Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a Lilla dicséreteket, bezsebeltük!
Szöszke!
Arra gondoltam, h a hasalásban és hason való fejemelgetésben van lemaradva Lilla, másban nem hiszem. Mert eddig nem igazán tettem hasra sajnos…
Nymalac!
Aranyos volt a szilveszteri izé.
Úgy emlékszem, h te használsz tejgyűjtő kagylót. Én is vettem egy medelát, mert mivel éppenhogy szűkösen elég a tejcsi, minden cseppet szeretnék megmenteni Lillusnak. Te hogy adod oda a kicsöpögött tejcsit Borinak? Azért kérdezem, mert ugye ami kijön a másik ciciből, az csupa híg előtejcsi lehet gondolom, és nap végére sztem össze tudok hozni egy teljes adagot neki, de nem merem odaadni neki vacsoraként, mert félek, h a sok előtejcsitől csak fájni fog a hasa…nem beszélve arról, h sztem nem lakna jól tőle, mivel nincs benne kaja, csak innivaló. Gondoltam arra, h lefejném azt a cicit, amiből evett minden etetésnél, és hozzáönteném, mert ugye az már a tartalmas vége, majd este elfelezném az összegyűlt mennyiséget, és odaadnám 2 pótlásként, amikor nincs olyan sok tejcsi (van amikor csak 60-at tud enni, van mikor 150-et) Ezzel az a baj, h lusta vagyok fejni. (pedig kéne, h legyen több tejcsi) Eddig 2x próbáltam a dolgot, amikor a kevesebbett termelő bal-ból evett, akkor a jobból 30ml kicsöpögött, majd következő alkalommal fordítva 10ml csöpögött a balból. Szted hány ml lehet az előtejcsi, ha átlagosan 120ml-t tud enni a jobb-ból, és 70ml-t a balból?
Nagyon aranyosak a szilveszteri képek, jó party lehetett! És megintcsak gratula a weblaphoz, ügyi vagy!
Tercsi!
Nagyon szépek vagytok!
BKriszta!
Remélem már jobban vagytok, nagyon édes Bálint!
Anhel!
Dóri is nagyon édes!
LKata!
Milyen az a szétválasztós diéta?
Norbika is nagyon édes nagyfiú! Olyan okosan néz!
Kata!
Egész januárban maradunk minimum, aztán majd meglátjuk, h Lillával mi a helyzet, meg akarom kicsit nevelni mire visszamegyünk, mert egyedül nem fogom bírni. Csak kézben lehet elaltatni, nappal csak babakocsiban alszik, és ha fent van, akkor is csak 10percet van el a játszószőnyegen vagy a pihiszékben. Muszáj egy kicsit javítani a helyzeten. Tegnap már tettünk tyúklépéseket előre, bővebben a végén…
Éva!
Megnéztem az aquaparkos képeiteket, és nagyon szépek vagytok. Biztos nagyon jó lehetett, én is mennék egy ilyen helyre, kicsit irigy vagyok. Ahogy írtam már feljebb, csak attól félek, h Lillus le van maradva a hasalással, mert nem tettem nagyon hasra eddig…és most szidom magam nagyon. Egyébként már nagyon rég megtartja a fejét, mostmár egyáltalán nem kell fogni, ha felveszem. Csak akkor billen néha oldalra, ha háttal a feje a mellkasunkon van, és így ül az ölünkben és nézelődik…ilyenkor úgy el van ernyedve, h el-el billen a buksija.
Tücsök!
Irigy vagyok az alvásra!
Ildi!
Úgy néz ki nekem is segít kicsit a sör. Nagyon édes Lottika, annyira cuki mosolya van! Lilla is így tömi a szájába a kezét, amikor már nagyon éhes.
Ancsa!
Én is tényleg szeretnék hozzájárulni Liza kezeléseihez, ne érezd rosszul magad ez miatt. Mind szívesen adjuk, mert segíteni szeretnénk!
Marek!
Lilla csak a babakocsiban hajlandó aludni nappal, így ha álmosodik gyorsan beöltöztetem, be a babakocsiba, kint valaki eltologatja az udvaron, kb 5-10perc alatt bealszik, aztán betoljuk az előszobába, ahol hideg van, de nem annyira mint kint (amíg nem volt ennyire fagy, a teraszon aludt), és így alszik 2x2órát egy nap kb.
Hát velünk annyi történt, h az elmúlt pár napban képtelen voltam Lillust ki-be rakosgatni éjjel a kiságyban, így velünk aludt a franciaágyon, és ha felébredt, csak betömtem a száját, evett, és aludtunk tovább. Igenám, csak ez így marha kényelmetlen volt, mert ha Norbi is itt aludt, alig fértünk el, mert nem akartam túl közel aludni Lillához, így az ágy egyik felén ő, a másikon mi aludtunk, meg ha épp csak ketten voltunk akkor is lábujjhegyen kellett fordulnom, vagy felkelnem, nehogy felébredjen. Meg hál az égnek még időben észbekaptam, h ne legyek ilyen marha, nem kéne tovább rontani az egyébként is elég gáz helyzetet. Úh tegnap nevelés volt….hát mit mondjak, alig bírtam ki. 9-es szopi után fent volt egy darabig, majd popórázás következett, apukám 2x rakta le, majd vette fel, mert sírva ébredt kb 2 perc után, majd 11kor megunta. Ekkor úgy döntöttünk, h ez így nem mehet tovább, Lilla maradt az ágyában, és sírt, és sírt…anukáém nem engedte h bemenjek, pedig 2x elindultam, h na ennyi volt. Végül kb fél12-kor bealudt, a végén csak hüppögött szegénykém. Én is aludtam egy bő órát a nappaliban a kanapén, majd 1.30kor bementünk a szobába lefeküdni, persze felébredt, bár nem miattunk, egyébként is már mocorgott. Megetettem, letettem, persze felébredt, megint sírás, de hagytam….5percet sírt, még 5percet nyekergett, majd bealudt. 5.45-kor kelt megint, újabb evés, kb egy óráig tartott, mert pelust is kellett cserélni, meg másik cicire is tettem, miután már szinte bealudt, így a másikon kicsit felélénkült. Letettem, megint felébredt, és sírt, én kimentem pisilni, aztán kézmosás, meg a konyhában ittam egyet, bekaptam 2 kekszet, mire visszaérem már csak nyöszörgött, és 2 perc múlva el is aludt. Ekkor volt 7. Fél óra múlva felébredt és sírdogált kicsit, de 2-3 perc múlva aludt megint. Innentől 9ig aludtunk úgy, h kb 15-20 percenként nyöszörgött 2-3-at aztán aludt tovább. Hát most így állunk. Ha menni fog az éjjeli műszak, akkor ráfekszünk a nappalira is, mert ez a babakocsiban alvás nem fog hosszútávon működni. Főleg, h Londonban se kert, se erkély, és én tutira nem fogom napi 2-3x 2-2 órára sétálni vinni, mert abba’ kinyúvadok.
A BCG oltás pontosan mire való? Nálunk nem kötelező, és azt mondták, h sem Magyaro., sem Anglia nem veszélyeztetett terület, így döntsem el én, h akarom-e. Így Lillus még nem kapta meg, de sztem én beadatom neki, itt mindenki megkapja, nem? És milyen veszélynek lenne kitéve, ha itt az lenne? Ez nem azok közé az oltások közé tartozik, amit be akarnak szüntetni, mert már elavult és rájöttek, h semmi szükség rá? Anyukám mondta, h van egy ilyen lista…
Bocsi, h hosszú lettem!