Sziasztok!
Elkiabáltam, hogy már végig tudjuk aludni az éjszakát, tegnap evett fél 8-kor, elaludt kb. 10-kor, 1-kor keltünk enni, majd fél 3 körül újra elaludt és keltünk fél 6-kor újra, úgyhogy hulla vagyok
Ráadásul a reggeli evés óta nem alszik el, csak akkor nyugodt, ha a kezemben van, a mosogatást vagy 3X hagytam abba és jöttem be hozzá, felvettem, mert sírt, kezemben megint nyugi, szóval marha jó! Nem akarom rászoktatni, hogy csak a kezemben nyugodjon meg, de nem bírom sírni hagyni
LKata - nekünk nem voltak ilyen pöttyök Lottikán, nekünk piros foltok voltak csak, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, hogy mi ez és mivel lehetne eltüntetni
Örülök, hogy Norbika nem lett lázas!
Kari ajcsi - már írtam, hogy nagyszülők digitális fényképkeretet kapnak, nem olcsó, de szerintem gyönyörű ajándék, két húgom valszeg megveszi magának és adok manit nekik, páromnak szerintem parfumöt veszek majd, bár most nem fújjuk magunkat Lotti miatt. Lottikának pedig már írom a listát, hogy miket kérünk, mi nem kértünk semmit, csak a gyereknek vásároljon mindenki.
Ti használtok parfum-öt???
Mtücsök - de cuki Áron a hordozóban, látszik, hogy jól érzi magát ott!
Amikor mi nem tudtunk kakilni (első héten, miután hazahoztuk a kórházból - 4 napig semmi kaki nem volt), azt mondta a gyerekdoki, hogy hőmérőzzük meg a fenekét, megcsináltuk, attól semmi kaki, majd azt mondta, hogy végülis ha 4-5 napig nem kakil, nincs baj, de azért az 5. napon adjunk neki egy glicerines kúpot és az beindítja, de a végén pont az 5. napon sikerült neki.
Kutacs - ti szoktátok nézni, hogy milyen a kutacsa? Mert azt olvastam, hogy ha be van horpadva, az azt jelenti, hogy ki van száradva a gyerek
És nálunk ha nem fekve nézem, akkor eléggé behorpad. Ha fekszik és úgy fogom meg neki, akkor csak finoman van egy mélyedés. Többiek???
Járóka tök jó, csak nekünk nem férne el sehol
A nagyszoba elég zsúfolt, ott a játszószőnyeg is, plusz karácsonyi ajcsi lesz még egy pihenőszék vagy hinta, a hálóban meg szintén nem férne el egy ilyen járóka
Bettyna - még jó, hogy érdekel minket, hogy megvagytok, sőt, gyere gyakrabban, ha tudsz és édes a félmosoly, a félmosoly is mosoly
Amúgy most már én sem tudok annyiszor jönni, mint régebben, már napközben szinte egyáltalán nem alszik Lottika, ha meg igen, a házimunkát próbálom elvégezni
Nem sok sikerrel
Karácsonyi menü? Na nekem ebben szerencsém van, mert hozzánk senki se jön, mert mi megyünk, így mindenhol eszünk is és hozunk is kaját. Amúgy sem vagyok a konyhában valami ügyes, úgyhogy így jól járok, nem kell főznöm
Na megyek, megpróbálok takarítani kicsit