Ha nyügi, vagy álmos, akkor csak két féleképpen alszik el, ha a hintában van és ott figyelget, és ha nem is megy a hinta, ott képes elaludni bármikor magától - ezért akarok egy járókát, hogy velem lehessen a a nappaliban és ott is tudjon játszani és aludni + lásson. (van utazó ágyunk, de abból nem lát ki) A másik, ha nyügi, hogy hagyom egy picit bömbölni és akkor hasra karon el tudom ringatni. Egyéb esetben hiába ringatom, lesz@rja az alvást
, mert akkor felváltva figyel, vagy ha unja a helyzetet akkor nyekereg, hogy menjünk már. A cumi is le van sz@rva nálunk, mert nem jön belőle semmi
, néhányszor megtalálta már az újját, de sosem alvás céljából.
Arra már én is gondoltam, hogy nem olyan éhes, de mivel nem alszik így hamarabb érzékeli az éhséget is... nehéz egy órát húzni a gyereket, hogy ne egyen...
viszont egy nap 3-4szer kiszív mindent, ezek a pép utáni alvás utáni evés, és az éjjeli és reggeli evés- ilyenkor ugye alszik. Délelőtt kétszer és délután kétszer, háromszor nem tudom kihúzni az evését...
De már frankón tud játszani magában is, persze ha olyan kedve van... úgy hogy még pár hónap és sztem beáll a reggeli, 10 órai, ebéd, uzsi, vacsi rendszer + jön a nyár
újjé!
szemdörzsi: az nincs de látom mikor álmos, de a babák nem úgy működnek, hogy álmos és alszik...
ez nem ilyen egyszerű és akinek nincs babája nem érti...
A simit is bevetettem + a popó paskolást is... semmi
nekem még semmi praktika nem jött be így
a gáz viszont hogy imád a vállamon lógni (kezei a hátamon lógnak) és így nézelődni, de hát több mint 7 kiló, most, és később
De úgy bírom, mikor meglátja hogy föléhajolok, ezerrel kalimpál
és vigyorog, azt hiszi h felveszem...
aztán jön a csalódás, hogy csak megigazítottam a takaróját
És ha van a közelbe játéka, amit kifigyel, akkor képes nyúlni érte, még úgy is ha hátról hasra kell fordulnia, csak még bénácska, mert a bal praclija a teste alatt marad, mert nem tudja kihúzni. És a szokásos - fejünkre akasszuk a rácsvédő párnát és megnézük mi van mögötte
Ja és még az altatásról: kínkeserves nekem is
, és ha sikerül is, akkor is kb 20 perc
Látom Bende is cumizik...