Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most Kemma szépségversennyel kapcsolatban írok
Én is szavaztam Bencére és Dórára még az elején 2 -3-t asszem.
Rájöttem nincs értelme én amikor elkezdödött reggel bekapcsoltam a gépet és 50 szavazata volt az egyiknek tegnap már 1000 ma már 2180 de ez egy másik beelőzte.
Ez nem aról szól már megint amiről kéne mi be is fejeztük 150 valamennyinél tegnap egész délelött nyomtam a gépet. Akkora előnyben vannak,hogy behozhatatlan itt NEM A SZÉPSÉG SZÁMÍT. valaki írt jópofát majd bemásolom.
ha megakarjuk nyerni akkor mindenkinek össze kell fogni a családját és 5 regisztrációval kell nyomni a szavazatot több gépen kb. így csinálják 3 műszakban.
Bocsi de ez a véleményem.
Igazságos akkor lenne ha mindenki egyszer szavazhatna és NEM 5 percenként.

Azért köszi a szavazatot és sok sikert kívánok hozzá.

Vagy fogjunk össze " GYERÜNK CSINÁLJUK MEG"
gyúrjuk le a többit! :D

Most csak bejöttem ezt az észrevételemet elmesélni

EDB anyu nagyon csini Emese ebben a lilában
és szerintem esélyes mind a két gyerköc de sajnos ez nem számít .:evil:

Sziasztok Timi

Kép
xytimi

Itt a hozzászólás amit igértem de már vérre menő harcok folynak lassan átnyulnak a gépen

Ez egy matekfeladat.
Kell napi 600 szavazat nekünk.Van hozzá otthon 2 gép, ez manapság egyáltalán nem ritka egy internetezős családban. Azaz minden gépről 300 szavazatot kell leadni. Egy címről 5 percenként lehet újra szavazni. A szavazó család egy címmel óránként 12-szer szavazhat. Jó oké tegyük fel, hogy csak 10-szer sikerül. 300/10= 30 óra lenne az összidő 600 szavazatra egy regiszrált névvel. No de nem egy regisztrált névről kell ezt megtenni! Ha napi 8 órát akarunk ezzel max. foglalkozni, akkor elég hozzá 4-5 cím :)Pont belefér 4-5 címről 5 perc alatt a szavazás. És jöhet a következő kör.
Összegezve: 2 családtag 2 géppel, napi 8 órában össesen kb.600 szavazatot tud megvalósítani. De általában egy ilyen internetezős családban vannak, internetező nagyik, unokatesók, ismerősök, rokonok, ez pedig gyorsítja a dolgot. Nem is kell hozzá 8óra egy nap :)

Velünk
Mi jól vagyonk Liza gurul gagyog
Ma elkelett vinni a kutánkat kozmetikushoz mert annyira összeállt a szőre a doki javaslatára direkt nem mondom milyen fajta majd teszek fel képet Ő BOLDOG VOLT HOGY MEGSZABADULT A TÉLIKABÁTTÓL Én nem tudtam, hogy nevesek vagy sírjak.
Meg még fülgyulladása is van szegénynek úgy hogy szombaton még állatorvos ja Ő udvarikutya.

Betti
mi sajna nem tudunk menni de péntek se jó meg hétfő sem kedd úgy néz ki egyenlőre jó lenne de miatunk ne halaszátok el majd megpróbálunk akkor a következőre.
a zone clubbon én is láttam azt a müsort amit EBD anyu mondot azt hiszem hogy apránként fokozatosan szoktaták hozzá. de leet ha valami külsö személy pl Tesód vagy anyukád vagy barátnő próbálna darabosat adni akkor enne. Érdekes mert Liza a mamának, apának, Dédinek barátnőmnek sokkal jobban eszik talán én uncsi vagyok vagy kevésbé türelmes.aztán van hogy forditva...De gondolom Te ezen már végig mentél

Anyáknapjára irigy vagyok de nem akkarom azért hogy elszaladjon az idő olyan édes.

Jutte
Hihetetlenhogy milyenek itt a dokik én folyamatosan azt érzem hogy futószalag mi valszeg a szülésznőnek köszönhetjük,
hogy nem lett baj.

Bocsi,hogy megint nem írok mindenkinek de már elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát!

Kép
xytimi

Sziasztok!

Judit
Amikor írtad a neved, én is megdöbbentem, mert nekem is van másik Bakos Judit ismerősöm (Zsanka, lehet, hogy ugyanaz?).
A szülészetről meg no comment. Én is csak 1 nap után kaptam meg Matyit, mert állítólag "nyöszörgött". Itthon kiderült, hogy ő ilyen kis nyüszizős baba. A teáztatás nálunk is megvolt, ezért alig tudtam akkor szoptatni (de behoztuk). Emiatt került le a PIC-re szolizni.

Hiszti
Bendinél viszonylag lightosabban van jelen. Tavaly volt inkább, mikor idegen környezetbe mentünk (vendégség...). Akkor csak kézben volt el. Ha letettem üvöltött. De volt, hogy sztrájkolt, mert nem volt hajlandó jönni. Mi meg hagytuk, hadd üvöltsön. Végigzengtük így a tatai tavat is :) . A legjobb hisztifajtája volt (amin jót vigyorogtunk mindig), hogy nem raplizott, hanem világfájdalmas pofával térdrerogyott. Mint a Szakasz című film plakátján :D . Persze most is van rapli párszor, de akkor beküldöm a szobájába (igazából bezavarom, mert nálam is szakad a cérna).
Előbb-utóbb csak kinőjjük. Én rosszabbra számítottam nála. Főleg, hogy már olyan sok mindenen átment (apától el, új "apa", lakás, tesó...).

A szépségverseny dolog meg eleve bunda. Sosem a valóban szép kisbabák nyernek (na jó, tisztelet a kivételnek).
És mindenkinek a sajátja a legszebb :wink: .

Bendit felvették az oviba. Bementem megkérdezni. Még szerencse, mert csak jövő héten tették volna ki. A lényeg, hogy felvették.
Matyi meg pörög-forog. Gurul össze-vissza. És kúszik, tolat. Már próbálkozik a négykézlábbal, de még nem jött össze.
Lejjebb is kell tennem a kiságyat már. És megmértem fürdéskor: 9100g! És a dokinál mindig több szokott lenni. Borzasztó nagy. Én csak Szöszgömbőcnek hívom.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: nem semmi méretei vannak Matyinak (Bence és Áron kaliberű). De most talán kicsit majd lelassul, legalábbis nekem is a 7. hónaptól kevesebbet híztak. Dórikám, aki tök átlag, tavaly 1 évesen volt 10 kiló! :) Ja, gratula, hogy felvették Bendit az oviba.

Velünk minden ok. Emese már elindult suliba (papával).

Képzeljétek: vettem a teszveszen egy hannah montana papucsot Emesének. Nagyon jól néz ki, ilyet itt nem láttam. Kanadában lakik a csaj, magyar, onnan küldi. Le leveleztük múlt héten a méretet, meg mindent. Vasárnap nyertem meg az aukciót, azóta próbálom elérni, email stb. de nem reagál. Tegnap már kicsit erélyesebb levelet írtam, hogy ha probléma van, vagy más dolga, írjon, megértem, de nem szeretem az ilyet. Erre délután ír a férje (ő is magyar). Hogy egy hete a felesége és a nagyobbik fiú gyerek sertésinflulenzával a kanadai kórházban fekszik! :shock:

Totál kész lettem. Írtam persze, hogy sajnálom és gyógyulást. De azt is megírtam, hogy nem kérem így mégsem az árut. Adjon negatív értékelést a teszveszen, nem érdekel. De akkor sem kockáztatok. Tényleg, szerintetek postán is terjed? Szerintem terjedhet. Bár biztos, hogy több óra alatt a bacik meghalnak, de szerintem jobb nem kockáztatni (Szilvi, óvatosan rendelj!!!). Meg pl. ilyen esetet tévében még nem hallottam, mármint, hogy magyar származású külföldön beteg lett. Azért erről is jó lenne tudni, nem??

Meg pl. ha valaki autóval kel át a határon, ott vizsgálnak? Ott szerintem nincs hőkamera. Azokkal mi van??

Na most csak ez eszembe jutott.

Megyek, Dóri elesett a járókában valami játékban és nyekergőzik.

Később még jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Megint csak egy gyors erejéig. Hát az idő jó kaka, gondolom a tali így elmarad. Jöv héten apa délelőttös, így arra sem tudnánk menni. Szerdán, vagy csütörtökön Gerit viszem csipő Uh-ra.
Danival tegnap voltunk boltba, sem volt vészes, volt egy kis sírdogálás. A hiszti okai: Gergő, nem az történik amit szeretne, illetve nem értjük meg szegénykémet. Hiába hát pár szó a szókincse. Inkább mutogatással kommunikálunk.
Tegnap evett rántott karfiolt és a lekváros buktából is jelentősebb mennyiség fogyott. Örültem nagyon. Ezeket haladásnak veszem. Lehet, csak türelmesebbnek kell lenni a darabos szokása terén, hisz Ő később kezdte az ismerkedést magával a kajával.

Judit!

Mégegyszer köszönöm az invitálást. Szívesen veszem, ha megadod a telcsiszámod. Mindjárt küldöm én is priviben. Valamikor szeretnék veletek talizni. Olyan jó, hogy végre van Dani korabeli kisfiú a közelben, mert lányból volt eddig is, de velük nem azonos az érdeklődési kör.

Ja ma megyek fodrászhoz, nem tudom el dönteni, hogy csak az aljából vágassak, vagy legyen olyan vállig érő frizur. Vacilálok még!

Bocsi, de megyek! Most nézem tele van pirossal az írásom, de nincs időm átnézni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó reggelt Anyukák!

Erre felénk esik.
Judit keddre saccolt jóidőt.
Tali? :oops: :P

Anikó!
Örülök hogy felvették Bendit!
Matyika nem semmi súllyal rendelkezik.Miket eszik már?
Szobábabezavarás:alkalmaznám én is,de egyszerűen mindig kijön.Kulcs nincs az ajtóhoz hogy bezárjam.Sőt szegény annyira megijed hogy nem lát,azt hiszi otthagytam.

Zsanka!
Nem is gondolnám hogy szigorú is tudsz lenni.De természetesen nekünk szülőnek kell megszabnunk gyerekeinknél a határt hiszti kezelésben.
Bevallom én a lágyszivő anyák táborát erősitem.Iszonyat nem birom a lelkifurit utána,ha szigorúskodom vele.Anyukám is mondja hogy egy kicsit legyek szigorúbb Istivel,mert ennek majd később lesz meg a kára.Bár anyu is tudja hogy Isti nehezen "betörhető" gyerek.Utcabeli kisfiu 1x-2x kapott fenékrepaskolást és utána minden ment náluk mint akarikacsapás.
Nálunk volt olyan nap hogy talán már a szomszédok hülyének néztek,mert ment egész nap az "ordibálás",meg járókábatevés,kézrecsapás.Isti mindig hányt annyira sirt.
Amúgy nem vagyok ordilásós tipus,és párommal is megbezséltük hogy mi nem fogjuk bántani a fiunkat.Igy marad az hogy megpróbálom elengedni a fülem mellett a hisztiket.Erre elkezdte a törést-zúzást,saját maga karmolása tépése,ajtóbarugdosás,székborogatás,kavicsevés.Na erre már nem tudok gombot varrni. :?

Kép
berna23

Na véletlen elküldtem...

Babaszépségverseny:tényleg érdekes hogy valakinek százszor több szavazata van mint a másiknak.

Emeseanyu:nem semmi a tesz-veszes eseted.Szerintem se kérd a pacskert.Szegény anyuka és gyereke.Remélem azért meggyógyulnak0.

Szép napot!!

Betti

Kép
berna23

Csajok sík ideg vagyok..

Istike beledobta a Wc.-be a klotyóillatositó műanyagot ami a klotyó oldalán volt.
Elöször nem is tudtam mivan hogy nem megy le a víz,akkor árulta el hogy előbb beledobta a vécébe.Én hülye meg többször lehúztam.
Tök mélyre lemehetett mert belenyúltam és nem találtam. :oops:
Csurig van vízzel,még pisilni sme lehet.áááá

Kép
berna23

Na az UPC-től 2 hó után most kaptam meg a visszajáró összeget. Nem semmi egy cég. Tegnap bár betelefonáltam megint és elmondtam a véleményemet. Tudom nem sok vizet zavar, de arra jó volt, hogy ne magam emésszem emiatt. Az nagyon káros, már megtapasztaltam.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Húú Betti ez nem semmi!
Én el sem tudnám képzelni, hogy nekem Dani a WC körül ólálkodjon. Remélem valahogy sikerül kihalászni, ha nem Neked akkor egy szakembernek.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jelentem csőszerelő lehetne belőlem:KIVADÁSZTAM!!

Istinek ez már nagyon a sokadik húzása volt ezen a téren.
Beledobott,már cumit.csipeszt,sótartót,szemüvegtokot,játékokat stb.Tegnap a bölcsiben is beledobott a vécébe egy autót.

Mindig én sem figyelem hogy van e valami a vécében mert elfelejtem és akkor lehúzom.Nemtudom honnan jönnek neki ezek a rosszaságok.Például ha felmosok ő simán bedob egy vödör homokot a konyhába a vizes járólapra.

Gabi!
Ez csodás hogy Dani evett darabosat!
Nem engeded a klotyó közelébe vagy őt nem is érdekli?

Betti

Kép
berna23

Na mára megvolt Daninak is az első "hülyesége". Evett a hónalj stiftemből. Utána meg hozza kis nekem, én nem is néztem, hogy hiányzik-e belőle. Nem is feltételeztem, hogy ilyet csinált, ugyebár nem egy nagyétkű fajta. Utána meg visszahányta, akkor raktam össze a történetet. Most itatok vele teát, hogy elmúljon az íze a szájából. Komolyabb baj nem történt.

Betti!

Hát már ha a rántott karfiol darabosnak mondható, mert szinte szétomlik a szájban, de azért büszke vagyok rá. Leírhatnád nálatok hol tart az evés, mi meg reggelire, ebédre, vacsira. Tudod! Múltkor már "egyeztettünk".
A WC érdekelné, akkor engedem neki "vizsgálgatni", ha én is ott vagyok. Nálunk külön van a fürdőtől és csukható az ajtaja, így nagyon máskor nem is fér a közelébe. Ha kettesben vagyunk nyitva hagyom az ajtót és akkor jön megy, próbálom neki mutatni, hogy az "én WC-m" az "ő bilijével" egyenlő. Hátha megérti mit is csinálok ott, de valamit szerintem felfog már belőle.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Judit!

Kertvárosban van a gyerekorvosotok? Ha igen ki az?
Tatabányán voltatok a Nevelési Tanácsadóban, SzB-nál?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hogy én ma mennyit babanetezek :oops:

Gabi!
Akkor ezekszerint nálatok még nem éri fel a kilincset gondolom.
Persze leirom az étkezéseinket(nagy változás nincs benne)

Reggeli:
tápszer vagy tejecske(kb120ml)

Tízórai:
nem szokott,néha a boltból jövet eszik kukit.

Ebéd:
Fél üveg bébikaja,vagy a miénkből ha tudja enni.

Uzsi:
ha fenn vagyunk mamázni akkor tömnék mindennel,de alig akar mostanában enni.

Vacsora:
tejpép,tejbegríz,kenyérbél májkrémmel,vajjal ilyenek

Tudom mostanában nagyon keveset eszik,főleg hogy semmit nem turmixolok neki.Ez van.Nem is hizik semmit.Turmixolt kajából sokat bevágna.Gyümit nem is tudom mikor evett utoljára.

Kép
berna23

Betti!

Ja akkor Te már úgymond "erőlteted" neki, hogy darabosat egyen? Mióta csinálod így vele? Azért kérdezem, mert én is gondoltam erre a megoldásra, csak nem tudom meddig tudnám nézni, hogy nem eszik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Látom, másnál is van WC akció. Bár nálunk apuka öntötte bele a karajcsontot :lol: .

Bendi tavaly a mosógépbe dobott egy matchboxot. Pontosan a mosószeradagoló helyére. Éppen azt pucoltam, és nem vettem észre, hogy arra somfordál. Atán mosásnál nem ment le a víz a gépből, és nem centrifugált. Kb. 12-szer mertem ki a vizet. Szerencsére pici darabokra törött a matchbox. Szedegethettem ki a szűrőből. De nagy hassal, négykézláb vizet meregetni és törölgetni nem volt egy leányálom :? .

Bendi meg WC papírt evett :lol:

A hónaljstiftről meg az jutott eszembe, hogy Bendi lecsavarta a körömvirág kenőcs tetejét, és azt nyalogatta.
Minden gyereknek megvan az extrája. :D

Köszönöm a dícséretet Betti, De sajna, még a közelében sem vagyok a régi formámnak. Van még kb. 7 kg plusz rajtam. Majd lemegy. Bendinél is ez volt. Mire 1 1/2 éves volt már csak 56 kg voltam. Ettől függetlenül nem dob fel a saját látványom a tükörben. Ráadásul a hormonok miatt állandóan kipattogok és a hajam is hullik még rendesen. Totál rehab.

Móni
Sz.Timiről csak annyit tudok, ami iwiwen van. Van egy kisfia, és nemrég született neki is egy kislánya. Osztálytali 2001-ben volt egyszer. Te azon voltál? Tényleg jó lenne. Lassan 20 éve, hogy befejeztük az általánost. Konrád Istinek is most született 2. picije :) . Akiről totál nem tudok semmit, az a Csepi.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: ezt a "Mónis" részt a végén nekem akartad írni? Csak a Sz. Timiből gondolom.... Sz. Timiről én azért tudok, mert közgázban együtt jártunk, barátnők voltunk. Nemrég volt a közgázos osztálytalink, ott volt. Amerikában él ugye, elvégzett kint egy egyetemet (gazdasági). Abban is dolgozik. Ádám nevű kisfia van, aki már nagyobb, 5 év körüli. A kislánya egy éves, Adriana. Timi már rég visszament dolgozni, ott muszáj. Férje is magyar, Gergő. Itt ismerkedtek meg, úgy mentek ki. Szép családi házuk van. Na ennyit róluk...

Megyek, mert főztem (pöri és nokedli) és szanaszét van a konyha.

Ilyen akicókat, amiket írtok, nálunk Dórika művel (pl. egyik nap a n. szobába a parkettára pirospaprikát szórt ki. Meg egyik nap, mikor anyósom volt itt, kiöntött egy fél zacsi szárított petrezselymet! :)).

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!

Nem neked, hanem Moncsinak írtam. Mi hárman Sz. Timivel osztálytársak voltunk általánosban. De köszi az infót :) .

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Ez igen, Betti. Akkor nem unatkoztál ma. :D
Máté nálunk a wc-t békén hagyja, ő a bidébe dobálja a fűzős gyöngyöket, amit alig lehet kiszedni. Ma reggel is szét kellett csavaroznia a férjemnek, csak úgy tudta kiszedni. Hiába csukom be az ajtót, kinyitja, már nincs számára akadály.
A bidén kivül a másik jó játéktároló helye a fürdőkád. Ha valamilyen játékot nem találok, az első hely, ahol keresem: a fürdőkád, oda dobál minden "kincset".

A múltkor képzeljétek nem zártam kulcsra a bejárati ajtót. Egyszer csak azt látom, hogy a bejárat felöl nagyon világos jön be, hát a drága szivem már kint mászkált a kertben, még szerencse, hogy a kapun semmiképp nem tud kimenni. Nagyon szeret kint lenni, alig lehet becsalni este.
jutte

Gabrielldaniell,

A gyerekorvosunk Gálon a Barabási doktornő. Elötte Rákóczi volt, de tőle mindig félt Laura, ha meglátta már orditott.

Laurával voltam a Nevelési Tanácsadós Logopédián kb. egy éve egy felmérésen, aztán végül nem is kellett járnunk, mert elkezdett beszélni.

Mátéval a Tanulási Képességet Vizsgáló Bizottságnál voltam a Réti úton, a Csecsemőotthon mellett. Majd egy év múlva kell visszavinnem.
jutte

Szilvia,

Irigyellek, hogy még főzni is van energiád 3 gyerkőc mellett!
Én Laura ovijából hozom az ebédet.

Judit
jutte

Judit: hát mellettük nem sok mindenre jut időm. De mivel magamra, apára, Dórira kell főznöm (Bencének még külön), ezért így gazdaságosabb. Meg hát apája válogatós, nem nagyon szereti más kosztját (persze rokonokét igen).

Most érzem, hogy egyre nehezebb lesz. Emese is elég anyás, de Dóri és Bence most van abban a korban, hogy rajtam csüngenének egész nap. Előbb is nehézségek árán tudtam elmosogatni (nyüglődtek). Férjem hívott, meséltem neki, azt mondja, kössem mindkettőt kenguruba, Dórit mondjuk hátamra, Bencét előre és úgy csináljam a dolgom! :) Mondtam, hogy k.... vicces! :)

Na megyek, közben Emese megjött suliból (osztálytársáék hozták most, mert Bencém aludt) és tanulunk. Holnap matek doli és gyakorolunk rá.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Rákóczit mi is azért hagytuk itt, mert Emese üvöltött tőle. Király.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Csak fél percre jöttem most.

Lolával beszéltem telefonon, két napja nincs netjük és még nem tudni, mikor lesz (digi váltás miatt). Ha valami fontos van, rajtam keresztül el tudjátok érni.

Betti: jó volt látni a tescoban! Istike nagyon huncut volt megint! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Betti,
pedig néha vadállat vagyok :) :) :). Ááá csak viccelek.. Amúgy a tusolós eset kb eddig 5x fordult elő, azóta elég megemlíteni hogy"abbahagyod, vagy megyünk tusolni?" :) :) és akkor lassan lenyugszik. A taliban benne vagyunk még mindig!

Anikó,
az én Bakos Judit ismerősöm a kolleganőm, van egy kisfia Bence.
Nagyon jók a vonalzók.

Babaszépségverseny: no comment, szemétség., de én is szavaztam :).

Szilvi,
durva a sertésinfulenzás család, szerintem is hagyd a papucsot, nem éri meg.

Rólunk, a Máté megint itthon van mivelünk (kb 1 hetet járt bölibe) mert csúnyán köhög, ill. vannak rajta kiütések. Reggel olyan nyügi volt és fáradt, hogy mondtam maradjon itthon. Így alud du. 2.-ig, aztán lementünk a dokihoz aki megállapította, hogy futó szemölcse van, amit az uszodában szedett össze, Esztergomban, uis az egyik barátnőm kislányának is ez van és ott nyerte meg ő is. Király. Van valakinek tapasztalata ilyen szemölccsel? A doki azt mondta egyenlőre hagyjuk hátha elmúlik, de én nem akarom hogy az egész teste ilyen legyen. Amúgy alig látszik akkor vettük észre mikor este kullancsot ellenőriztük.

na lépek a Máté nem alszik, a Lili meg lassan felkel.
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka: most csak Neked gyorsan. Emesének is volt futó szemölcs. Párat levettek neki elég brutál módon a bőrgyógyon és ennek nem akartam kitenni többet. Homeos orvost kerestem és találtam. Thuja golyót ajánlott (asszem 9ch), azt szedte egy hétig, teljesen elmúltak és azóta sem jött ki egy darab sem neki! Próbáljátok ki!

Na megyek, jön húgom, vigyáz kicsikre, ma én viszem suliba Emesét! Juhéééj!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na, emlékszem Zsani. Négy napig kellett napi 2*5 golyót szopizni a thuya15-ből. Utána a következő héten kellett még egy napig 2*5 golyót. És kész. Azóta egyszer sem jött ki, pedig jártak tavaly ovival úszni, mindennap mentek három hétig, meg hát a strandok...

Kép
Kép
Kép
emesedora

ZSOCINAK (ha ma ünnepli) BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

[b]
[/b]

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ma úgy látszik, magammal beszélgetek! :( :)

Ancsa: Neked akartam írni, hogy láttam a tescoban tegnap a baba oszályon dobozban zabpelyhet. Meg egy csomó jó dolgot, amit már tudsz variálni. Pl. kölesgolyó gyümibe (ez is sűrít, laktat). Ma én is tettem Bencének a sütőtökbe, imádta!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Én is itt vagyok egy kicsit. Párom Danival most viszi haza a tatai mamámat. Délelőtt temetőbe voltunk (anyunak kedden volt a 7. évi halálévfordulója) aztán elhoztuk hozzánk, hogy kicsit gyönyörködjön a gyerekekben.

Tegnap megjártam a fodrászt. A férjem szerint jó lett a hajam. Végül nem lett egész rövid, hanem olyan vállig érő, de nekem is nagyon tetszik és jobban is érzem magam, tegnap még a körmömet is kilakkoztam, bár még nem fejeztem be (francia festést akarok rá) és ennek és az új hajnak a hatására mostmár egy kicsit nőnek is érzem magam, nem csak szimplán anyának, aki enni ad, szoptat, fürdet, pelenkáz... stb.
Az idő is most egész jó, lehet megkísérlünk délután egy sétát.

Már én is várom a Digit, már túrják itt is Kertvárosba a földet. Talán nyár végére lesz itt is, aztán csessze meg a júpíszí (tudom ám, hogy úgy kell írni, hogy UPC)

EDB anyu!

Bár én a Rákóczival nem úgy taliztam, mint a gyerek orvosa, de az tapasztaltam, hogy van hangja. De Ő homeopátia párti nem??
Jó ötlet ez a zabpehellyel sűrítés, én is alkalmazom Daninak, hogy minél kiadósabb legyen a desszert mondjuk.
Jól tetted, hogy visszamondtad a Hannah-s csomagot. Inkább legyél óvatos! Ennyit nem ér meg, hogy elkapjatok valamit!

Szépségverseny!

Danit anno én csak 1 ilyenre neveztem be (Babavilág), de már ott is azt tapasztaltam, hogy ez arról szól, kinek hány gép közelben éjszakázó rokona van. Ezek már nem arról szólnak. (sajna)

Zsanka!

Sajnálom Mátét! Remélem mihamarabb rendbe jön!

Ezeket a gyerekcsínyeket olvasni, hallgatni marha felvidító, de aki végigéli az egy idő után már nem találja viccesnek. A gyerekek nagyon leleményesek tudnak lenni.

Na majd este még megpróbálok jönni, bár Dani tegnap nem aludt napközben és este is csak 10 -kor tudtuk bedugni az ágyába aludni, Gergő is fél 10-ig fent volt, nem tudom mi volt itt tegnap, de hogy egyik se volt fáradt, az biztos..

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Elég jó idő volt ma. Remélem jövő héten is hasonló lesz.

A talival kapcsolatban nekünk a kedd és a péntek jó, ha másik nap lesz, sajnos mi nem tudunk elmenni.

Gabi,

Biztos jó lett a hajad. Festetted is?
Június elején én is megyek fodrászhoz. Változtatni akarok a hajam szinén. Azt még nem tudom, hogy milyenre.
Volt már valaki, aki szőkéből váltott más szinre? Tényleg minden szint ledob?
Szerintetek milyen szint próbáljak ki?

Judit
jutte

Sziasztok!

Zsanka!
Gyógypuszikat küldjük Máténak!
Valamelyik nap nem volt Máté apukájával a Upc-nél?
Képeket kérünk Lilikéről.

Gabi!
Nagyon csini lehet az új frizurád!Tegyél majd képet!
Reméelm ma már aludt délután Dani.
Gergőd még hányszor alszik?

Emeseanyu!
Tényleg jó volt összefutni veled.Komolyan belőled olyan szintű nyugodság,kedvesség sugárzik,hogy az embernek rögtön jobb kedve lesz.

Sikerült Istinek végre szandit kapnunk.A móciban nadrágtartó is volt.Köszönöm a segitségeteket ezügyben is.Olyan jól áll neki.

Ma felkockáztam neki rántott csirkemellett,kapott mellé krumplipürét.A husikából megevett 15 perc alatt 4 kockát.Nagyon megdicsértem.De ezzel ő be is fejezte,hogy ő jóllakott.
Pürét nem kérte. :shock: Ennyivel vígan elvan estig.

Betti

Kép
berna23

Judit,közben írtál.
Sajna ehhez nem értek.Még sosem voltam szőke.
Szerintem neked a barna és árnyalatai nagyon jól állnának.

Megyek beszedem a gyerekemet az udvarról(apájával focizik),pancsiztatom,ma ő sem aludt.Igy végre fél nyolctól csend lesz.
Amúgy imádja a Jóban-rosszban.Fújja a betétdalát. :lol:

Kép
berna23

Vannak új törpjeink:
törpokos
törpszakács

Illetve
törppicur
tréfi
törpapa

Esetleg ha kell valamelyik törp valakinek mi szivesen adunk.

Kép
berna23

Sziasztok!

Jutte: hát nekem festett szőke a hajam, volt, hogy hirtelen váltottam más színűre (vörös, barna), de mindig megbántam. Ledobni nem emlékszem, hogy ledobta. Én azt javaslom, hogy először inkább rakass a szőkébe mondjuk barna tincseket és próbáld ezt megszokni. És ha bejön, akkor egyre több tincset és utána egészben. Szerintem.

Gabi: Neked milyen lett a hajad? Tényleg, Neked színváltás? Tincsek?
A kölesgolyót is próbáld ki gyümibe, főzibe. Jó az is. Fini lett tőle.
Aludt Dani?

Betti: köszi a bókot :oops: , tök jól esett. Én meg Veled vagyok úgy, hogy tök kedves vagy, szerintem a megtestesült nyugodtság vagy. Nem társul időnként naivsággal?? Nem bántásból írom, csak ezt a részedet még nem ismerem. Legyél ám időnként tökös csaj! :)
Igyekszem nyugodt lenni, és úgy érzem, hogy most a harmadik gyerekre lettem a leghigadtabb (vagy a legöregebb, és most jöttem rá, hogy felesleges mindenen parázni, idegeskedni). Azért nálam is időnként elszakad a cérna, olyan típus vagyok, hogy jól kikiabálom magam és megnyugszom. De hál istennek elég ritka ez...

Mi nemrég értünk haza, Emese oszálytársának volt mekis bulija. Ott voltunk mi is. Egyszerre altattam babakocsiban Dórit, hordozóban Bencét. Aztán aludtak együtt fél órát ott a mekiben, addig nyugiban lehettem és beszélgettem más anyukákkal. Dórika elég nyűgös volt ma. Mindkettő köhécsel kicsit, szárazan, elkezdtem már őket kezelni, remélem a talira elmúlik nekik. Most játszanak a járókában.
Emese ott alszik ma anyósomnál alszik, holnap mennek Esztergomba apósomat látogatni (kezelésen van ott).

Megyek is, jó éjt lányok!

Ja, törpök már megvannak nekünk, azért köszi!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk... baromi késő van de péntekek mindig hosszúak a foci miatt... :) a fiúk későn érnek haza a Máté meg nem akar aludni.

Szilvianyu,
köszi a homeos tippet, már olvastam a neten, ki is próbáljuk. Meg olvastam hogy van a vérehulló fecskefű nevű növény (először elolvastam röhögem egy percet a nevén) annak levével kell kezelni. Meglátjuk, de nagyon bosszant remélem hamar kikezeljük. Most minden fürdés után új törcsi, hogy ne fertőzze végig a testét ill. kenegetem ha kifakadna...

Jutte,
szerintem is először próbálkozz más színű tincsekkel akár több színnel is. Ne legyen olyan drasztikus.

Én is gondolkodom a fodrászon hogy csináljon valami mást. Úgy látszik most elkapott mindenkit a változtatás. :) :)

Gabi,
tegyél fel képet kíváncsi vagyok.

Betti,
ügyi volt az Istike, hogy evett kockás rántotthust. Így tovább!!! :) :) :)

na megyek pihizni
sziasztok jó éjt
és jó hétvégét

Zsani

Kép

Kép
zsanka

ja még elfelejtettem.

Betti,
a Máté apukája az UPCnél maszekolgat, ezért láthattad ott reggelente :) A Matyesz nem volt vele :))
na pá
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Na miután drága kisfiam kikapcsolta a számítógépet (elosztó világító piros gombját 2x is lenyomta) azt hittem már a gépünk nem is fog működni, a hálószobai gépet már egyszer a ki-be kapcsolgatással sikerült átmenetileg gatyává tennie.
Aztán láttam beindult itt az élet "utánam".

Betti!

Hát nagyon GRATULÁLOK Istike ügyeskedéséhez. Ez az! Haladtok talán Ti is a bűvös darabos kaják felé! Néha én is úgy érzem, hogy haladtunk valamennyit, néha meg hogy toporgunk egyhelyben. Most pl a második vacsora volt, hogy Ő nem volt hajlandó megenni a pépesített Junior menüt, hanem első este kuki és ropi volt, második este meg a Tescoban 2 órával ezelőtt elkezdett sajtos kiflit folytatta. És mindkétszer átaludta "velük" az éjszakát.

Dani tegnap addig aludt, míg a tatai mamámat hazavitték. Elég nagy dugó volt szerte a városban az összekötő felújítása miatt és így összvissz az oda-vissza úton 1 órát tudott aludni.
Aztán délután bátorkodtam lemenni velük egyedül (sajna ez nálam nagy szó, illetve Dani viselkedése miatt) Gergőt kenguruba tettem, kifordítottam, hogy tudjon nézelődni, Daninak meg úgy gondoltam, hogy motorozik egyet, de apjukkal összetalálkoztunk, így mégsem egyedüli lett a séta. Kicsit motorozott, majd irány a Tesco, bevásároltunk, vettünk Daninak pancsis játékot, Gergőnek egy jópofa majmos csörgőt, amit le lehet tapasztani a földre, vagy valami sík felületre. Természetesen ez is bejött Daninak.
A lényeg a lényeg, hogy kenyeret (amiért többek között indultunk) elfelejtettünk venni, meg a paradicsom lé is kimaradt, ami értelemszerűen kellene a par. káposztához (mára ez a kívánság ebédügyileg) szóval apa még este fél 10-kor ment vissza egyet Tescozni.
Dani megint valami fél 11 körül aludt el.
Még mindig nyomja a szunyát.
Gergő időközben felkelt.

Haj: szőke melírcsíkok vannak benne és tépett fazon, olyan kicsit váll alá érő.

Judit!

Jó ötlet, az amit Szilvi javasolt, ha nem akarsz még drasztikus váltást. Ha nem volt még ezelőtt más színű a hajad, a melírozás arra jó, hogy meg tudod nézni az adott szín kb. hogy mutatna hogyha az egész be lenne festve olyan színűre.

Megyek mert kisebbik fiam éhes :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Judit,
Tényleg jó ötlet a barna csíkozás, nekem egész sötét csoki barna tincsek lettek anno beletéve, Réka 1 éves szülinapjára...
Teszek képet, ha találok...
Viszont a vöröset (ezek is tincsek voltak...) ledobta, no nem rögtön, de ha heti 2X hajat mostam, akkor a nyár eleji szín a nyár végére már nemigen volt, csak a makacs hajszálakon... ez a Réka 2 szülinapjára volt...

Hogy ma megint milyen hülye az idő.

Na megyek főzni, pulykamedalion lesz tepsiben, camembert sajttal-almával...
A krumplit is berakom a sütőbe, héjastól...

Délután a tárolót lomoljuk, ami majd a kozmetika lesz...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztooooooooook!
Na végre itt újra. Drága aranykezű férjecském megreparálta szoftverileg a gépet.

Most visszaolvasok, majd jövök még!
Jó sokat írtatok :D

lola77

Sziasztooooooooook!
Na végre itt újra. Drága aranykezű férjecském megreparálta szoftverileg a gépet.

Most visszaolvasok, majd jövök még!
Jó sokat írtatok :D

lola77

Na most komolyan jegyzetelnem kellett:

Cirmike! Mai kajátok jól hangzik, nyami... :!: Jó pakolást.

Judit! Máté történetét köszönjük, hogy megosztottad velünk, nagyon nehezen olvastam, egy mondatot többször is, annyira szörnyű volt még olvasni is, hát még átélni. De tény, hogy ezekből mind erőt merítettél Te is, Ő is, Én hiszek abban, hogy mindennek oka van! És gratulálok Nektek, nagy dolog van mögöttetek és kitartás a továbbiakhoz. Ilyen sikertörténetek nagy erőt adnak más anyukáknak, akik még előtte állnak. Idegenek rosszalló pillantásakor meg röhögj magadban egyet!
Soma egzotikus? Ezt még sosem mondták, köszönjük. Kreol a bőre mondjuk...

Zsanka: futószemölcs???? E.gomba?Ne ijesztgess, nemsoká megyünk Kehidára, remélem nem térünk mi is haza v.mi ilyesmivel. Vérehulló fecskefűm Nekem van, tescos gyógynövénybe lehet kapni, nem olcsó. Sok helyen van szabadon is, kertes házas részen is, a leveléből csorog a trutyi, az még hatásosabb. Nem tudom mikor "nyílik", nézd meg neten, képet is bizti találsz!

Betti!
Istikéd tényleg fényevő komolyan. A 4 kocka rántott husi viszont kezdetnek nem rossz. Tuti ezt a kevés mennyiséget hasznosítja a szervezete. Figyeldd meg nem lesz semmi eltérés neurológiailag, szervileg sem.
Még egy jut eszembe: ha csak ennyit eszik, mennyit kakil? Most komolyan, ne röhögjetek! Mekkora adagot és milyen időközönként? Mert ha rendes mennyiséget (gyereköklömnyit legalább naponta,kétnaponta 1-szer), akkor mi lenne a gond?
Én - bár 1-szer taliztunk össz-vissz) olyan túl halk szavú anyukának tűnsz! Hidd el kell a KORLÁT a gyereknek. Az ok, hogy megbeszéltétek, hogy nem veritek meg Istid, ez természetes (bár taliztam már pedagógus Apukával a játszón, aki nem így gondolta és ezt közölte is Velem! :shock: ). Isti tettei amiket írsz sz.tem egyértelműen a próbálkozás-keresés jelei. Tudod, hogy meddig mehet el....
Szüksége van a korlátokra, és ezt határozottan kell jelezned/jeleznetek. Olvastam erről több jó könyvet (városi könyvtárból kölcsönöztem), pl. Elég jó Szülő, Elég jó Gyermek-asszem ezek voltak... Hosszútávon gondolkozva logikus, hogy az a gyermek, akinek minden mindig meg van engedve, kamaszkorában olyan lázadó lesz, hogy ihaj! Persze, akinek meg túl sok mindent tíltanak, az meg azért. Szóval nehéz!!!!
Amúgy tök átérzem a dolgot, Nekem Soma annó a homokot a babakocsiban fekvő baba mellé szórta be a játszótéren, amíg pill-ra nem figyeltem -ilyen korában, mint Isti!
Legyél határozott és tökösebb (ahogy Szilvi is írja) hogy érezze Rajtad Isti ki a "falkavezér", ettől nem leszel Rossz Anya, sőőtttt később megköszöni majd Neked ezt!
Hogy vetted ki a klotyóból a cuccot? Csőgörény?

Rita: végülis használt piros esernyőkocsit vettem, ami jól elfér a Suzukiban, de szemből is felhelyezhető az ülőrésze és a kupolája jó nagy, szinte teljesen előre hajtható, így nem kell napernyő! (A régi még 3pontos öves volt, abból könnyen kipottyanna, meg a tolókaron lévő szivacs teljesen le volt szakadva, így alig tudtam tolni, meg nem volt bolygókereke sem, ezért nehézkes volt vele kanyarodni!)

Gabi: tök jó, hogy Judittal közel laktok és a fiúk is egyidősek... Új hajadról nem teszel fel képet? Amúgy tényleg új frizkó és már egész más az ember kedve!

Szilvi: tök jók az anyákn api képek, olyan nagyok már! Köszi a tudósítást rólunk!
Képzeldd elmondták a ballagást, meg hogy aug. végén majd az évnyitóra átkísérik őket az oviból az óvónénik! Jaj, de nehéz lesz... Soma már énekli itthon a ballagási dalocskákat, én meg nyelek nagy gombócokat! :oops:

Anikó: gratula ovihoz. Ott is volt túljelentkezés? Itt Kodályba 21-et utasítottak el! :evil:

Na nálunk volt esemény, rosszak is:
Noé belázasodott, nem múlt, így kapott antibigyót, amitől viszont (val.szeg.) kipattogzott, így abba hagytam! Már jobban van, sokat esik, mindenhol feláll ezért sokat sír persze! Felül is kijött 1 foga (a 3.) viszont alig kér cicit, ami egy dolog, de nem iszik semmit, mostmár pohárból, csőrösből sem! Eddig nem aggódtam, szopott 3-4-szer, az tán elég folyadék. Nem tudom hogy legyen...
3 napig nem volt ugye netünk, összes vállalkozónak nyomora volt, bevallásokat nem tudtam küldeni, kész voltam. Mentem Anyukámékhoz, oda le kellett tölteni a programot, egész délelőtt tegnap azzal baszakodtam, mert ősrégi a gépük. Na mindegy, végül megoldottam, ügyi vagyok (vállveregetős szmájli miért nincs?) :D
Ma reggel Soma lelökte a telómat, képernyőn nagy karcolás. Férjem szerint az lcd kijelzője tönkre ment, kampec! tök ideg voltam, bőgtem... (elmúlt napok feszültsége miatt is)... erre Ő, hogy mit bőgök, ez csak egy gép! Ami igaz is, de mondtam Neki, hogy már túl sok minden összejött. Monitor, babakocsi, net, telefon, hadd bőgjek már (még a babakocsinál sem sírtam!).
Na mindegy, igaza van. Ránéztem a lurkókra és kész semmi bajom.
(Na meg már net is van.... :) )

Aki meg e kisregényt végigolvassa, annak külön gratulálok!

lola77

Végigolvastam! Miért nincs gratuláló smiley? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Zsanka!
Nekünk van vérehullo fecskefű a kertben.
Anyosómnak leszedte a szeme alatt a szemölcsét.
Viszont nagyon sárga a nedve,ami nehezen jön le kissé.Viszont hatásos.Ha gondolod szívesen adunk.

Lola!
Nem csodálom hogy elpityeredtél.Sok volt ez igy egyszerre.
Noé babának jobbulást!!
Kiváncsiak vagyunk ám Noé új járgányára. :wink:
Szigorú vagyok Istihez,de egyszerűen nem vezs semmibe.Főleg engem.A szomszéd Móninak simán szót fogad.Szerintem a böliben is jókisfiú lesz,mert ott is más dirigál.
Remélem hamar lecseng nála ez az időszak,mert igen idegtépő.
Kaki:Istike napi kétszer kakil,szép mennyiséget.Sokat pisil is.

Lola/Emeseanyu!
Valóban nem vagyok olyan határozott tipus.Pedig mióta megszületett Istike,azóta fejlődtem ezen a téren.
Gondolhatjátok akkor előtte...mindig anyuval telefonáltattam,vagy kiskoromban nem mertem párizsit kérni,inkább azt mondtam otthon hogy nem volt. :lol: :lol:

Gabi!
Ügyes volt Dani.
Lehet majd most ráérez a darabos étel fotélyaira.

Cirmike!
Jó pakolászást!
Nemsoká itt van Rolika szülinapja.Van kivánsága?

Betti

Kép
berna23

Tali!!

Kedd??

Kép
berna23

Ezt a pechet..

Megnéztem a középtávú előrejelzést,és keddre igen változékony időt igérnek.
Csütörtökre viszont szikrázó napsütés és akár 30fok az igéret.

Mi legyen??

Kép
berna23

Sziasztok!

Nekünk jó bármelyik nap jövő héten. Legyen előreláthatólag akkor a csütörtök.
Többiek?

Betti: el tudom képzelni, akkor előtte milyen lehettél! :) Nem baj, tök ari vagy és biztos eljön az idő, amikor Istike jobban szót fogad. Esetleg próbálj néha tényleg keményebb lenni. A vásott kölykökben volt egyszer egy hasonló anyuka és a Tanya ott gyakoroltatta vele a tükör előtt, hogy erélyesen tudja mondani, hogy "NEM". Mulatságos volt, ahogy tanulta, de végül bejött. Egy-egy hisztinél így mondta a gyerekeknek, hogy nem és bejött! :) Egy próbát megér.

Na megyek, lent voltunk kicsit sétálni, de a szél "felzavart" minket.

Meg a kicsiknek a köhögés mellett hőemelkedés van, meg Dóri elég nyűgös. Remélem nem lesz komolyabb nekik. A csüti tali azért is jobb, hátha meggyógyulnak addigra.

Na lépek!

Sziasztok

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csak gyors bekukk!

Nézzétek, mit csináltam :) .

Anikó

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Szilvianyu, akkor gratulálok!

Anikó, Matyid súlyától el vagyok ámulva, Noét már jól lehagytátok! :oops: Jó a kollázs Matyiról!

Betti, ok a csütörtök Nekünk is!Vérehulló fecskefűt én kérnék, ha nem felejtjük el.
Boltos párizsi: azta.... jót nevettem Rajtad, bocsi. És pl. suliban hogy feleltél ha ennyire "félős" vagy? Mert ott pl. Nekem gondjaim voltak, mikor ki kellett állni osztály előtt felsőbe, középsuliba is, hiába tudtam az anyagot, mindig elcsuklott a hangom és átment sírósba. :oops: Tök ciki.
Ha van kaki, sz.tem nincs gond! Semmiből hogy lehet 2-szer, ez kicsit rejtély... :)

Na hogy jó hírekkel is jöjjek: Soma megtanult bicajozni! Ez Nála elég nagy szó, mert eddig mégcsak nem is tekerte a bicajt pótkerékkel sem, nemhogy anélkül. De én tegnap elvittem Kresz parkba (Noé nélkül) egyrészt kettesben program, másrészt csak Rá tudtam koncentrálni... ééééés tök ügyes volt, bő 1 óra alatt ráérzett, ma pedig 4-esben mentünk és már a kanyarodás-elindulás is megy neki. Kissé még féloldalasan ül a nyeregbe, meg koncentrál az egyensúlyozásra, de tök élvezi. Olyan büszke vagyok Rá!

lola77

Sziasztok,

Ma szép időnk lesz, úgy örülök neki.

Gabi és Betti,

Látjátok, ügyeskednek a fiúk az evésben, nemsokára mindkettő ugyanazt fogja enni, mint ti. Ez egy türelemjáték, de a végén mindenki nyer.

Lola,

Gratulálok Somának. Nagyon ügyes, hogy egyedül tud már bicajozni.
Én is nagyon félős voltam az iskolában, ugyanaz volt nálam is, mint nálad. Rettegtem, ha felelnem kellett mindenki elött, nekem is sirósba ment át mindig a hangom. Legjobban az ének felelést utáltam. A dolikkal semmi gond nem volt, mindig is osztályelső voltam. Még szakközépben is ugyanez volt a helyzet, aztán az élet úgy hozta, hogy fel kellett kötnöm a gatyámat, a sarkamra kellett állnom, mert különben mindig kihasználtak volna.

Noénak jobbulást kivánok!

Betti,

Szerintem sem fognak semmit sem találni neurológiailag Istikénél. Egyszerűen rá kell éreznie a technikára és menni fog minden, mint a karikacsapás. De jól döntöttél, hogy elviszed vizsgálatra, legalább meg fogsz nyugodni.

Anikó,

Tényleg nagyon nagy fiú Matyid. Bendi is ilyen volt picinek?
Konrád Istit én is ismerem, majdnem minden nap látom. Van egy nagyon kedves és helyes felesége, egy gyönyörű szemű nagyfia és egy tündéri kisfia. Az anyukája, Margit néni az óvónénije Laurának, ő a kedvenc óvónénije.

Szilvia,

Remélem nem lesznek betegek a gyerekek. Ha elkezdődik egy betegség, próbálkozol homeopátiával?

Zsanka,

Jobbulást Máténak is! Remélem a kis Lili nem kapja el.

Cirmike,

Szivesen megnézném a csikos hajú képet!
És Gabira is kiváncsi lennék!

Egyébként köszi mindenkinek a hajtippeket!

Tegnap nem tudtam jönni, mert céges rendezvényen voltunk Kistarcsán hárman, terepsportnapon. Mátéra tesómék vigyáztak.
Nagyon jól éreztük magunkat, Laura egy tündér volt egész nap, úgy imádom. Képzeljétek hárman kézenfogva kellett mindig sétálnunk. Voltak gyerekprogramok, játszóház, arcfestés, kaja, pia.
Nem is gondoltam, hogy a járgányok terén is ilyen stramm lányom van. Gokártozott, quadozott, terepjárózott és még a nagy lóra is felült. Ennek azért is örülök, mert az első lovas élménye nem volt valami jó. Barátnőm hivott el minket pónilovaglásra kb egy éve. Nem túl ápolt pónik voltak, Laurával ketten ültünk fel. Pár lépés után a póni elkezdett ugrálni, rugdosni. (Egyből rodeóval kezdtük). A nyerget nem jól rakta fel az ürge, és nyergestől együtt lecsúsztunk róla, Laci kapott el minket és szerencsére az ijedtségen kivül nem lett bajunk. Azt hittem ezek után soha nem ül majd lóra.

Most mennem kell! Majd rakok fel képeket a tegnapi napról!

Sziasztok,
Judit
jutte

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?