Sziasztok!
Újabb jó éjszaka, 11-től fél 7-ig aludtunk
Aztán evett, visszaaludt, én meg még le tudtam fejni 60 ml-t, persze két ciciből, de ez tök jó, így reggelre marha sok tej lesz és gondoltam, 2-3 ilyen reggeli fejésből össze is jön 150 ml, azt lefagyasztom, jó ha van itthon.
Szöszke - a mérleg jó dolog, ha az ember lánya nem kattan rá, mi már nem mérlegelünk, csak hetente, minden hétfőn megmérjük, hogy mennyit hízott. De ha úgy érzed, megnyugtat, inkább kölcsönözzetek egyet és tényleg nézd mondjuk 1-2 napig, hogy hogyan eszik.
Nálunk úgy van, hogy most már napi 6X eszik, mivel reggel eszik először most már és van, hogy 3,5 óra után kér enni, de volt már, hogy kibírt 4,5 órát is, de valamikor pl. 2 óra után cicit akar, én meg akkor adom neki, amikor ő szeretné, persze picit várok azért, ha már 1 óra után nyüszög, addig megpróbálom szórakoztatni.
Én mondjuk azt sosem tudom, hogy mikor lakott teljesen jól, mert pl. van, hogy 15 perc szopi után úgy néz ki, de büfi után visszateszem és még eszik-cumizik vagy 30 percet, valamikor pedig intenzíven eszik 40 percen át. Nekünk ált. minden szopi min. 30 percig tart, rövidebb nincs.
Borkaby - köszi az orrszívós tippet! Tegnap nagyon eredményesen tudtunk belőle szívni, mert körömvágás volt, amit utál és végigbőgte az egészet és tiszta fröcsögős takony hangú volt az orra, úgyhogy megszereltük, és kijött neki jó sok. Fura, mert amint a porszívót meghallotta, nem is sírt és az orrszívást is simán viselte, nem sírt, csak nézett okosan
Persze hogy van, nálunk pl. volt amikor egy hét alatt 250 grammot hízott, volt, hogy 130 grammot. Szerintem ez teljesen normális, nem hízhat mindig ugyanannyit.
Cumi - nálunk csak azzal alszik el este a kiságyában
Bangham - szerintem ez a hinta tuti, én már alig várom, hogy Lotti megkapja Karácsonykor! A pihiszék végülis hasonlít az autósülésre, de talán az előbbi kényelmesebb a babának, mert nem görnyed úgy bele. Amúgy vannak nagyon jó pihiszékek a jatsszvelem.hu oldalon is, de én már a vatera.hu oldalon is találtam nagyon jókat, persze ott használt, de érdemes megnézni, mert van aki elég olcsón adja!
Éva - kölcsön adnád Lorenát?
Amúgy értem, hogy mire gondolsz, amikor a héten anyukám itt volt egy egész napig, tökre volt időm mindenre, mert szopi után anyu büfiztette, altatta stb. Bár megmondom őszintén, másnap nagyon élveztem, hogy ezeket a dolgokat én csinálom és nem anyu, szóval ha nehéz, sír a szám, ha leveszik a vállamról a terhet, az a baj, erre mondják, hogy a sz@r is ízetlen
Marek - és Bori tudatosan csapkodja a játékokat vagy véletlenül? Mert nálunk még nincs egyáltalán tudatos érintés kézzel. Olvastam, hogy 2-3 hónapos kor környékén felfedezik a kezüket és órákig képesek gyönyörködni benne
Tegnap amúgy nagyon jó volt, délután aludt vagy 2-3 órát Lotti, mi meg filmet néztünk, kicsit olyan volt, mint régen, amikor ketten voltunk, bár megmondom őszintén, alig vártam, hogy felébredjen a drágám, mert már hiányzott, hogy nem volt ott velünk
Teszek fel képeket, tegnap készültek, további jó hétvégét, bár undorító egy idő van, itt nálunk esik
kaja után
na ki a király?
már alig bírom el
volt megint egy kis kényeztetés