Sziasztok!
Mukodesre birtam a billentyuzetem, de az utolsokat rugja, remelem meg tudom irni az uzenetet...Azt irja a gep hogy hibas a hardware, huzzam ki, dugjam be ha jo, akkor jo, ha nem megy, akkor vegyek masikat.
Hat erre magatol is rajottem, hehehee. Windows
:D
Naszoval:
Tul vagyunk az oltason, gyerek jol van, egyenlore nincs laz, egesz nap jokedvu volt, most is az...
Aludtunk, jatszottunk, kockara zabalta magat,szoval minden tuti.
Orsi: Usziba szombaton csak naplemente utan mennek, ha TUDNEK. Viszont, nekem penteken jon a mensim (hajtepos szmajli) es akkor en 5 napig nem uszkalok, max a sajat veremben....
Szoval legeloszor jovo szerdan vagyok szalonkepes a pancsira. Ha az jo akkor megyunk?
Huha, akkor meglesz a szep cucc az agyatokra! Nagyon kivi vagyok!!!!!
Figyi, a karpitos, akinel jartal, gondolom vallal butor athuzast is (hulye kerdes, hiszen az a munkaja.....) Lassan at kell huzatnunk az etkezot, mar lemaszik rola a huzat .... :S
Nem tudsz valamit az arakrol?
Judy: 600 oldalas konyv! (elgondolkodott szmajli) Hat, vagy a nagylexikont kaptad, vagy egy Bibliat.
:D:D:D:D
Ezek szerint lesz mivel toltened a buksid. Mar ha lesz idod ra.
:D:D
Kriszti: jegdiszko
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nem tudom miert volt a hacacare tegnap, de nem hiszem hogy a napirend miatt. Nagyon ehes napja volt es meg a pocija is fajt....de ma kipakolta magabol a cuccost rendesen.
:D:D Vigyorog is azota non-stop...
Ja az estenk: nem ebredt fel a gyerek, igy nem furdettuk, csak a 11 oras etetes valosult meg ejfelkor.
De azt is vegigaludta.
Noémi: Igen, ha valaki szenvedelybeteg, eppen az a gond hogy nem ismeri fel a sajat bajat, igy esze agaban sincs bevonulni magatol a diliosztalyra. (Mert ugye "befogadnak" ha indokolt, hiszen engem is tart karokkal vartak...
De ahogy elneztem - ott is volt mindenfele beteg,- sokan csak azt vartak hogy kijussanak es folytassak amit addig is csinaltak.
Most ennyire futotta!
Kriszti, Brigi!
Ha nem tudnek holnap jonni akkor:
A szivemben foglak hordozni benneteket es imadkozom a mutetek sikeressegeert! Varlak vissza benneteket!!!!
Most L! Puszka