben tud gátvédelemben segíteni a szülésznő. amit én szeretnék nagyon...
Katavirág, a húsvétot én is kinéztem magamnak.
szülünk egyszerre?
vidám napot mindenkinek