Új privát üzeneted érkezett!

A 13. babank mar megszuletett :P

Vajon 13-an kinek a babaja erkezik meg ?! :lol:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

ORMOLYA ÉS LOLA!

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép
Kép
petra1980

Minyu!

Köszönöm a választ a fájásokra! Nekem már naponta többször van, de el is múlik. Majd talán hétfőn az orvos többet mond.

Nagyon szépek a babák. Egyik szebb, mint a másik.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok Anyukák!
Szívből gratulálok minden Babához! Sok tejet, boldogságot, egészséget nektek! Akik még hátra vannak azoknak gyönyörű állapotos napokat, és csodás szülést!

A kicsi Maja anyukája kérésére, megmutatom nektek, legújabb szeme fényét!
Íme a gyönyörű Maja! :):):):) Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

jóreg!
humanka:remélem h. így lesz, én bízom benne!!!jó kis zsufi programot kaptál össze, de amíg megy......ki kell használni.
lola:maja nagyon édi!!

Kép
winona

Kuklika, Lola!
Nagyon cuki Maja!

Winona!
Látom, kijavítottad a vonalzódat erre a kis időre.

Na, én meg ma megyek esküvőbe kb. 30-40 km-re. Remélem nem onnan megyünk szülni, bár végülis miért ne. Csak nekem nem tetszik a 13-a.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági! Nekem még a 13-a is tetszene... csak szülnék már!!!! :roll: :wink: Jó szórakozást az esküvőhöz!

Eszike: Noncsit még meg sem dicsértem... pedig megérdemli! Nagyon szép kislány!!

Lola: Maja is tündéri!!!

Jelentem: viszketés változatlan, szerintem egyre rondább a bőröm... A pocakomon már nem látszik a sötét csík, mert az egész hasam színe lilás-vöröses. :(
Bár Bianka nagyon mocorog, tehát valszeg ő nem igazán akar még foglalkozni a kinti dolgokkal... még az anyukája kínjával sem. :wink:
Őt nem érdekli se a hidegfront, se a jóslatok- tesóm szerint 12-én szülök... ja, max. októberben :twisted: ...
Vendég

Bejci!

Szegény, nagyon nem irígyellek! Borzasztó lehet a folyamatos viszketés! Azt hiszem, most azt kívánom, hogy Te legyél a következő anyuci! Hallottam már másoktól is erről a rémes, egész testre kiterjedő viszketésről, de szülés után azonnal megszűnt! Drukk, hogy nálad is így legyen és menjél szülni!!! A hidegfront egyébként még ráerősít éjjel és jön hozzá az eső is! Komolyan, folyanatosan az előrejelzéseket lesem, azért szülnék ám én is már! Ma du. megyünka nagymamám névnapját ünnepelni és állítólag lesz töltött káposzta is... Ha nem is eszek belőle, azért kérek és hozok a fagyóba vésztartaléknak, ha a lányom végképp nem akarna kibújni!

Lola!

Maja de édes kis manócska! Várunk vissza és gyors felépülést Neked!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Lola: nagy gratula Majához, nagyon helyes baba! :) Több mint a fél tábla túl van már a szülésen :D

Agap: mi vagy szülés után fogjuk odaadni, vagy mikor megyünk haza, és sztem 20 000Ft körül.

Starlark: Donát nagyon helyes, milyen kis gondterhelten ráncolja a homlokát :)

Holka: köszönöm kérdésed meg vagyok, csak kezdek hiper extra érzékeny lenni mindenre. Gondolom a hormonok :)

Humanka: megnyugtató, hogy nem csak én nem tudok a fenekemen ülni :)

Bejci: ezért a viszketésért nagyon nem irigyellek, őrjítő lehet :S Kitartás csak megszülünk mi is lassacskán!

Kép
kistiggrincs

Kész van Bianka "ágybirodalma" !!!!!! Most már jöhet, megvan a kuckója!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Bejci!

Hú, nagyon szép! Jól összehangoltad a színeket! Csőrikéről meg majd le sem veszi a szemét a kislányod! :lol: Én a múlt héten húztam fel a lepedőt- a többit nem mertem, megkértem anyukámat, hogy csinálja meg, mire hazajövünk a kórházból, mert hát nagyon egyértelműen lányos! De így is olyan jó érzés volt betenni az ágyunk mellé a kiságyát, azóta, ha éjjelente felébredek, mindig az jut eszembe, vajon mikor veszi birtokba a kicsi lány?

Nocsak! Nincs 13-ai babánk?

Márti
borossné becz márta

Márti!
Igen, én is gondolkodtam, hogy nem ágyazok-e meg túl korán, de hát nem bírtam ki.... :wink: Meg ugye nálunk apa is tudja, hogy nunis családtag érkezik! :D
Még lehet, hogy van 13-i babánk... nagyon nagy a csönd!!! :wink:
Vendég

jelenteni jottem :)
[color=red]
Sarkantyuka uzente ma:
09.12.-en villamgyorsan megszuletett iciri-piciri Kasuba Liliom Eniko!!!!!!!!!!!!!

naaagy gratula nekik, meg mindenkinek, persze!!!!!!!!

csokok, ajulok! :)[/color]

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Aztaaaa!!! Micsoda nap volt tegnap!!! 4 baba!!! :lol: :lol: :lol:

Röné, Ormolya, Lolababa, Sarkantyúka, gratulálok Nektek!!!! Sok-sok tejcit, jó egészséget kívánok!!!!!

Babaképek annyira édesek!!! :lol:

Bejci, kitartás! Iszonyú lehet a viszketés! De most már hamarosan sorra kerülsz Te is!
Nagyon tetszik az "ágybirodalom"! :)

Tiggrincs, ez a depis hangulat ismerős! :?

Márti, káposzta :lol: :lol: Drukkolok, hogy a hétfői telehold + a hidegfront meghozza a lányodat!!!
Szavaztam :wink:
ÁEK-ba babának pelust és törlőkendőt kell bevinni még mindig, ugye?! És ruhát?
Császár után mikor hozzák először a babát, nem tudod?

Rólunk. Tegnap reggelre elkapott engem is a Dorka által az oviból hazahozott nátha... Tegnap este iszonyú ramatyul voltam, éjjel nem aludtam, mert nem kaptam levegőt :evil: Mára már valamit javult a helyzet, remélem, keddre teljesen rendbe jövök, egy élmény lenne így szülni :roll: :?

Egyébként tiszta depi vagyok én is, iszonyú rossz lesz itthon hagyni Dorkát :cry: És valahogy semmi sem jó, teljesen magam alatt vagyok. Ráadásul párom sem úgy áll ezekhez a napokhoz ahogy szeretném... Most este jól össze is vesztünk :cry: Már kibőgtem magamat...

Megyek, próbálok aludni. Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Bejci!
Köszönöm jókívánságodat. Szép volt az esküvő. Csak rögtön a legelején szegény Dávid babámat megnyomorgattam amit még most se hevertünk ki. Mikor pár napja mondták, hogy hideg lesz ma, filóztam, milyen nadrágot vegyek fel, mert szoknyában hideg lenne. Van két „kimenő” terhes gatyám, de az egyik alul, a másik felül nyomott már, mert akkora méreteket ölt már a hasam. Mikor beültem az autóba, annyira megnyomódott a hasam, hogy azt hittem, ott pusztulok meg. Gondolom a babának is nagyon rossz lehetett, mert nagyon tiltakozott. Nagyon sajnáltam szegényt. És még most se nyugodott le azóta. Így a páromnak volt egy futása a farmeromért. Cikin éreztem benne magam, de nem tudtam mit csinálni. Még így se volt 100-as az előzmények miatt.
A viszketést sajnálom. Nagyon szép lett Bianka birodalma.

Sarkantyúka!
Gratulálok Liliom Enikőhöz! Sok sok tejcsit és gyors felépülést.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sarkantyuka: gratula Liliom Enikohoz!

Tegnap tenyleg babazapor volt :lol:

Bejci: nagyon aranyos lett a babasarok :wink:

Marti: mennek a drukkok neked is hogy jojjon meg az a babo kaposzta nelkul :wink:

En a tegnapelotti nagy rohangalas utan, meg tegnap delelott is IKEA-ztam, utana meg elmenetunk 1-2 helyre vasarolni, tegnap meg egesz delutan hanytam es iszonyu rosszul voltam ... hat hiaba, mer nem vagyok a regi :cry:

Kép

Ugy latszik, senki nem vallalta be a 13-at, aztan majd meglatjuk, mert lehet, hogy csak kesobb tudjuk meg a hirt :D

KépKép
Kép
humanka

Sarkantyúkáéknak hatalmas grat :D

Kép
Kép
Kép
minyu

Anyoooka!

Én raktam be fültisztító pálcikát köldökápoláshoz, mert én azzal tudok tisztességesen a köldökcsat alá benyúlni. Ruha nem kell, azt kapnak a babák, én csak kicsi sapkát és néhány textilpelust raktam be+ 1 takarót, hogy odalt tudjam fektetni és legyen, ami megtámasztja a hátát! Ja, és elővigyázatosságból alkoholt meg Sudocremet, mert volt, amikor ebből túl kevés volt, az 1. kisfiam popsija meg ráadásul kipirosodott minden más popsikrémtől! Csak hazamenős ruha kell! Múlt héten beraktam neki egy napozót,most meg egy vékonyabb overall-on gondolkozom! :shock:
Pelust kapsz, állítólag napi 4-5 darabot, úgyhogy én egy 28 db-os csomagot viszek be,azért előfordulhat, hogy pont akkor lesz készlethiány, amikor nekünk kéne a pelus!
A lányok azt írják a szülészetek, kórházak/ Állami Egészségügyi Központ topicon, hogy császár után anyuka adhat egy puszit, utána apuka babázhat egy kicsit és az őrzőben, ha kéred, odaviszik már, de hosszú ideig nem hagyják ott,amíg az anyuka fel nem tud állni és el nem tudja látni a kicsit!
Olvass bele abba a topicba, sok az infó, most pont vannak friss császáros tapasztalatok is!
És riaszd a családot! Állítólag rém pocsék és kevés a kaja a kórházban!
És, ha jót akarsz és úgy érzed, szükséged van rá, kersd a Judit nevű csecsemőst, egy tündér, nagyon babacentrikus és lehet, hogy császár után eléggé rá leszel utalva a nővérekre!
Jobbulást Neked!

Sarkantyúka!

Gratulálok a szépnevű kislányodhoz! Sok boldogságot Nektek!
borossné becz márta

LOLA, ORMOLYA, SARKANTYÚKA HATALMAS GRATULA A BABÁKHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT ÉS NYUGODT ÉJSZAKÁKAT KÍVÁNOK!!!

Annyira gyönyörűek a babák! Én is, Én is!!!!!

Bejci nagyon szép az ágybirodalom!! Bianka örömmel fog biztosan ott szunyókálni!!! :) Sajnálom, hogy nem múlik a viszketés!! Drukkolok, hogy minél hamarabb túl legyél ezen az egészen!

Humanka sajnálom, hogy megint rosszul voltál! Reméljük már tényleg nincs sok!!!

Anyooka kitartás már csak két nap és eljön a Te napod is!!!

Ja és persze mindenkinek kitartás aki már nagyon a végét járja!! Sokszor már Én is!! Már Én is számolom vissza a napokat!!

Kép
Kép
lanta

Sarkantyúka: Gratula a pici lányhoz! :) Sok boldogságot és egészséget nektek is!

Bejci: Nagyon hangulatos lett a babasarok :) A baba is hamarosan birtokba veszi. :)

Kép

Kép
starlark

De jóóó , még egy baba!!! :D

GRATULA MINDENKINEK!! már fejben sem tudom trtani olyan babaeső volt itt a napokban! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

SOK-SOK BOLDOGSÁGOT LOLA, ORMOLYA, SARKANTYÚKA!!

szeder74

Nem győzöm kapkodni a fejem... hihetetlen.. milyen ütemben jönnek Világra ezek a pici kis csöppségek!!!

Anyooka!!
Nagyon sajnálom, hogy most nehéz Neked, és, hogy a párod sem úgy áll a dolgokhoz! DE hidd el, (vagy talán tudod is), hogy a hormonok összjátéka, hogy ilyen nagyon a szívedre veszed a dolgokat.
A pici Dorka meg hidd el, hogy el lesz az alatt a pár nap alatt, míg kórházban lesztek a picikével. Nyugodj meg :wink:

Bejci!
Tündéri lett a pici Bianka helye.. (nem hiszed el, de egy picit el is érzékenyültem) /nálam most kezd egy picit a hormonszint csökkenni.. és emiatt tegnap óta gyakrabban kicsordulnak a könnyeim/ -elképzeltem, hogy most a pocidban van Bianka.. és nemsokára ott fekszik... no ennyi elég is volt, és már csordult is ki a könnyem... brrrrr látod, szülés után is vannak "hormonproblémák".. Nagyon szorítok érted, és Biankáért!!!!

Márti!!

Pont a napokban meséltelek benneteket a páromnak, hogy 3 fiúcska után, most egy édes kislányt vártok.. illetve csak te tudod, hogy kislány és a párod nem... háááát elképzeltem a párod arcát, amikor meglátja majd, hogy kis nunika van ott, ahol eddig kukika volt
:D :D :D DE szeretném látni a fejét.. lehet, hogy a párodat kellene fényképezni.. és nem a pici lányt, amikor megszületik... áááá az a fej... de jó lenne látni!!!!! :D :D :D :lol: Próbáld majd meg ... őt is nézni... :wink: :wink:
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Te hogyan fogod majd megélni a lányod születését. Meg úgy az egészet.. hogy kislány. Szorítok értetek!!! Nagyon!!! hol lehet szavazni.. lemaradtam??!! - én is tippelnék..-

Honey!
Hihetetlen nem? Hogy ti is kibírtátok 38+4 még ránézni is sok.. Talán mi ketten voltunk nagyon koraszülés gyanúsak?? Nem?? Nekünk volt nagyon sok keményedés és hasonló nyavalyánk. A terhesség eleje óta..
ÉÉÉss most? Drága Flóra???!!!! Hol vagy???!! Várunk nagyon!!! Most már lehet lakhelyet váltani!!

szeder74

honey! pirossal

szeder74

szeder,
igen!! :D Én is nagyon sokat gondolok rád / magunkra , minden egyes alkalommal, amikor egy napot ugrik a vonalzóm!
Hihetetlen!! Kibírtuk!!!
És az is hihetetlen számomra, hogy az elmúlt 9 hónap megpróbáltatásai után a méhszájam még mindig totál érintetlen! :lol:
Pedig őszintén bevallva jobban örültem volna most már, ha a dokim legutóbb legalább 1 újnyit mond.... :lol: :lol:
Háthiába.... én az örök elégedetlen.... :lol:

sarkantyúka,
most biztos nem olvasol.. de azért remélem, hogy most már meg tudtál nyugodni a babó méretei miatt és makk egészségesek vagytok mind a ketten!!! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Gratulálok minden új Anyukának! :lol:

Az én pici Laurám lefárasztott az éjszaka! Este fél 11 és fél 4 között másfél óránként kelt szopizni. Aztán aludt 3 órát, majd szopi és aludt még 2 és felet. Így reggel 10-ig aludtunk! A végére csak kialudtam magam. Nem tudom, hogy miért kel ilyen gyakran éjjel. Nappal jobban alszik. Pedig egyik éjjel lemértem, hogy vajon eszik-e eleget és minden szopinál megette a 70-et. Akár másfél óránként is! Úgy látszik nagyon gyorsan meg akar nőni!

gwini

Sziasztok!

Életünk értelme immár 6 napos, mert 2008.09.09-én 6 óra 20 perckor megszületett Regina, 2650 grammal és 51 cm-rel Kép
sz.sziszi

Ha lesz egy kis időm, írok! Csodás és gyors szülésem volt, életem legnagyobb élménye!!!!!
sz.sziszi

SARKANTYÚKA, SZISZI!

SOK BOLDOGSÁGOT A KISLÁNYOKHOZ!

Kép
Kép
petra1980

Bejci!

Gyönyörű a babaszoba!Már én is megcsináltam az ágyneműt, még a lepedőt kell felhúzni.

Kép
Kép
petra1980

Sarkantyúka, Sz. Sziszi: Gratulálok a kislánykákhoz! Remélem mindenkivel minden rendben, tejcsi van bőven!! Minél hamarabb gyertek és meséljetek! :wink:

Szeder: Olyan szépet írtál nekem, hogy ezen meg majdnem én pityeregtem... Most, hogy már látom Bius kis helyét, sokkal közelebbinek érzem a szülést!
Nem tudom, hogy Márti nem szül-e éppen, de hogy le ne maradj, én felteszem a linket: Márti babájának nevére itt lehet szavazni:
http://nevvalasztas.atw.hu/

Anyoooka: Remélem már sokkal jobban vagy! SZerintem majdnem mindenkinél becsúszott az utóbbi időben egy-egy veszekedés, de általában azért ha alszik rá egyet az ember, másnap mindent szebbnek lát! Remélem Te is! :wink:

Humanka, Ági: Ti aztán bátrak vagytok. Én már nem mernék menni IKEÁ-ba, meg esküvőre... a boltig még eltotyogok, de már nem merek vagánykodni! :?
Humanka: remélem azért már jobban vagy!

Lanta, Starlark: Köszi az ágybirodalom dicsiket! Remélem jókat fog benne aludni a kicsilányom!

Én még egyben vagyok a kiscsajommal, bár tegnap este szépen 20 percenként fájdogáltam. Éjjel 1-ig fennt voltam, hátha sűrüsödik, meg erősödik, vagy valami... de semmi! Na mindegy.. ha a hidegfront nem jött be, akkor majd talán a telihold! :wink:
Vendég

Bejci!

Én is vagyok már kb. egy hét óta, görcsölök, aztán mikor kezdeném mérni, elmúlik, éjszaka is fent voltam párszor, de ennyi.
Pedig már olyan jó lenne!!!!!!!!!!

Kép
Kép
petra1980

Petra: Tényleg, Veled a terminusunk is közel van, babáink is hasonló méretűek- elvileg-, lehet, hogy egyidőben szülünk? :wink: Nekem eddig nem voltak görcseim, illetve én ezeket is keveslem, mármint az erősségét... de legalább már van.
Mikorra "tervezed" a szülést? :wink: Én 16-ára gyúrok, akkor lesz anyukám szülinapja!
Vendég

Sarkantyúka
Hatalmas gratula Nektek!! Nagyon sok boldogságot, örömet kívánok a testvérkéhez is!

Kívánom,hogy Liliom Enikő(nagyon szép neve van!) legyen alvós-evős, nyugis babátok, megkönnyítve az átállást a 4 fős családi életre..
Pont mikor párod elutazott akkor jött a szülés…???

Sziszi
Nagy-nagy gratula Regina babához! De jóóóóó! Annyira örülök,hogy szép szülésed volt!!!

Roni
Úgyanúgy mint hüvelyi szülés esetén 6 hetes kontrollt várd meg.

Bejci
Lehet valami tényleg elkezdődött nálad? Azt ígérték a dokik még a héten meglesz a babád…e hétből pedig már nincs sok hátra….de a 16-a is mindjárt itt van!! Én mindenesetre már nagyon várom a jó híreket rólatok!!!!

Anyooka
Dorka ügyes,nagylány és biztosan már többször átbeszéltétek a helyzetet…nem lesz gond!!
De megértelek Emma születése előtt nekem is a gondolataim folyton Heni körül jártak…hogy lesz el nélkülem??? Néha kérdezte anya hol van? De amúgy remekül el volt a nagyikkal és apájával!!
holka

Sziszi
pedig neked is bejelöltem a nagy betűt!!! :shock:
holka

Kismamik!!
Nagy kitartás még így a végére!! Mostmár csak pár nap és mindenki kezében tarthatja és ölelheti a drága babáját!!!

Márti
én is szavazok mindjárt...ugyhogy a következő 10 percben még ne szülj,pliiiiz!!! :D
holka

Hihetetlen!!

Akár hányszor feljövök, mindig egy újabb baba!! Ráadásul sziszi babája már egy hetes!! :D

Én 4 napja duhajkodok: mozi, borfesztivál, vacsi a haverokkal... sőt véletlen még egy buliba is belecsöppentem csütörtök este. De a gyerkőc megindulásának nyoma sincs. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Totál nem vagyok képben, hogy kivel mi... de azért próbálkozok hozzászólni. :)

Először is hatalmas nagy gratula a friss anyukáknak! Mindennap gondolok Ákos születésére és az első napjainkra, még mindig hihetetlen, hogy ez a kis ember a világra jött! Kicsi fiam... :) Olyan ez mint egy új szerelem, csak rébuszokban tudok róla beszélni.

Bábakoktél:
Minyuhoz csatlakozva, nekünk is a koktél hozta meg Ákost. A szülés előtti napon volt POSEm (oxitocin terhelés), aztán úgy döntöttem, hogy nincs mire várni, este 7kor lenyomtam egy koktélt. Fél 2-kor már folyt is a WCn a magzatvíz... tehát nagyon hatásos volt!
És ami a fő, hogy egyáltalán semmilyen íze nem volt!!! Én is féltem, hogy szar lesz majd a ricinus olaj íze, de semmi gond nem volt vele. A narancslé ízét éreztem egyedül. Szóval ne tessék tőle félni!

Viszketés:
Az egyik topiktársunknak volt egy másik fórumon és borzalmasan szenvedett tőle.
Bejci, annyira sajnálom, hogy keresztül kell esned ezen! Ha meglesz a baba, tuti elmúlik. Nagyon szurkolok neki, hogy minél előbb bújjon elő!

A gátsebre nekem is a noname pamut felületű intim betétek jöttek be. A Tenát csak az első két nap volt érdemes használni, de használtam egy napig Alwayst is. Az Always műanyagos borítása halál volt. :(
Kb. az 5 napon alul lett egy kis sebecském, ami brutálisan fájt ha ráültem. A hideg vizes lemosás, betét csere és a Bioptron lámpa segített. Úgy tűnik, hogy az én keloidra hajlamos bőröm is seb nélkül gyógyul, úgyhogy van még remény mindenkinek. :D

És akkor egy kicsit rólunk:
Úgy tűnik túl jutottunk a kezdeti nehézségeken és Ákos kezd egyfajta rendre beállni. 2,5-3 órát alszik a cicizés után, éjjel is, nappal is, úgyhogy ha épp úgy alakul, tudok pihenni is. Az elején nekem bezavart, hogy próbáltam a cicizés után fejni is, úgyhogy a fejést hanyagoljuk egy ideje. A babának épp elég egy cicinyi kaja egyszerre, jelenleg nem érdekel egyáltalán, hogy esetleg el is tudjak rakni. Nekem bőven elég az, hogy Ákos hasa tele van és jókat durmol. :)
Én mindig cicire rakom, ha elkezd tátogni, tök mindegy mennyi ideje evett. És addig hagyok neki időt cummogni, ameddig ő ki nem köpi a cickót. A vége felé teljesen tisztán érezhető, hogy nem eszik már, csak cumizik, de arra is szüksége van, úgyhogy nem veszem el tőle a lehetőséget.

Lányok!

Nekem a szopizás hatalmas tanulsága, hogy bizony a ciciztetés brutálisan fáj!!! Főleg az első két három szíváskor látok csillagokat, pedig csak akkor adom a szájába a cicit, ha nagyra kinyitotta.

Jah és nekem befelé forduló kicsi bimbóim vannak. Nagyon kemény volt az első hét... Még most is folyamatosan sebesek a mellbimbóim. Fog összeszorítva és pozíciók váltogatva tudtuk túlélni. A hónaljtartás szuper! Szopis párnával simán meg lehet oldani.
Kitartást mindenkinek! Mi is egyre ügyesebbek leszünk és a babák is! +++++

Ennyi voltam. :) Hamarosan ébred a Manóka ismét. :)
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Halihó!

Bocsika, de továbbra is 1 órámba tellik bejutni a babanetre és akkor is többször kivág.....! :evil: Pedig nagyon szeretném jobban követni az eseményeket!

Sarkantyúka, Sz.Sziszi!
Óriási gratula Nektek! Sok-sok tejcit és boldogságot, egészséget kívánok mindannyiótoknak!!! :D

Kismamik! (Bejci, Petra, Honey és még akik 2 in 1 vannak)
Kitartás! Már csak egy hajszál választ el titeket attól, hogy a kezetekben tarthassátok azt a pici gyönyörűűűséget, ami a pocitokban mocorog! Kívánom nektek ezt a csodás érzést! Várom a jó híreket! :D

Mi jól vagyunk! Annácska eszik-alszik, irtó ari babóca! A tisztába rakást és a fürdést még nem nagyon csípi, akkor hallatja a hangját. Szépen szopizik. Hogy mennyit hízott még nem tudom, mert csak ma estére lesz mérlegem (már nagyon kiváncsi vagyok). Éjjel csak 1x, max. 2x van fent szopikázni, amúgy pedig édesen alszik. Kaja után kb. így néz ki:

Kép

Kép
Kép
konan

Hüüüüü, megint gratulálhatok :D

Sziszi :)
Sok boldogságot nektek!

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok!
nagy nagy gratu az új babákhoz, sarkantyúka szisz!!!!sok tejcsit és boldog babázást!!
sarki de jó neked, h. isteni gyorsan lement a dolog!
Monee és többiek: leírnátok a bábakoktélt pontosan??fontos lenne mert van hét napom h. kifele elinduljon a bébi....nem akarnék indítást....nagyon nem....
amúgy én jól vagyok, semmi külcsi.....csak már jönne már manó!!

Kép
winona

Sziszi!

Gratulálok Reginához! Nagyon kis bájos baba ő is! (nem megy a színes, vacakol az egerem)

Nem, Lányok, én sem szülök még, béke és nyugalom van a pocakban, néhány erősebb keményedést leszámítva! Én is bízom benne, hogy a telihold majd kicsalogatja a picikémet!

Szeder!

Jaj, most én is elérzékenyültem azon, amit írtál! Nekem is megfordult a fejemben, hogy az 1. pillanatban Apát kéne fotózni!

Konan!

Az arcocskájából ítélve ez a kislány semmiben sem szenved hiányt!

Márti
borossné becz márta

Sarkantyúka, Sziszi! Óriási gratulációm a babákhoz! rengeteg boldogságot kívánok Nektek, és családjaitoknak!!!!!!!!!!!!!

Kismamik! KITARTÁS!!!!! Tényleg nem sok van vissza! Mindenkinek drukkolok!!!!

Monee! A gátsebre én is ezeket vetettem be, de nagyon aggaszt, hogy alig javul. Ami a legérdekesebb, hogy akkor fáj a legjobban, ha állok (meg persze, ha rossz pózban ülök le) A gátseb miatt ráadásul székrekedés is van, ami teljesen kikészít. A mellbimbó nálunk is problémás, úgyanúgy csillagokat látok az első pár szívásnál, aztán megszokom. A mellbimbóvédővel, és a kiemelővel próbálkoztál? neem a kiemlő mintha segítene, de a védővel nem boldogultunk!

Lányok! 1 hetes babánál 3 óránkénti evésnél kb mennyit kellene szopnia a babának? Vagy erre nincs recept? Nekem ma volt először, hogy egy mellből 40 ml-t fejtem, és annyira boldog voltam!!!

Kép
blúmi

Sziasztok!

Bejci: jól néz ki a bababirodalom. :)

Sarkantyúka: Nagy gratula nektek Liliom Enikőhöz! :)

Anyoooka: biztos te is érzékenyebb vagy, plusz ez a nátha. Jobbulást, remélem pároddal hamar sikerül megbeszélni a dolgokat!

Humanka: Jobbulást, róka koma most már igazán elköltözhetne tőled!

Sz.sziszi: Neked is nagy gratula Reginához, nagyon szép baba!

Monee: örülök, hogy kezdtek belerázódni :):) Majd ha tudsz tehetnél még fotót, szeretem nézni a baba fotókat, amíg az én kisfiam még nincs itt :)

Konan: Annácska gyönyörű!

Rólunk: meg vagyunk, Zalánnak esze ágában sincs továbbra se kijönni, néha úgy érzem, én leszek az utolsó anyuka. Pedig most már lassan szívem szerint mennék szülni :)

Kép
kistiggrincs

Sz.Sziszi!
Gratulálok a lánykához. Sok boldogságot és tejet kívánok!

Konan!
Aranyos Anna kaja után.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Netti!
Hékás, nem ér. Egy napra vagyunk kiírva. Te megszültél?

Sziszi7? Te is csendben vagy egy ideje.

Úgy érzem, soha nem akar kibújni Dávid baba, annyira jól érzi magát odabent. Ma anyuéknál voltunk szülinapozni, sokan voltunk, és olyat gurgulázott a lábával végig, ahogy hallotta a sok "idegen " hangot. Pedig már várom a nagy napot. És érzem, hogy neki is szűkös már a hely, de úgy látszik, ez őt nem zavarja, csak engem. Meg a köldököm körül annyira érzékeny megint a bőröm, eddig kibírtam repedezés nélkül, de kezdi feladni a sok bőrtágulást. Szóval, kezdek türelmetlen lenni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jaj d buta vagyok. Azzal akartam az egészet kezdeni, hogy
Sz.Sziszi!
Gratulálok a lánykához. Sok boldogságot és tejet kívánok!

Konan!
Aranyos Anna kaja után.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági, még én is itt vagyok! :( :D Ma elmentünk vásárolni, egész délelőtt mentünk, de még mindig egyben. A hasam keményedik rendesen, már marha kényelmetlen, de ez van. Holnap megyek NST-re, majd utána jövök, hogy mi volt....

Sarkantyúka, Sziszi, gratulálok nektek! Sok-sok örömötök teljen a kis csajszikban!!!

Bejci, nagyon jó a Bianka-birodalom! :D

Konan, ez a kicsi lány egy igazi tündér!!! :D

Anyukák, rakjatok fel minél több babaképet, hadd irigykedjünk! :lol:

Márti, én csütörötkön és pénteken is ettem káposztát, de nincs hatása ránk :( Holnap jön a telihold!!! :lol: Kíváncsi leszek kire lesz hatással! Látom szépen gyűlnek a szavazatok! Szavaztak már a kislányod nevére????

Kép
Kép
netti77

vegre (kisse hosszu) szulestortenetunk:
1221430356.8665.rtf

gratula az ujabb anyukaknak meg babaiknek!!!!!

pocakosok:
tudjuk milyen nehez az utso ido, kitartast nektek!! es tudom, sokszor nehez elhinni, hogy "en is megszulok valaha", de higgyetek el, eljon a ti idotok is!!!!!!!!!!

szopi: hat ja, az elso bekapas az nem semmi, fog osszeszoritva ulok akkor en is.... de majd elmulik!

nalam tejcsarda van ezerrel.... egyik este ugy rohantunk anyuval tescoba mellszivoert, a wc-ben rogvest le is szivtam laza egy decit, egy mellbol :shock: es meg nem is uritettem, csak hogy ne fajjon....

mi ma vagyunk 1 hetesek!!!
Dani baba kistunder!!! kb 3-4 orankent eszik!! ami szamomra hihetetlen, hisz simi orankent es masfel orankent ebredt ejjel is enni tobb honapig!!!!!! szoval el vagyok ajulva!!! este eszik kb 12kor, majd 7 korul!!! :) tokjooo!! eddig 2x mosdattuk, nezelodott szepen kozben, mindent szo nelkul tur, csak az ehseget nem birja, dehat nem is kell :lol: viszont, ha rajon hogy enne, azonnnnal adni is kell, kulonben nagyon panaszkodik. neha mintha fajna a hasa, es nyom nagy szenvedve, majd ha osszejon a kaki, irtota megnyugszik.

anyooka!!
bizz Dorkaban, nagylany, es ki fogja birni!!! te meg szepen pihensz egy kicsit majd a korhazban!!! ne aggodj!

honey!!
tokjo hogy meg porpogsz, en is igy szoktam ilyenkor :) az hogy nem rogton hatnak ezek a kis megprobaltatasok, nembaaaj. en simivel 2 nappal szules elott, danival egy nappal elotte ikeaztam nagyokat! kibujik nemsokara a picid!

sziszi!
nagy gratula nektek is!!!!!!!!!!!

konan!
nagyon edes kis kerek a lanykad!!!!

humanka!
szornyu hogy meg mindig hanysz.....szegenyke!!!!
nemsokara ujbol a regi leszel, meglatod!
ja es tok resz;et kerdes, es emiatt kulon ne faradj, de ha legkozelebb tablazol, legyszi majd dani szuletesi sulyat javitsd at 3660'ra :) kosziiiiiiiiiii

na en megyek, mert bar delutan eludtam kb 2 orat, amit ugy 5nek tunt, most mar jo almost lettem....

joocak, es hatha meghozza az ejjel az ujjabb topikbebit!!!!
paaa

KépKép

KépKép
bagzerka

bagz :)
Nagyon vártam már a születés-történetetetket, és annyira megható volt, ahogy leirtad. Örülök, hogy minden rendben ment, és hogy ennyire ügyesek voltatok!!! Nagy grat az apukának is, aki ennyire stramm, hogy igy tudott segiteni!

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?