Jimbone: GRATULALOK DONATHOZ!!! Gyonyoru kisfiu, nagyon helyes kis kerek pofija van es nagyon nyugodtnak tunik. Mintha nem is ujszulott lenne.
Kata: Drukkolok!
Tundi: Igy utolag is
BOLDOG SZULETESNAPOT!!!
Szerintem nagyon szep ez a hazamenos szett es siman lehet egy fiu teljesen feherben. Valahol epp azt olvastam amugy is, hogy jobb a szinezetlen ruha mert azt kevesebb vegyi anyaggal kezeltek.
Penteken voltam nst-n. Mar szinte meg sem lepodok, megint azt mondtak amit szoktak, hogy minden eredmeny olyan mint ahogy a nagykonyvben meg van irva.
Szerencsere a streptococcus is negativ lett.
Doki tok jo fej volt, kozolte, hogy ket jo hire van, az egyik, hogy minden eredmeny tokeletes, a masik meg, hogy most mar akarmikor johet a baba.
Linacska: Jo nagy mar a pocakod neked is.
Nagyon kis vagany ez a szett!
Igazi rosszcsont kisfius.
Nem is tudtam, hogy a lepcsozes "segithet". Mi is a harmadikon lakunk anyuek meg eggyel folottunk a negyediken es vannak napok amikor 3-4szer is felmaszok meg se tortenik semmi.
Nem tudom mi van velem... Este nem igazan tudok mar aludni, viszont utana meg egesznap alomkoros vagyok es vegig tudnam aludni a napot. Mondjuk altalaban a vernyomasom is alacsony, lehet, hogy emiatt.
Tovabbi kellemes vasarnap delutant mindenkinek!!!