Sziasztok!
Na, túlvagyunk a Bethesdán. Megnézte a doktornő, szerinte nem sárga!!! A szeme fehérjén látszik a legjobban ha sárga, azt mondta, hogy inkább kissé sápadt, de lehet, hogy az én bőrömet örökölte (már írtam, hogy kreolos, ami azt jelenti, hogy nyáron gyönyörű barna tudok lenni, télen meg sápkóros, sárga, sápadék), de azért vettek vért a kezéből. Hát az elég szörnyű volt, oda sem néztünk Zolival, sírt Lottika, de nem annyira, mint az oltásnál és utána meg is nyugodott rögtön, szóval nem fájt neki szerintem annyira, mint az oltás.
Holnap kell menni az eredményért, úgyhogy valszeg a talira nem tudunk elmenni
Az eredmény dönti el a továbbiakat, úgyhogy reménykedek benne, hogy nem lesz szükség más vizsgálatra! Azt is mondta a doktornő, hogy lehet, hogy ez kis vérszegénység, de nem kell megijedni, vannak cseppek, amiket majd adni lehet neki, de tényleg a holnapi eredménytől függ most minden.
Szóval durva, hogy a gyerekorvos azt mondta, hogy sárga és jó, hogy nem hallgattunk rá és párom ilyen határozott volt, hogy ne tápozzunk 2 napig, ez a doktornő nem is kérdezte, hogy tápoztunk-e vagy sem, szóval röhej!!!
Marek - nappal nekem sem jön össze az alvás. Bár mi éjjel elég jól alszunk, pl. tegnap 22-kor aludtunk el, majd ma 4-kor keltünk enni.
Bangham - de édesek a gyerkőcök! Az ucsó képen az a hordozó nagyon jó, édes a picike benne!
Nálunk már folyamatosan van mosoly, pl. ez tegnap készült:
Tegnap megvolt az első orrszívó porszívó élményünk, miután a tengeri sós sprayt belefújtam az orrába, de nem jött ki neki semmi. Tényleg nem volt vészes, bár előtte kipróbáltam az én orromba is
Éva - biztos Áron is cicifüggő
Bár valszeg mindegyik baba az. Amúgy biztos meg lehet szokni a cumisüveget is nekik, csak így hirtelen fura volt neki, mert már rég nem evett belőle (csak az első pár hétben adtam úgy is neki a tejet), szóval nem örült neki.
A hintát kár használtan venni, mert tényleg ugyanannyiba kerül szinte, mint az új.
Mi a jatsszvelem.hu oldalon rendeltük meg, ott nagyon sok fajta van, mind Fisher-Prise és nagyon jó árban vannak, ez 17900 most, de pont akciósan 15900-ért rendeltük meg.
Na most megyek, gyorsan reggelizek, mert szegényke most bealudt, biztos a vérvétel megviselte+fel is kellett reggel ébreszteni nagyon mély álmából, hogy még egyen, mielőtt elindulunk.
Majd jövök még, ha tudok, és nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira, nagyon szerettem volna