Sziasztok!
Látom teljes csend van a hétvége óta! Nálunk minden oké, bár azt nem mondhatnám, hogy sokat tanultam volna
, de majd bepótolom. Hogy vajon mikor???
Martin szerencsére jól van, újabb foga még mindig nincs. Ma volt itt a védõnõ, és megcsodálta az új tudományt, hogy tud egyedül járni. Hát, komolyan olyan édes, ahogy egyensúlyozva megy, és sosem esik le, legfeljebb leül. De olyan is van, hogy leguggol, és újra feláll közben. Kedves védõnénink hozott egy rakás prospektust nekem, és tápszer valamint tejpép mintákat, örülök neki nagyon, majd kipróbáljuk.
A prosik között vannak receptek is, elég érdekes, hogy mi mindent lehet tápszerrel csinálni a babáknak, pl. palacsintát. Eszembe nem jutott volna.
Még egy pozitívuma, hogy azt mondta, hogy fogytam!
Ez amúgy nem igaz, mert pénteken megint ráálltam a mérlegre, bár féltem attól, hogy szívinfarktust fogok kapni, ha meglátom a végeredményt. De nem is lett olyan vészes annak ellenére sem, hogy végigzabáltam elõtte több mint 3 hetet. Ezt szó szerint kell érteni, mert eltûntettem több kiló szaloncukit és sütikét is, elõszeretettel este az ágyban.
Szóval 59.5 kilót mutatott a mérleg. De most megint fogyi van ezerrel, majd idõnként beszámolok róla, hol tartok.
Panka
Nagyon gondoltam Rátok a hétvégén is, és ma is, majd lécci gyere, és írd meg, mi történt ma!
Marika
Igen, a fiatalúrnak külön szobája lesz, egy jó nagy. Majd késõbb a tesójával osztozhat rajta. De amúgy itt is külön szobája van, mert kitúrt minket a hálószobából, és 6 hónapos kora óta egyedül bitorolja. Mi meg a nappaliban alszunk az ülõgarnitúrán, ami sajna nem igazán kényelmes, de Martin jobban alszik, ha egyedül van a szobában. Ugyanis, ha látja, hogy ott vagyunk, mikor reggel felébred, akkor rögtön cirkuszol, hogy vegyük ki, másrészt pedig õ is olyan, mint én, minden zajra felébred, így jobb, hogy mi nem vagyunk ott. Bár én az elején nagyon féltem, hogy mi lesz, ha nem hallom, ahogy lélegzik, de tényleg mindenkinek jobb így.
Puszika, Lina
Ui: És tessék jönni írni! Vagy könyörögjek???