zsizell: aljas rágalom, nem tűntem el, csak időhiány miatt "Nagy Testvérként" követem a fórumot= olvasom, mikor tudom
Tartozásos ügyekben rutinos profi vagyok (na meg szerény), kérdezz nyugodtan
Nem tudom, a márciusiak mit irkálnak össze rólunk, de azt az energiát akár másra is fordíthatnák. Én kifejezetten élvezem, hogy ahányan vagyunk, annyi félék, más háttérrel, más családdal, más életformával, és azt gondolom, ezekkel a különbözőséggel együtt (vagy épp emiatt) a fórum keretei között nagyon jó kis közösséggé formálódtunk.
Nóri: szerintem adj ki egy szakácskönyvet a szerzeményeidből. Az első vevőd már megvan, nekem akár összefűzött A/4-es oldalakon is megteszi
Beát bevehetnéd társszerzőként
Rájöttem, főzés itt akkor lesz, ha leadom az ügyeimet. Mostantól nem vállalok újat, a meglévőket meg igyekszem nov. 30-ig rendezni. Na jó, ha dec. 15-ig végzek, elégedett leszek. És akkor még van két hónapom főzőcskézni, olvasgatni, kényeztetni magam, aludni. Bár ez utóbbi már most sem megy túl jól, a kisasszony éjjel kétszer ébreszt pisilni és néha a mocorgása miatt nem tudok visszaaludni. Az 5órás kelések kezdenek rendszerré válni
Én ódzkodom az oltástól. Anyu beoltatta magát és biztonsági okokból nem ad nekem puszi, úgyhogy tőle már tuti nem kapom el. Igyekszem sokat kezet mosni, meg kerülni a nagyon forgalmas helyeket. El kéne kezdeni a karácsonyi bevásárlást november elején, különben marad a tömegben nyomorgás decemberre...
Nekünk ez lesz az első közös karink, és az utolsó, melyet két darabban töltünk. (Kettesbent ugye nem írhattam, hiszem hárman vagyunk
) Jaj, úgy elkezdtem vágyni a karácsonyi hangulatra. Díszkivilágítás a városban, jó kis vásárok, dísztárgyak a lakásban, fenyőillat, mézeskalács (idén én csinálom!), csipős hideg után egy forró tea. Nekem gyakorlatilag több, mint tíz éve nem volt olyan karácsonyom, amire etalonként emlékezhetnék vissza. Egyetem alatt mindig vizsgáztam előtte, meg utána, gyakorlatilag 24-én extra 2 óra szünetet adtam magamnak a tanulás alól. (Igen. Kis summa cum laudés, parázós eminens voltam
) Ügyvédjelöltként mindig óriási hajtás és fejeltlenség volt, akkor arra vágytam, bárcsak leszakvizsgáznék már. Mikor a magam ura lettem, onnantól meg a magánéletem nem volt százas, és a problémákkal terhelt kapcsolatos miatti rosszérzés mindig felerősödött ilyenkor. Na de idén!! Szuper lesz, tudom.