Sziasztok!
Itt vagyunk, jól vagyunk!
Betegség teljesen elmúlt!
Ég a képem, de lassan egy hete a babanet felé sem néztem. Talán bennem is lappangott valami, mert semmi nem érdekelt. Megcsináltam itthon a dolgom és csak Dórival foglalkoztam. Amikor õ aludt én is (naponta 3-szor
), pedig nem nagyon szokásom napközben aludni, de az elmúlt napokban jól esett. Be sem volt kapcsolva a gép, csak amikor a párom bekapcsolta.
Kriszta!
Kipróbáltam a mandarint. Nagyon ízlett Dórinak, annak ellenére, hogy a narancsot nem eszi (issza) meg. Hát, hogy az orvosságtól jött-e rendbe, vagy ettõl, vagy esetleg mindkettõtõl nem tudom. Azt tudom, hogy egy ismerõsöm a 11 hónapos kisfiával 3 hétig nyûglõdött mandulagyulladással. Ezzel szemben, mi egy hét alatt meggyógyultunk.
Miért van olyan érzésem, hogy a mandarin nálunk nagyon bejött, mint gyógy-gyümölcs...??
Betéttel kapcsolatban: nekem sem volt 100 % a császár, így én is készítettem olyan vatta-géz tekercseket. Még így, a császár után is jól jött, bár nekem nem kellett a gátsebet félteni. Azonkívül nekem ajánlották még a Tesco-s gagyi kilencven forint körüli betétet, mert állítólag nagyon jó puha, a gátsebre különösen jó. Én ebbõl is használtam bõven és tényleg nagyon jó puha, csak ajánlani tudom, hiszen tényleg nagyon olcsó, a célnak megfelel. Nem mindegy hány forintot dobok ki óránként.
Azért megjegyzem, én alig vártam, hogy visszatérhessek a tamponra, hisz egész életemben azt használtam. Betétet soha nem vettem, csak tisztaságit.
Lina!
Hatalmas gratula a két lábon járó emberpalántádhoz!
Dóri sok-sok gratula-puszit küld neki!!!!! Azt üzeni, hogy igyekszik õ is hiszen már bárhol, bármiben fel tud állni. Sõt bátran állíthatjuk, hogy mászik! Na mászó-versenyre még nem neveznénk be, de ha kellõen csábító a cél amiért mászni kell, akkor már nagyon jól megy.
Panka!
Most olvastam csak, hogy mi van veletek.
Tessék pihizni sokat és nem lesz semmi baj. Szorítok neked nagyon. Dienesrõl és is csak jót hallottam.
Neva!
Üdv a "be nem álló szájúak táborában"
Nálunk ez szokásos esti mûsor. Dóri szerint ilyenkor van együtt a család, el kell mondani mindent. Csak egy a baj, egész este csak õ mondja!
Be nem áll a szája. Baba, mamama, papapa, Dai.
Aztán már utánozza a trabantot is. Nem tudom hol hallotta, de indulhatna a trabant utánzó versenyen. Tök olyan hangot ad, mint a trabi.
A nyálfújás nálunk is megy, de nem ám csak úgy üres szájjal. Legjobban a sóskánál, répánál, szóval a csupa színes dolgoknál sikerül.
Hát azt hiszem bepótoltam a lemaradást, majd holnap még jövök és boldogítalak benneteket.
Pusssz! Kata