Sziasztok!
Nem tûntem el teljesen, nincs Nektek olyan szerencsétek, hogy megszabaduljatok tõlem.
Csak szombaton barátnõméknél voltunk, vasárnap alig fértem oda a géphez a férjemtõl, mert dolgozott, tegnap meg egész nap rohangáltunk. Mindjárt részletezem, mi minden történt velünk.
Szombaton megnéztük Martinát, Martin elsõ barátnõjét, akivel (mint már írtam) a kórházban együtt tengették napjaikat. Nagyon édes kislány lett, gyönyörûszép. Martint persze jobban érdekelték a játékok, és lelkesen rohangált azzal, amit elrabolt a leányzótól, aki még nem nagyon tudta követni, mert 2-3 lépés után bájosan összecsuklott.
Ráadásul õ négykézláb is most tanult meg járni, mikor rendesen is elkezdett járni, eddig csak gurult. Viszont beszélni többet beszél, mint Kicsifiú, sok mindent utánoz. Bár a mamája szerint Martin így is dumagép, mert az õ fia majdnem 2 éves volt, hogy valami értelmeset mondott.
Sajnálom, hogy lemaradtunk a taliról, de több ilyen nem lesz. De sajna semmiképp nem tudtunk volna elmenni, mert azonfelül, hogy Marcellnak sok munkája volt, szombaton meghúzta a derekát, és ennek következtében egész vasárnap úgy mozgott, mint egy rehabos, alig élt. De már szerencsére oké.
Örülök, hogy jól sikerült, és kíváncsi vagyok a baba és a pocak fotókra.
Tegnap pedig bankban voltunk, tapétát vettünk, kilincseket, úgyhogy elment az egész délelõtt. Majd csütörtökön nézünk csempét, úgyhogy lassan haladunk. Martin egész délelõtt anyukámnál volt, de egy cseppet nem hiányolt minket, jól eljátszogattak, és amikor álmos volt, bekéredzkedett a járókába aludni. Mostanában itthon is ezt csinálja, olyan jó! Csak fogja a pelust, és már alszik is.
Viszont képzeljétek, kiderült már szombaton is, és tegnap is, hogy Martin azért nem akar enni soha, mert én megtömöm, és nincs ideje arra, hogy megéhezzen. Úgyhogy most megint variálni kellett a kajáláson. Az volt a baj, hogy én mind az 5 étkezést úgy vettem, mintha fõétkezés lenne, és tömtem szegényt. Tegnap délelõtt anyukámnak csak pár kanál tízórait evett, és lám-lám ebédnél rendesen tátogott!
Ilyen még nem nagyon volt. Úgyhogy most délelõtt csak gyümölcs van, délután pedig joghurt, amit imád. Vettem neki Beba2+ tápszert, hátha ezt megissza, mert ez szuper finom (megkóstoltam) és extra drága (a MildiB-hez képest), de ez sem aratott sikert, csak úgy fogadta el, hogy kanállal adtam neki, kicsi tejpéppel besûrítve. Valamit jó lenne kitalálni, hogy valami tejes dolgot egyen, mert már a tejpépet sem szereti úgy mint régen, azért próbálkoztam most a tápszerrel. De különösebben nem aggódom, mert jól fejlõdik, most megint nyúlt szerintem, kíváncsi vagyok, 1 évesen mekkora lesz.
Panka
Nagyon ügyes vagy, én sajna nem tudok varrni.
Nekem anyukám szokott, én kis béna vagyok ilyen szempontból. Biztos nagyon szép lett! És örülök a jó híreknek is! Ugye milyen hamar elszállt ez a pár hónap. Kíváncsi vagyok, babuci mekkora lesz, ha megszületik, mert már most sem kicsike.
Zoli
Jobbulást Nektek!
Kriszta
Kingának boldog szülinapot kívánunk!
Köszi, hogy hiányoltál, jól esett!
Kata007
Ígérem, több talin nem marad võlegény nélkül Dórika!
Puszi mindenkinek, Lina