Ancsa - ó, nagyon sajnálom a kis Liza babát és persze téged is, amint tudsz, jelentkezz, kitartást, jobbulást!!!!!!!!!!!!!
Valaki írta a karácsonyi vásárlást, na én még páromnak se tudtam venni semmit, szombaton elindultam, itthon volt a fagyasztóból kivett lefejt tej, közben rossz villamosra szálltam (iszonyat fáradt voltam), úgyhogy mire visszaértem a Mexikóira, már nem lett volna idő elmenni az Árkádba, mert szombaton ebédre is hivatalosak voltunk, így hazajöttem. Viszont mázli, hogy rossz villamosra szálltam, mert Lottika nem akarta megenni üvegből a felolvasztott tejet (pedig egy hónapos se volt a tej), a felét ette meg kb., aztán üvöltött. Ja és akkor köszi, tápszerezzek 2 napig, mi???
Amúgy nem váltottuk ki a tápszert, holnap megyünk fél 9-re a Bethesdába, jaja, én sem örülök neki, mert nem igazán szeretném, hogy az egészséges gyerekem elkapjon valamit, csak mert egy öreg doki sárgának látta
De muszáj menni. Zoli tényleg elég határozott volt, hogy ne tápozzunk, amíg más nem látta a gyereket, az is vicc, hogy akihez megyünk, az mondta a gyerekdokinak ezt, hogy ne egyen 2 napig ciciből, de hát könyörgöm, rá se nézett még a gyerekre, mi jogon ad ő ilyen tanácsot? Nagyon gáz ez az egész!!! Szóval majd meglátjuk holnap, hogy mi lesz.
Kata - gyönyörűek a gyerekek, nagyon tetszenek a képek!!!
LKata - Norbika jól elvan a szőnyegen látom
Mi is szeretjük.
Nálunk ilyen hintát Karácsonyra kap Lottika:
Ezt kértük
A tali szerdán lesz, ugye? Tisztára abban a hitben éltem, hogy csütörtökön lesz
Remélem el tudunk menni, persze ez most attól is függ ám, hogy kedden mi lesz, mert ha tényleg bent kell maradni egy napot, akkor pont nem tudunk elmenni, de ha el is tudnánk, egyelőre nem tudom, hogyan, mert még nincs aki elvigyen, max. hazahozni tudna Zoli apukája, de még tanakodok ezen.
Na most megyek, majd jövök még ha tudok!
És még azt akartam kérdezni, hogy nálatok többiek, alszik a baba nappal? Mert pl. most hétvégén egyáltalán nem aludt Lotti, mert a vendégségben nem aludt el, itthon délelőtt se, és totál kivolt, annyira fáradt volt, hogy emiatt hisztizett.
Kéne egy kis rendszer, én most azt szeretném bevezetni, hogy de. séta, du. 2-3 körül alvás. Többiek???