Új privát üzeneted érkezett!

Zsanka: jól vagytok azóta? Vérvétel? Minden rendben Lilikével?

Már alszanak a picik, Emese még tévézik. Holnap megint gyakorlunk kicsit (másolásban vannak néha hibák). Ma tudatosult benne, hogy most szerdán már suli. Szegénykém azt hitte, csak jövő héten kell mennie!

Na tényleg mentem!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, háát eljött a 3. X is... :)nem mintha nagyon meghatna.... :):):)

Jól vagyunk, Lilinek a csüt-i vérvétele csökkent bilirubin értékeket mutatott, de még a héten kell menni kontrollra. Neki nem volt annyira magas az értéke, 250 a küszöb, nekünk 290nél nem volt magasabb, ezért csak kék fény volt, keddtől szombatig ill. sok - sok folyadék (700ml naponta!!! ez baromi sok, de így mosódik ki a májából). kb 400-as értéknél van vércsere... hála istennek mindkét gyereknél elkerültük, noha biztonságos, de azért mégis.

Lassan kezdenek beállni a napok - amíg össze nem omlik - Lili 3 óránként eszik kb. 60-80 ml-t, mellette fejek, lekopogom van tejem most bőven, ma már fagyasztanom is kellett.. :) :) azért stresszelek egy kicsit rajta. Amúgy egy kis tündér a kiscsaj, nagyon ritkán sír, alszik, nézelődik. A Máté is nagyon aranyos, mindenben segít, adja a cumit, öltözteti, szórakoztatja. Nagyon büszke vagyok rá, teljesen megváltozott amíg nem voltuk itthon, olyan nagyfiú lett. Nagyon önálló, már annyira nem is félénk mint régen. Szóval Apával beszéltük, hogy nagyon büszkék vagyunk rá...
Nagyon jó 2 gyerekesnek lenni! :) :)

A szüléstörténetet már elkezdem írni.. :)
Bocsi hogy nem reagálok az írásokra, de nincs időm visszaolvasni, nagyon sokat írtatok!!! :)

Betti,
nagyon jóképű az Istike!!!

Szilvi, gyógyuljatok meg!!!!

1-2 kép aztán húzok pihenni...

Gyönyörűségeim
Kép Kép

Kép Kép

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Zsanka: köszi a jobbulást sorokat! Nagyon szép a kiscsaládod! :) Máté tényleg nagyon nagyfiús. Jó áll neki ez a rövid haj! Lili inkább apára üt, jól látom? Egyenlőre legalábbis.
És a kék fényt meg lehetett oldani a szobában (hallottam olyat), vagy le kellett vinni Lilit?
Örülök, hogy most már minden oksi. És hogy tömted meg a 700 milivel? Vagy ők? Nekem is itatnom kellett nagyon Bencét. Neki mondjuk 190 körül volt a bilirubin, szóval teljesen jó volt, csak kicsit sárgás. Csak a hazamenetel előtt néztek neki még egy vérvételt, ezért kellett itatnom. Hát.... vért izzadtam, komolyan!

Lola: nem is válaszoltam, bocsi. Szóval vittünk tesó kocsit, muszáj voltam, Dóri is aludt ott egyet, Bence is, a mienkbe nehezebben fér be, de apunak nagyobb kocsija van, ezért abba tettük. Simán tudtunk vele ott is közlekedni. Igen, közben szinte végig futkosott Dóri, de az alváshoz kellett.

Na megyek, mosok, összerámolok kicsit, aztán majd megyünk le sétálni!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Remélem mindenkinek jól telt a szép hétvége.

Zsani,
Tündériek a lurkóid.
Tényleg milyen nagyfiú Máté... és milyen ügyes!
Kicsi Lilinek szép a haja!! Örülök, hogy jó az érték! 700 ml az rengeteg, hogy sikerült belediktálni??? Infúzióval???

Szilvi,
Sajnálom, hogy betegek a lurkók...
Gondolom aztán jobban lettek, hogy el mertetek menni Pestre?
Tudom a Sallay doktornéni néha kemény, sokan nem kedvelik a stílusát, (olyan mint anyukám őt se szerették a beoszotottjai), minket is leszúr ha este telefonálunk és már nappal is lázas volt a lurkónk, pedig mi tök jóban vagyunk vele és nekünk is be kellett vinni hozzá a Rékát éjfélkor mert mondta, hogy kb. 3 körül érne csak ki, addigra pedig lehet már rég alszik majd Réka. Így is volt különben, fél 2-re már itthon ágyban volt és aludt reggelig (ez már egy éve történt kb...)
Ti nem tudtátok megoldani? Apa éjszakás volt? Esetleg mamáék ilyenkor nem tudnak átjönni? Nekem volt hogy András vidéken volt felhívtam anyósékat, azok kijöttek vigyázni az alvóra én meg intéztem a másikat.
Egyébként az is nagyon jó, főleg a tünetek enyhítésére (pl.magas láz, kruppos köhögés) ha követed a telefonos utasításokat, aztán majd ha nyugi van elviszed orvoshoz.
Nekem komoly házipatikám van itthon (recept köteles dolgokból is, de ugye ami nem antibio és mindig frissítem) így egyszerűbb a telefonos gyógyítás. Pl fulladásos köhögésre: calcium, fenistil csepp, inhalátor fiz.sóval töltve, hidegre (nyáron hűtő kitárása) kiállás, párásító bekapcsolása...

Bocsi, egyáltalán nem téged akarlak kioktatni, tudom hogy 3 gyerek mellett már eleget tapasztaltál. Remélem nem haragszol.
Csak kicsit megvédtem a doktor néninket.. :lol: :oops:
A múltkor beleláttam a munkájába, 2 nap alatt 5X taliztam vele, (hol itt, hol rendelő, hol útközben), hallottam hogyan telefonál, szerintem tök a biztonságra megy és kijárja az utat a szakorvosoknál, ha kell leüvölti a röntgeneseket, stb..

Tudom azt is Pődör dokit illetően sem egyezik a véleményünk.
Nekem ugye kitapintott egy éppen megtapadt Réka babát, peteérést követő 15.napon, amit pár nap múlva uh is igazolt. Pedig nekem is van hogy hónapokig nincs mensim... és én azért jártam hozzá mert már a terhességek előtt tök szipi volt, bejött a stílusa a vizsgálatokról, felszabadultan mondtam el neki bármit...

Egyszer egy volt szülésznő ismerősöm mondta, hogy nem ajánl senkit, mert MINDENKIRŐL tud jó és rossz történeteket is mondani.

Állatkert szupi, mi is tervezzük!
Csak már eléggé be vagyunk táblázva a tavaszi hétvégéket illetően...
Végre látom Mártit!! :lol: Ha csak képen is! :lol:
Fürcsis kép szupi, meg Dórikának a hitása tetszik a legjobban, ott (is) olyan szép!

Betti,
Nagyon édes a kocsimosós kép!

Erika,
Torta szupi!
Petra nyuszi nagyon jó nyuszi lehetett ha így eljátszott vele Viki! :lol:
Nálunk (anyuéknál) egy nagyon idióta volt és a barátnőmék se vmi jót fogtak ki. Lehet tényleg az a lényeg hogy fiatal legyen. Csak ezeket már jó előre le kell foglalni. Hamar elfogynak!

Cirmike

UI: Tuti mindenki csavarog valamerre ilyen szép időben, azért nem vagytok itt!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Emeseanyu!
Visszaestek vagy akkor ez teljesen más betegség lett a gyerekeknél??
Szupik a képek.Én már tegnap megkuksiztam iwiwen. :wink:
Nagyon jól áll Emesének a judos ruha.Dórinak fantasztikusan áll a hajpánt!Érdekes ő mennyivel sötétebb hajú mint a tesói.
Bence egy tünemény,iwiwen mikor kinyomja a hasát a kádban,haláli.Nagyon jól áll neki!
Gyógyulgassatok!

Zsanka!
Gyönyörű hajasbaba Lilkétek.Máté milyen nagyfiú mellette.
Nagyon jó hogy van tejci.
Mégegyzser gartulálok,nagyon szép család vagytok!
Szüléstörit várjuk!

Lola!
Tényleg mi lett Soma fogával??

Pocakosokkal miujság?Ági!Angika!!

Nekünk továbbra sem eszik Isti.Ennyire érzékeny lehet az antibiora?(még csak egyszer szedett)
Semmi nem kell neki,ebédre most két kanál milánóit (üveges)probáltam adni neki,de nem éhes azt mondja.
Pedig ő válogathatott hogy mi kell neki,addig tetszett a dolog.
Anyosómék meg már kivannak hogy miért nem csinál valamit a Doki,irjon étvágyjavitót,vagy valamit.
Bizom benne hogy pár napon belül rendeződik az étvágya.
Nem vagyok hajlandó megint ebbe tönkremenni.
Főleg a szülői nyomást nem birom.Tavaly a létező összes rokont ismerőst ránkhajtották hogy mondják nekünk hogy ilyen-meg olyan vékony ez a gyerek,vizsgáltassuk ki,étvágyjavitó stb.Doktornőn kszerint erre nincs szükség jól fejlödő okos baba.
Nagyon sok ygerek szenvedett már a sok vérvételtől,gyomorvizsgálattól stb.és egyzserűen van aki ilyen alkat.
Bocsánat ha panaszkodtam.

Kép
berna23

Sziasztok!

Cirmike: nem sértődtem meg, én is szívesen veszem a hasznos ötleteket, még három gyerek mellett. Inhalátorhoz hogy lehet hozzájutni? Mellette amit felsoroltál, minden van és én is a saját kútfejemből elkezdtem kezelni éjjel Dórit és tegnap végül is a normális dokihoz lementünk. Sallaihoz csak annyit, hogy annyira sok dolga volt, hogy az aszisztens épp akkor keltette fel (mondta) és szerintem neki mindenképp gyorsabb ide kiérni egymagában, mint nekem, mire három, vagy kettő gyereket összekészítek. Még ha Emeséhez át is hívtam volna valakit. De szerintem ez röhejes, hogy másokat ugrasszak az éjszaka kellős közepén, mikor - szerintem - az ügyeletnek ez a dolga. Én se hívok ügyeletet minden köhintésre, Dóri olyan szinten zihált, hogy félelmetes volt. Alapból, ha nem betegek a két kicsit kb. fél, egy óra összekészíteni, hát még egy nyűgös, álmos gyereket. Napközben meg nem volt lázas, ha lett volna, már akkor vittem volna. Akkor "csak" köhögött, orra folyt. Múltkor mikor így vittem le, akkor a Bokor dokinő leordította a fejünket, hogy ezért lehoztam???? Ilyenektől szívesen megkérdezném, hogy van e gyereke, tudja e, milyen egy az álmosságtól, betegségtől üvöltő gyerekkel. Le sem lehetett rakni Dórit, végig a kezemben volt. Nobel díjat adtam volna annak, aki felöltözteti!

Pődör: alapvetően addig nekem sem volt vele sok gondom, de azért valljuk be, nem felfedezni egy 13 hetes terhességet nagyon durva etikai hiba, de még ráadásul olyan gyógyszert felírni, beszedetni, ami vetélést okoz, hát.... Persze, mindenkire lehet jót és rosszat mondani, de nekem ez az eset pont vele történt meg. A szerencsének köszönhetem, hogy Dóri meg van még??

Betti: köszi a gyerekekről a véleményt! :) Hajszín tök érdekes. Dóri feketével született, Emese világosbarnával, meg Bence is. Most életben majdnem egyforma Dóri és Emese hajszíne, bár Emesének van szőkés tincse, nyáron mindig kivilágosodik neki. Bencéé még kicsit világosabb, de már kezd neki is sötétedni.

Istikéd: hát... szerintem ne agyalj rajta. Életben ugyan nem láttam, de szerintem a fotók alapján vékonynak egyáltalán nem mondható. Átlagos. Igyon eleget és kész. Vannak étvágygerjesztők recept nélkül is, esetleg próbáld meg, de most a gyógyszer után várj. Nekem mindkét pici alig evett, mikor szedték, de már visszaállt.

Na megyek, Bence üvölt (éhes). Dóri alszik. Emese rajzol.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Szilvi,
szegény kicsik már megint :? Gyógyuljatok meg hamar.
Esztergomi fürdő bababarát, igen. Van egy baba-mama szoba, ahol lehet tisztába tenni, van fisher price-os etetőszék, szopis fotel, szék, asztal, és egy szivacsos sátor, ahol aludni is tudnak a kicsik. Én nagyon szeretem. A belépő a babának 100 ft, de ezért kapsz egy úszós pelust és egy babakaját is. A víz tiszta, meleg, és a levegő is jó a babáknak is. Mi a nagy medencékbe visszük be Áront, mert a pancsolóba nem mehet be szülő. Ez inkább nagyobb gyerekeknek való. De van már több úszógumink is, és Áron imádja :lol: tényleg csak ajánlati tudom. Van étterem része, inkább olyan kifőzde szerű, nagyon finom a kaja, nem drága, és hatalmas adagokat adnak. Próbáljátok ki egyszer.
Nagyon jók a képek! Mi is készülünk az állatkertbe, nem tudom Áron mit szól majd hozzá...

Zsani,
a gyerekek gyönyörűek! Ilyen képek láttán mindig egyre biztosabb leszek benne, hogy nekünk is kell egy tesó :lol:

Lola,
valamit írtál, de most nem tudom visszaolvasni...mert az előző oldalon van.... :? nna majd mindjárt.

Voltam ma a schleckerben, a kecskeméti hami 179 ft, vettem pár husisat, a rossmannba pedig a humana gyümilé 159. Áron nem nagyon issza meg, de néha hozzáturmixolom a kajájához.

Állítólag csütörtöktől jön az eső :evil: élvezzük ki a jó időt amíg lehet...

sziasztok,
Sz

KépKép
szilvia1981

Lola,
na megnéztem. Hát, Áron néha szeret a földön lenni, néha meg nem. Olyan hangulatember. Nem tudom kitől örökölte :lol:
Mondtam én, hogy fini a rizs. Áron is szereti. Most evett először halat is. Üvegeset. Imádta :D
Tudom, hogy nem panaszkodtál, h ogy lemaradtál a képekről, de azért mégiscsak jó, hogy van, nem? :lol:

Cseriviola,
de szép nyuszika. Mi lesz vele, most, hogy vége a húsvétnak? REmélem nem vadas lesz belőle :roll:

Na tényleg sziasztok. :D

KépKép
szilvia1981

Sziasztok

Betti
Nem próbáltad még Istinek adni a béres cseppet. Én adtam anno Timinek és annyira nagy étvágya lett tőle, hogy csak néztem hova fér ennyi kaja. Csak neki abba kellett 1 hónap után hagyni, mert székletfogó rendesen és mi küzdünk a kakival állandóan. Nagyon kemény neki tök mindegy mit adok neki. Amúgy meg tényleg nem néz ki ropinak, és nagyon helyes kiscsávó.

Lola
Szentendrei skanzent én is tudom ajánlani nagyon jó, és gyerekekkel tök ideális. Mi mondjuk még Timi születése előtt voltunk, bár Timi volt ott csak a Papáékkal. És úgy hallottam hogy kisvasutat is építettek már, hogy jobban körbe tudjál nézni, mert nagyon nagy terület.

Timivel most a szünetben itthon maradtam. Hát nem mondom, hogy pihiztem, olyan fáradt vagyok mint állat, lehet a tavasz. De jó volt, hogy ilyen jó idő van. Sokszor fél nyolc mire hazaérünk. Már hiányzott nagyon hogy kint lehessünk. Ovit ma már emlegette, holnapra kell bevinni a lányoknak pici csokitojást a fiúk részére, kíváncsi vagyok mit mesél majd, ja és csinibe kell menni. Bár ez mostanában nem gond mert állandóan szoknyában meg ruhában akar nyomulni, hát nem rám ütött ebben az biztos.

Na mentem nemsoká ébredezik Timi.
Kellemes napot mindenkinek üdv LÍvia

Kép
slivia

Kép Kép

Kép
slivia

Sziasztok!

Szilvia1981!
Én is vettem ma a Rossmannban akciós üdcsit+halas kecskeméti kaját is!

Szilvianyu!
Sz.tem tegyél csak panaszt, ha már rajtad kívül 1 anyukával visszafogja magát BÁRMELYIK doki egy esetnél, már megérte. Az igaz, hogy innentől lesheted, hogy mikor lesz Ő, mert akkor gáááááz. Én amúgy abszolute nem ismerem ezt a dokinőt, de Cirmikének igaza van, hogy ezért nem szabad ajánlani dokikat.
Na meg persze emberből van ő is, ha felkeltik, biztos morcos... :) Na de ez se mentség, ő választotta ezt a hivatást!
Amúgy egyszer olvastam nemrég, hogy azok az ügyvédek, akik a dílereket, lopás-rablás... stb. bármi miatt börtönbe bekerülteket védik, mint kirendelt védőügyvédek, azok sokkal magasabb óradíjat kapnak az államtól, mint ezek a gyerekorvosok, meg háziorvosok, akik ügyeletbe is kötelesek elmenni 1 hónapban X-szer és felelősen kell döntsenek akár élet-halál ügyben is olykor a Te, a Mi, az Én gyerekem felől. Durva azért!
Na ezt nem a pénz miatt írtam, csak ezt is tudni kell.
Holnap jössz edzésre? Vagy Urad? Kinek adjam a bevallást?
Meg akarom mesélni a Müllerbe a cerkákat, amit múltkor dumáltunk, tudod?
Bence ügyin ül tényleg, Noé még felborul ha fel is sikerül neki. Dórid nagylányos a hintás képen. Emese meg tök hasonlít húgodra, a mosolyuk főleg.

Betti, a Béres cseppről én is hallottam, hogy étvágygerjesztő. Amúgy tényleg nagyon hasonlít Rád Isti, jók a képek, komolyan hasonlít a vonalzódon lévő kisfiúra...
Fogászaton: Soma két felső rágófoga között lett lyuk, nem fájt neki, csak az ínyén lett egy hatalmas dudor, ezért elvittük ünnep előtt, hát kemény volt, ölemben fogtam, még Apukámat is behívták, hogy lefogja a lábát (hozzáteszem múlt hét kedden műtötték a vállát...) már majdnem Én is sírtam a végén. Na de kapott egy újságot, mert végülis kibírta nagy nehezen. 3 injekcióval érzéstelenítették, végül fúrta-csiszolta, de nem tömte be. Amúgy tejfog. Ja és ma visszavitte férjem, erre a másik oldalon is annyira szorosan van ugyaneze a két foga, hogy ott is - megelőzve a bajt - megcsiszolta, hogy jobban tudja mosni. És vissza kell még menni, de dokinő azt mondta férjem vigye, nem csinált akkora hisztit, meg mégiscsak jobban le tudta fogni. Dr.néni ujját is megharapta kezelés közben....

Zsanka!
Azta, akkor 1,5 óránként eteted a kiscsajt mi? Szerintem is tiszta apukája, milyen szép bőre van és a haja is csodás. Jajjj olyan jól áll a kezedben a kislány! Örülök, hogy jól bírod, a képen is tök jól nézel ki.
Mikor viszitek/vittétek ki levegőzni?
Máté frizkója nagyon jó!

Lívia!
Jó hogy élvezi Timi a sokáig lennt levést, Neked is jól jött a szabi, gondolom. Belerázódtál az új helybe már?

Noét ma megint megdícsérték koragondin, jól oda is pisilt. Mostmár megkérdeztem meddig kell még menni, azt mondták, amíg járni nem kezd... na de már csak 3 hónap múlva megyünk hál Isten mert ami ott van a váróban, az brutál. A 3 kg-os csöppségekkel állnak, nincs elég pelenkázóasztal, iszonyat... Na mindegy túléltük.

lola77

Sziasztok!

Lola: megyünk mindannyian szerintem, de valószínű, hogy apa marad csak, én addig játszózok kicsikkel és majd vissza. Add nekem. Apa azt sem tudja miről van szó. Múltkor megpróbálkoztam elmesélni, de feladtam! :)

Na megyek, mert fürdetés van. Holnap meg suli. Ma jutott eszébe Emesének (utolsó nap), hogy énekből holnap felelés lesz és egy négy soros verset meg kell tanulni énekből, úgyhogy még az vár ma ránk. Szuper...

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

De nagy itt ma a pangás!!! Vonalzót változtattam. Emese ezt választotta magának, Dórika ugye imádja a kutyusokat, Bence, mint egy tipikus pasi, nagyon fülel és nézelődik, ha igazi motrot hall!

Egyébként minden ok. Javulnak a picik. Bence keveset köhög, kb. napi 4-5. De orra folyik. Dórinak már nem zihál a tüdeje, de még kicsit hörög és orra ömlik továbbra is.

Emese ma már volt suliban. Gyorsan megfőztem most (vadas, tésztával), nemsoká meg megyünk edzésre.

Remélem mindenkivel minden OK!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Valami vírus futott itt végig???? :) :shock:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Beleolvastam kicsit a tavalyi oldalakba. Tényleg, én nem küldtem sms-t, pedig ígértem, mikor Dóri született.

Na akkor utólag is: 2007.07.19-én 10,17-kor megszületett Hajnal Dóra Lilla 3630 grammal és 50 centivel! :)

ZZsuzsi (ha olvasol minket), köszi, hogy tájékoztattad a topikos lányokat (mert együtt feküdtünk a ngy. osztályon). Mi van Veletek? Írj Magadról, magatokról! Sokszor eszünkbe jutsz, H. Edinával beszéltünk Rólad.

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nagyon jók a képek.

Betti!

Sajnálom, hogy Istikéd beteg. Remélem javulóban van már. Az étvágya meg majd javul magától. Daninál is volt egy ilyen időszak antibió után. Beszéltük már hogy egy karakterű fiaink vannak. Így csak azt mondanám, hogy bízd a gyerekre, Ő tudja mennyi kell neki. Ezt megérthetnék már a rokonok is. Nem tudom miért a pufi gyerek a divat mostanában. Én is azt tapasztalom, hogy Gergőt, aki szerintem pufi, agyon szeretgetik a tanácsadáson és el vannak ájulva, hogy milyen kis vasgyúró, egy szavuk nincs a tanácsadáson, míg Danival akár hányszor mentem, állandóan csesztettek a súlya miatt, vérvételekre küldtek, vasat szedettek vele (előnyére vált), ilyen olyan tápszert írtak fel, csakhogy magára szedjen és csak nagyon sokára fogta fel mindenki (Orvos, rokonok egyaránt) hogy a gyerek ilyen alkat, a férjemre ütött és kész.
Szoktuk is mondani, hogy a Dani a férjem fia, a Gergő meg az én fiam. Mivel én is ilyen "hörcsög pofi" voltam.
Mindenesetre a Béres csepp egy próbát megér.
Ja és még azt is nehezen emésztik meg nálunk a kedves rokonok, hogy a gyerek még nem eszik mindenből darabosat.

EDB anyu!

Örömmel olvasom, hogy már jobban vannak a gyerekek. Hát nem semmi ez az ügyeletes sztori! Ez a dolguk! Mit szólnának, ha mi is a saját munkahelyünkön linkeskednénk. Azonnal KIRÚGNÁNAK!

Lola!

Húú! Fogorvos az az én mumusom is! Félek is nagyon a gyerekeknél majd hogy lesz. Nagyon nagy színésznek kell majd lennem, hogy rávegyem őket, hogy "erre mennyire szükségetek van". Tudom, hogy kell járni, de én mindig csak húztam halasztottam, akkor mentem ha muszáj. De náluk már szeretném, ha nem így lenne.
Somában remélem nem hagy rossz emléket. Ha sulis lesz, nincs ilyen kötelező fogászati szűrés? Anno volt, nem tudom most van-e még ilyen.

Nálunk minden Ok! Gyerekek jól vannak. Pénteken volt itt kolléganőm megnézni a gyerkőcöket. Mondta, hogy jól "tartjuk" Gergőt. Ő is babát vár. Még 2 hónap és ott is meg lesz. Szép kismama.
Vasárnap Danit kivittük a kertbe "nyuszi tojásokat" keresni. Ügyesen összegyűjtögette a kosarába. Sietnünk kellett, mert lógott az eső lába, így csak gyorsan összeszedettük vele. Kicsit még fényképezkedtünk és már csüccs is a kocsiba be, és már esett is az eső.
Hétfőn szülinapozás, névnapozás. Anyóssal egy kis nézeteltérés.
Kedden külön program volt Daninak és Gergőnek is velem. Danit levittem a Bányász művházba Ringatóra. Hál istennek lekötötte az a fél óra a figyelmét. Tetszett neki. Majd hazahoztam és vittem Gergőt magammal masszázsra. Kicsi most nyüsszös volt. Bántotta a hasa, így megint nem tudtam az 1 órás "dunsztolást" végigpihenni.
Ma sétálni voltunk egy jó nagyot. Megnéztük itt a Panoráma lakóparkban milyen csudi szép házak vannak és álmodoztam megint egy kicsit.
Ja és a múlt hét mélypontja. Kijött az áramelszámolás. Ahhoz képest, hogy úgy számoltam, hogy visszakapunk, nekünk kell fizetnünk 40 000 Ft-ot. Én vagy 10 percen keresztül bőgtem, mert nagyon elkeseredtem, hogy ennek a kiadássorozatnak sosem lesz vége. Minden hónapra van valami, ami miatt nem tudunk felszusszanni kicsit anyagilag.
Daninak viszont vásárolgatunk kellett tavaszi nyári ruhákat. Sajna rá a tavalyiak közül csak a farmer rövidgatyója jó, a többi pamut gatyót Gergő örökli és hordja is már.
Most apa a héten éjszakás. Tegnap éjszaka botrányos volt. Nem sokat pihiztem.

Na jó éjt! Kicsit hosszú lett!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok, vagyis szia Gabi! :)

Ha nem annyira titkos, mi volt az anyósoddal a nézeteltérés?
Én is marhán kiakadtam az áramszámlán. Tavaly is kijött plusz 8000 forint, ezért felvitettem a mennyiséget, hogy rendben legyen. Erre nekünk is kijött múlt hónapban 20000 plusz. Nagyon durva! Hol élnek ezek? A tavalyi évhez képest nem használom szerintem sokkal többet. Bár tény, hogy többet mosok.

Nekem mindhárom gyereknek kell vennem nyári, tavaszi cuccokat. Bodyk, pólók azért vannak, inkább rövidnadrágok, halászok kellenek. Meg Dórinak, Emesének szandi. Dórinak tavaly nyáron 18-as (extra mini lába volt, most meg 22-es). Úgyhogy.... És idén nyáron tényleg jó lenne kicsit elmenni pihenni, legalább pár napra.

Apa pont tegnap keserített el, hogy mekkora zűrök vannak melójukban. Nagyon kevés a munka, úgyhogy riogatják őket, hogy be fog zárni a gyár. Azt nem értik, (én sem), hogy van kb. 250 munkás, meg kb. 200 irodista. Minek ennyi irodista??? Meg az ennyi irodista nem tud munkát szerezni? Szóval káosz!

Igen, ezt én is észrevettem, hogy a husi gyerkőcöket mennyit ajnározzák. Nálunk is kivétel nélkül megszólják Bencét, hogy milyen édi vassgyúró. Anyám meg soványozza Dórit. Pedig szerintem tökre nem az. Csak Emeséhez, Bencéhez képest.

Ma már hurutosan köhög Bence is, úgyhogy el kell kezdenem neki a köptetőt. De azért már jobban vannak. Láz nincs.

Lola: még egyszer köszi mindent, majd beszélünk a jutalom falatkákról :), hogy mikor adjam oda!

Na megyek, rendezem a gyerkőcöket. Félig etetés, félig pelenkázás, félig gyógyszerezéssel vagyok kész, Emese suliban.

Ja, Emesét nem vitték idén még fogászatra, de a sárberkiben egyik ismerős tanítónénivel és osztályával pont akkor taliztam, mikor mentek. Mondjuk ők nem elsősök voltak.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
A vírus amire gondolsz, hogy nem írunk????? :oops:
Gratulálunk Dóridhoz! :D :D :D
Amúgy tök nem sovány Dórid, pont jó, persze igen Emese és Bencéhez képest az, de ő az átlagos. Meg se hallja ilyeneket...
Holnap akkor talizunk a téren, ha nem jön közbe semmi.
Fogászat: oviban nézték alig 1 hónapja és nem vették észre Soma fogai közt a lukat. De fogászaton ők se voltak...
A vadast ette a férjed a pikniken tegnap? Tök jó ötlet volt!

Gabi! Pedig Te jóban vagy anyósoddal...
Panoráma lakópark: a százezre lakáshiteleiket nem irigylem, akik odamentek lakni... Na jó bizos van akinek anélkül is megy olyat venni.
Tök jó a külön program.
Ringató: mekkora gyerekek voltak? Danid-korúak?
Éjszakákhoz kitartás!
Suliban remélem lesz szűrés fogászaton, de oviban nincs, bár van ahol van, mienkben nincs sajna...

Na megyek, Noé ordít, nem tudom mi baj....

lola77

Ja nekünk e.on éves elszámolás: 29000 befizetendő, pedig havi 11.000-et fizettem tavaly majdnem, most több mint 12.000 lett! :evil: :evil: :evil:

lola77

Sziasztok,

Jé tényleg nagyobb itt a pangás a szokásoshoz képest, igaz én se voltam itt, kertezek, ügyeket intézek.

Csak gyorsan reagálok:

Szilvi,
Inhalátor, nekünk járt közgyógyra a szakorvos írta fel (allergológus, pulmonológus)) Réka gyakori elhúzódó köhögéseire.
Zalaegerszegi a gyártó. Sanasol Kft. 92/511-382 Innen is lehet rendelni. Én pl innen utánvéttel rendeltem hozzá szájmaszkot, gumibetét alkatrészt, és ide küldtem vissza garanciális javításra is.
Az elve hasonló a uh-s párásítókhoz, de azokba csak deszt.víz jó, ebbe gyógyszert is. kb. 10 ml-t lehet beletenni a fiz.sóból esetleg 2 ml paxirasolt is ha nehezen jön fel a váladék. 10 percig kell inhalálni vele, csak nyugodtan lélegezzen a gyerek erős párát ebből napi 3-4 X. Nagyon hatásos, lerövidíti a hurutos időszakot. Persze köptetőt is általában szednek mellé. Ha köhögési roham van hasznos alkalmazni. Olyan mintha sókamrába járnátok. Vagyis hasonló.
Van másik gyártó is. Keress rá neten. Ultrahangos inhalátor. Vannak nagyon drágák, de van már 13ezer körényék is...

Betti,
Nekem Roli rettenetesen rossz evő.
Ismerem milyen mikor a nagyszülők állandóan mondják.
Ráadásul Roli tényleg nagyon sovány. Vannak napok mikor szinte semmit sem eszik, csak a kakaóját issza.
Béres csepp. Szedjük rendszeresen, de étvágyat nekünk nem igazán csinált. Szerintem... Most vérvételen vashiányt is kimutattak. Most vasat is szedünk. Vannak napok mikor egész rendesen eszik. Igaz van hogy nem reggelizik, nem ebédel, de uzsizik és a vacsiból is eszik. Éhen nem fog halni!
Tudom téged is inkább az zavar hogy mondják. Ne aggasszon!
Nadrágot nehezen találok rá sajnos, idétlenül néz ki fullra behúzva a gumis szorító derékban...

Na megyek a kertbe!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Emeseanyu!
Örülök hogy jobban vannak a gyerekek!!
Pont jól néz ki mindegyik.
Nekem egyaránt álomszép a dundi és a vékonyabb baba is.
Az utcánkban most született időre egy 2700grammos baba 56cm-rel.Kis kosarasnak néz ki!:)

Kép
berna23

na véletlen elküldtem...de látom irtatok.

Kép
berna23

Gabi!
Jó nagyon a külön program.Gondolom sokat járt az eszedben a másik gyerkőc,mig külön voltatok.
éjszakázást sajnálom.Mindekttő ébred még?
Most jut eszembe Istikének is volt 3vagy négy hónaposan "vérvétele",Tűvel megbökték az ujját és centrifugálták a vérét,vagy mi.De nem volt semmi eltérése,makk egészséges.
Nem hizta ameg a normát,ezért kellett.
További vizsgálat nem történt.

Cirmike!
Igen valóban az a rossz hogy örökké ez van hangoztatva hogy nem eszik,milyen sovány.
Az én családom teljesen elégedett Istivel.
Valószinű leülök beszélni párom édeanyjával,hogy ne ez legyen a központi téma.Inkább legyen sovány mint kövér,mert mint tudjuk a gyerekek őszinték és sajnos csufolják a dundibb gyerekeket,akár tornaórán hogy nem tud futni,vagy bárhol.
Tehetnél képeket,már régen láttuk Rékát,és Rolit!!

Lola!
Akkor te vetted észre Soma lukas fogát?Én is ellenőrzöm Istiét,szerencsére még nem szuvasodik.Nem cumisüveggel alszik el,illetve enyhén édeset iszik.Talán megússzuk.A böliben láttam hogy fele gyerek fogatlan már elől.

Betti

Kép
berna23

Még elfelejtettem..

Szombaton elutazunk babalátogatóba Zalaegerszegre.
Isti péntektől vasárnapig mamánál lesz.
Remélem jól birja majd nélkülünk.Mostanában mindenhonnan haza akar jönni hozzánk.
Anyósóm nagyon izgul emiatt,pedig már kétszer ott(majdnem egy hetet) volt mikor kórházba voltam.

Sajnos Isti nagyon játszik az idegeimmel,most rájött hogy ha fetreng ordit nem számit,igy újra kavicsokat dug a torkába.
Teljesen kivagyok ettől,tegnap háromszor eljátszotta hiába vagyok a seggébe.Ebből egyzser majdnem megfulladt.
Szégyenlem de miután kikapartam a torkából a kavicsot nagyon megrángattam.Most nem mehet ki két napig az udvarra.

Betti

Kép
berna23

Betti!
Azta, nem semmi a kavicsokkal Isti. Tényleg vigyázz nagyon. Én már nem is emlékszem mikor növik ki ezt a szokást, nem nagy már hogy ne vegyen a szájába mindent???? vagy csak a kavicsot eszi?
Megértem, hogy megrángattad, hisz ilyenkor a feszültség jön ki belőlünk... ÉN is szoktam így valami pánikszerű esetnél, sőt csúnyát, nagyon csúnyát is szoktam mondani.... :oops: :oops: :oops:
Rokonokhoz mentek? Istit gondolom direkt nem viszitek...
Az pedig nem jó, ha anyós izgul Isti miatt, mert meg fogja érezni a gyerek és akkor val.szeg tényle hiszti lesz Anya-Apa után.... Anyukád ilyenkor se jön szóba?

Cirmike!
Jól hangzik ez a kütyü, amit írsz...
Pedig Rolin se látszik, hogy napokig nem eszik, most hogy múlt héten láttam!
Tényleg vannak gyerekek, akiknek a minimális energiabevielt is maximálisan hasznosítja a szervezet, ennyi elég, kész, val.szeg nem lesznek túlsúlyosak felnőttként sem, meg Ti is vékonyabb típusúak v.tok pároddal...

Na a héten nem jött össze a tali, de jövő héten kinek mikor jó? Hozzunk össze megint 1-et? Kedd 10.00?

lola77

Sziasztok!

Na ha jöv héten taliznátok, még lehet én is el tudnék menni. Bár nem két gyerekkel, mert nem merem őket egyedül bevállalni. Illetve merem, csak részben azért is mennék, hogy egy kicsit beszélgessünk, de kettejük mellett ez biztos nem megy. Kedden mondjuk 10-kor lesz vége a Ringatónak (LOLA: volt már hogy pár hónapost is hoztak, de a legnagyobb olyan 3-4 éves lehetett eddig). Arra szeretném vinni Danit megint.

Betti!

Hát ez nem semmi, amit Istikéd csinált. Gondolom, hogy jól megijedtél és abszolút nem ítélem el a cselekedeted. Én is van, hogy ideáig "fajulok". Tudom ez nem helyes és az tettlegességgel csak rosszabb helyzetet idézek elő, de van, hogy nem látok más megoldást. Most egyelőre nálunk még beválik a hideg vizes arcmosdatás. Ezután lenyugszik. Nálunk is egyre többször van hiszti. Napi szinten most már egyre többször és ebből is volt a nézeteltérésünk anyóssal.

Igen, amúgy anyósommal jó a viszonyunk, ettől a hétvégitől nem is lett rosszabb és utólag belegondolva igaza volt, de akkor nagyon pipa voltam már.
Hétfőn mikor szüli-, névnapoztunk, Dani már nagyon fáradt volt és ilyenkor jönnek a hisztik és buta cselekedetei. Akkor is volt egy pont ilyen, férjem erélyesebben rászól és "leültette" a kanapéra mellém, remegett a szája széle a sírástól és könnybelábadt a szeme, ezt látva én már nem tudtam erélyesen "helyeselni" a férjemmel együtt, hanem nyugodt hangon mondtam, hogy nem szabad ezt Dani. Ekkor mondta anyósom, hogy nem jó, hogy én így szólok a Zoli meg úgy, mert a kettőnk hangvétele üti egymást és a gyerek így tudja, hogy ha Apa haragszik is, majd Anya megvéd, mentsvár vagyok neki. Ezzel egyet is értek, de azt sem akarom, hogy Dani azt érezze, hogy senkire sem számíthat. Főleg most érzékenyebb is, mert azért hullámokba előjön neki a testvérféltékenység.
A héten például elkezdte azt, hogy ha sétálni megyünk 4-en, egy idő után Ő ki akarja "tessékelni" Gergőt a babakocsiból és szeretne beülni. Még a végén tényleg kell vennünk testvérbabakocsit!?! Elsétálgat Ő amúgy, nagyon szeret, de most ilyen jött rá, hogy ezt sem olyan szívesen engedi oda Gergőnek.
Szokása, hogy ha valamit nem engedünk üti a fejét a kezével, vagy a földbe. Teljesen kiakaszt, mert tanácstalan vagyok a kezelését illetően. Nem vihetem minden ilyen után mosakodni, mert akkor az egész napunk csak a fürdőben élnénk. Hiába magyarázok neki, nem "akarja" megérteni, meghallani, pedig nagyon okos és segítőkész gyerek, mert ha kérek valamit és van kedve nagyon ügyin megcsinálja, eltalálja mit szeretnék. Hát nehéz.
Valami ötletetek!

Amúgy mindkettő ébred még. Dani van, hogy átalussza már, de max 1x felébred teázni. Gergő meg ahogy letesszük alszik egy 6 órát, majd kaja alszik egy 3-4 órát majd kaja és eztán ha még mindig csak hajnal van egy 3 órás alvás van. Napközben igen kesze-kuszán alszik. Ha úton vagyunk akkor szinte végig szunya, ha itthon vagyunk, akkor nem sokat. Most is a hordozóban nyomja már egy 2 órája. Nem tudom miért jobb neki abban, mint az ágyikójában.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

És egy pár kép mostanról
Kép Gergő szemezget Dani vonatos játékával
Kép Gergő szórólapozik Kép Egy közös! Kép Dani rántott csirkecombot eszik! Kép Közös ünnepi szerkóban Húsvétkor!
Kép Gergő béjb Kép Dani béjb!
Kép Dani csokitojásozik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabrielldaniell 2009.04.16 16:07-kor.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Meg vagytok dicsérve az írásért!

Lola: rendben, holnap tali délben. Délután megint útnak kell indulnunk holnap, szülinapra megy Emese (mekibe). Szombaton meg kettesben megyünk moziba. Tök várom már!
Igen, a vadast ette a csóni tón Apa. Tök jól esett neki, hogy vittem meleg ebédet, hideg sört, amíg edzett Emese. Picik is nagyon elvoltak. Dórinak nagyon tetszett a tóba kő dobálás. Kb. fél órát ezt játszottuk.
Apud tök sokat fogyott, nem?

Tali jövő hét:
nekem elvileg jó, a kedd, csütörtök jobb, akkor nem kell rohannunk, mert Emese kettőig van olyankor. De hétfőtől nem hideget, esős időt mond? Vagy ezzel ne foglalkozzunk már??

Cirmike:
köszi az inhalátor tippet. Majd átgondolom! Most itt van az uh-s párásító is. Megmondom őszintén, biztos jó, de sok hatását nem érzékeltem ennek.
Szerintem Roli egyáltalán nem tűnik soványnak. De hát Te is vékony vagy, meg apa is, nem? Mondjuk nem tudom, hogy bírja egy kakaóval, én mindig ennék valami finomat! :)

Betti: húú, de jó lesz kikapcsolódnotok kicsit! Biztos nem lesz semmi baj! A kavics téma nagyon durva. Én megmondom őszintén, a harmadik gyerekre lettem a legtürelmesebb, szerintem nagyon edzettek az idegeim. Nehezen hoznak ki a sodromból. Dóri hisztije sem idegesít már. Nem foglalkozom vele, akkor hamarabb abbahagyja. De hál istennek ő nem dug igazán semmit a szájába, nagyon ritka, de akkor mindig rám néz, mert tudja, hogy nem szabad. Úristen, ez az Isti gyerek!!!

Gabi: és ha nem tesó kocsit vennétek, hanem kis sport babakocsit Daninak? Azt lehet 10-12-ért jókat kapni. Elég, ha picit dönthető, mert a tesókocsinál is úgy lehet a nagyobbét, és elég. Dóri is tud benne aludni.
Hát... én megmondom őszintén, én nem adok igazat anyósodnak. Azért mert a párod más típusú, mint Te, nem kell ugyanúgy hozzászólnátok. Persze, fontosabb nevelési kérdésben meg kell egyezni és nem szabad a másik ellen szólni, de Te nem ezt tetted. Csak a magad módján szóltál hozzá. Miért, az jó, ha mindketten nekiálltok vele kiabálni? A párodnak se mondta senki, hogy kiabálva szóljon Danira, lehetett volna úgy, mint Neked, nem? Mi sem egyformán bánunk, mármint apa és én a gyerekekkel, de ebből még nem volt baj. Olyan már volt, ha igazságtalannak éreztem apát, azért szóltam neki, hogy ezért kár volt rászólni, de ezt sem a gyerekek előtt teszem.
Úgyhogy csináld csak úgy, ahogy jónak látod, a Te gyerekeid!!!

Dóra nekem elég sokat fent van éjjel, kb. 3-4 alkalommal. Én-tea-cumi-nyuszi kell ilyenkor és akkor alszik tovább. Bence végigalussza az éjjelt, már hónapok óta, nagyon ritka, ha felébred egyszer és akkor cumi és alszik. De nem jellemző.

Na megyek, apa elvitte Emesét edzésre, én meg addig pihenek. Végre együtt alszik a két kicsi, úgy döntöttem, hogy leülök és olvasok kicsit. Van kb. fél órám! :)

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szerintetek a vonalzóim miért hülyültek meg? Emese eszerint 4,5 éves, Dórika lmeg 9-10 hónapos vagy 9-10 éves??? Bencéé végül is jó, 8-9 hónap között van.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Basszus csajok!

Ma délután ELLOPTÁK a babakocsinkat Anyuék zárt lépiházából, a lépcső alól.
Tiszta ideg vagyok.
3/4 4-kor mentünk fel, 6 után jöttünk le, nem volt sehol. Sz.tem tuti kifigyelték, mert mielőtt felmentünk előtte a ház előtt rajzoltunk Somával krétával aszfaltra, utána Ő elment Apuval Stopba mi meg hátsó bejáraton be babakocsival. Ez is zárható ajtó, meg az első is és 10 lakó van össz-vissz. tök megbízható lépi. tuti v.mi idegen beslisszant v.ki után...
Végigkérdeztük a lakókat, de ekkor nem sokan voltak otthon.

Tök egy szar helyzet volt, ott álltam a 2 gyerekkel, Soma sírt, nagyon megijedt...
Én meg karomon Noéval kérdezősködtem a játszón, hátha láttak v.kit baba nélküli babakocsival...
Röhej, de leginkább azt sajnálom, hogy volt benne Fifis fejtámasztó, tavaszi kabát,tavaszi takaró,tavaszi sapi, karfán, alul is játékok Noénak, vadiúj napernyő rajta, ételes doboz, kréta dobozban, legalább ezeket az "értékeket" hagyta volna ott.

Kib@szott világot élünk!

De ha meglátom valakinél az utcán, basszus mit csináljak, hiába ismerem meg, ha annak már a tolvaj eladta, nem vehetem ki alóla. Fényképezzem le? Kövessem és hívjam oda a rendőröket?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mondtam férjemnek, ha meglátom, kiveszem belőle a gyereket, lerakom a földre, és viszem a kocsit.
Na de nekem is van 2 kölköm, tudom ezt nem lenne szívem megtenni!
Mondjuk úgysem lesz meg, tuti.

Bejelentettük a rendőrségre, holnap be kell mennem, fasza, mehetek Noéval.

Ja, még jó hogy megvan a régi kocsink, avval tudunk reggel oviba is menni.

Apukám hazahozott minket kocsival, utána még elment nyomozni, hogy merre lát krétás rajzokat a földön.... :)

Bocs, hogy nem reagálok... most megyek visszakeresni a b.kocsi képet itt a b.neten, egyszer zsankának felraktam, hátha megtalálom, bár amilyen ideges v.ok, val.szeg nem....
(gépből kitöröltem sajna múltkor, de ki akarom nyomtatni...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.04.16 20:41-kor.

lola77

Sziasztok!

Emesedora
a vonalzón a hónapot és napot mutatja a figura,tehát jók ha jobban megnézed :lol:

Most csak ennyi voltam,eléggé fáradt vagyok......

Sziasztok:Erika

cseriviola

Lola
nagyon sajnálom ami történt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy lehet valaki ilyen hülye,nem gondolja,hogy nektek az még kellhet???????????
Remélem meglesz!!!!!!!!!!!!!!

Nem semmi!!!!!!!!!!
Azért most már próbálj megnyugodni!!!!tudom mondani könnyű.....

cseriviola

Sziasztok!

Évi: úristen, nem semmi!!!! Nagyon kiborított, amikor olvastam. Főleg a napernyő és a személyes tárgyak is! Milyen ocsmány emberek vannak!!! Eszembe jut ilyenkor, mikor minket a tesz-veszen vert át egy ürge, tudod, a tesókocsival. Az árát (17e) lenyúlta, kocsi nem jött! Ocsmány emberek, a kisbabás anyukákkal kicseszni! Mikor sejthető, mennyi kiadása van az embernek! Kívánom, hogy a rendőrségen legyen szerencséd, mond, hogy 20 ezer forint felett volt az értéke (mondjuk amúgy is, nem??), mert 20 ezer alatt nem csinálnak semmit!!! Mi így jártunk. 20 ezer alatt elvileg a polgármesteri hivatal vizsgálja ki, de hát ők meg szarnak rá!
Évi!!!! Pedig olyan édi volt benne Noé! :(

Ha valamiben segíthetek, csak szólj! Ha én is meglátom valakinél, ne félj, oda fogok menni! Volt valami különleges ismertetőjel rajta (hiba vagy ilyesmi??). Mi ha anyósékhoz megyünk, berakjuk a pincébe, zárhatóba (nem a dróthálós), anyuéknál meg garázsba. Persze, utólag kár okosnak lennem! :(

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola!

Hát ez borzasztó! Tényleg, hogy valaki ennyire aljas legyen. Én szorítok, hogy meglegyen.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na megtaláltam itt a képet....

Hát én is azt sajnálom, hogy belegondolok még ma is abba toltam, meg a személyes cuccok, ja esővédő is...

Még kép sincs róla így sportocsisan... csak a mózesban....
Igen, 38-ért vettem+esővédő+napernyő, 40-et mondtam a telefonban a nőnek a rendőrségen.
Amúgy a mózesrésze ugye nem volt rajta, a lábzsák is itthon, szóval eléggé félállapotú így azért az a kocsi, nem tudom így ki veszi meg, bár olcsó pénzért!

Hát igen, rendőrök is azt mondták Apunak, hogy biciklilánccal le kellett volna zárni. Könyörgöm hova tegyem a 8 hónapost egy koszos pincébe addig, míg lezárom... Pasiból vannak....
Dróthálósba nem fért volna, csak a vasajtó mögé az igaz.... de azért meg kulcsot kellett volna másoltatni. Na ezután az lesz!

Nem is tudtam, hogy átvertek a b.kocsi árával a tesz-veszen. Tettél feljelentést, vagy tesz-veszen valamit nem csinálnak ilyenkor?

:shock:

Amúgy köszi, hogy szorítotok.... jól esik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.04.16 21:23-kor.

lola77

ÉVI: nem tudom, megtaláltad-e a babakocsi fotót, én megkerestem Neked. A 183. oldalon van három fotó róla!!!

Keresgélés közben láttam, hogy milyen sokan milyen régen írtak: Tgabi, Edina, Timi, Anikó (mondjuk ő szokott), Edi...

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na meg Ancsa is. Biztos vannak még, de hirtelen őket láttam! :( :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi, igen megtaláltam egész hamar...

lola77

Sziasztok!

A franc esne az ilyen emberekbe, hogy semmi sem szent nekik! Egy kisbabát, meg az anyukáját meglopni! Annyira szomorú, hogy ilyen országban élünk, ahol nem az a reakció a hatóság részéről, hogy: igen megpróbáljuk előkeríteni, és azon vagyunk hogy ilyen ne történhessen máskor, hanem az, hogy Te vagy a hibás, mert nem láncoltad le!!! Elképzelem, ahogy anyuka sétál a babával, motyóval, cumival, kislapáttal és a vállán lifeg a biciklilánc, hogy le tudja LAKATOLNI a babakocsit! ŐRÜLET! :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként meg kívánom annak aki ellopta, hogy költse gyógyszerre a pénzt, amit esetleg kap érte!
Lola tedd fel azért ide szerintem a képet újra. Sokan olvassák az oldalt, hátha felbukkan valahol, és megismeri valaki!!!!

Üdv: V.erika
v.erika

Sziasztok!

Lola: emlékszel, meséltem ezt az átverést. Elutaltuk az árát, babakocsi meg nem jött. Tesós. Én mondtam apájának, hogy utánvéttel kéne kérni, az 1000 ft-tal több lett volna, de hát pasi ő is! Így 17-et buktunk! Tanulópénz! Utána kiderült, hogy milyen csalássorozatot csinált ez az ürge, se a rendőrség, se a tesz-vesz nem tudott mit tenni. Megtaláltam őket iwiwen, írtunk pár keresetlen levelet nekik, azóta is fent vannak, vígan. A rohadt anyjukat!

Reméljük a Te ügyedből több lesz, bár amilyen a mai bürokrácia...

Férjed mit szólt??

Én még mindig azt gondolom, hogy a lakók, lakóknál vendégeskedők közül lehetett valaki. Aki kilesett, honnan gondolta volna, hogy nem pincébe, lakásba viszed a babakocsit, nem??

A fene sem tudja.

Azért dél körül tali áll?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nemrég jött papír az ügyünkben, és abban az volt, hogy a sértettek közül (meg volt nevezve) három nem vállalta, nem kérte a vádemelést, meg az elkövető srác sem engedélyezte (!!!), hogy kivizsgálják az ügyet, ezért ejtik a vádakat ellene! Mi, kb. 8-an, akik akartuk, hogy rendőrségi ügy legyen belőle, azok le vannak szarva. Azért mondom, kurva jó törvények ezek. A vádlott nem kérte az ügy kivizsgálását.... RÖHEJ!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nem tudom, mi lehetett a tegnapi nappal, most reggel szembesültünk, hogy elhagytuk Emese 1 hónapos tavaszi kabátját. Rátette a babakocsi kupolára, hát kár volt... ma végigjárom, ahol tegnap voltunk, tudom nagyjából, hol hagyhattuk el, de hát annak már hűlt helye lesz.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ez fasza, Szilvianyu. Emese sajnálja, mi? Ó Istenem.
Megyek délben igen...
Voltam rendőrségen feljelentést tenni...
Nálunk a monitorral kezdődött, most babakocsi, még lesz 3. ... vagy mosógép vagy... áá rosszabbra nem is gondolok.

V.erika!
Én is azt mondom, hogy a kisruhákat, játékokat nem sajnálom annyira, ha - remélem - egy kisgyerek boldogabb lett tőle. De költse dokikra (temetésre) a szemétláda...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.04.17 09:50-kor.

lola77

Ja itt a kép, a sportrésszel, csak mi még ugye fordítva használtuk, felém nézett Noé baba:

Kép

Ha valakinek eladásra kínálnák, akkor is szóljon Nekem, istenbizony visszavásárolom!El is küldöm priviben a mobilszámomat egy párotoknak, nembaj?

lola77

Sziasztok!

Lola!EZ NEM IGAZ!!
Hogy lehet ilyen féreg valaki,hogy babától ellop valamit!
Szívből kivánom hogy meglegyen.
Rengetegszer kinnthagytam én is a spar előterében,vagy éjszakára az udvaron a babkocsinkat.Ezentúl nagyon odafigyelek majd.
Pesten állítólag megrendelésekre lopkodnak már.Kifigyelik ki tologat ilyen,vagy olyan márkájút és simán ellopják.Szemét,mocskos banda!!

Livi!
Nagyon szép Timike!
Megpróbáljuk a béres cseppet.

Istike étvágya javulgat.Amugy teljesen meggyógyult már.
Kavicsevés tilos neki,direkt ezért csinálja.Rettegek hogy megfullad.
Mást már nemigen vesz a szájába.

Anyira letaglózóztt ez alopás hogy nem is tudom mita akartam még...

Betti

Kép
berna23

Ja,
Fiúsrészlegen:
Tescoban vannak most leárazva farmergatyók(950ft),kockásingek,olyan halásznadrág amit le is lehet hajtani hosszú gatyónak.
Sokdarabos bodyk.
Bár nagyon sokan nézegették őket,igy szerintem nincs már sok méretben.Illetve darabszámban.Szóval csak ha arra jár valaki vásárolni nézze meg,direkt ruhanézőbe nem ajánlanám,hátha elfogytak már.

Kép
berna23

Sziasztok!

Lola: igen, sajnálja. Tök szomorú! Becsületből végig mentünk a tegnapi terepen, de persze, hogy nem volt meg a kabát! Benéztünk a rendelőbe is, meg a papírboltba is, mindkettőben voltunk, de semmi. Még esetleg a suli udvarán esett le, mikor vittük az újságot, de ott akkora tömeg volt, hogy ha ott esett le, valaki elvitte. A gondnoknál kérdeztük, semmi. Az vigasztal, hogy jó neki a tavalyi még épphogy, most már jóidők lesznek, nem veszek, csak ősszel. A rohadt életbe...

Így is összeszedtem a havi csekkeket... NO COMMENT!!!!!

Betti: köszi az infót tesco ruha ügyileg, holnap úgy is megyek (ROHADT csekkeket feladni), majd megnézem.

Na megyek, mert még nem ebédeltem.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Lola,
aztaku..a életbe. REmélem temetésre költi majd az árát az a szemét aki ellopta és eladja!!! Remélem meg lesz, én is figyelek majd. Szemét világ. :evil:

Most nem tudok visszaolvasni, munkát keresünk Apának és nekem is bármit :roll: Sajnos bezár a cég, ahol dolgoztunk. Egy helyen...most együtt leszünk munkanélküliek...A lakáson meg jelzáloghitel....ráadásul természetesen nem forint alapú :roll:
Úgyhogy ha tudtok esetleg bármi otthon végezhető munkát, vagy takarítást, gépelést, szakdolgozat írást, akkor szóljatok...vagy Apának dekorációs festést... amíg nem talál valami munkahelyet :roll:
KÉsz vagyok idegileg.
Köszi,
Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Ja, Lola,
az újvárosi piacon érdemes lenne körülnézned, mert ott szoktak árulni mindenféle holmit mindenféle kisebbséget képviselő "emberek"...

KépKép
szilvia1981

Szilvi: otthon végezhető munka engem is érdekelne! :( Röhej, hogy itt tartunk. Párod mit dolgozott?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?