Jo reggelt!
Aron reggel 5-kor mar felkelt, alig birtam visszaaltatni, es csak fel oracskara sikerult! Ugyhogy en is morci vagyok igy reggel!
Trecsi,
Milannak boldog hofordulot kicsit megkesve!
Meg az elozo kerdesedre valaszolva, igen, az en ferjem csinalta most meg a jogsijat, de egyre ugyesebb, es ezt mindig el is mondom neki, hogy batoritsam! Azt hiszem, rafer ilyen autovezetok kozott, amilyen a magyar atlag....
Biztosan majd Te is szepen belejossz majd! Igy vegulis ertheto, hogy a parod minden fillert felrerak, es ezert nem kaptal a Nevnapodra egyenlore semmit, bar egy Boldog Nevnapot koszontes semmibe sem kerult volna....
Viki,
Szerintem a piacon is adnak majd szamlat ha kersz! Mondjuk kivancsi vagyok, hogy egeszsegkartyara elszamoltathatod-e, de remeljuk, hogy igen. Melyiknel vagy? Mi a TEMPO-nal. Termszetesen a ceg fizeti, kulonben biztos nem lennek tag. Egyre tobb mindent szuntetnek meg.
Kia,
Jelentkeztem en is a baba-roomra, es szavazni is szerettem volna Ratok, de vegulis nem sikerult... tudtok segiteni, hogy is kell?
Pont a heten foglalkozott vele a Hirado, hogy a budapesti rendorok folyamatosan fogyatkoznak, mindenki probal videkre menni, mert ott egyszerubb a rendorelet
Remeljuk osszejon Nektek, es kicsit irigykedek, mert en meg mindig nem tudtam megszeretni Bp-t, es ha modunk lesz ra, mi is elkoltozunk majd innen. Nyugdijas eveimet mar nem itt tervezem
hanem mondjuk egy hegyvideki hazacskaban!!!!!
Pl: Nograd megyeben, Diosjenon
(Nika hallod??)
Na elkuldom, mert mar kesz van Aron!