Lanyok, naygon jo volt a kiruccanas. A budapesti Csalogany utcaban voltunk, Mimi, jol gondoltad, ott van a bolt most is. Nagggggyon ici-pici de rengeteg minden van! Vettem 2 db teli meleg sapeszt es 2 csuklocsorgot. (Lesz min rohogni ismet…. Az egyiken egy malacfej, a masikon egy bocifej van) Csorognek, zorognek.
A ket gyerek megint kanonban nyuszorgott, de most nem duraltak be magukat annyira mint elozo talalkozasunkkor.
Kriszti: nagyi ellenes kampany: szerintem huzzatok at rajta a nullas gepet, aztan egy jo ideig nem lesz mit nyirbalnia majd.
:D:D:D
Orsi: Korizniiiiiiiiiiii! Jaaaaaaaaj de reg koriztam pedig nagy kedvem lenne!!!! Ha mesz, mehetek veled? (persze ha el tudom passzolni Patrikot addig apanak.
Fuzo: nekem van egy nagyon szep. Ha csak egy-egy alkalomra kell, ne vegyel, szivesen kolcson adom! Tuti jo rad is mert hatul gumipantokkal lehet szabalyozni. Akkor szexis ha jo szeles valakinek a hata mert akkor nem er ossze a fuzo.
:D:D Ha akarod csinalhatok fotot rola.
Szilvi: Igen, en is nagyon orulok hogy Krisztivel ki tudunk mozdulni egyutt!!! Foleg hogy delutanonkent mert nekem mindig a delelottokkel van a gond.
Juuuuuuuj az a piros fuzo gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De hova lehet az ilyet felvenni? (Amit vettel, a lany farmerral hordja, nagyon tuti!
Listara en is csatlakozom, eddig elfelejtettem:
Orsi +Fruzsi+Bogi
Dolli+Gézu
Szilvi+Bálint+Lili
Mangora+Marci
Mimi+Szabi+Regi
Hajni+Lili
Dorci+Brigi
Mia+Patrik
Brigi: mi az a “baba-mama”? Hany honapos kortol lehet menni?
Mi is akarunk Krisztivel menni majd Ringatora meg barmi masra amire ilyen piciket is lehet vinni…..
Orsi: piros fuzo: hehe, nekem is megakadt a szemem nagyon rajta…. (hehe, kivi lennek elkuldenem a linket apa milyen levelet irna vissza. Szerintem megkerdezne hogy “hova” szeretnem felvenni.)
:D:D:D:D
Ja, az a piros szabalyozhatos, a hatso szalaggal. (Az enyem is olyan, csak abban gumiszalag van.)
zsAndi: Jaaaaaaaaaaj, nagy gratula a pici rugizasahoz!!!
En annyira de annyira szerettem erezni!!!
Csodas lehet most neked is..
Jo munkat nektek, vigyazz nagyon magatokra!
Kriszti: OK, megyunk holnap hozzatok es setalunk egy nagyot!
Atviszem az anorakot amt Patrik most nott ki, szerintem nektek jo lesz meg 2 hetig