Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi!

Nem tudok segíteni Gyes ügyben! Remélem benéz valaki, aki már ezt kapja, vagy tud erről valamit!

Fogyi versennyel én még várok, mert Gergő még anyatejes! Majd a legközelebb csatlakozom a "csapathoz".

Angika!

De jó, már nagyon közel van, hogy Ti is két gyermekesek legyetek. Várjon Csani 13-a utánig!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szia Moncsi!

Sajnos a gyesben nem tudok segíteni, tavaly kaptunk, de már nem emlékszem a pontos összegre..
Milyen fogyiversenyre gondolsz? Márnmint, hogy mindenki egyedileg, ahogy tud, vagy valamilyen egyforma diéta segítségével? Én már győzködöm magam, kaotam is a Csillától már étrendet egy kétheteshez, de olyan kevés az akaraterőm hozzá és nagyon nasizós vagyok, de le fogom győzni, mert meg akarok szabadulni jó pár kg-tól..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Most csak gyorsan, főzök.

Moncsi: ha még nem késő, a neten kerestem rá Neked. A gyes nettó összegére 25793 forintot ír.

Sziasztok

Később jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola, láttam Somádat a suliban, napköziben, mikor mentem Emeséért. Tök jó kedvű volt, futkostak a teremben.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gyes: Én is ezt az összeget találtam, csak nem tudtam, hogy idénre is ez vonatkozik.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Bettikém: végül is nem tarh. husi lett, azért nem érkezett meg az ablakodba, hanem pöri tésztával, most azt jobban kívántam.
Istike ügyeskedett böliben? És mit szólt, hogy apa vitte reggel? Anyudnak mit mondtak a dokik?
Építkezés-hitelek: sajnálom! :(

Szilvia: Zanussi ZANS715 a márkája, keress rá neten. Mindenképp olyat akartunk, amiben van szűrő és akkor már érdemes olyat venni, amiben mosható. És a szívóteljesítményére kell nagyon figyelni, ennek nagyon jó, 380wattos. És jó árban is volt.
Nekem bejött!
Jupijéé, hogy mindjárt itt van Apa! Amiről beszéltünk, most nem érint, köszi, nagyon jó lett volna, de hát sulikezdés, porszívó, nyaralás... betett a családi kasszába. Majd legközelebb szerintem!
Áron már nem annyira nyügi?
Anyósodnak egy napon van Cirmikével a szülinapja?? Apa is várja a hazautat?

Gabi: én is nagyon szerettem nézni a Kandász Andi műsorát! :)
Szerintem biztos van esélye Gergőnek a bölire, főleg így, hogy előre beírattad. Munka ügy: hát igen.. nehézkes. Főleg, hogy most a válság miatt sok helyen lanyhult a termelés és embereket küldenek el. Pároméknál mindennap bejelentenek valami hasonlót. Tegnap az egyik csarnokból 20 hegesztőből 14-et elküldtek! Csak tök bírom, mert a cég vezetése az újságokban azt írja, hogy túl vannak a válságon és szuperul megy a cégnek!! :twisted:

Lola: na, az jó. Anita kedvesnek tűnik, puhítható! :) Nem lesz gond vele. Én kedvelem.
Ma is kaptak már leckét Somáék? Holnap, péntekre való tekintettel nem jössz előbb Somáért? :) Láttam hazafelé menni tesódat, ő vitte a lányokat ebéd után. Ja, tényleg, Anett már sulizik. És hogy hogy törölte magát iwiwről? Azért, amiért már beszéltünk róla?

Velünk minden ok. Köszi a kérdést Betti, már jobban vagyok. Torkom csak reggel fáj kicsit, napközben jó. Taknyosság még meg van, de már az is jobb. Persze, hogy nem jutottam el orvoshoz, de hát nem baj, rajtam mindig enyhébben jönnek elő a betegségek, mint a gyerkőcökön, ha egyáltalán elkapom. Most le is kopogom, egyiknek sincs semmi baja! Kopp-kopp!!! :)
Emesével játszóztunk suli után, de még barátnőzik, nemsoká jön és leckézünk. Mondtam, hogy ebből most már ne csináljon rendszert a suli időben, csak hétvégén.

Na megyek, megebédelek! :)

Sziasztok

Szilvia

Jági: szuper, hogy jobb Antika kaka gondja!!!

Jaj, a fiam szétszedett egy tollat! De cuki, most meg összeakarja tenni! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: én úgy írtam be, hogy gyes nettó összege 2009. :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Verika: mit mondott doki? Hogy van Tamara? Tominak tetszik az "új" tanítónéni? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Fogyi verseny: én állok elébe (én 90 naposat csinálnám, az jött be). Mindig elkezdem, de akaraterő hiányában abbamarad. Talán majd veletek.... :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na képzeljétek nem is kell tovább idegeskedni a fundin,mert amúgy sem kapnánk meg.Még jó hogy "időben"értesitettek.Az ügyintézőnk jól kihuzná magát a sarából,ki is akart léptetni minket.(visszafizenék a pénzt),de mondtuk nem irunk alá semmit,hanem jól panaszt teszünk rájuk.
A csaj állitása szerint több százan örjöngenek,káosz van.

Sajna ez van.Majd valahogy alakulunk.

Este jövök reagálni,bocs hogy most csak ezt irtam le.
És remélem nem haragszotok hogy a bajaimmal fárazstottalak titeket.Csak nagyon fáj ez most nekünk.

Betti

Kép
berna23

Betti!

Szerintem senki nem haragszik..És magamból tudom, hogy jó, ha ki tudod adni magadból..Meg persze, hogy nem mindegy, basszus ebben a világban, nincs munkahely, nincs pénz, amit az ember prób takarékoskodni, meg előrejutni még azt is elveszik tőle, sokszor még a lehetőséget is.

Apa is ma úgy jött haza, hogy 2 embert már elküldtek napközben és még most ül össze a főnökség..Fantasztikus..Persze az én gyedem is most csúszott be a béka feneke alá, adóköteles lesz a családi..Mi jön még????És valamelyik nap az volt a téma a híradóban, hogy csak 99000 elsős van , mert evés gyerek születik..Mire????

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági: nem tejpéptől volt Bencének múltkor is a hasmenés, azt nem is eszik, nem szereti, hanem tápszertől. Lehet, hogy a rossmanos sem lesz jó, mert most volt egy hígabb kakija, de nem hasmenés. Majd figyelgetem most.
Igazad van teljesen a gyerekvállalás és egyebek témában. Nekem is tökre elegem van már. Mindig nyugattal jönnek, de nyugaton nem húgyért, szarért dolgoznak az emberek!!

Betti: dehogy majd Bettikém, hogy kiírod magadból a bánatod, azért itt női szemmel tudunk Téged meghallgatni, tanácsot adni, vannak olyan dolgok, amit az ember a párjával nem tud úgy megbeszélni stb. Kívánom, hogy legyen erőtök harcolni. Én is ezt tenném...

Na megyek, egész délután meg sem álltam. Tanulás Emesével, felmosás megint (kiöntött üdcsi), mosás, teregetés, mosogatás, sulitáskába bepakolás, most meg vasalok kicsit. De már leszakad a hátam. Hát ez van...

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Jági
Az jó hogy rendesek az albérlőtök.
Örülök hogy most normál kaka jött a kicsifiúnak.
Én a turikban pont játszósnadrágokat nem találok soha.Csak vászon,meg farmenadrágokat.Remélem neked nagyobb szerencséd lesz.Vagy lehet hogy a hatékony túrás a lényeg??Néha olyan furin érzem magam ha egészen az aljáig merülök. :lol:

Emeseanyu
Lehet hogy a 3-as tápot nem bírja a Bence pocakja.Olvastam egy cikket hogy a 3-as tápszerek már olyanok majdnem mint a tehéntejek.Lehet amiatt nem tolerálja még a pocakja,és ez miatt van higabb széklete.Sőt sokan csak az 1-esre esküsznek,mert az hasonlit legjobban az anyatejhez.
Elhiszem hogy fáradt vagy.Remélem jó éjszakátok lesz és tudsz egy jót pihenni.

Lola
De jó hogy Somának tetszik a suli.És hogy még füzetet is boritottak.Fu én má azt sem tudom hogy kell azt.
Hamar kész lettél az ebéddel.Én ma nem főztem.Holnap grizes tészta lesz,meg valami leveske.

Képzeljétek Isti nem alszik el a böliben.Már 7 óta alszik a nyuszkóm.Szép csendben pihenget csak.Nem sír,de nem tud elaludni.Sokat eszik,jókat játszik.Most hogy elmentek a nagyok oviba mindig emlegeti őket.Ja és tegnap megvolt az első bepisilése.De mondták semmi baj,előfordul.Az udvaron eleresztette.
Szerencsére a böli miatt nem hátrált meg a szobatisztaság.Éjjel sem pisilt még be mióta jár.Egyedül még ő nem betegedett le az újak közül.

Fogak:istinek 19van.Most jön az utolsó.Én mindig úgy nézem meg hogy lovagol az ölemben és akkor jól hátradöntöm,csikizem ésközben kilesekszem mennyi foga van.Én frankón látom neki.

Betti

Kép
berna23

Szilvia1981!
Mindjárt írok privit...

Betti: szupi erős immunilag Isti! Na el ne kiabáljuk!!!!
Alvás: biztos annyi minden történik vele, hogy akkor pihi közben "dolgozza fel", nem?
Füzetborítás: ne túl bonyolultra gondolj, tanárnéni fénymásolt egy méhecskés színezőt, azt kivágta pont akkorára mint a füzet, adott hozzá egy átlátszó nylonborítót, az alá betették a fénymásolt lapot, amit persze ki kell színezni.
Még egyenlőre sokat színeznek, meg szaggatott vonalakat kell összekötniük, folytatni egy-egy ábrát. Görbe-egyenes-íves. Tudod készítik az írásra a kezüket.
Olvasáson pl. azt csinálják, hogy egy nagy levegőt vesznek és úgy kell elmondani a hét napjait....

Ja megvan ám az első pirospontja a Drágámnak.... Na jó tesiből, de a lényeg, hogy állítólag Ő kapta elsőnek az osztályból az első pirospontot. Fogó volt és aki utolsónak bennmaradt, az Ő volt.
"És annnnnnyira vártam már, hogy elmeséljem, Anya!"

J.Ági!
Végül is azért megéri megcsináltatni a radiátort akkor, főleg ha maradtok még pár évig. Hely meg kicsit több lesz!
Még egy turi: Fő téren a pogácsás során hátrébb a baba bolt felé is van egy angol turi.
Ja játszósakat én is inkább Kínaiban szoktam venni. Omega Parkban nem voltál? vagy a Gáliban? Lányoknak szoktak lenni azért...
Vagy a zsibvásáron? Ott jóval olcsóbbak most a cuccok mint vaterán-tesz-veszen. Én most ott kukkolok. Ha többet sikerül 1 eladótól venni, majdnem ugyanott vagy mint a turis áraknál és nincs járkálás utána!
www.zsibvasar. hu (sokan átmentek ide a másikakról, mert itt nincs eladási jutalék vagy mi...)

lola77

Sziasztok!

Tamarát végül is nem vittel el dokihoz, mert hőemelkedés elmúlt, orra folyik még, arra meg úgyis azt mondaná csak, hogy szívjuk. Hát szívjuk. Van, hogy 10 percenként, de olyan édesen szivattyúzza magának a porszívóval. Kapott kis tükröt a kezébe, hogy lássa, ahogy jön belőle, meg hogy tényleg az orrlyukába rakja, ne az orrcimpáját szippantgassa vele. :lol:
Egyébként meg be nem áll a szája, löki egész nap a dumát. Szép mondatokban.

Tomikámnak is megy a suli, tanítónénit imádom (eddig napközis volt nekik, idéntől ő lett az ofő). Edzéssel szívunk kicsit, mert a hétfőit áttették Nekik 2!!! órára a Sportcsarnokba, úgyhogy ezt meg kell oldani, hogy eljussanak oda, de majd összehozzuk valahogy. A többi edzés maradt a suliban.

Lola: Hát, igen Noébabának is beindult az "élet"! Úgyanígy csináltam én is, hogy ébresztettem 3-kor, gyors öltözés, aztán uzsonna a Kodály szobornál! :lol: Nincs mit tenni, de szerintem sokkal rugalmasabbak lesznek, mint az első gyerekek. :lol:

Berna: Basszus, ez Fundamenta!!! Nagyon sajnálom az építkezést!!! Szép lassan azért tudtok majd haladni vele?
Nem felejtettem el a Kismama újságokat ám! (száz éve ígértem) Bedobjam valamelyik nap?

V. erika
v.erika

Jó reggelt!

Először is míg el nem felejtem:

EDB anyu ezt ugord át!
Ha valaki szeretne menni a Gyémántba, szóljon mert van bérletünk, ez egy kicsit kedvezőbb árú (210 Ft-al) a "normál" napijegy áránál. Sajna ez a nyár nem volt alkalmas, hogy kihasználjuk. Na nem az idő miatt tudjátok!
Szóval ha valakit érdekel kérem jelezzen. Sokat segítene!

Még kérdezted a zoknit EDB anyu!

Pennybe vettük tegnap, már nem sok volt, de fiús, lányos még egy pár darab, de nem sok!
A vékonyabból 3 pár 499.- ebben van egy csgátlós talpú is
A vastagabból 2 pár 499.- ebben is van egy csgátlós talpú.
Igaz csak 80%-ban pamut!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: jót mosolyogtam ezen, hogy ugorjam át ezt a részt!:) Hát igen... jó tapasztalatom sajnos nincs. Meg is ijedtem, hogy Emeséék odamennek úszni, de hál istennek Dózsakertbe (ami valamiért eltolódik most, hétfőtől nem mennek).

Ha tudok valakit a bérletre, szólok, bár talán ilyenkor már kevesebben mennek. Meddig lehet felhasználni??

Zokni: jó árban volt!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Erika: örülök, hogy jobban van Tamara. Ügyes a beszédben! Remélem Dórika is beindul jobban. Végül is nyáron sokat fejlődött. Szavakból mindent mond, valamilyen formában, de vannak teljesen jól érthető szavak is. Tegnap jópofa volt. Fürödtem, erre csöng a vezetékes. Dórika felvette a telefont, ismerősöm, Edina volt. Mondja neki gondolom, hogy Edina vagyok, Anya? Erre kiabál Dórikám, hogy "Anya, Edina"! :) Edinának is tökre tetszett, azt mondja, teljesen olyan volt, mint mikor Emese veszi fel a telefont.

De amúgy mond ilyeneket, hogy ia (szia), mejeg (meleg), Benci (Bence), Emeje (Emese), hami (hami), majá (madár), nyu (nyuszi). Még mond ennél sokkal többet is, és most már az a jó, hogy tudatosan használ sokat.

Jó, hogy bevált akkor V. néni.

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

De jó, hogy neked Dórikád már legalább ilyeneket mond. Nekünk Daninál meg állt a tudomány. Annyi fejlődést vettem észre, hogy ha valamit nem szeretne, akkor bólogat és mondja, hogy ne. De van mikor megkeveredik ebben is.
Aranyos lehetett Dórika. Nálunk is telefonálna a nagyfiú, de számára elérhetetlen helyen (1,6 m magasan) van a telefon. Biztos csinálna számlát rendesen.
Én is a Dózsába jártam úszni, ahova Emese is megy majd. Miért csúszik? Nem sikerül buszt intézni? Vagy a suli (uszis) részéről csúszik a dolog!??

Köszönöm a bérlet ajánlgatást! Arról is lehet szó és inkább így értettem, mert egybe a 18 E forint nagyon nagy összeg, hogy egy-egy alkalmat ha elmenne valaki(k) vele.

Jobban vagytok!?????

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csak eszembe jutnak apránként a dolgok:

Használt már valaki Penny-s pelust?? Árban pár forinttal (darabárra értem) kedvezőbb, mint a Tesco-s. Azt vettem észre, hogy a Tesco-snak szépen lassan viszik fel az árát, múltkor akciós volt a libero és 1 Ft kül volt köztük. Így az átpártolást fontolgatom, csak még tapogatózom, hogy mire!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Én is csak bosszankodni jöttem most..Voltam ma a kihallgatáson.Hát..Kiderült, hogy alapból eljárás van a suli miatt, mert átcseszés volt, ingynesnek hirdette, de a vizsgadíjat fizetni kellett (engem ez nem zavart, így is olcsóbb volt, mint bármi más lehetőség), de már ezért is bűntethetőek..Megjegyezem 2006-ban volt ez a képzés.. A következő, hogy alapból a tanfolyamszervezőnél is voltak probklémák, nem volt jogosult vizsgáztatni, vagy mi..Harmadszor, ami már az előzőből is köbvetkezik, hoyg érvénytelen a bizonyítvány, amit kaptunk, mert alapból, amit beleírtak okj-azámot, nem is létezik...Szóval ezt jól megszívtuk..Pont azért mentem el, hogy legyen papírom..Ezt cseszhetem..Meg az időt is, amit rászántam. Vissza lehetne perelni polg. peres úton a vizsgadíjakat, kb.22 ezer volt, de én nem megyek bíróságra..Jól jönne a pénz, de nem..De van egy másik lehetőség..Egy közvetítő leül tárgyalni a tanf.szervezővel és ha kifizeti a követelésünket, akkor ő nem bűntethető...Ebbe lementem, ez elvileg plusz pénzembe se kerül, mert a polg. perért valamennyit fizetni kellene. Szóval ennyi..Tényleg leginkább azt sajnálom, hogy elveszett egy bizim , még ha nem is volt nagy szám..

De hogy valami jó is legyen. Voltam a Vanilia Mix-ben..Minden ruha 70-os leárazásban van. Találtam Biunak egy Lacoste melegítőalsót, fekete, e nagyon jól néz ki, bölibe gondoltam, de annyira jól néz ki benne, hogy lehet, hogy nem fogom be oda, Meg Antónak vettem egy kordbársony anyagú zsebes gatyót, hozzá illő ugyanolyan inggel.Mindezt 900 Ft-ért.Meg van ott biciklis ülés, amit Antónak akarok, de nem mertem elhozni, mert nem értek hozzá.Rendi volt a nőci, mert eltette nekünk és délután apával odaugrunk, hogy átnézze megvan-e hozzá minden és hogy fel tudjuk-e szerelni a bicajomra..Remélem jó lesz..

Kép Kép
joosneagi

Gabi4

Én még nem próbáltam a Penny-s pelust, nem is tudtam, hogy van olyan..Én is Tescosat használom, nekem mindkét gyerkőcnél bevált. Amikor akciós, akkor szoktam bevásárolni..Még a tavalyi bevásárlásból maradt Biuséból 3 csomag, várom, hogy Antó belenőjjön.De az ő mérete kifogyóban van, így jó lenne, ha már akcióznának...
Viszont, anyu szerzett nekem Nivea popsitörlőt a héten, csomagonként 205 Ft-ért m, annak nagyon örültem, igaz csak 6 csomi volt, de az is elég egy darabig..Apró örömök..

Kép Kép
joosneagi

Szisztok,

Fúúú köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket! Nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám...
Anyum elfelejtette, igaz előtte hétvégén ugyan felköszöntött egy üveg itallal, ajándékot pedig már előre kaptam az utazáskor egy kis Samsonite bőröndöt, de az azért rossz volt, hogy felhívott mert pont arra vártak, hogy induljon a repülőjük, de ezt elfelejtette.. na mindegy.
Andrásom reggel nem feljtette el és ez tök jó volt! Sajnos későn jött melóból, de azért bontottunk egy pezsgőt...

Gartulálok a sok első naposnak (ovi-suli). Tényleg nagyon ügyesek voltak, és gondolom azóta is azok.
Somáról jó hogy készült kép. (majd jövőre én is csinálok ha el nem felejtem ezt)

Szilvi, 1981
De jó mindjárt itthon apa!!!!

Betti,
Basszus, de gusztustalan ez a Fundamenta.
Szerintem is jól döntötök, hogy nem vesztek fel több jelzálogot. Tényleg lehet bármi... sajnos ebben a világban...
Anyuékkal is szemetek voltak. Lejárt a takarékosságuk, nekik hitel nem kellett, ezért kérték a kifizetést. Ok 60 nap, aztán mikor az lejárt kértek vmi hiányzó papírokat, onnan 30 nap, mikor az is lejárt kitalálták, hogy anyukám aláírása hamis a papírokon, majd ezt kellett igazolni és onnan 30 napra végül kifizették...
Azért remélhetőleg majd lassan haladtok, reméljük a te munkahelyeddel minden rendben lesz.
Alakod: tök jó! Ne görcsölj ezen!

V.Era,
De ügyes Tamarád a porszívózással, szerencsére Réka nekem is hagyja, bár amikor jó hátulról arc üregből, nyelőcsőből jön már akkor elrántaná magát. Múltkor visszaporszívóztam neki egy falatot... de gáz... :wink: Csak azt sem akarom, hogy ne legyek alapos, mert kicsit ki is tudja fújni.

Szilvi (EDB)
Már megint tök ügyes vagy! Sulikezdés + 2 kicsi és még ide is írtál!

Bezzeg én...
Gyakorlaton vagyok már Tatán a kozmetikában. A "malom diszkont" felett az Albatrosz mellett van. Sok vendéggel. Tök ismert kozmetikussal. Fél nap csak de elfáradok. Egyébként jó nagyon!
Egyenlőre páros heteken járok egy másik végzős tanulóval együtt, igaz ő délutánra is marad. Ha majd úgy látjuk ez kevés, megyek a másik héten is (csak akkor vannak a kezdő tanulók is). Meg megyek ma délután is ha hazaér András mert mezoterápia lesz.(hatóanyagok mélyre juttatása egy újfajta eszközzel) és kíváncsi vagyok az milyen is.
A suliban Sz.fehérváron pedig jövő szerdán lesz tájékoztató, és utána indul!

Aztán volt már angol a Rolinak, szülői ért. a Rékának, Gőz délután és ma délelőtt (most úgy néz ki, hogy Réka idén is még csak 4 napot jár oviba, hogy tudjunk menni a gőzbe)
Kénytelen voltam venni a Rékának zoknikat, atlétákat, harisnyákat kinőtt mindent. Játszós nacijai vannak, meg szoknyái a harisnya fölé. Majd rendes kinti naci kell... megyek is hétfőn az angol turiba... akkor lesz új árukészlet!

Most megpróbálok Rékával lefeküdni, de ő nemigen akar elaludni.
Kezdi kihagyni a délutáni alvásait. (Roli ugye 2,5 éve kora óta nem alszik ebéd után, szóval nem lepne meg)
Egyébként most hogy 7-kor macera nélkül felkeljenek fél 9-kor tesszük le őket aludni esténként. 2 nap alatt ráéreztek szerencsére.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Jági!

Sajnálom ezt a sulis balhét. Remélem azért legalább valami pénzt visszalátsz belőle, ha a bizi már így is úgy is ugrik. Gondolom milyen pipa lehetsz most ezért. Hogy feleslegesen jártál, ment az időd erre.
Penny-s pelusról én sem tudtam eddig. Ott dolgoztam egy köpésre, de ugye akkor még nem azt néztem. Az első gyereknél meg ugye, csak a Libero, Pampers létezett számunkra. De változnak az idők és idővel nem is olyan rossz az a Tesco-s pelus, vagy bármely más "noname".
Danié 51,7 Ft T-s, Pennysből 47 lenne
Gerié 42,8 Ft a T-s, vhogy uígy van a Pennys is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

J. Ági,
De gáz ez a bizi ügy...
Na én ezért hagytam abba az eddig csinált kozmetikus sulit, mert rájöttem, hogy a tanf. szervezőnek nincs jogosultsága vizsgáztatni és félek amit adna bizit az hamis lenne.
Én ezért jeletettem fel... de vannak csoporttársaim akik hisznek neki és tovább csinálják.
Nekem 200ezer a bukóm rajta sajnos, remélem évek múlva megkapom, bírósági úton. Rögtön kamatostól nyújtottam be az igényt, ill. még csak a rendőrségi eljárás folyik...
Annyira rohadt szemét világ ez, hogy ennyi szemétséget megcsinálnak, bűntetlenül...

Köszi az infót az akcióról, lehet elugrok majd hétfőn oda is...
Mikor nyit 10-kor?
A turi 9-kor, de ilyenkor fullra lesz, kisgyerekkel senkinek nem ajánlom... csak inkább másnaptól

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!

Igen ,10 -kor nyit csak.Voltak aranyos csajszi gatyók, bár nem tudom, hogy Rékád mekkora éret..Nekünk most igazán csak játszós kellett/kellene..

Melyik angol turiba jársz ?
Bosszant nagyon enegm is, de ez meg csak 3 év után derült ki, akkor fel sem merült bennem, hogy valami gáz van a szervezőkkel.Miost sem tudtam volna róla, ha nem hívnak a rendőrségre..Nekem téynleg nincs annyi bukóm, engem a papír bosszant, de 200 ezret én sm hagynék veszni. És ahogy a nyomozó mondta, ha kell kipakolják a lakást eladnak mindent, hogy a károsultakat kifizesség, úgyhogy ne hagyd annyiban..

Kép Kép
joosneagi

Na, nekiesek, kezdem fényképezgetni Bius kinőtt ruháit, hátha el tudom adogatni..Már egy rakattal elvittek, de a nagyobbak megmaradtak, jobbára 80-86-os gatyik, ha érdekel valakit...Felteszem őket majd Picasara..

http://picasaweb.google.hu/joosneagi

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok tatabányai anyukák kismamák!

Nem lenne gond ha csatlakoznék hozzátok? Én is tatabányai vagyok és félidős kismama. Első babámat várom aki úgy néz ki, hogy kispasi lesz! :D

Megpróbálok visszaolvasgatni! :lol:

KépKép
ldetti

Szia Detti?!
Grat, a pocakbabához. Neekm egy 8 hós kispasim van és egy közel 3 éves csajszi.
Merre laktok? MI lesz a baba neve??

Üdv, Ági

Kép Kép
joosneagi

Üdv köztünk Detti!

Mesélj kicsit magadról majd!

Én Kertvárosban élek két kis fiammal (Dani 2007-ben, Gergő 2008-ban született) és persze a férjemmel. No meg egy macskusszal!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok köszönöm szépen a kedves fogadtatást! :D

Mi az Unio lakóparkban lakunk a férjemmel, mindketten 26évesek vagyunk 9éve vagyunk együtt és 2éves házasok vagyunk!
Közgazdász a végzettségem de sajnos nem tudtam elhelyezkedni vele a párom csoportvezető a Suoftecba.

Nagyon várjuk a kisbébinket akit Zsolt Leventének fogunk hívni! :D

De jó, hogy nektek is van pici babátok akkor majd tudtok nekem segíteni!
Gratulálok nektek a kispasikhoz és a kiscsajszihoz!
:D

Megkérdezhetem, hogy hol lehet szép babaruhákat venni? Nézegettem már pár helyen, de télre nem igazán van választék és nekem ugye téli babám lesz! :D

KépKép
ldetti

DEtti!

Az én párom is a S-be dolgozik Ő műszakvezető!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Ági!
Melyik suli ez,csak nem ahová most járok??Bár 2006-ot írtál,számolgattam,és mintha a pénzügyist később csináltad volna meg,ugye?De ha arról a suliról van szó ahová járok,akkor írd már meg,mert akkor nem nyúzom magam tovább a tanulással :D
Örülök,hogy megoldódott Antó "esete".Levinek is hasonló van,ő már 4. napja nem csinált semmit a pelusba,bár a védőnő azt mondta hogy szopis babáknál ez még belefér,akár az 5 nap is.Azt jelenti hogy minden anyagot megemészt.

Betti!
Nem is láttalak aznap az ovinál.Kocsivalvoltál?Igen Juló csak úgy rohant be az oviba,tök szeret odajárni.Ja megnyugattlak Angi suliba volta azért nem ő vitte,még nem babázik :D .

Lola!
Szerencsére Levinek csak aznap este volt piros a kukija,reggelre elmúlt..huhhh,anyum szerint lehet hogy kicsit erősebbet ettem és ő is erőset pisilt emiatt,és kicsípte...
Ügyi Soma az első pirospontért.Lesz még jó sok bizti.Szeret suliba járni?

Cirmike!
Rozi előkerült?Anyu tavasszal akar egy cicát hozzájuk csalogatni,Dorka most cicamániás lett,és evégett.De ő is kinti cicát akar,be nem viszi semmiképp...

Bocsi hogy másnak nem írok,de csak pár percre jöttem ide,levi alszik,én meg tanulok addig,holnap már suli is lesz...
Ja még annyi,hogy ma reggel 5,15-kor kelt fel Levi,este 8,30-tól aludt reggelig :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!

Ne örülj!!!:) Tanulj bátran, ez teljesen más suli volt...

Kép Kép
joosneagi

Ja és a felső vonalzómon a 18hetes fiatalúr látható, majd még 26 vagy 28hetesen szeretnénk menni 4D-re mert megállapították, hogy eléggé sok a magzatvíz és úgy néz ki terhességi diabetesem van, és nehogy valami baj legyen a fejlődéssel! :cry:

KépKép
ldetti

Mi anno voltunk Börsön a Kenguruba itt Tbányán is van már (nem tudom mennyire akartok beruházni) Tesco-ba is szép rucikat lehet kapni, illetve mi még az Auchanba szereztük be a hiányzó dolgokat. A Tesco és Auchan elég baráti áron van. Még ott a Móci is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Huuu laptető :lol: ,nekem még nem is volt ilyenem :lol:

Üdv. köztünk,mi is az Unió lakóparkban lakunk!!!!Nem is rémlik hogy láttam e mostanában pocakos kismamit a környéken.

Nah mennem kell Levi fennt van....

Ági

Kép

Kép
ági01

Hova mentek 4D-s UH-ra??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

coraban is vannak nagyon szép ruhák, vannak jó akciók is, én ott szoktam..meg a c&a, de ott van, ami nagyon húzós..

Kép Kép
joosneagi

Betojok. Egymás mögött ülve nézik a TV-t. Lefotóztam, de nem lett olyan tutti!

Olyan fini gulyást csináltam. Az a baj, hogy holnapra már nem ez lesz. Főznöm kell valami mást!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Komolyan Gabriell ez tök vicces akkor tuti ismerik egymást a pasijaink! :D
Köszi szépen hát eléggé be kell ruháznunk sajna mert első baba és a sógornőméknek kislány van! Az unokatesóméknál fiúk vannak de neki a testvére is babát vár és az is fiú lesz úgyhogy a testvérének adja a ruhákat! Ezt jól elmagyaráztam! :lol:

Gabriell és a kengurunak van esetleg honlapja meg lehet nézni mik vannak? A Tescót néztem vettünk pár dolgot ott köszi szépen majd nézem az Auchant is!

KépKép
ldetti

Detti!

Micsoda egyezés..Én is 26 vagyok és 9 éve vagyok együtt a férjecskémmel...

Ági!

Ilike nekemis ezt mondta, de szerintem ez akkor sem normális...:( Mi azóta is szenvedünk...

Kép Kép
joosneagi

imádom a gulyit...te, megyek ma kertvárosba Antimért...:)

Kép Kép
joosneagi

Ez az oldaluk, de nem tudom most pontosan hogy vannak e rajta ruci fotók meg ilyesmik:

http://www.kengurukid.hu/

Értettem a magyarázatod

Hogy hívják a párod, ha akarod akkor priviben is megírhatod! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vannak képek és ár is. Most néztem meg!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Esetleg még a Leo-poldi oldalán is vannak gyermek rucik és jó minőségűek:
http://www.leo-poldi.hu/

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szia Ági! :D Hát még nem olyan nagy a pocakom de itt lakom a plázával szemben!

Gabriell voltunk már egyszer és akkor Pesten voltunk a Baross utcában! Aranyosak voltak és szerintem oda fogunk menni megint!
Sokan járnak oda a várandós fórumról!
Aranyosak lehetnek a kispasik, ahogy nézik a TV-t egymás mögött :D Gulyás nyami én is szeretem! :lol:

Köszönöm Jné Ági igen a Corát is hallottam oda anyumék szoktak járni majd megkérem, hogy nézzen körűl! A C&A ból kaptam pár kismama rucit majd megnézem a babaruhákat is! Köszi

KépKép
ldetti

Az én Manóim ott születtek a Barossban, pont a kórházzal szemben van az uh..Sóginőmék is voltak, nagyon dícséri mindenki azt az uh-rendelőt..

Kép Kép
joosneagi

Gabriell köszönöm az oldalakat át fogom nézni! Ari vagy!
Küldtem privit!

Igen Jné Ági ott van a kórházzal szemben és tényleg aranyosak és részletesek és viccelődnek mikor olyat látunk a babáról!
Hogyhogy Pesten szültél? Megkérdezhetem?

KépKép
ldetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?