Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok !!!!!

Szuperek voltak a farsangos képek nagyon irigy-irigy vagyok de sajna én dolgoztam !!!! :wink:

Nagyon aranyosak voltak a babák is !!!!
Istenem nem rég még Tomika is ekkora volt !!!!!

Képzeljétek kaptam 2 állásajánlatot az egyik gyerekorvos mellett, nagyon gondolokodom rajta, igaz a pénz jóval kevesebb, de nyugodt munkakörülmények nem idegzsába üvöltögép ül velem szemben !!!Most tiszta dilemmában vagyok !!!!Olyan betoji vagyok most, hogy dönteni kellene !!!! :wink: :cry: :lol:

Dolli

BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK BOCSÁNAT A KÉSÉSÉRT !!!!
Gézu nagyon cuki lehetett !!!! :wink:

Mangora

Szavazással próbálkozom !!!!! :wink:

Judy

Boldog szülinapot !!!!!!
Számolod már a peceket ????
Nekem Tomika a 37. héten született !!!

Orsi

Képzeld ma voltam egyházi oviba íratni Tomikát, hát jó lett volna ha előbb tanácsot kérek tőled, mert nem minden válaszom volt jó az igazgatói kérdésre !!! :oops:

Kép
kditke

Szasztok!

Akkor Rita, Mia 1-1-hámalsztó.... rendben! Holnap megrendelem!!!

Mia, ha megmondod mi tetszik a katalógusból, tudok színmintát, illatmintát, krémmintát rendelni!!! Átküldök mélben egy bőrtipusmeghatározó teszet, ha gondolod, jelölgesd be ami Rád illik, és akkor rendelek a Te bőrödhöz való krémmintát és kipróbálgathatod!

Brigi, Pupi... autóval játszott eddig! :lol: Bálinttal tologatták őket :wink: Néztem mit tettél fel a közösbe.... jók! Így akkor mindig meglesz ott minden! :wink:

Dolli, 10 napot adtál Magatoknak?! Úgy legyen!!!! :lol:

Judi, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

Edit, sokszor jobb egy olyan munkahely, ahol békességben, jókedvvel dolgozol, igaz kevesebb pénzért, mint egy olyan ahova gyomorideggel mész be... :(

Hannah Miley Syrus Montana és a Kisvirág merre van?????

Lányok, ma ennyire futotta, elteszem magam holnapra.
Jó éjt!
sylph

Brigi:
Jo, akkor majd megdumalunk egy idopontot es megnezzuk a Halacskat. :)

Judy: BOLDOG SZULINAPOT !!!!! :D Remelem volt torta ;) (Nekem mar csak ez asszocialodik be a szulinapra, olyan ven vagyok! De a torta miatt erdemes oregedni minden evben) :mrgreen:

Andi: Nem is tudtam hogy laparral vettek ki a lepedet!!!! (Lehet nekem is az lesz a sorsom, mar el kene mennem vegre kivizsgaltatni magam...

Gatmetszes: a szuleskor nem igazan erezni a fajasok miatt, nekem nehezen gyogyult, bar "kulalakra" mar par het alatt szep lett, nem is latszik. De valahogy "belul" meg mindig ugy erzem mintha egy borsonyi lukon egy traktort tuszkoltak volna ki...
(De nekem minden varratom sokaig gyogyul es evekig erzekeny.)

Kriszti: Nagyon orulok hogy vetted a parnat, igy parod is most kenyelmesen pihizhet ezentul es boldog lesz hogy kap meglepit. :D
Nalunk nagyon nehez delutan volt, 2-kor ettunk egy ora kesessel, bar Patrik egyaltalan nem reklamalt. Utana aludtunk, de 4 orakor felriadt valamire, talan rosszat almodott. Kipattant a szeme es elkezdett uvolteni irtozatosan! Barmit probaltam nem szunt a vonyitas.... 4:45-kor ugy dontottem hogy johet a kaja, bar az ujjamat a szajaba dugva kinyomta a nyelvevel...
A kajat immel-ammal elfogadta, 15 percig nyammogott rajta, de befalta. A vegen vigyorgas lett.
Kicsi nyugi, aztan nyugoskodes ismet.... A vegen ugy dontottem hogy johet a seta. 1 orat maszkaltunk, Apa is csatlakozott hozzank. Az orvoshoz nem ertunk el mert csucsforgalom volt, Apa meg beleragadt... igy holnap reggel megyunk. Szoval a seta utan egy idore jokedv volt, aztan megint nyafi es bomboles. ALig tudtuk megnyugtatni, Apa bevetette minden tudomanyat es egyutt jatszottunk vele, ettol megnyugodott. Fajt a pocak elegge. Most mar itt a furdes ideje, de Patrik most aludt el.... nemtom, lehet hogy koszmokkent alszik el ma? En fel nem ebresztem!!!!
Remelem holnap jobb napunk lesz. (Ja persze, Oltas utan tuti jo kedve lesz... erre a szazalekarany eleg aprocska...)

Mososzoda: altalaban a mosodioval hasznaljuk egyutt, mert noveli a mosohatast. De lehet a hagyomanyos mosoporokkal is egyutt alkalmazni, akkor kevesebb mosopor kell, gazdasagosabb es a ruhak szebbek, elenkebbek lesznek. Vizlagyito hatasa miatt is nagyon jo. :)

Dolli: Kerik most is a hazassagi anyakonyvi kivonatot, nalunk ebbol volt a kavarodas, nekunk csak canadai verzio van, hiaba van leforditva, nincs honositva igy nem fogadjak el.... szoval mindenki vigye szepen magaval aki szulni keszul. :D (vagy ha nem hazas akkor Apasagi Nyilatkozatot.)

Gatmasszazs: NAGGGGGGYON JOOOOOOOO erzes!!!!! Csak szerintem nalunk pont ezert indult be a szules mert az elso este csinaltuk es en ejfelkor mar a korhazban porogtem. (Tul jo volt a gatmasszazs, hehehe.)

Kriszti: szavaztam Marcira :D
En is jelentkeztem egyebkent, talaltam par nagyon edes fotot, le is mentettem a gepre.....

Edit: nekem is 37. hetre szuletett Patrik. :)

na megyek, dolok agyba. Patrik ma nem furdik mert bealudt, keptelenek vagyunk felkelteni igy budi marad. :D De legalabb jol alszik. :D:D:D

Joejt!!

sünciboglya

Sziasztok!!!

A nagy érdeklődésre való tekintettel itt megnézhető Kiscsaládom HóLova:)))
http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.js ... D=10941765
http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.js ... D=10941765

Ezt vasárnap délelőtt alkottuk:))

Juti!
Boldog születésnapot!

Edit!
Hááát komoly döntés előtt állsz, de az biztos, hogy jobb egy olyan helyre járni dolgozni, ahova szívesen jár az ember:))

Szilvi!
Köszi, hogy kiszámolod,
a szék ülőfelülete trapéz alakú.
a trapéz magassága: 40cm
trapéz alja 41
trapéz teteje 33 cm
Az a szoknyácska rész 15 cm lenne.
Bocsi, hogy ezzel fárasztalak:)

Úgy tűnik sikerült megtalálnunk a megfelelő úszósapkát!! Dorina nagyon szeret úszni járni!!

Orsi!
Valamikor beugranék a Dorina ruhájáért, mondjuk holnap? Írd meg mikor vagy és átszaladok:)

Jó éjt!!!
Vendég

Szilvi: Pont egyszerre irtunk! :)

Gyorsan meg valaszolok neked akkor:

Koszonom elore hogy megrendeled nekem a hamlasztot. Hatha emberformam lesz egyszer... ;)

Atnezem a katalogust es megirom hogy mik tetszenek. (Hat van eleg sok minden...)

Varom a bortipusmeghatarozo tesztet. :) Izgi lesz. Fogalmam sincs milyen az en borom, van rajta mindenfele, egyik fele rinocerosz szaraz,masik az allergias resz es van olyan zsiros is hogy mindig fenylik .:( Meg az a sok folt....

Jaaaaaaaaaaj en nezem am Hannah Montana-t, mindig letoltom!!! :D Jopofa kis sorozat. (Amikor nyaralni voltunk kint, ott figyeltem fel a sorozatra, azota nezem :D:D:D:D:D Ugye durva lennek HM-es poloban? Mondjuk pink szinben??? ;)

Na telleg eldugulok!

JOEJT!!

sünciboglya

Juti!
Köszi,megvolt a szánkózás!Dorina iszonyúan élvezte.Olyan boldog volt!De jó így látni! :)
Én is szedtem gátsebre bogyókat.
Jégdisco is van?De jó.Megkéne tanulnom korizni.Elképzeltem most magam pár vodka-narancs után a jégpályán. :) Látom,szombatonként van felnőtt oktatás.

Mangora!Neeem. :) Kérdeztem a dokit,mitől van,hogy annyira kattog a nyakam.Komolyan volt olyan,hogy kint voltam a teraszon és párom meg bent hallotta..Azt monda a helytelen testtartástól lehet vagy meszesedem.
Annak én is örülök,hogy később sötétedik.Ez már jelent valamit,nem? :wink:
Nekem eddig a Manófalva tűnt legolcsóbbnak.
Szavaztam Marcira! :wink:
Készültök a szerdára?Majd gondolok Rátok!Mennyi cuccotok lesz?Fejben már összepakoltam.Lehet tehertaxit kell hívnom. :?

Edit!Én is inkább a nyugodt légkörre szavazok!Régóta vagy ezen a helyen?Akkor már biztos megszoktad és félsz az újtól.És a másik lehetőség?

Zsand!Tök jó a ló! :)

Dolli!Nekem is többnek tűnt Andi fogyása.
Miért nem vállaltad be a gátmasszázst?Én magamnak csináltam.Lehet azért nem használt?
Aquafittness van Érden?

Jó éjt!

Kép
tierno

Jóreg!

Brigi és Kriszti! Miattatok ugrottam be íg hajnaltájt, mert nem tudom, leszek-e gép előtt holnapig... Nagyon drukkolok és sokat gondolok Rátok!

No és akkor gyorsban...

Zsandi! Isteni a hólovacska! Nem csodálom, hogy megtetszett Dorinának. :)

Mia! De szép az új vonalzód! :D
Ha a gátmasszázstól szülni fogok, azt is bevállalom. :)

Edit! Örülök, hogy jelentkeztél! :D Pároddal sikerült beszélnia munkahelyi konfliktusról? Amennyit tudok a dologról.... (nyilván csak részleteket) én lépnék. Sajna tudom mit jelent összeroppanni egy nem megfelelő munkahely miatt. Úgyhogy ha osztottál-szoroztál, akkor bátran merj dönteni!
Ha nagyon bizonytalan vagy, végy elő egy papírt, oszd két hasábra és írd fel a pozitív és negatív hatásait annak ha maradsz illetve annak, ha mész... Ha többségben vannak a pozitívak, akkor lépj! Nem tudom, érthetően írtam-e, nekem sokszor segített ez a kicsit iskolás módszer... Érdemes felnőttként is használni! :wink:

Orsi! Remélem jól vagy! Nem írtál tegnap! Elvonási tüneteim vannak! :wink:

Szép napot, én Pesten leszek, megyek ctg-zni.:)

Kép
Kép
tekiroll

Drága Judy!

Boldog szülinapot kívánok Neked utólag!

Kép

Brigike, Marcika!

Nektek meg küldök egy is védőangyalt, hogy minden rendben legyen a kórházban!!!!
Kép
Istenem kérlek, tekints reám Gyermeked hív szívből,
mert szólni kíván.
Adj gyógyírt azoknak, kik kedvesek nekem!
Értük könyörgöm Tehozzád, Istenem.
Küldd le angyalod, ki ölelésével biztonságot ad szerető lényével, Hogy teljességed Fénye gyógyulás legyen
Mindannak kinek így kérem, Istenem.

Tudom, hogy nem vagytok hívők, de én azért elmondtam egy imát Értetek! :)

Szilvike nagyon köszi a tegnapi délelőttöt!!!!! Olyan jó volt csacsogni!Persze hogy itt felejtetted a csészikéket! Beszaladok ma vele!Viszem az anyagot is!

Többieknek majd írok, csak tök carul vagyok, köhögök, hangom még ramaty, megjött a mensim is, így valszeg passzolnom kell a szerdai úszást is! :cry: Szombat hajnalban mindenféleképpen megyek!Mia! Az Neked nagyon korai? :oops:

Dolli mami! Nagyon köszi, hogy eszedbe jutottam!!!!!
Amúgy carul vagyok lelkileg is, megint hatalmas zűrök vannak tesómmal és az Apukámat féltem, annyira maga alatt van! :cry: :cry:
Tesóm lassan 3 hónapja otthon lakik, hatalmas telcsiszámlákat csinál, közel 100e két telefonszámla, teljesen ingyen él otthon, 1 hónapja van munkája, múlthéten megkpta a fizetését, erre hétvégére elment a csajával Velencébe a karneválra! :shock:
Tartozik fűnek-fának, bírósági ügyei vannak sikkasztás miatt, tegnap egyik pacák akiknek közel 3M-val tartozik, fogvatartották egy pincében és 50 ezret követeltek Apámtól, hogy szabadon engedjék!Végül elengedték cipő nélkül!
Én már nem sajnálom a tesómat, da Apukám nem érdemli, meg hogy ilyen mocskos bűnözőkkel kelljen beszélnie, hogy ilyenekbe keveredjen, egész életében talpig becsületes volt! :cry:
Tesómat mélységesen megvetem, én már nem akarom, hogy megváltozzon, nem akarom, hogy közöm legyen hozzá!
Andi tudja mennyit szenvedtem már miatt!
Most nem fogom megsajnálni, oldja meg a problémáját, de a PAPÁMAT HAGYJA BÉKÉN!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok jövök ha összeszedtem magam egy kicsit! :oops:
Vendég

Csak gyorsan bekukk, megyek a támadónőhöz.
köszi csajok:)

Dolli
sajnos a súly is kb annyi már :roll: :roll:
tegnap este is carul voltam, fájt a gyomrom, derekam, keményedtem is....már beparáztam hogy mennei kell, de nem...még nem akartam volna :roll: :roll:

Mia
sajni nem volt torta :roll: de kaptam orchideacsokrot és két könyvet. egyik 600 oldalas, szerinted :?: :?:

Orsi
hát ez nagyon rosszul hangzik :roll: :roll: szegény papád...drukkolok hogy valahogy rendeződjenek a dolgok...és jobbulást :!:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Dolli, Orsi, nagyon szépen köszönjük a pozitív energiákat! Próbálom raktározni! Orsi, az ima nagyon megható, attól függetlenül, hogy nem vagyok hívő, azért egy ilyen mindig megfogja a szívem!!!

Brigi, nincs még összepakolva, csak fejben nálunk is! El sem tudom képzelni mennyi cuccunk lesz, pedig mi "csak" 3 napra készülünk!
Én is sokat gondolok ám rád! Sok erőt és kitartást küldök neked!!!
Most elképzeltelek a jégdiszkóban :D:D:D

Mia, szegény Patriknak lehet felborítottuk a napirendjét :( Hogy alakult a végén az estétek? Nem ébredt fel enni?
Marcival a 2 órás etetés után kimentünk az udvarra, és fél 6-ig aludt, utána ő is fürdés előtt ájult be, de felébresztettem fürdeni, meg kajálni azért. Nekünk a hajnalunk volt pocsék, 4 óta fent vagyok, nagyon nyűgősen aludt MArci, így én nem tudtam :( Állandóan fölébredt (neki is pocak, mert pukizott mindig), így én mostanra már hulla vagyok! Így állok neki szülinapi tortát csinálna :D:D:D

Orsi, jobbulást! És papádnak sok erőt küldünk! Nehéz helyzet lehet ez tesóddal, de én igazán meg tudom érteni azt az érzésedet, hogy már egyáltalán nem hat meg! Sajnos én is átéltem hasonló érzéseket anyukámmal kapcsolatban :( Tudom nem egyszerű! De azt azért nem értem, hogy apukádat miért vonják be tesód haragosai az ügybe, ez igazán aljasság! És apukád miért nem dobja ki őt??? Ő még küzd érte, nem adta fel???

Edit! Tényleg nehéz helyzetben lehetsz... Nem irigyellek!!! Talán tényleg az a legjobba, mit Judit ír, tedd mérlegre az előnyöket és a hátrányokat, az segíhet a döntésben! Bár ha anyagilag nem engedhetitek meg magatoknak, akkor az sem jó :(

Dolli! Majd számolj be mi volt a kórházban!

Judit! Ha nem akarsz, akkor még ne szülj :D:D:D

Gátmasszázs: Mia, ha már is volt ott, mint "csak" masszázs, akkor az tényleg beindíthatja a szülést! Legalább túl voltál rajta hamar, az utolsó pár hét a legnehezebb, te azt megúsztad :D:D:D

Na, most ennyire futotta, majd jövök még, ha tudok!

Mangora

Kép
mangora

Jaj, és mindenkinek köszi a szavazatokat!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Vagyunk csak nehézkessen. Mióta Lili megszületett havonta elvérzek. :shock: :roll: BAsszus még rosszabb, mint előtte volt. Egész hétvégén görcsöltem. :(

Tönkrement a gépben a ventillátor én meg csak akkor tudok írni ha Lili alszik, viszont így nbem tudom bekapcsolni a gépet mert olyan hangja van, mint egy traktornak. :evil:

Na most is megyek mert már ezerrel megy az üvöltés. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Orsi!
Ez mi is végigcsináltuk a párom öccsével. Őt is sokszor elverték és anyósnál csinálták a cirkuszt, ilyenkor a páromat ugrasztotta anyós a párom pedig elmagyarázta, hogy itt rossz helyen kopogtatnak. Ez nagyon nehéz helyzet.

Hajni!
Ismerem ezt az érzést én is hasonló cipőben járok. Állítólag vannak gyógyteák amik segítenek ezen, ha akarod megnézem Neked mi a jó rá.

Köszönjük a hó ló dicséreteket.

Kriszti!
Jó torta sütést Nektek, milyen torta lesz???

Elvonulok én is, mert a hangulatom nincs a toppon, így inkább bele sem kezdek a nyavajáimba van az úgy högy............elvonulnál a világ elől... nálam most evvan. Így el is vonulok.

Szép napot mindenkinek
Vendég

Mangora

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást !!!! :wink:

Dolli

Igazad van nekiülök és leírom az előnyt, hátrányt a régi és az új között !!!

Előny az újra:
Nyugodtabb munkalégkör, :wink:
Stressz kevesebb, gyerekeket nagyon szeretem. :wink:
Közel apuka munkahelyéhez és Tomika leendő ovijához :lol:

Hátrány az újra:
8 órás munkaidő-míg a régiben 6 órás volt :cry:
nettó 65 ezerrel kevesebb fizu/ ez nagyon érvágó :cry:
Réginél 2 péntekem szabad volt :cry:

Sylph

Nagyon igazad van a gyomorideggel kapcsolatban !!!!

Tierno

Igazad van neked is rettegek az újtól !!!!!!!!
12 évet dolgoztam itt !!!!

A másik lehetőség egy jövőre felépülő felnőtt háziorvosi rendelő
ahova körzeti nővért keresnek !!!Atttól meg azért félek, mert a kezdő fizetés önkormányzati bérezés ás csak később ha vállakozó lesz az orvos akkor lesz rendes fizu !!!!! :wink: :oops: :cry:

Judy

Megint tanácsot szeretnék kérni a férjedtől ha lehetséges ????

Kép
kditke

Sziasztok!

Orsi!
Ez a tesód sztori nagyon durva....
Viszont egyet ne felejts el!Ha bűnöző is,ha szélhámos ,ha gyilkos,ha bármi is..akkor is a testvéred marad,akkor is apukád kicsi fia marad....
Amúgy lehet jót tenne neki pár hónap előzetes és egy alapos verés...
Talán ez a fogva tartás kicsit segít...bár a fene tudja... :roll:

És ,hogy a hasonló bűnözők miért mennek adott esetben a rokonokhoz pénzért???Mert vannak emberek akiknek mindegy hogyan,csak kapják vissza a pénzüket...
ÁÁÁ nehéz dolog ez..és enyhég húzós is....

Andi(Kostyika)!
Tök jó volt ,hogy jöttetek,jó volt kicsit dumcsizni...Veronika és Szabi is egyre jobban eljátszanak...Zsombi meg olyan édes.
És felettébb örülök,hogy ma is láthatlak :lol: :lol:

mimi12

Na vagyok!

Most értem haza!

Andika bocsi, már nem hívtalak itthonról vissza, viszont cserébe csináltam az uszizós lánykádról csomó képet! :wink:

Rohnagáltam egész délelőtt mint egy mérgezett egér! :?
Bubut suliba, Fruzsit oviba, Bogit Nagyihoz, aztán Lidl-aztán haza elpakolni, aztán bútorkárpítóshoz szivacsért, aztán usziba, hogy segítesek az óvónéninek a gyerkők öltöztetésében, hajszárításban, majd Bogiért anyóshoz, majd haza, hogy gyorsan lerakjam aludni Bogikát, hogy fél 4-re visszaérjünk skacokért!

Szilvike, ne hari sehol sem tudtam kipréselni az időmből 10 percet, hogy felétek kanyarodjak! :cry: Ha megyek skacokért Rádcsörizek, hogy otthon vagytok-e!Ez csak 16h után lehetséges, ha összeszedtem a nagyokat!

Köszi a szivacsos infót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tök aranyos idős házaspár, nagyon segítőkészek voltak!
Olyan szééép huzatot néztem ki hintaágyra, nyugágyakra! :wink:
A fejtámaszra meg a Béke téri Röltexben húznak be gombokat! :wink: Máááár olyan kiváncsi vagyok, milyen lesz az ágyikó! :D

Mimi! Igazad van, hogy a Tesóm és szeretem is, de egyszerűen már nem akarok tovább reménykedni, hogy megváltozik! Úgy érzem, ha én együttérző vagyok Vele, akkor én is bűnöző vagyok!
Arról nem beszéle, hogy Apukámnak iszonyat magas a vérnyomás!És annyira szívére veszi ezt a dolgot, hogy rettegek, hogy belebetegszik, vagy egyszer szívrohamot, agyvérzést kap!
Te megtudnád ezt bocsájtani?????

Andi! Mi volt a joghurttortának a fantázianeve, amit bediktál?
Vendég

Andi!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jesszus faca...ez most frankó,hogy úszógumiban vannak a gyerekek??? :roll:
A Fanni 3éves korától járt úszni,ráadásul kb 30gyereket vittek egyszerre az usziba,és sosem volt rajtuk úszógumi.Sőt szigorúan tilos volt a használata az usziban..No mindegy..Ahány ház,annyi szokás.

Orsi!
Én értelek,értem az érzéseidet..
Sőt nagyon is átérzem.
Nekem volt egy alkoholista agresszív apám,egy olyan aki előttünk verte véresre anyumat..aki a kishúgomra(féltesómra)1évesen ráöntötte a fürdővizet,aki miatt cicomúkoshoz jártam gyerekként..
Már nem él,és nem is vagyok kíváncsi,hol van eltemetve...
Viszont úgy gondolom más mikor az ember gyerekéről van szó.
Talán az a baj,hogy mindenki segíteni akar a tesódnak de nem jól.
Apukád ,Te is és az egész család támogatja.
Ez egy nagyon nehéz dolog..szakembert igényelne a testvéred!!
Amit ő csinál az is egy szenvedélybetegég szerű...egyedül nem fogja megoldani a dolgot,csak mélyebbre fog süllyedni..
Szóval értem én....de apukádnak akkor is a kisfia marad...
Tudod,ha a fiam bűnöző lesz,akkor is a fiam lesz.....(de ne legyen bűnöző,mert elverem)
Szóval ha segíteni akarsz,akkor meg kéne győzni,hogy keressen szakembert,és apukádnak és mindenkinek erről kéne meggyőznie!

mimi12

Mimi! Jár pszichológushoz, de ez pszichiátriai eset! Remélem bezárják egyszer!

Jesszus faca! csak az első két órán vannak úszógumival, abba sem úgy ahogy a képen látod,(itt már játszottak csak) hanem csak a nyakukat tehetik bele és a háton úszásnál a fejüket támasztja meg.
A csoportunból a többség már deszkával tanul, tök gyorsan tanulnak, csak enyimé kölök kihagyott két hetet, mert beteg volt! :(
Vendég

Ja értem az úszógumit..Bár akkor sem tartom jónak...
Lehet azért mert anno a Fanniékat nem így tanították.Nekik olyan polifom rúdjuk volt,meg a deszka.
Viszont ott nem volt játék a vízben sajnos,mert nagyon sokan voltak.

pszicho izék közt én sosem tudom a különbséget :oops:
Mindig keverem a kettőt....
És sajni bezárni csak nagyon indokolt esetben zárják be az embert .
Egy ismim exe molesztálta a gyereküket:roll:(gusztustalan fajankó)
Jelenleg felügyelettel 2hetente 1órát láthatja a gyereket az apuka.Viszont az ilyen elmebeteg narkós alkoholista abberált facnak is 1év múlva felülvizsgálják a dolgát..gondolom ha már jó útra tért akkor többet láthatja a gyerekét..
De ezt sem értem.Mi van,ha csak jó színben akarja feltüntetni magát,és mégsem változik meg??Vagy egy ideig szedi a bogyeszt,majd elhagyja??

mimi12

Orsi, édesek a csajok :)

Andi, csak egy egyszerű túrós-gyümölcsös torta lesz (abból is egy kisebb fajta :D), már a piskóta megvan, igaz kicsit összeesett, de azért fincsi :lol:

Én is nagyon magam alatt vagyok... Aggódom a kórház miatt! És nem is maga a műtét miatt, hanem hogy mi hogy lesz, milyen körülmények lesznek (maradhatok-e bent vele egy szobában), mennyire lesznek segítőkészek a nővérek, vajon eszembe jut-e minden, ami kellhet, stb...
Szóval idegbeteg vagyok, ettől a gyerkő totál hisztis. Egész délelőtt bömbölt, semmivel sem tudtam megnyugtatni, mikor meg kajára került volna a sor, alig evett. Utána meg már csak a karomban volt jó neki, úgy kb fél óra alatt el is aludt... de felületesen aludt, az előbb is felsírt, de cumival meg egy kis simivel sikerült megnyugtatnom, úgy tűnik visszaaludt.

Megyek, befejezem a tortát és elkezdek összepakolni (mert attól hogy fejben megvan még nincs összerakva :) )

De mégsem aludt vissza, megint sír :(:(:(

Mangora

Kép
mangora

Orsi,
De nagyon rendes vagy, köszike :D :D :D Manó nagyon megdicsért téged, mondta hogy hoztad a saját hajszárítódat és segítettél a lányoknak hajat szárítani. Ja és úgy örült hogy végre mehetett deszkával. Joghurtos panna cotta néven van a könyvemben, itt a teljes recept
30 dkg joghurt
1 deci tejszín
1 deci 1,5% tej
9 deka cukor
1 kávéskanál vaníliaaroma
1 csapott evőkanál zselatinpor (1 deka)
1 citrom
A tálaláshoz 15 deka málna

A joghurtot, a tejszínt és a tejet beleöntöm egy lábosba. Hozzáadom a cukrot meg a vaníliaaromát és kevergetve felmelegítem, de nem forralom fel. Csupán addig tartom a lángon amíg a cukor feloldódik és a hőmérséklete eléri azt a pontot, hogy enyhén csípi a beledugott ujjamat. Ekkor leveszem a tűzről. Egy kis tálkába szórom a zselatint és a meleg, joghurtos keverékből hozzáteszek néhány evőkanálnyit. Kézi habverővel jól összevegyítem, aztán a feloldódott zselatint átöntöm a lábosban maradt joghurtos keverékhez. Végül alaposan összedolgozom az egészet, miután belereszeltem a citrom héját, szétosztom a panna cottát 4 darab másfél decis tálkában. A kihűlt desszertek mehetnek éjszakára a hűtőbe. Másnap a hideg tálkák alját néhány pillanatra forró vízbe mártom, aztán a remegős pudingokat határozott mozdulattal kipottyantom egy kistányérra. Tálaláskor köréjük rakok néhány málnaszemet. 4 adag lesz belőle.

Mondjuk így nem kifejezetten torta de ha csak egy edénybe teszed akkor már olyasféle :D

Kép[
Kép[
kostyika

Mimi,
Csak az aprópója nem jó a mai látogatásnak (ott hagytam a kulcsomat) Olyan fura volt nekem hogy már nem Zsombor a kicsi és figyelni kell hogy hogyan nyúl Regihez. Ja és manónak a lovatok nagy vonzerő :D

Kép[
Kép[
kostyika

Kriszti!

Szerintem hívd fel a kórházat, mert lehet olyan praktikus dolgot mondanak ami eszedbe/eszünkbe sem jutna és lehet viszel helyette fölösleges dolgot.
Nekem Dorinát tavaly műtötték orrmandulával. Akor ő 3 éves volt.
Reggel mentünk, 8kor műtét és másnap haza. Én vittem neki játékot, amit fekve is tudott játszani, innivalót, előtte megkérdeztem mit ihat/ehet a műtét után, nálunk nem ehetett ihatott színeset, mert ha hány akor nem tudni, hogy a garatból vér vagy amit evett/ivott.
ÉN erre nem is gondoltam volna.
Ugye jól emlékszem, hogy már jártatok az altatóorvosnál? Nekünk ő mondott el mindent.
Azért arra készülj fel (már amennyire lehet) hogy sok a beteg ggyerek és ez nagyon szívszorító.

Megint azt mondom írd össze a kérdéseidet és hívd fel a kórházat és sokkal nyugodtabb leszel, mert tudod mire számíthatsz!!! De előtte írd össze a kérdéseidet nehogy valami kimaradjon. Remélem tudtam segíteni!!!
Vendég

Kriszta!!

Remélem olvasod,mert fontos!!!
Alanyi jogod a kórházban a szobában bent lenni a gyermekeddel!!!!Ezt törvény írja elő!!!Főleg,hogy szopizik is Marci így még inkább jogod van bent lenni!
Lehet csak egy széket kapnál de az legalább jár!
Próbálok keresni valami törvényt erre.

mimi12

Mimi, Andi! Köszi, lehet megpróbálom felhívni őket, bár már nagyjából összepakoltam + írtam, ami kell :)

Mangora

Kép
mangora

Ja, Mia írt smst hogy car a gépén a billentyűzet, így nem tud írni :(

Mangora

Kép
mangora

Andi, fel is hívtam őket, igazából semmi újat nem mondtak, azt megerősítették hogy az egyik szülő bent lehet, de nyugágyat nem tudnak biztosítani, csak széket :shock: Na, de 3 nap nem a világ vége :D Próbálom végre pozitívan felfogni a helyzetet :D

Amúgy Marci egész nap tiszta hiszti :twisted: ez sem tesz túl jót nekem, de gondolom érzi rajtam, hogy feszült vagyok...

A torta még mindig nincs készen :shock:

Mangora

Kép
mangora

Kriszti,
Szorítok nektek én is. Én is olvastam valamit anno a Kismamában, hogy az anyukának joga van ott maradni a babával főleg ha szoptat. Tudnak neked ágyat adni?

Brigi,
Neked is szorítok hogy minden rendben legyen és gyorsan jöhess haza Dorinához. Mi még nem kezdtük el a bilizést bár anyum szerint már lehetne. Én még nem látom Zsomboron hogy kéne bár már időnként szól ha pelust kell cserélni :D

Edit,
Úgy látom 3-3 érv, nem könnyű döntés. Párod mit mond?

Kép[
Kép[
kostyika

KostyiAndi!
Én már ilyenkor ráültettem Dorinát, ugyan sokáig nem volt produktum, de ráült és szokta. Nekem anyukám mondta, hogy legyen elől pár napig aztán csak babát, plüssállatot ültessünk rá, hogy ne legyen a gyerkőcnek teljesen idegen.
Én így is csináltam aztán minden este fürdés előtt rácsücsült, ugyan volt rajta egész nap pelus, de eljött az az idő, hogy egy pár cseppet mindig kisajtolt magából, hogy legyen valami a bilibe, aminek mi nagyon örültünk.

Brigi!
Szorítok Nektek is:)))
Dorinának már mondtad, hogy Anya nem lesz? Mit szól hozzá?
Azért valakinek majd írj, hogy hogy vagy és a valaki forródróton írja meg nekünk:)))

megyek megszellőztetem a gyerkőcöt:)
Vendég

ELVESZETT MARCIPÁN!

Kép
Vendég

Na sétáltunk 40 percet ebben a napsütésben. Bejött a hókotró az utcákba úgyhogy csak néha akadtam el. Lili tök élvezte, már felültettem a babakocsiban ( sál az arca elé) és végig kamillázta az utat közben meg dumált. :lol: :lol: :lol:

Kriszti: köszi a gyereküléses tippet de szerintem kitoljuk tavaszra. Most nem futja rá. :roll: Basszus napközben nem is fűtök inkább adok Lilire még egy réteg ruhát és így is 35 000 Ft a gázszámla. :evil:

Orsi: tesód. :cry: Nem is nagyon tudok tanácsot adni.... de nagyon sz@r hallani. :cry:

Brigivel megbeszéltük, hogy jelentkezik ha magához tér az altatásból. Valamiért én azt hittem, hogy ma már bent van, meg is lepődtem amikor mondta, hogy majd csak holnap.

Lini: hogy telt a napotok? Lili megbékélt? Nem megyek holnap Ringatóra mert Jani itthon lesz.

Megyek is ha jól érzem az illatokból megsült a rakott krumpli. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi: ne mááááááárrrrr! :cry: :cry: :cry: Hátha hazamegy nem mehetett el olyan rég, nem. Jaj remélem hazatéved a kis manó!!!! :cry: :cry: :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

ÁÁÁÁÁÁ megvan ez a szerencsétlen dög! :D
Ez a kis hülye átment egy lukon a szomszédba, de vissza már nem tud jönni annyira sötét!
Én meg nem érem el, itt van a ház és a kerítés között.

Nagyon carul vagyok, hangom egyre rosszabb, szalad a ház,csomó mindent kéne csinálnom, de képtelen vagyok rá!
Annyira utálom ilyenkor magam! :?
Ilyenkor miért hagyja el az embert az ereje?????? :roll:
Valahogy vissza kéne találnom magamra!
Amúgy biztosan a tesóm zökkentett ki így! :cry:

Iszom egy kávét a "fáradhatatlan háziasszony" varázsbögrémből, hátha megemberelem magam! :wink:
Vendég

Hajnika, amúgy én is elvéreztem, a Niagar vízesés hozzám képest kutya faca! :shock:
Vendég

Háááááh közben hazajött a Marcipán is! :lol:
Vendég

Most ilyen egy sorosakat fogok írni! :lol:
Vendég

De csak azért, mert nekem van a legkevesebb hozzászólásom! :wink:
Vendég

Ja és a következő tanfolyamom, egy helyesírási tanfolyam lesz! :lol:
Vendég

Bibi-bííííííííííííííííí, én ma láttam 3 topictársamat: Andit, Judyt, Szilvit!
Vendég

Valaki nem törné meg az egymondatos üzik sorozatát?????
Vendég

Ez már 9. üzim! :lol:
Vendég

Ez a 10.! :wink:
Vendég

Kezdek begolyózni! :shock:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ez kellett Nekem! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dvf--10EYXw

Most olyan gyorsan pörgök, hogy a forgószél mindent a helyére fújjon! :wink: :lol:
Vendég

Megírtam Bubuka versét:

Ti nem ismerhettek fel engem,
Arcom maszkom mögött ismeretlen.

Kilövöm a ragadós hálóm.
Házak falán ezzel mászom.

Célom a várost megmenteni,
A gonoszt a két kezemmel elűzni!

Ijesztő külsőm ne tévesszen meg nagyon,
az életben egy félénk kisfiú vagyok!
Vendég

Orsi! :lol: :lol:

Marcipán...ejnyebejnye smily Marcipánnak.
De okosak az ebek,azért állt vissza találnak ugyan azon a lukon :wink:

Kriszta!!
Vigyél magadnak egy hálózsákot!!Ha minden kötél szakad,azon tudsz kicsit aludni, de legalább elpihenni.Ha esetleg nincs, akkor nekünk a pinyóban talán van egy valahol.Ha kell elő kotrom!

Andi!
Bocsi,hogy a Gyuri ment ki..pont táplálkozott a Regi.

mimi12

Mimi! De van valahol, lehet elő is kotrom, köszi a tippet!

Orsi, Marcipánnak jó napja volt akkor! Apropó, volt egy cicám, akit szintén Marcipánnak hívtak :D

Mangora

Kép
mangora

Kriszti, Brigi
Gondolok Rátok:)
Én voltam egyszer Törökbálinton 1 hétig Gergővel amikor 13 hónapos volt és kruppos. ott volt anyaszoba, tudtam azért pihenni.
de a hálózsák jó 5let.

Orsi
Marcipán:)
Vers:)
Gergő költött magának verset a klotyón ülve :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szasztok!

Zsandi, húúúú de jó az a ló!!!!
Hány darab székre kell? Még azt is tudnom kell.... :wink:

Mia, ez a hámlasztó jót fog tenni az arcodnak! Nagyon fincsi lesz tőle és a "foltokat" eltünteti, egységesebb bőrszínt ad!
Méledet megkaptam, de nem volt benne a melléklet.... :( elvileg holnap meg is érkezik a hámlasztó, és akkor elviszem valamikor! Majd megbeszljük! :lol:

Dolli, mi volt a ctg-n?

Brigi, Kriszti, drukkolok, hogy hamar elteljen ez a pár nap és minden simán menjen!!!!!!
Kriszti, én is voltam bent 1hétig Bubuval mikor született, nem egyszerű, de túl lesztek rajta!

Hajni, de sajnálom!!!! Mirena! :lol: Persze ha nemsokára tesót akartok Lilinek akkor nem jó....

Lini, kész a gyerekülés! A párod gatyója is meg van, de láttam, hogy a másik zsebénél is megindult az anyag, holnap reggel veszek oda is szalagot és akkor azt is megcsinálom!!!! Ja a cipet is megjavítottam a gatyón!

Orsi, képzeld a kutyák rávetették magukat a szatyorra :lol: na ne ijedj meg! Csak szagizták! Érezték rajta Marcit, biztos....
Jesszus, úgy megijedtem mikor írtad, hogy elveszett Marci! :shock: De látom meg van az a kukakutya.
Hűű de ráért valaki irogatni.... :lol:

Jajj, nem is mondtam!!!! Pupika wc-be kakkantott!!!!!! :lol:
Pisi, is megy oda néha, de ha rajta van a pelus, lusta malac és nem megy budira.... inkább becsurrant.
Most épp a bilivel próbálkozik, én itt ülök a kádban és áztatom magam.... kéne hajatmosni....

Megyek is.....
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?