SZiasztok!
Hú, mennyi esemény!
Gratulálunk Holkának és családjának, jó egészséget, sok örömöt és sok pihenést kívánunk!!
Most Szedernek szurkolok nagyon-nagyon, remélem, hamarosan jelentkezik a jó hírekkel.
A.m., nagyon örülünk, hogy már itthon vagy, remélem, tudsz pihenni, tudtál vmennyit a kórházban is, és lesz időd KÉPET feltenni MIniGyusziról.
Lanta, jó, hogy itthon vagy, nehéz lehetett.
Petra, nekem a Nagylányomnál volt, hogy
másnapra visszarendeltek NST-re, másnap meg semmi gond nem volt, csak én nem aludtam egy éjszakát.
Honey, én vagyok az általad sokat emlegetett 165 centis nő! Én a Naggyal végig hallgattam, hogy milyen kicsi a hasam, még azt is, hogy nem baj, ha kicsi baba lesz...
(3370g-mal született, hölgyeknél átlagsúly) Tényleg le kell tojni, mert szerintem itt csak arról van szó, hogy vmi megjegyzést mindenképp tenni akar az illető.
Hú, Monee, amit a múltkor írtál, azon teljesen meghatódtam (a várandósság a legjobb dolog, ami eddig történt veled). Én tiszta hülye vagyok, de már várom, hogy ha nem is a régi ruháim, de olyanok feljöjjenek rám, amikben nem egy fagyigombócra hasonlítok... Szóval tényleg tök klassz, hogy Baba van a hasunkban, és közben én meg itt nyűglődöm..
Biztos én tehetek róla, de úgy érzem, a sok bombanőci az újságokból meg a plakátokról mind azt üvölti rám, hogy kövér vagyok...
Sziszi, neked meddig kell dolgoznod?
Humanka, sajnálom, hogy nem vagy jól. Szerintem nem kell aggódni a vizsgálatok hiánya miatt, külföldi szüléstörténetekben szoktam olvasni, hogy először szüléskor nyúlkálnak. Biztos megvan rá az orvosi magyarázat, nem hiszem, hogy rosszabbak lennének a koraszülési statisztikáik, mint nálunk.
Nálunk még mindig nincs név, ami azért van, mert a Nagy nevét a férjem választotta, ezért úgy volt, hogy a másodikét én fogom, de amit javasoltam, nem tetszik neki, én meg megmakacsoltam magam, úgyhogy nem tudom, mi lesz ebből.