Sziasztok!
Edoci!
Nagy-nagy gratula!
Azert nem szep toled, h hagysz engem itt izgulni...
De meg van bocsatva
Akkor mar tul is vagy a rosszulleteken? ne izgulj, szerintem is arrol van szo, h hugija lesz a Matenak, azert kisebb!
Nekem is vegyesparos kell!
Magi! Lego!
Hat igen, most vettem ugy igazan bele magam a Next uzletekbe es kezdek rajonni, h igazatok van
Vettem is nehany dolgot Zsoltinak es majdnem vettem lanycuccokat is csak ugy, annyira jok voltak!
Aztan sikerult magam lebeszelni rola
Lego!
szepek voltatok nagyon!
Buvarkodas
Szep lehet, nekem sajnos nagyon idegen a viz, uszni sem tudok rendesen
Magi!
Ez igen szulinapi ajandek!
MIndenki!
Jo hallani, h mindenki keszul a nyaralasra es latom Horvatorszag a nr 1
En egyszer voltam az Isztriai felszigeten, Pulan, de akkor meg egyeduyl, pontosabban massal
De gyonyoru volt
En most alig varom, h ne menjek sehova, csak pihizzek otthon
A napokban sikerult beadnom a ferjemnek, h nem megyek Magyarorszagra sem, pedig reg tervezzuk, de egyszeruen erzem, h kezd sok lenni.
Bar meg nem tudom elkepzelni az egesz akciot, mert igy Zsolti az apjaval fog menni es a nagyapjaval visszajonni es min egy hetet nelkulem tolteni.
Maskor ez nem tunt volna olyan lehetetlennek, de mostanaban kezdett ragaszkodobb lenni, el sem kepzelem mi van, ha nem vagyok ott
No meg lesz meg egy hinditabor valamelyik kozeli falucskaban, az erdekes az lesz, h harman leszunk varandosak ott
Dodo!
Kitartast, gondolom ti mar nem terveztek nyaralast!
Ibici!
Szep hely!
Viki!
Jaj, ugy felek ettol en is! Remelem csak atmeneti allapot!
En is szeretnem Zsoltit oviba adni szeptembertol, meg akkoris ha csak ketto es fel (se) lesz, mert ugy erzem nagyon igenyli es el sem tudom kepzelni a babazast ha Zsolti vegig otthon van