Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én azt vettem észre, hogy Levinek akkor ilyen büdi a kakaija, ha nagyon nyálzik..pl mostanában, gyakrabban is kakail van hog y3-4 szer is, de ilyen szilvapálinka szagú... :D

Én tegnap belerondítottam a diétába.... ugyhogy a héten tartanom kell folyadék napot is! :)

De ez nekem nem fog menni, én annyi de annyi tejet iszom egyébként is...tudjátok. Tehát én nem bírom ki hoyg hetente kétszer igyak tejet. ÁÁÁÁ, tegnap is megittam egy nagy bögre tejet este...+ egy szaloncuki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nah de hajnali kettőkor még dolgozgattam!!!
De megbántam higyjétek el!:D :D

AZért igyekszem, de ez nema mi diétánk lesz... lehet áttérek updatre... vagy hasonló. Vagy a könyvem szerint.. az ilyen diéta egyveleg, sok féléből csinál egy élhetőt...

KépKépKép
bogyra

Nektek szokta a gyerkőv jobbra-balra rázni a fejét????

KépKépKép
bogyra

én is updatelek, sztem ez a 90 napos nem nekem való...
kutatok a neten norbi után.. mikor mit meddig lehet.. jóól becsokizom magam délig.. :P :P
Vendég

Sziasztok,

Na nem bírtam ki és elmentem reggel a dokihoz. Ő is azt mondta amit Dóri, hogy a husitól is lehet ilyen szagú. Mivel rendes állagú ezért nagy baj nem lehet. Bélmozgások vannak ezerrel, meg durrog sokat mostanában, azt mondta adjak normaflort neki. Én már adok neki húst egy ideje, de erre nem figyeltem föl eddig! Mindegy, megnyugodtam! :)
A másik meg az, hogy Ricsike mostanában összeszorítja ökölbe a kezeit és merevít 1-2 másodpercig. Aztán megy minden tovább. Először azt hittük kakil, de nem akkor csinálja......azt mondta a doki, hogy azért ezt figyeljük. Azt mondja epilepszia jelei lehetnek az ilyenek, de azok tovább tartanak, legalább 5 mp és akkor olyan, mintha nem is lenne magánál. Ricsinél azért nem ez van, de feltűnt, hogy ilyet csinál. Minden esetre azért figyeljük a gyerkőcöt.
A dokinő amúgy szimpi csak ez hogy nem jön ki ez nem tetszik. Amúgy meg mi el fogunk innen költözni, szóval már tök mindegy! :)

Bogy mi az, hogy Levi jobbra-balra rázza a fejét? Játszásdiból? :shock: Ricsi néha megrázkódik, de szerintem akkor pisil.

Nekem eddig okés a 90 napos. Tegnap annyira fitt voltam..jobban mondva időm nem votl enni, hogy egész nap azt a 3 héjában sült krumplit ettem. Na jó meg este Ricsi maradék tejpépét. :) Amúgy én csak a kávéhoz iszok tejet reggel, jó kis tejeskávét. Amiről nem vagyok hajlandó lemondani, max. kevesebb cukorral és tejjel iszom azokon a napokon!!! Régen így is működött. Tornáznom kéne, de eddig nem vittem túlzásba. Egy kis ugra-bugra és ennyi! :oops: :oops: Majd kitalálok rá vaalmit.

Kép

Kép
lorcika

Nekem a legnagyobb gondom ez a tej megvonás...nah meg spagetti sajt nélkül???? ÁÁÁÁ

Totál életszerűtlen ez a diéta, úgyhogy vegyítek úgy döntöttem.
Amikor tudon szétválasztunk, mindent csökkentett zsírral főzök, tartunk gyümölcs napokat is, de azt hiszem egyszer egyszer megszegem...

Amúgy érdekes volt ez a tegnap szaloncuki nass... szerintem mindent elárulok azzal, hogy november elején 300 gr szaloncukorral készültünk a karira és meg vanmég több mint a fele a zacsinak... teháét olat hogy többet egyszerre??? még nem volt.... három naponta egy szaloncuki volt eddig a max... biztos beindult a tudatalattim, hogy megvonok magamtól ezt azt...

Amúgy ilyenek jutnak eszembe:
sóska tejföl nélkül szerintem ehetetlen...pedig nagyon értékes anyagok vannak benne, akkor ne egyek sóskát?

Mert van egy csomó mindenamit el lehet készíteni így szétválasztásosan, de jó sok mindent nem.... Ma ráveszem magam a paradisomos spagettire sajt nélkül...meg muffint is sütök elvégre szénhidrát nap van. :)

KépKépKép
bogyra

jaja olyanmintha játszásdiból rángatná a fejét, de akkor csinálja ha álmos... vagy ha megébred akkor iígy rázogatja a búráját...

Huhh érdekes ez az ökölbeszorítós lefulladás... tényleg lehet epilepszia... nincs a családban?

KépKépKép
bogyra

NIncs a családban epilepszia. Szerintem nem az....lehet valami rossz szokás. A védőnő szerint izomtónusos dolog is lehet. Egyenlőre csak megfigyeljük a lúrkót!

Nekem bejön a spagetti paradicsomszósszal sajt nélkül! :) Sőt én annyira tésztás vagyok, hogy sima sós vízben kifőtt tésztát is be tudok burkolni üresen!!!! :oops: :D
Nekem a zöldségnapon vannak gondjaim.....arra nincs sok ötlet. Na meg a gyüminapon szoktam haldokolni. Amikor meg víz nap jön utána azt hagyjuk is!!! Az halálos!! De én akkor is ittam reggel kávét! Akkor viszont csak azon járt az eszem egész nap, hogy másnap miket és mennyit fogok enni!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Na látom témánál vagyunk:) Kakker:)
Pálinkaszagú, dögszagú, fasza:)

Bogyra, mit dolgoztál Te még éjjel kettőkor, édes istenem?

Jah, eszembe jutott, h. írhatnál még az oldaladon a szülésről, h. pontosan hogyan zajlik, mik történnek, légzéstechnikák, stb. Aztán mit csinálnak a manókkal, miután megszületnek.
Te ebben úgyis otthon vagy.

Ma kihívtam a doktornőt.
Ti mennyit szoktatok adni ilyenkor, mikor kijön?
Tegnap úgy tűnt borzasztóan beindult nálunk is a fognyavalya. Úgy sírt szegénykém, popsi is piros volt, éjjel meg láza volt.
Reggel is köhögőrohammal ébredtünk, szal már nagyon nehezen viseljük mindannyian.
Most h. beteg és még a foga is fáj, ez a kettő együtt már őt is kikészíti szerintem.
Lorci, Nektek miért is nem megy házhoz?
Hova költöztök? Mikor?

Bringa, örülök, h. kiegyensúlyozottabb vagy.

Hóforduló??:) Isten éltessen Viktória királylány! Úr isten, döbbenet! 9. hónap.

Dóri, akartam már tőled kérdezni, nem tudsz valami bölis infót? Tudom, h. Te nem adtad be őket, de hátha van valami kisgyerkőcös ismerős a környéketeken, akitől hallottál ezt-azt.
Melyik jó böli, ilyesmi?

Én most azt hallottam, h. ha a szülők igazolják, h. dolgoznak és ezért akarják beiratni, akkor a körzetis bölcsődének be kell vennie.
Ti erről mit tudtok? Mert h. ugye elsősorban a dolgozó szülőknek van szükségük a bölire.

Kép
niki30

Szerintem ilyenkicsi gyerkőcnél nehéz ilyen dolgokra rámondani hogy epilepszia... levente mindig tátott szájjal van, már elgondolkodtunk rajta mi is, hogy valami gondja van, de nincs. Csak szeret tátogni.

Tegnap olyan jót röhögtünk rajta... ücsörgött az ágyon Gergő feküdt előtte, megfogta az arcát és be akarta kapni, gergő meg minidg kirántotta a fejét, Levi meg tátott szájjal előre bukott és a lepedőt harapdálta, és egyre egyre dühödtebben akarta bekapni Gergőt, néha meg is rázta magát hozzá.. :D

KépKépKép
bogyra

idehuppantam, karate ruhát keresek Gergőnek a neten (nincs kedvem 10 ezerért venni újonnan, mint legutóbb, igaz 2 évet hordta..), szal benéztem ide is. :)

Niki,
nekem egy sem volt bölcsis (nem is lesz valszeg), de Marci kapcsán jelentkeztem , amikor kellett (akkor volt Marci 6 HETES!!), és feliratkoztam a listára, tutira meg is van a helye 2008. szeptemberétől itt a IV.kerületben (Leiningen u.), mellé fog járni oviba Viki, és ott van a suli is a mellette lévő utcában, sőt, ha azt nézzük, az udvaron még látja is egymást mindhárom intézmény, tökjó. :wink:
Szóval, tényleg ilyen mini korban kell beiratkozni, hogy kb 1.5-2 éves korban legyen helyed. :? Az összes bölcsi központja (ahova jelentkezni kell MINDENKINEK) itt van a IV.kerben a Munkásotthon utcában, szerintem velük érdemes felvenni akapcsolatot annak, akik bölcsiztetni kívánja a gyerekét 2 éves kor körül (vagy még hamarabb, csak sztem nem sok esély van rá, legalábbis nem mndenhol). Ezt a kervárosi bölcsit nagyon dícsérik, (mellette van közvetlenül az ovi is), és volt oszt.társam anyukája ott gondozónéni. Ebbe az oviba járt Gergő is, és tényleg nagyon jó volt, hatalmas udvar, rendes óvónénik.

Lényeg (amit nekem mondtak), hogy állandó bejelentett lakcím kell legyen (kártya) abba a kerültbe (meg is kellett mutassam, enyémet is és marciét is), ahova iratni akarod a gyereket, ill. majd munkáltatói igazolás is asszem. Az hogy "be kell vennie", az nem teljesen igaz, ha IDŐBEN jelentkezel és van férőhely, akkor be VEHETNEK.
Vendég

Doktornőnek 2 ezret adok, HA adok.
Vendég

felébredt Marcellino, megyünk sétizni.. (de nincs kedvem. :evil: :evil: )
Vendég

Niki!

Szerintem jó bölcsöde nincs... Mint ahogy a nevük is mutatja gondozó nők. 6 hótól-3 éves korig vannak ott gyerekek a legváltozatosabban...erre 1 ill 2 gondozónő van. csak az ebédeltetésnél van és az udvaron, tehát ilyen csúsztatottban vannak. Van egy dadus néni, aki konkrétan betolja az ebédet meg ki, és felállítja a kiságyakat... Szal ennyi gyereket nem tud egy ember gondozni.
De ha mindenképpen mennie kell, akkor viszont a gyerek válaszzon gondozó nénit és ne te, vidd be több csoportba is és nézd meg kihez vonzódik Emma. Jah és készülj fel, hogy csak papíron tudsz munkába állni, gyakorlatilag egy évig biztosan nem. Ugyanis betegségből betegségbe fogtok esni! A közösség első éve sajnos ilyen.... Van aki jobban bírja, az mondjuk csak havonta egy hetet beteg...Szal nehéz döntés tényleg.
A helyedben lehet úgy csinálnám, hogy májusban már behordanám délelőttönként, kiülsz vele az udvarra, amíg ő játszik a gyerekekkel, ha szerencséd van akkor benyal bizonyos betegségeket, ami a kedvező idő miatt enyhe lefolyású, és szeptemberre már tud ellenük védekezni...

KépKépKép
bogyra

Dóri!!!

Decathlonban 2500.- és szerintem nagyonjó, mi meg vagyunk elégedve vele.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Büdi kaki nekünk is van, olyankor amikor húst eszünk. Mintha olvastam volna, hogy a hús igazándiból nem emésztődik, hanem rothad. Na, attól lehet ilyen szaga.

Voltunk zenebölcsiben. Van egy nagy terem, ahol vagyunk és egy nagyon szimpi bácsi gitározik meg furulyázik, dobol. És nagyon kedves dalokat meg mondókákat mond, közben van körtánc és bábozás is.
Ismertem a dalok 50%-t, ami szerintem irtó jó arány, nagyon sokan nem énekeltek meg verseltek. Lehet, hogy nem szoktak, de nekem jól esett énekelni. Mondta is az ürge a végén, hogy köszöni a közreműködést! :)

Bálint rázta a rumbatököt, egyelőre mit egy eszelős, de pár hónap múlva szerintem menni fog a ritmus is neki. Fogunk járni, hiszen időbe telik, amig fejlődik, de biztos vagyok abban, hogy jót tesz a zene.

A babaúszást még csináljátok?

Riella, nagyon szépek a ruhák!

Lorci, szerintem ne aggódj a rázkódáson! Bálintnak egyfolytában nyitva van a szája és kidugja a nyelvét. Meglátta a doki, mondta, hogy majd meg kell nézni az orrmanduláját. Emlékszem, hogy az egyik öcsémnek is mindig nyitva volt a szája és sajnos nagyon gyakran volt légúti megbetegedése. Remélem, hogy nálunk elmúlik.

Doo! Hatalmas gratula a kicsinek! 9 hónap az azért nem semmi. Már többet volt kint, mint bent.

Niki! Hogy van a "kismenyem"?

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Én is soxor ölelem a kis Viktória hercegnőt,Isten éltesse soká! :lol:
Doo!már tegnap akartam írni,h amit a kajáltatásrál írtál detto! :wink:

Dóri!Marcinak ma van a névnapja?ha igen,ha nem akkor is,őt is Istenke éltesse! :wink: :lol:

Lorci!Amikor Ricsike első fogai bújtak ki,akkor is volt ilyen kaka-para,eszembe jutott ám!biztos most is ez van! :wink: Ezt az epilepszia dolgot ne parázd túl,tudod mi is hasonló miatt kerültünk neurológushoz,oszt hála égnek semmi!A babák csinálnak ezt-azt és persze,h figyelgetni kell,de csak úgy módjááááááááával! :wink: :lol: Viszont ha szeretnéd megmutatni neurológusnak,szívesen mondok nevet,csakhogy megnyugodjál.

Niki!Nekünk kerek-perec megmondta a doktórnő,h egy vizitálás 5000 :evil: :twisted: :evil:
folyt köv

Kép
bringababa

Én úgy tudom, hogy beteghez kimenni nem tériti meg a TB.
Az orvosnak is költség, ami el kell számolnia.

Nem szándékom vitát gerjeszteni, de a villanyszerelőnek is fizetsz, amikor kijön, hogy megszereljen valamit, nemigaz?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Dori, ird le hogy csinaltad a kelkaposztat a picinek legyszives!
En meg magunknak sem csinaltam, nem igen esszuk, de babonak kene.

Elore is koszi!

Na megyek visszaolvasni! :D

KépKép
horilda

Bogyra, sokszor razza a fejet Elina is, altalaban mikor orul valaminek, vagy a kajalasok vegen, mintha mondana: "nem, nem kerek!"

KépKép
horilda

Csajok, nathara csak sterimar orrspray+orrszivas? Vagy meg valami?
Eleg nyugos! :shock:

KépKép
horilda

Dóri, köszi. Igen, sajnos igazad van. Korábban kellett volna "felkelnem" böli ügyben.
A Leiningenire gondoltam én is, igaz még nem láttam, de a központon kívül őket hívtam fel. Nagyon aranyos gondozónő vette fel, aki mondta, szívesen megmutatja a bölit.
Ott mentünk el busszal annak idején mindig párommal és kiszúrtuk, h. itt van böli/ovi.
Dehát nem tudom mennyi esélyünk lesz így várólistásan. (még fel sem iratkoztunk).
Szal, köszi Dóri.
Bogy, a tanácsodat megfogadom. Ha beveszik, megpróbálom előbb beszoktatni, h. edződjön a kis szive. Köszi Neked is.

Kép
niki30

Ilda, mi most próbáltuk ki először a nasivint (ezt szívás után kell). Tök jó, jobban szelel nekik az orruk. Egy-egy csepp. De ezt 5 napig lehet csak használni. Szal, óvatosan.

Kép
niki30

Doo, nagyon nagyon sok puszi a topik veteránjának, aki már inkább kinti mint benti baba :)

Riella, látva a képeket, most már tutira megyek! Gyönyörű szépek!!!

Húú Bringa ez a vizitálás 5000 azért nagyon durva :shock:
Örülök hogy Lili Napsugár a napsugarasabb felét mutatja újra :D

Doo, most elgondolkodtam ezen a könyvön... lehet hogy mégis beruházok rá, látom más is írta hogy jó... talán Csilla volt? már nem lapozok vissza az előző oldalra, bocsi :oops:

Dóri,K betűsből nálunk karfiol volt már, egy kcisit többet durrogtatott, de nem volt vészes, a paszírozott zöldborsótól (üveges) viszont átment rakétába :lol: azt még hanyagolom asszem nagy mennyiségben... én uttálom a keles kajákat... nem is tom hogy kell csinálni :shock:
kíváncsi vagyok milyen a lehelete most Marcinak a fokhagyma után :lol: be is volt rántva meg minden?

Lorci, örülök hogy a kaki téma megoldódott. Szerintem nem kell túlaggódni a lemerevedést, Zsófi is csinálja néha, nyög közben, és utána csap egyet általában. Én energia gyűjtésnek nézem inkább , illetve tanácsatalanságnak mit is üssön szét:) epilepszia eszembe sem jutott :shock: :shock: :shock:

Bringa, úgy rázza mintha nemet mondana? pár hete megy már nálunk is, de pl elalvás előtt mostanában mindig, tök nem tudatosan rázza a nemet, de teljesen úgy mozgatja a fejét, mintha nemet rázna :roll:

Vanda, irigykedem zeneböli miatt, nálunk annyira megy a zenére popórázás, hogy most már ha én énekelek arra is rázza :lol: édi lehet a rumbatökkel Bálint :)

Csajok, attól félek Zsófinak akkora lesz a válla mint egy bodybuildernek. egész nap fekvőtámaszozik :lol: egyszerre megcsinál vagy 10-15öt is :D csórikám nem tud rájönni hogy a francba haladhatna előre :( ezért egyhelyben tombol...
pici76

ja és még akartam mondani, hogy van egy kedvenc állatos könyvünk amit minden nap átolvasunk, és Zsófi annyira imádja a vadállatokat, még csak a tigris üvöltést tudja utánozni, de azt nagyon :)
és bábozok neki babákkal, meg a 20 kilónyi plüssállattal :) akartam kérdezni, nem tud valaki valami jó netes játékboltot, ahol szép bábokat lehet kapni?
pici76

Nálunk is megy a fejrázósdi már egy ideje, de szerintem Blanka szórakozásból csinálja. Kinéz magának egy tárgyat és elkezdi rázni a fejét, közben vigyorog és néha dumál is.
De szokta csinálni elalvás előtt is a kiságyban.

Isten éltesse Viktóriát!

Diéta: nekem eddig bejön ez a 90 napos, most még maradok ennél. Ma egy kis paradicsomleves és zöld tészta a menüm, és estére én is tartogatok egy kis szaloncukrot. :) De a holnapi gyümölcsnaptól azért félek egy kicsit. :wink:
mary74

Pici,
Én egyszer kinéztem ezt a honlapot, ahol bábokat lehet rendelni:
http://www.bi-ba-bu.hu/oldal2-hu.htm, mert Blanka is imádja, ha a kezünkkel mutogatunk neki valamit.
De aztán nem jutottam el addig, hogy az árakat megérdeklődjem, mert vettünk a Tesco-ban Frakkot, Szerénkét és Lukréciát, egy kis játékboltban pedig vettem egy oroszlánt, egy kakast és egy gólyát, úgyhogy ezekkel már elvagyunk egyelőre.
De azért az a gyanúm, ha rendeltem volna, akkor a 6 báb helyett lehet, hogy csak 2-re futotta volna.
mary74

www.bi-ba-bu.hu
Így talán jobban működik a link, bocs.
mary74

Na, kinnt volt a doktor[ na basszus emma elallitotta a billentyuzetet, angolra, jaaajjj.

Kép
niki30

szal, semmi baja, allitolag csak a foga jon. egy mar kinnt van, es jon meg ketto.
ertheto igy ekezet nelkul.

nem tudom ki irta, de nem szegediek vagyunk. parom szegedi, en tatabanyai, es pesten elunk :D

Kép
niki30

Riella, fúú, pletyi, tisztára fizgattam magam :D milyen botrány volt a falunapon??? És mikor is született az első babó? Jól emlékszem, hogy előttünk szült nem sokkal??
A ruhák gyönyörűek, ha egyszer férjhez megyek....nah, majd kiderül!

Rengeteget írtatok, még olvasok!

Kép
ági_bp

fizgattam magam??? mivan??? szal felizgattam magam :lol: bocs

Kép
ági_bp

Niki,
már korábban akartam írni Neked, hogy miért nem próbálod az Aloe verát? Ismered? Én elkezdtem ezzel is foglalkozni, olyan szinten, hogy hónapok óta használom magamon és a gyerekeimen és egészen kicserélődtem.. soha nem vagyok fáradt, és mindenki, aki találkozott velem azt kérdezte hogy csinálom. :) tényleg csodaszer. Tesómék gyereke(i) náthásak, van speckó szer erre is, és jobb, mint bármely orrcsepp, azonnal kidugult a baba orra, és csak természetes anyag. Szuper. :) Ha érdekel, akkor szólj. Én ki is hajítottam csomó gyógyszert, orrcseppet ilyesmit, mert nincs rá szükség. Egyszerűen azért merem ajánlani, mert nekem bevált. Őszintén nem gondoltam volna és igencsak fenntartással kzeltem a dolgot.

este barátnőzök. :)
Vendég

Mikor nekem az elején mondták, hogy az anyatejes kaki JÓ illatú, ezt egy orvos mondta, csak néztem :shock: kérdezgettem is barátnőimet náluk milyen?? Szerintem Lorci úgy értheti, az én olvasatomban, hogy a Ricsikétől megszokott szagtól jóval eltérőbb, ha jól emlékszem rothadtnak jellemezte. :roll: Tehát senki nem azt várja, hogy fini illatú legyen, de biztos van egy "normál" szag, amit az ember ismer a babájától.

Kép
ági_bp

Fú, most disznó leszek, vagy perverz vagy nevezzetek annak, ami...
én mindig megszaglászom Emma kakiját és tök csípem. Túlzás lenne azt mondani, h. szeretem, de imádom még a kakija szagát is. :oops: :lol:

Dóri, igen hallottam róla, családomban is használják. Ezt a gélt itták vagy mit elég sokáig?
Biztos jó. Drága dolog nem?
És mi mindenre jóó?
Ha van link, akkor küldheted!
Köszi

Kép
niki30

Dóri, ez nálunk is megy, a hátratolatás. Van egy sarok a kanapé oldalánál, eddig ott állt a szobabicó, amit már visszavittünk párom apjának. na, addig is mindig ott lyukadt ki Zita, azóta mag főleg, Csak ugye kijönni még nem tud :roll: akkor aztán :cry:

Bogyra, Zita csinált olyat, hogy mikor fáradt volt, később meg már ha unatkozott elkezdte jobbra-balra rázni a fejét. Először nagyon megijedtem, mert éjjel csinálta, azt hittem valami baja van...aztán figyelgettem, ha olyankor rászóltam, vagy mutattam vmi játékot egyből abbahagyta. Aztán már ELŐRE elkezdett nevetni mikor csinálta :shock: na, de nem hagyott nyugodni, felhívtam egy neurológus kolleganőmet, aki abszolút megnyugtatott, hogy ez le van írva tankönyvben, hogy normális és sokan csinálják. Aztán abba is hagyta. De barátnőm gyerkője is csinálja.
DE! Lorci most nálunk is ez az új! Fejrázás abbamaradt, és most az van, hogy megfigyeléseim szerint, ha akar valamit, akkor csinálja, ökölbe a két kéz, karjait kinyújtja, s beremeg a karja meg a feje úgy "feszít" s vörösödik a feje és hümmög hozzá...húú, elég ijesztően írtam le. Először megijedtem, kaja közben csinálta. De ez is kb 2 mp-ig tart. Úgy, "majd felrobban" az az érzésem annyira akar valamit, vagy annyira pipa valamiért. De én is figyelem, bár ez kevésbé nyugtalanít, mint anno a fejrázás.

Kép
ági_bp

Épp most olvastam a wc újságban, hogy SZE 8 hónappal a babája születése után esett teherbe, szóval kb. másfél éves lesz a fura nevű mire megszületik a tesója :)
A falunapos balhé nekem is felkeltette a kíváncsiságomat, Riella ha már elkezdted, fejezd is be a történetet!!!

Dóri, az Aloe gélt én is próbáltam inni, de olyan borzasztó íze volt, hogy pár nap után feladtam. Mindegyiknek ilyen? (Ez valami áfonyás balhé volt) Én a sebgyúgyulásra szoktam spray-t használni, az nagyon jó. Képzeljétek, most az orromban van egy seb :shock: és olyan nehezen gyógyul :(

Viktóriának én is sok puszit küldök!

Lányok, mit csináltok olyankor, ha egy új kaját adtok a babónak, és nem ízlik neki? Ilyenkor gyorsan előrántotok valami mást? Vagy gyümit adtok? Vagy mit?
Én ma próbáltam a spenótot, nem jött be (tényleg szar volt). Jó, hát nem lesz Popey :)

Doktoros kijárás...én úgy tudom, hogy 38 fokos láz fölött KÖTELEZŐ házhoz mennie! (Ez a felnőttnél van, csecsemőknél nem tudom hogy működik). Szóval ha felnőttnél ki kell menni, akkor valahogy az be van építve a fizetésébe.

Ma csinálam sóskát sült krumplival, sült virslivel. IMÁDOM!!!!!!!!

Csilla
Vendég

Viktóriát Isten éltesse! :D

Niki, én is 2 ezret adtam egyszer. :?

Ja, Lorci még akartam írni előbb -közben ébredés, szopi, Apa hazajött- hogy én szoktam érteni, hogy miért csinálja azt a rázkódást, tehát kell a távirányító, hsonlók. Te tudod kötni valamihez?

Ilda, én ezeket szoktam amit írtál + Cebion cseppek, ha durva anátha akkor duplája mint ami elő van írva (6-8 csepp). És amit Niki is írt, Nasivin, bár én azt csak ritkán adtam, de azt mondta dr meggyorsítja a gyógyulást is. Azt orrszívás után. És párásítottunk éjjel (hideg).

Közben olvasom, hogy másoknál is van haonló merevedés, azért ez megnyugtató! Meg látom a fejrázás is van. Remélem abban én tudtam megnyugtatót írni. :wink:

Pici, Zsófi popótráz?? :lol: :lol: De jó fej!!
Nálunk az van, hogy hallgatunk zenét, most a 100 folk celcius a menő, Mikimanó. Na, odamegyek a magnóhoz, Zita néz, erre én "Zeneee!" és akkor úgy mosolyog, már érti mi lesz és úúúgy örül! :D

Kép
ági_bp

furanevű :lol: :lol: :lol:

Kép
ági_bp

Nem tudom hogy hívják :) de valami különleges neve van, nem?
Vendég

sziasztok!
köszi a köszöntéseket :D - nagyon jól esett. különben valóban közelítünk ahhoz a ponthoz, amikor már többet lesz kint, mint bent, de az pár nappal később lesz, mert én néhány nappal terminus után szültem :wink:

ilda, mi calciumot is kaptunk dr.nénitől náthára.

niki, én 4et szoktam adni a dokinak, amikor kijön.
jobban örültem volna, ha megmondja a tarifáját, mert nem szeretek találgatni. azt se szívesen érzem h túl kevés, de balek sem akarok lenni h túl sokat adjak. védőnő vkinek aszondta h 3at szokott kérni - de az korábban volt, úgyh rádobtam egy ezrest és gondolom, ezzel OK. különben itt van mindig fél-háromnegyed órát is, úgyh úgy gondolom, ez egy reális "órabér".
különben nekem vannak olyan rokonaim/ismerőseim, akikhez ingyé' jár a doki rutinból is...

csajok, a sterimart ti szívás előtt fújjátok be?! én utána szoktam és aztán ha csordogál még a nózija, mert fellazítja a cuccost, akkor rászívok még egyet. már gondolkodtam ezen h ez-e a standard eljárás, de próbáltam fordítva is és ez a verzió jobban bejött.

jaj, báb nekünk is kell!!! mi ujjbábot vettünk a brendonban. olyan csörgősfejű nyuszi és cicát. párom bepakolta a kosárba még mielőtt bébi megszületett. mondom, eszednél vagy - ennyiért?! :shock: :shock: de nagyon bejött kezdettől fogva. van olyan fotónk, ahol 2-3 hetesen apja bábozik a gyereknek és Viktória meg azt skubizza :lol:

én gyerekem nem oldalra rázta a fejét, hanem bólogatott kb két hétig, aztán abbahagyta. pedig olyan édi volt!
:D :D fogalmam sibóncs különben h miért csinálta, mert sztem nem igaziból bólogatni akart.

anyatejes kakik meg sztem tényleg jó illatú! niki, ha te perverz vagy, akkor én is, mert én is szerettem a szagát. amikor naggyon keveset eszik, akkor most is anyatejes a széklete. amikor meg többet, hááát, akkor már nem... :roll: :lol: mondjuk annak a szagát már azt nem csípem annyira... :oops:
Vendég

Mary, köszi, akkor asszem előbb én is körülnézek a Tescoban.

Én akkor estem teherbe amikor elkezdtem az áfonyás aloevera innivalót, pontosan rá egy hónapra...nem tudom az segített-e, de én hiszek benne, hogy hatott :)

Igen, igen pletykát!!!
pici76

Sziasztok,

Viktóriát isten éltesse!! :)

Már nem parázok az ökölbe szorítás miatt, mert ahogy elmondta a dokinő a lehetséges epilepszia tüneteket, ez nem az. Persze azért figyeljük, de ez nem lehet az tuti. Lehet valami erőkifejtés ez is!!! :shock: A kaki meg akkro biztos a husi miatt van, a fene se szagolgatta és nem tűnt fel.

Pici csak megjegyzem nem baj ha Zsófinak bodys válla lesz, mert Ricsikének alapból széles, bodys válla van!! ;) :D Csak még jobban összeillenek! :lol:

Ricskó nálunk most azt csinálja, hogy áll és közben rugózik, olyan, mintha táncolna! :D

Én kaptam aloe verát fogzásra. Valami kozmetikai cikk alapból, de használják mindenfélére. Nem volt olyan durva a fogzás mióta megkaptam, szóval nem igazán tudom hat-e!!! Most nem jön foga, gondolom kicsit pihen! :D
AMúgy nekem unokatesóm foglalkozik aloeval, csak nekem az a bajom, hogy unokatesóm már másról sem tud beszélni, és mindig el akar adni valamit....és értitek!!! ilyenkor totál az ellenkezőjére fordul és a franc se akar már venni!!! :) De majd meglátjuk működik-e ez a szer fogzásra.

Ma paradicsomos tésztát ettem végül! :) Már én is rosszul vagyok előre a holnapi gyüminaptól. MOndjuk iylenkor én ettem salit is, nagyon pici öntettel, mert nem bírom a gyümölcsöket egész nap!!! :shock:

Holnap megyek Ringatóra. Remélem jól fogja bírni Ricsike!!

Na bebújok az ágyba!! :)
Jó éjt!!

Kép

Kép
lorcika

Jah, végülis 3-at adtam a dokinőnek. De csak azért, mert végre sikerült valakinek megnyugtatnia. :)

Kép
niki30

Sziasztok,

Be kell vallanom én is kaki perverz vagyok :oops: :oops: :lol: Megnézegetem mindig és megszagolgatom 8) :lol:

Áron ma nagyon nyügi volt. Amikor elkezdtem etetni, szépen hamizott aztán elkezdett olyan hisztit levágni, hogy csak akkor hagyta abba amikor már cicin volt. Mikor fogunk így enni majd? Eddig olyan jól ment....Nektek is volt már ilyen? Ma sem a kajci nem ment sem a tejpép. :(

Lorci, nálunk is van ilyen "merevedés" :D Általában amikor meglát valakit és örül, vagy valamit nagyon szeretne elérni, de nem megy, szerintem nem kell izgulnod. :wink: Ne parázz ParaZita :D :wink:

Ma azt figyeltem meg, hogy Áron tök lusti babó. A védőnő többször kérdezgette, hogy hintázunk-e már, de semmi. Leginkább forgolódik, háton vagy hason fekszik (inkább háton) és még semmi jele, hogy stabilan üljön, vagy kinyomja magát fekve. A kezemben és etetőszékben is tökéletesen ül. A kezemben ki is nyomja magát, de ennyi. Remélem nem lesz ezzel gondunk. :shock:

Bogi, ma rám is rámjött az édes éhség, ettem édességet, nem birtam tovább és észrevettem, hogy hétfőn kedden amikor nem ettem, sokkal több zsemlét (szénhidrátot) ettem, ami szintén vhol cukorrá alakul. Asszem maradok a késői kaja kizárásánál és a tornánál.

Asszem most is ennék valamit, de már nem szabad :x :roll:

Riella, gyönyörűek a ruháid. :wink:

Ma olyan rossz hangulatom volt egyébként. Két barátnőm szavaiban is olyan rosszindulatot éreztem (velem szemben) és ettől teljesen elszomordtam. Olyan megcsömörödöttnek érzem az embereket (a családomon kivül) körülöttem. :roll: :roll:

Köszi a babapiskótás válaszokat. Megkérdeztem a doktornőnket, ő azt javasolta, hogy majd csak akkor adjak Áronnak, ha már lesz fogacskája és tud ülni és akkor is csak milupa glutén menteset.

Lehet, hogy még eszembe jut valami és írok.

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy már megint idepofátlankodok! :oops: :oops: :oops:
Most nem Nikinek akarok üzenni! :) Szoktalak benneteket olvasni, mert a kisfiam hasonló korban van, mint az itteni babák és sajnos a júniusi topik eléggé "ritka", így hát innen sok hasznos infót szoktam begyűjteni + ahogy azt a múltkor írtam innen értesülök egy csomó mindenről Nikiékről! :)

Na szóval most azért írok, mert olvastam, hogy Lorci kisfia miket csinál és hogy egy pillanatra beparáztatta a dokijuk, hogy lehet, hogy epilepszia.
Az én Tarekom detto ugyanazt csinálja, amit leírtatok (Ági_bp) és én is figyelem már egy ideje, de semmilyen összefüggést nemtaláltam eddig, hogy mikor és vajon miért csinálja. Ha valamit mondanon kéne, akkor azt mondanám, hogy akkor csinálja ezt, ha pl kiszúr egy tárgyat és a kezemben van (mert még idáig csak ott csinálta) és rágerjed a dologra. Mintha azt mutatná "erős vagyok! mindjárt jól megfoglak" :).

Remélem nem haragszatok, hogy leírtam a mi esetünket, de én is kissé aggódtam emiatt, de nyílván ennyiünk gyerekével egyszerre, nagyjából egyforma korban nem lehet baj! Ugye???

Jó éjt mindenkinek!

Fatima

fatima

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök alig élek. Bogyra, Horilda de jó hogy írtátok a fejrázogatást, Balázs 3 napja csinálja. Főleg ha álmos vagy mérges már engem is kezdett idegesíteni miért csinálja de gondolom semmi komoly. Ha én csinálom akkor rögtön elkezdi ő is. Kaka hú nállunk is büdi főleg mióta húst eszik. :) Kép

KépKépKép
rena10

Fatima, szia!! Jó, hogy írtál, köszi. Ez engem is nyugtat, hogy több babó is csinálja. Ez arra utal számomra is, hogy valami "életkori sajátosság".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.04 14:17-kor.

Kép
ági_bp

Szia Ági!

Én is nyugodt vagyok azóta, amióta olvastam, hogy nem csak az én fiam csinálja ezt. :) Tutira valami életkori sajátosság lehet. Vajon mit akarnak kifejezni ezzel??? Olyan mintha nyújtózkodna egy nagyot.... Na mindegy! Fő, hogy semmi para!!!! :)

Látom tényleg sikere volt a céklás cuccnak! A második képen olyan Zita, mintha megtámadott volna valamit és jól kiszívta a vérét. :) Még a szeme sem áll jól!!!! Miért imádják ennyire ha maszatosak??? :roll: :wink: :roll:

Na jól itt ragadtam már megint.... :oops: :oops: :oops:

Csajok! Baj lenne, ha "csatlakoznék" hozzátok? Úgyis mindig olvaslak benneteket... :oops: :lol: :oops: Ha nem bánjátok néha én is írnék, főleg ha hasonló gondom van mit valamelyikőtöknek. Na??? Ha esetleg nem kértek egy betolakodót, akkor sem gáz, csak gondoltam miért ne!?! :)

fatima

Szép jó reggelt!

Jajj, Ági, olyan jót mosolyogtam a kis Zitán, meg h. hogy lett céklás az orra:) Jól néz ki:)

Fatima, de örülök, h. írtál ide! Gyere sűrűbben, úgyis hasonló problémákkal találkozhatsz látod! Szal, csatlakozz hozzánk jó?!!!
Tök jó csapat van itt, és azt kell, h. mondjam, itt EGYÁLTALÁN NEM PANG A TOPIC!!!!!
És kérnélek, tegyél fel ide is fotót Tarekről, h. mindenki láthassa milyen csúcsfej kismanó!

Az éjszakánk egész jó volt. Egyszer sem kellett orrotszívni, lázat mérni. Csupán egy pelus csere volt.
Azért ébredt persze 3-4x, de ez mi az előző éjszakákhoz képest.
Viszont azt megfigyeltem, minden reggel köhögőrohammal ébred. És most hiába szívtam le neki rögtön az orrát, továbbra sem tudta abbahagyni a köhögést. Nem értem én ezt.

Kép
niki30

FATIMA ITT RAGADT :lol: :lol: HELYES, HELYES!!!!!

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?