Új privát üzeneted érkezett!

Gwini, szorítunk neked is!!! A költözés meg várhat!

Ági, én is a 10.-ét lőttem be! :D A tesómnak - Aliz leendő keresztanyukája - is aznap van a szülinapja!!!

Sziszi7, mi sem megyünk sehova, de nem is nagyon kívánok emberek közé menni....

Kép
Kép
netti77

Netti En 15-et celoztam meg, szinten ilyen megfontolasbol, mint te!
CSak nalunk a Reka egyik keresztanyukajanak szuletesnapja, a masiknak meg nevnapja van. Kivancsi vagyok ossze tudjuk-e hozni. Mondjuk mondtam mar a leendo keresztanyukaknak, hogy elotte is utana is 8 napig ervenyes a szulinap, nevnap ugyhogy megprobalunk beinkadralodni.:)

szisziKép
sziszi7

Ha már így belőttetek születésnapokat, akkor én is csatlakozom. :D
Én a szept 13-at tűztem ki. Akkor van a legjobb barátnőm szülinapja. 24 éve vagyunk elválaszthatatlanok. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Már csak a pocaklakókkal kell megbeszélni! :D

Kíváncsi vagyok, melyikünknek jön be!!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára netti77 2008.08.20 13:25-kor.

Kép
Kép
netti77

Nálunk az lenne a poén ha szept 12.-én születne a babó :) A párom márc 12.-én, én ápr 12.-én születtem :)

Még esély is van rá a 12, 18. heti UH 15.-ére saccolta :)

Kép

Kép
starlark

Hello lányok!

FRISS -még meleg :wink: - SMS HOLKÁTÓL:

Ma 13.19-kor megszületett a mi kis Emmánk! 2910 gr és 52 cm. Könnyű és csodálatos szülés volt. Puszi
Vendég

Gratula Holka! Nagyon ugyesek vagytok!!!! Sok boldogsagot es tejcsit kivanok

szisziKép
sziszi7

Drága Holka!

Minden elképzelhető szépet és jót kívánok Nektek, jó egészséget, sok tejcit és azt, hogy Emmácska az életét ugyanolyan csodálatosnak élje, mint Te az Ő születését!
Sok puszi Nektek!!!
Vendég

Gwini!
Hú de izgi! A héten ezek szerint 3 baba várható? Izgalmas heteknek nézünk elébe. Már folyton azon gondolkozok, hogy amíg el vagyok a teendőimmel, vajon hány baba látja meg a napvilágot. Olyan izgatott vagyok emiatt. Így próbálok minél többet jönni a hírekre.
Gwini! Nagyon drukkolok, hogy könnyen menjen a szülés, sok sikert, és ha van valami, feltétlenül üzenj! Ügyes leszel meglátod!

Netti!
Akkor szept. 10? Kíváncsi leszek, bejön-e.

Sziszi!
Az én nagynénémnek (pótanyukámnak) szept. 15 – én van a szülinapja.

Holka!
Nagy-nagy gratula, sok boldogságot Emmával és sok tejcsit kívánok! Pont du. 1 után gondoltam rád, hogy mi lehet veled, csak nem szülsz? És erre tessék! Már sokan mondták, hogy boszorkány vagyok. (A barátnőmnek is én mondtam, hogy szerintem terhes. Nem hitte, bogarat ültettem a fülébe, és kiderült, tényleg az volt.)
Megvan a topik első kislánya!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ja, és akkor elárulom Nektek: Holkáról álmodtam azt hét elején, hogy ő is szült. !!!O.K, tévedtem 2 napot, de mégiscsak ő következett!!! :shock:
Azért nem árultam el eddig, mert nem akartam, hogy teljesítménykényszere legyen... :lol: :lol:
Minden esetre bejött az álmom...
Vendég

Holka!

Gratulálok Emmához!
Hüpp-hüpp... kár hogy nincs mosolygós sírós arc. :)

(Énisnagyonszeretnék! Erre a hétre álmodtam meg magamnak...)

Gwini!

Megy Nektek is a drukk!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Bejci!

Te kis boszorka! :lol: :wink:
És ki lesz a következő?

Monee!
ne sajnáld, nektek is eljön az időtök. Addig is élvezd ki minden percét, hogy belülről érezheted a babát. Ilyen legközelebb ki tudja, mikor lesz megint.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Holka: Nagy gratula a kis Emmához! :) Sok boldogságot és örömöt! :)

Boszik: Rólam egy darabig még ne álmodjatok ok? :):)

Kép

Kép
starlark

Holka! Szeretettel gratulálok Emma születéséhez!!! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! :D :D

Kép
Kép
netti77

Nagy-nagy gratu a Holka családnak! Sok boldogságot, jó egészséget kivánunk!

Kép
Kép
Kép
minyu

hűűűűűű ezt el sem hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!

hatttalmas gratula a már-anyukáknak és a babócáknak is!!!!!!!!

pár napig nem jövök, és máris babaeső?!?!?!?! szupeer :)
annyira sajnálom hoyg nincs netünk, és épp a végén kiesem az egész izgalomból!!!! :cry: olyan, mintha már nem is lennék csapat-tag brüühüüü..... de tényleg!!!!

ma elvileg első nst, ha a soksok szülés közt jut rám ideje a szülésznőnek... de nekem ilyenkor csak az van, és nem lesz vizsgálat...pedig örülnék valami hleyzet-jeletésnek!!! holnap meg leadom az egy hete levett kókusz kenetem... :oops: még épp hoyg belefér a "lejárata" előtt...meg vércsapolás, meg pisi, utána beugrom uh-ra is, szóval jó kis nap lesz :)

nálam semmi jele hogy közeledne a vég...pont mint simivel, mindenki majd jóól beelőz....nem baj, eljön majd a mi időpnk is. én az 5.-ét tűzte4m ki, az a kedvenc számom!!! :) mondjuk simi meg 7.-e, és az még jó kis dátum is lenne, 08.09.07. :D szóval jöhet az is!!!

csehi, tök jóó a képetek! :)

minyu te meg még mindig hihhetetlenül vékony vagy!!!!!

száradó rucik is éédesek!

nálunk eldöntöttük, a babaágy szerelés akkor lesz, ha én bent vagyok a picivel, és simi meg marci összeszeerli, az jóó kis program nekik, meg olyan rákészülős, várós is :)

jajj kezdek türelmetlen lenni!!! ja és némi viszketésem is lett...tökjóó, pedig az egész eddigi időt megósztam enélkül...
ja és minden nő az utcán elkezd kéretlenül elemezni hoyg még nem deformálódott a fejem, meg nem is vagyok ödémás, meg hogy a pocak még nagyon fent van,m eg hoyg nagyon bátoer vagyok így elindulni...vááá kissé elegem van...de mosolyogva tűröm...

na majd jövök, pár nap, meg addigra gondolom megint csomóan megszülnek :) nagy drukk és mennek a szorítások!!!!!!!!!!

szeder rád meg külön gondolok majd pénteken!!!!!! meg csüt este is, akkor már tuti izgulsz :) nagyon szupiiiiiii

na csókokl!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Holka!

Gratulálunk a kis Emma babához! Sok boldogságot és sok tejcit kívánunk nektek! :lol:

Nekem most ritkultak a fájásaim. :lol: Szeretném, ha még egy kicsit bent maradna a kis Laura! Jó lenne betölteni legalább a 37. hetet! És nekem még így is minden UH-án 1 héttel kisebb a babám, valszeg, mert én a 24. napon estem teherbe. Most talán 2500 gr lehet, úgyhogy még nőhetne egy kicsit.

gwini

holka: GRATULÁLOK EMMÁHOZ :)

Kép
csehi77

Holka!

Akkor bejött az augusztus 20-a! Nem vagyok boszi, de innen megmondom, hogy a következő babád október 23-án fog születni!!! :lol: Nagyon sok boldogságot, örömöt Emmával!

Márti
borossné becz márta

Agi ment privi:)))

szisziKép
sziszi7

[size=18]Holka, Sok boldogságot, tejcit kívánok![/size]

Kép

Bejött az aug. 20-a, hihetetlen!!!Boszi :wink: :D

Alíz

KépKép
roni0422

Szasztok Csajok!

Még mindíg Keurus vagyok :)

Először is gratulálunk Holkáéknak! Minden jót nekik!
Apukának : kitartás, csak pár évet kell várni és fürcsi helyett lehet megint sörözni a cimborákkal(persze ha csak a gyerkőcöt is viszed:) )
Vagy akkor már lehet hogy ő visz...

Szóval ígértem egy részletesebb beszámolót.
Hétfőn este szarul érezte magát Lanta, ugy 8 körül este.
Kicsit később jött Vuk, aztán egyre sűrübben, majd ugy gondolta beköltözik a fürdőszobába.
Természetesen Vuk-kal együtt Lanta is.
Picur mindíg megriadt a Vuk-ra én meg a picurra.
Szóval senki nem aludt.
11 körül telefonáltam ügyeletre, jöttek is 1 stamesz B6 a seggbe, (szuri) azzal az instrukcióval hogy ha 1 óra mulva nem jobb akkor irány kórház.
Hát szuri után sem lett jobb, sőt jött az egész rókafamaily.
Hamar telefon az anyósomnak, jött is mint a gyorsposta, közben hivtam a mentőket, mert a kétülésesben nem birta volna ki a korházig.
Hála istennek a mentők együtt érkeztek a rendőrkkel akik egy fél perces szirénával üdvözölték őket.
Igy már az utcában sem aludtak. hihih ;)
A rendőrök csak erre jártak tök véletlenül, nem célirányosan mikor nyúzom a feleségem, és késsel kergetem az udvaron.
Szóvalfél 1 kor mentőbe Lanta be, még szerencse hogy volt összepakolva némi cucc a szüléshez, hamar kiegészít ezzel azzal, tűz a mentő után. A harmadik kanyarban eszembejutott hogy semmi irat nincs nálam ráadásul nyélgázon megyek a mentő után. Biztos megdícsértek volna ha megfogynak :)
No de sebaj, százzal gázzal a kórházba ott is a belgyógyra.

cigiszünet........................(Nektek nem!!!!)

Na a belgyógyon vérvétel infuzió (0,9% fiziológiás sóolgat) kiszáradás ellen, intravénás B6. azt monták ettől jobban kell lennie.
Közben természetesen Vuk is ott volt.
Vérminta el leborba, Lanta fel a nőgyógyra, Lantára az nst.
Babával minden ok mondta a néni ott.
Pff hál' Istennek.
Majd 4 körül megjelent a doki is aki megvizsgálta a vérvétel eredményeinkt és az nst- végignézve : A feleségének fájdalmai vannak ugyhogy ittmarad.
Összenéztünk. Rendben hogy én nem tudtam hogy fájásai vannak de hogy Lanta sem..... hmmm.....Picuri randalírozott bent. Azzal szórakozott le tudja e rugni az nst érzékelőit.
Mindegy dokibácsi azt monta marad akkor marad.
Közben itthon Koncsival anyós aki 4 re ment volna nyitni a boltot, szólta a kollégenőjének hogy nem tud menni, (akinek a fia vette fel a telefont) de hogy teljes legyen, a kassza meg náluk van otthon, azért menni kéne. Így hát apósom is kivette a részét.

Kis idő múlva beszéltem a dokival, azt mondta hogy valami virusos nyavajó lehet. Kapott is megint infuziót meg egy halom valamit amit nem láttam,csak hogy sok szines üvegből pancsolták össze pedíg erősen néztem.
Majd berakták a szülészeten a vajúdóba . Még szerencse hogy nem szült senki :).
Kicsit simiztem,ápolgattam majd elzavart a tescoba...
:) ilyen korán még sosem voltam de legközelebb is ilyenkor megyek.Rajtam kívül a kutya sem volt.. Ásványviz, keksz, nekem egy kis energy célirányosan fizetve 4 perc!
Nem ám 1 cumiért és 2 óra!! ugye? :)
Vissza kórházba, majd némi bucsúzkodás és 6 körül irány haza.
Az első nap húzós volt a nem alvás miatt de anyósom segített sokat , meg Lanta barátnője du.
Tegnap du szarul volt egy kicsit de az éjjeliekhez képest sokkal jobban. infuzió még volt. Pocak is keményedett.
Koncsival megvacsiztuk pancsi és fekvés 2 körül megébredt de gyorsan lereagáltam és reggel 8 körül ébredt. Ő is megérezte az éjjszakázást.
Lanta ma már egész jól volt, evett is egy keveset, az ereje még nem az igazi. Nem tudom mikor engedik haza, mi a Koncsival elvagyunk marhajól. Holnap megyünk kirándulni a cimborámhoz a műhelybe, megnézzük a rossz tütüket :)

Na megyek mert holnap is nap lesz.
Vigyázzatok magatokra!! holnap ha lesz változás írok.
Szasztok csajok!
Keurus

Kép
Kép
lanta

Bakker mennyit írtam...Pfffff... hihi

Ja mi Szept 22 -én szülünk.

Kép
Kép
lanta

Lanta: mielobbi gyogyulastn neked, azt hiszem, te is vmi hasnlot kaphattal el, mint en, csak nekem 4 napig tartott. Gyors felepulest kivanok, es a lenyeg, hogy a Csoppseg jol van :wink:

Holka: gratulalok, oruljetek a kis Emmaval egymasnak

Akt. tabla:

Kép

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!!

GRATULA HOLKÁNAK A KIS EMMÁHOZ!!! :D :D

Húúú, holnap pedig már szedernek gratulálhatunk!! :D

Én most voltam NST-n. Elég érdekes volt...... :?
Megkaptam a legszarabb, legrégibb gépet. A leltári cetlin láttam, hogy 1982-es. Olyan jól működött, hogy a tappancsokat ku...a erősen nekem kellett a hasamra nyomni. Hiába ettem csokit meg kakaót, Flóra meg sem moccant. Amiért persze marhára balhézott a néni. Na meg persze azért is balhézott, hogy 5 perc után rohadtul zsibbadt a kezem, és ilyenkor kezet váltottam. Aminek hatására megszűnt a szívhang érzékelése és ezért leesett 0-ra. :shock:
Amúgy okés volt a dolog, legalábbis nem kellett ismételni. A pulzusa 140 körül volt. Viszont kijelzett 2 olyan fájást, ami a papíron kiverte a felső plafont. Pislogott is rám a néni, mint hal a szatyorból.... :shock: De legyintettem és megnyugtattam, hogy a 14. hét óta ilyen összehúzódásaim vannak... szóval még nem szándékozok szűlni.
Ja, és mondanom sem kell, ahogy elengedtem a tappancsokat Flóra hihetetlen rugdosásba kezdett. Amit azóta is lelkesen folytat... :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

pár hónapja egy ilyen vizsgálat után tuti sík ideg lettem volna... de mostanra már olyan jól lepörögnek rólem az ilyesmik.
Lényeg, hogy tudom, és én Érzem, hogy Flórával minden ok.

Lanta, mielöbbi gyógyulás!!!!

bagzerka,
úgy látszik többen is beszívtuk így a vége felé ezt a viszketős dolgot. :? Biztos dolgoznak a hormonok.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

HOLKA! NAGYON GRATULÁLOK, ÉS RENGETEG BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!! Emma igazán rendes volt anyukájához! Külön örülök, hogy könnyű volt a szülés!!!!!

Lanta! Jobbulást! Várunk vissza, még a szülés előtt!!!!

Én már kezdek félni Bejcitől! :-)

Kép
blúmi

Jaaa, és természetesen Szederre rengeteget gondolok, és nagyon szorítok értük is!!!!

Kép
blúmi

Holka! NAGY NAGY GRATULA! Az első kislány :D

Lanta jobbulást, még húzd egy kicsit
(jó fej a férjed :), nagyon vizuálisan fogalmaz, a történet komolysága ellenére is vicces volt olvasni )

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Jelentem, hogy mi még egyben maradtunk! Estére megind beindultak a keményedések, de aztán elmúlt.
Most megint vannak, de még nem rendszeresek. Remélem, hogy még húzzuk egy darabig!

gwini

Aztaaaaaaaaaaaaaa babaesőőőőőőőőőőőő :D :D :D

Nagyon-nagyon gratula Holkának, örülök, hogy könnyű szülése volt. Sok-sok tejcit Emmának!!!!

Végre javult a megszületett babák közti nemek aránya is... :D

Szeder,
nagyon drukk holnapra, gondolom ma éppen már egy gombostűt sem lehetne... :D
Én emlékszem tavalyról, hogy igy, mikor konkrétan tudja az ember, hogy már csak 1 nap... hát az olyan lassan telik, mintha 1 hónap lenne... :)

Lanta!
Nagyon vigyázz magatokra, nem semmi, hogy pont most ért el az a fránya virus! Szoritok, hogy legalább betöltö9tt 37. hétig kihúzzátok ti is!!!

Keurus!
Köszi a magával ragadó beszámolót, néha a téma ellenére sikerült nagy mosolyokat csalnod az arcomra... pedig nem vicces egyáltalán. ;)

Gwini,
80-as fájásokkal hazaengedtek????? Ez nekem nagyon furi... én úgy tudom, hogy 120-as már tolófájás...
Azért drukkolok, hogy amikor kell, időben ott legyél, és neked is problémamentes szülésed legyen!!!!

Honey,
no igen, az nst furcsa szerzet felénk is... :D :D :D De, mint irtad is, te már alaposan meg vagy edzve lelkileg mások hülyeségeire (eü-re gondolok)... Sajnos, teszem hozzá, mert azért jobb lenne, ha ez lenne az első nega élményed....

Eszike!
Tök izgi, ezek szerint nagyon közel az alagút vége neked is... drukk-drukk...

Lányok!
Nekem 2 napja a lábam majd leszakad. Egészen konkrétan a combom. Olyan, mintha folyamatos izomlázam lenne, de ennyire vészesnek még aktiv sportoló koromban sem éreztem soha... :?
Alig tudok ráállni, Lolát felemelni pedig felér egy csillagesővel....
Érez valaki még hasonlót?

Csináltam kedden pociképet, megmuti én is (arcot nem nézni, nem fotózásra tervezték) :D

Kép

Kép
Kép
lolababa

Lanta: mielőbbi jobbulást neked

gwini: hajrá!!! szerintem te leszel a következő, mármint szeder után :)

bagzerka: köszi szépen, hát a viszketés nálam is megvan :shock:

Kép
csehi77

Sziasztok!

Keurus!

Köszi a részletes beszámolót! Jó hír a sok Vukban, hogy a baba legalább jól van, csak Lantát érinti a vírus. Jobbulást neki! :wink:

Honey!

Csoki, kakaó, kóla Ákos babucnak sem ér semmit. Vígan alszik utána. :twisted: Viszont valamelyik nap a Férjemmel megettünk egy zacskó hagymás chipset... nem kellett volna. Órákig! ugrált a pocimban utána Ákos. :lol: Ha a következő NSTig egyben kibírjuk, tuti fogok előtte megint enni, had dolgozzon a gép. :lol:

Egy kiegészítést had tegyek NST-CTG ügyben, én is nem olyan régen tudtam meg!

CTG: cardiotokográfia - a baba szívműködését ÉS egyben kontrakciókat is mér
NST: non-stressz teszt - csak a baba szívműködését méri

Tehát, akinek mér fájást is a gép, az tulajdonképpen CTGre jár, mert az NST nem rajzol fájásos görbéket! :wink:

Rólam:
Hétfő óta nem tudom utolérni a dokimat, kezdek kiakadni. :evil: Hol a tökömbe mászkál ez az orvos, hogy folyamat ki van kapcsolva a telefonja?! Szabin nincs, ez teljesen biztos...
Meg akarnám beszélni vele, hogy vizsgáljon már meg, hogy kicsit megnyugodjon a lelkem, de eltűnt. Agggrrrr.... :x

Monee

monee85

Sziasztok!

Szeder: mennek az energiák, drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen!

Holka: Gratulálok Emmához!!! :D Sok tejcit kivánok, és várunk vissza majd ha már tudsz jönni :D

Márti: tényleg jó nagy lesz a kisasszony, ha nem tévedett az UH. Én jövő hét kedden megyek, kíváncsi leszek mekkorának mérik Zalánt.

Lanta/Keurus: köszi a beszámolót, Lanta mennek a drukkok, hogy még kihúzzátok egyben egy darabig! De minden rendben lesz, és mihamarabbi jobbulást!

Csehi: jó ez a dupla pocakos kép :D

Gwini: látom lassan ti is sorra kerültök, hihetetlen hogy beindul a babaeső. :)

Én a szeptember 16-ot céloztam meg, akkor leszünk 2 éves házasok, nálunk eddig nincs szeptemberi szülinapos, apum kivételével az egész család születésnapja az első félévben van.

Bagzerka: majd csak lesz netetek ;) Engem legutóbb a pénztáros kezdett elemezni, mely szerint is látszik, hogy fiút várok.

Honey: az a gép annyi idős mint én! Hát sok minden lehet de valsz nem korszerű. De látom te már edzett vagy, nem hagyod feleslegesen paráztatni magad :)

Nálam meg visszajött a hányinger, egyetlen jó „pozició” van csak: az ha alszom. De hát azt nem lehet egész nap. Úgyhogy pakolászok, rendezgetek, próbálom elterelni a figyelmem a fránya ólálkodó róka komákról.

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Hát, tényleg így van, ha egy napig nem nézem az üzeneteket, akkor tényleg történik valami izgi dolog!!!

Nagyon-nagyon gratulálok Holkának a kis Emmához! A topik első kislánya! Sok-sok boldogságot egészséget kívánok Nektek!

Lanta: jobbulást!!!!!!!

Gwini: nagyon drukkolok, hogy minden rendben és gyorsan menjen a szülésen!

És a többieknek is kitartást kívánok!!!

Ormolya

Kép
ormolya

Lolababa: szép nagy a pocakod már, az arcoddal meg nincsen semmi gond, tökéletesen megfelel fotózásra :)

Monee: remélem sikerül elérni a dokidat, hétfő óta még az se valószínű, hogy folyamatosan szülést vezetne le.

He he, megkaptam az anyának nagy pocakja van feliratot a babafalvától :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

HOLKA! SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK AZ AUGUSZTUS 20-AI EMMÁHOZ! Várjuk a beszámolót!

Lanta!
Jobbulást kívánok Neked! Örülök, hogy a picivel minden rendben!

Honey!
Kb. én is hasonlóan jártam a hülye nst-vel, csak én ki is akadtam egy kicsit, én jövő héten megyek legközelebbb.

Kép
Kép
petra1980

Kistiggrincs!
Sajnálom a róka komát!

Lola!
Szép a pocikép!

Kép
Kép
petra1980

Szépet! :)

Lanta: jobbulást!:)
Keurus: Jó beszámoló, nagyon pozitív ember lehetsz :)

hu ma megint nagyon punnyadék vagyok, egyfolytában aludnék pedig most az éjszakát is sikerült végig húzni.

nst-ctg: órás várások, elavult gépek, a dkit igazán nem is érdekli... egyáltalán van értelme ha a bébi szépen mozog nekem meg semmi bajom?

Kép

Kép
starlark

Tiggrincs!
Édes vagy, köszike. :)
Hányinger ügyben nem irigyellek, pocsék lehet az amúgy sem egyszerű állapot mellé...
Remélem átmeneti, és hamar elmúlik, nem marad meg a szülésig.

Petra!
Neked is köszi a pocidicsit. :)

Kép
Kép
lolababa

Starlark,
akkor van értelme, ha tényleg figyelmeztet valamire. Különben tényleg nem sok, mert anyuka úgyis érzi, ha valami nem stimm a picivel.
Ismeretségi körömben azonban több is akad, akiknek megmentette a babáját, hogy időben figyelmeztetett (lassú babaszivhangra például).

A lényeg, hogy ez legyen a legnagyobb gondunk a végén. ;) :D

Kép
Kép
lolababa

Lolababa!

Milyen sportból vannak azok a szép érmek?
Sajnálom, hogy fáj a lábad, nekem nem volt ilyen. :(

Kistiggrincs!

Hess a hányingernek!

Nah, a dokit elértem. Mindig így van, csak előtte panaszkodni kell kicsit. :)
Nem vizsgál meg, mert minek. A fenébe, pedig nagyon hegyeztem magam rá. :oops: :lol:
Végülis, igaza van, ha nyílik had nyíljon, mi baj lehet már...
Szivatnak anyám, stop. :roll: :lol:

Monee

monee85

Monee,
amennyire észrevettem a végefelé a dokik nagytöbbsége ha csak nem muszáj, kerüli a vizsgálatot, mert attól is nyilhatsz éppen...
Engem is a kórházi felvételkor az ügyeletes vizsgált meg, de valami állat módon, minek következtében véreztem is, plusz szerintem a nyákdugóm egy része is eltávozott... :?

De már úgyis csak napjaid vannak vissza... annyira jóóóóóó, hogy már ideért a topic, ez a legizgibb rész!!!

Most, amig bent feküdtem, és láttam az apróságokat, akiket hoztak ki szopizni, rajtam is gőzerővel kitört a babázhatnék... Bár szerintem nemsokára sorra kerülök, annyira furcsa érzéseim vannak. :)

Az érmek a párom által vannak, szkanderezik. :D

Kép
Kép
lolababa

Sziasztok!!

Végre itthon!!! Köszönöm Mindenkinek a drukkokat! Látom a férjem nagyon részletes beszámolót tartott!! :lol: :lol: Ő már csak ilyen! Konkrétan nem tudom a rosszullét okát, hogy most ez vírus volt vagy sem, de a doki mikor meglátta hogy a gép keményedéseket mutat az nagyon nem tetszett neki és úgy gondolta akkor maradok! Még tüdőérlelő szurit is kaptam ha mégis ki szeretne bújni a baba ne legyen gond! Ja és persze 2 adag magnéziumot is! Szerencsére a méhszáj teljesen zárva van! Baba még faros! Remélem még 3 hetet azért kihúzunk egyben! Még visszaolvasni nem sikerült csak átfutottam nagyjából!! Látom azóta EMMA baba is megérkezett!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK HOLKÁNAK RENGETEG TEJCIT ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKIK!!!

Szedernek is mennek a drukkok és persze Mindenkinek!!

Most mennem kell mert most Kornéliára van szükségem!!!

Köszönöm még egyszer hogy gondoltatok Rám!!!

Kép
Kép
lanta

Lola!

Eddig nem voltam nyűgös kismama, de most nagyon az vagyok. Lelkileg nagyon jót tett volna, hogyha megnéz és mond valamit, akármit. Az is válasz lett volna, hogyha nincs semmi jel.

Nehezen bírom ezt a várakozást. :cry: Pont az a rossz nekem benne, hogy lehet akár ma este is a mi napunk, de lehet hogy még simán túl is fogom hordani. Nem megszabadulni akarok Tőle, hiszen a legjobb dolog az életemben a terhesség volt, hanem jó érzéssel készülni rá és nem bőgve, mint most is. Eléggé szétszaladt a ménes nálam ez ügyben. :cry:

Monee

monee85

Lanta: üdv odahaza.

Monee: abszolút megértelek. Én még ugyan nem vagyok szülés közelben, de néha kicsit zavar, hogy nem tudom 2 hét-e még vagy még 6. Ráadásul szeretném, ha minél több dolgot befejeznénk a házon, de nem tudom ugyebár mennyi időnk is van. Ezenkívül nagyon szeretek terhes lenni, de már úgy szeretném látni a babót, na meg hogy minden rendben van vele. Szóval ez is furcsa kettőség.

Szóval kitartás, nem vagy egyedül! Csak azt tudom javasolni, amit magamnak is: próbáld meg elfoglalni magad, esetleg valami barátnős programot csinálni, ha nincs kedved kimozdulni hátha barátnők szivesen átmennek hozzád.

Nekem meg főznöm kéne de nincs hozzá kedvem.

Jah, és megirhatnád nekem, végülis milyen gyümölcsöket zöldségeket vettél fagyasztóba, mert én a hétvégén jövő hjét elején jutok el piacra. Ezt mondjuk más is megirhatja, aki vett :)

Kép
kistiggrincs

Monee!

Szegénykém... megértelek, ha ez segit valamit. Ennyire a végén járva, ekkora pocakokkkal szerintem mindenki lelkileg és érzelmileg is túl van feszitve...
Teljesen természetes, hogy nyűgi vagy, ha jól esik sirni, akkor tedd is azt.
Próbálj kicsit elvonatkoztatni, gondolj arra, hogy még egy hónap (csapd be magad), és ha itt az idő, akkor örömmel sodorjanak az események magukkal. ;)

Kép
Kép
lolababa

Lola: ok, ok értem én hogy talán nem véletlenül kérik :) De én annyira de annyira utálok minden kórházba járkálást. Legjobb az augusztus volt mikor a doki nyaralt a terhesgondozót meg "felújították" és mondták ha nincs semmi gond ne menjek a helyettesítő helyre. :)

Lanta: Jó hogy végre otthon lehetsz :)

Kép

Kép
starlark

Üdv. mindenkinek...csak bekukkantottam és látom megszülettek az első babák, kívánunk az anyukáknak nagyon sok örömöt , egészséget...minden jót... és gratula..

a többieknek-velem együtt meg kitartást, türelmet..és hogy legyünk túl mi is a nagy eseményen.

én már nehezen viselem , már nehéz...de talán két hét és megcsászároznak...valszínű...

akkor elindult a hajrá visszaszámlálás mindenkinél....
várjuk a további örömteli híreket!!

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

augusztus, ehh de lökött vagyok az most van... a julius :)

asszem jobb ha ma nem csinálok semmi fontosat :)

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?