Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm az ikeás olcsó ágyról a véleményeket. A célnak szerintem itt is meg fog felelni. Mellesleg a 2 legközelebbi IKEA a budapesti és a bukaresti. Pont félúton vagyunk, tehát jó messze mindkettőtől :) Viszont ezt az ágyat már régebben "kértem" tesóméktól, és ez tőlük lesz ajándék.
Francesca, én is 3 kerekű babakocsiban gondolkodom, de még egyet sem próbáltam ki. Csak úgy képzeltem, hogy ezt könnyebb tologatni, forgatni. Örülök, hogy azt írod, hogy nektek megfelel :)
Judee, üdv. Nem oltatnám be magam soha-soha semmi ellen. Inkább a megelőzésre ügyelek. Persze lehet ez egy 200ezres városban könnyebb, mint Budapesten, ahol nem tudom mennyien laknak :)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Sziasztok!

Judee! Én nem oltatom be magamat, de a 3 éves lányom tegnap oltattam, anyukám is tegnap oltatta be magát, a párom a héten fogja. Nem tömegközlekedéssel járok, és ha bárki a közelemben beteg, akkor vagy én megyek arrébb vagy ha hozzánk jönne, akkor NE tegye, vagy hazaküldöm... :?

A dokim azt mondta ne oltassam magam, csak a környezetemet. Ugyanezt mondta a gyerekorvos is. Lányom tegnap megkapta, semmi baja, semmi mellékhatás, semmi hőemelkedés, simán mentünk ma is az oviba! :lol:

Vizesedést a kezen is észre lehet venni, a gyűrűk nehezebben jönnek le. Én még a bokámon szoktam látni esténként.
melike30
Győr

Még az jutott eszembe, hogy a beöntés helyetti glicerines kúpot otthon is fel lehet helyezni, mielőtt a kórházba mennénk. Ez valóban kényelmesebb és ugyanolyan hatásos.

Kép
nilszi

sziasztok
nem tudjátok hol lehetne megfizethető áron gumis lepedőt venni 70*140-est?

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, befordult Mincsi :lol: :lol: :lol: Egy gond van csak, nagyon magas a pulzusom. A doki szerint nem árt sem nekem, sem a picinek, én azért utánanézek, hogy ilyenkor mi a "normál" tartomány. Az tuti, hogy baromi nehezen kapok levegőt :cry:

Na megyek, visszaolvasok, mert egy ideje már nem voltam...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Szerintem nekem napjában többször is befordul, meg vissza. Legalábbis mostanság így érzem, pl. a púp a hasamon ide-oda vándorolt éjjel. Jah, és visszatért az álmatlanság :?

Reunion, akartam írni, hogy az IKEA árul, de sajna csak 60*120 Cm, vagy 70*160 cm -s van (az már nem is túl olcsó ráadásul).

Hja, nekem sem jönne rám a jeggyűrűm, ha mégis, flexszel kellene levágni. Úgysem hordhatom az allergia miatt, így legalább nem kell magyarázkodnom a rokonoknak, hogy miért nem hordom. :) Mondjuk ez még nem nagy vizesedés, látványra én még nem látom dagibbnak az ujjaimat, nem lett virsli belőlük :D

Klári

Kép
claracroft

Uxi, milyen jó, hogy beférnek az ülések! Tényleg nagy szerencse. Mi már áprilisban lecseréltük, amikor még csak terveztük kistesót :lol:

Melike, 3 hónapos korában lett hasfájós Betti? :shock: Pedig általában pont akkorra szokott elmúlni, nem?

H1N1. Sanyi tegnap kapta volna, de pár napja köhög, és tegnap már hőemelkedése is volt. Elment kivizsgáltatni magát, és tüdőgyulladása van. Szóval még nem oltották be, nem lehetett. Most csak azon drukkolok, hogy mi ne legyünk betegek, mert cseppfertőzéssel terjed...

Én majd csak decemberben pakolok kórházi csomagot. Addig tuti ráérek :lol:

Pici, örülök, hogy jelentkeztél. És gratulálok a kukachoz. Ha majd otthon leszel, nézz be gyakrabban, legalább egy életjel erejéig :wink:

textilpelus. Nekünk vagy 30 db van. Marci nagyon bukós volt, és napi 5-6 darab csak a bukás miatt tuti ment a mosásba.

Somaanya, mi volt a dokinál? Mi van Somával? Már jó régóta szenvedtek :cry:

Athena, egyáltalán nem biztos, hogy elfolyik a magzatvíz az elején. Nekem sokáig voltak 3 perces fájások, mire elindultam a kórházba, és nem folyt el a magzatvíz, burkot repesztettek. De azt tanácsolják, hogy a végefelé már ne utazzon a kismama messzire.
Kireppenés első babánál szinte kizárt, de a többedik sem jön olyan könnyen :lol: Az tuti, hogy amikor én születtem, akkor sem ért be a mentő a kórházba, én mentőben születtem.

Judeee, szia. Te is januárban fogsz szülni?

Twist, nem irigyellek a nagy baba miatt. Én is tegnap kérdeztem rá, én kb 3,5 kiló körüli apróságra számíthatok

Nilszi, egyre vigyázz. Ha a kórház előtt otthon adod be a kúpot, akkor várd meg a hatást, mielőtt elindulsz...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja igen, Arian, felkértem tegnap én is Barbit szülésznőnek :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Köszi a vizesedéssel kapcsolatos dolgokat. A gyűrűmet már régóta nem hordom, mert nem bírtam levenni estére.
Szerintem ez tuti víz.

Most teljesen el vagyok kenődve, hogy még milyen sok mindent kell elintézni, hivatalos dolgokat is, új védőnő, gyerekorvos, babaszoba teljes rendbetétele, mindent kimosni kivasalni, kórházi cuccokat összerakni, rengeteg mindent megvenni....Takarítani!!!! Ami nagy falat lesz, ugyanis csak 7végén lesz kész a földszint burkolása... képzelhetitek.... minden tiszta por, pókháló....és nagyon az az érzésem, hogy a tündérkisasszony nem marad bent végig, hanem már dec. 20 környékén várható lesz. És még 2 hét a melóból, nem tudom, hogy kb. 1 hónap elég lesz e mindenre....Pedig úgy terveztem, hogy dec. első hetére már meg lesz minden, mert végülis akkor már bármi megtörténhet. Hát a nagy francokat lesz meg minden.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Pillesz, nyugi, lesz időd mindenre. Én is azt hittem, Marci sokkal hamarabb fog érkezni, és csak 4 nappal jött hamarabb.

Kima, merre jársz? Mi újság vérnyomás-ügyileg? Voltál a másik dokinál is?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Timi
athena

Érdekes a fenti dolog, katt a linkre!

Timi
athena

Szep napot!

Nilszi: orulok, ha neked is tetszik a 3 kereku :D a MaxiCosi-nak van egy nagyon strapabiro es eleg jo 3 kerekuje es az uloresz teljesen eldontheto, ha elaludt a pici, de mar nem a mozses reszt hasznaljatok. (Igazabol erre mar csak azutan bukkantunk a boltban, hogy a megrendeltuk a mienket..no comment..a turelmetlenseg keso banat :roll: )
http://mothercare.ie/ContentBuilder/Dis ... iqueID=198

Pillesz a vizesedest akkor veszem eszre, amikor este lehuzom a zoknimat es a szara latvanyosan "kettevagja" a bokam... :shock:
A tennivaloknak irj egy fontossagi sorrendet..igy apa is latja, ha valami meg nincs kesz es esetleg tud segiteni :wink: Lesz meg idod ezen ne parazz...(ezt azert is irom, hogy en se :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!
Én már készen vagyok majdnem mindennel.Babasarok kész,kisruhák kimosva vasalva.Mindent megvettünk kivéve 2 dolgot a mellszívót,és a légzésfigyelőt.Kórházi cucc bepakolva én így vagyok nyugodt.Ki milyen légzésfigyelőt vesz?Nem tudom eldönteni...használtat érdemes venni?
gyöngyi-30

Van valakinek tapasztalata lázmérők terén? Mit szóltok ehhez a lázmérőhöz? Mindenképp le akarom cserélni a cumisat, és ez jónak tűnik nekem...

http://www.minimano.hu/termekeink/higienia/lazmero/topcom_201_homero.html

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én nem veszek légzésfigyelőt :D

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én Graco fülhőmérőt vettem 6990ft volt a brendonban.Már kipróbáltuk nem kell bedugni a fülbe csak elé tenni 1mp és megmutatja az eredményt nekem tetszik :lol:
gyöngyi-30

Gyöngyi: nagyon irigyellek, hogy minden kész, minden megvan!
A kérdésedre nem tudok válaszolni.

Végülis nem olyan sok dolog van még hátra, kb. 2 hét alatt meg lehet csinálni, csak nagy hassal nehézkesebb. Meg ha valami nem úgy történik, ahogy én elterveztem, akkor nagyon ki tudok akadni, haragszok mindenkire, és kioktatok mindenkit. Olyan kis tündi-bündi tudok lenni.... :D

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Valaki belinkelné nekem a 7végi börze címét? Előre is köszi.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Hékás, de jó, hogy befordult Mincsi... érzel a mozgásokban is változást? Nekem is a hátán feküdt a legutóbbi UH-n, fejjel a jobb oldalamnál, és úgy is éreztem a mozgásokat jobb és bal oldalon, de az éjszaka óta inkább a gyomrom alatt pöcköl a bordáimat felfele nyomja. Vajon ez azt jelenti, hogy befordult (vagy fenékkel vagy fejjel lefele)? Mindenesetre nagyon figyelek :)
És a kúpot természetesen úgy gondoltam, hogy a hatást is megvárom otthon:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilszi 2009.11.03 12:21-kor.

Kép
nilszi

Hát annyi, hogy pár napja nincs alma-forma a tenyeremben esténként :lol: És nem feszíti már a medencecsontomat sem. Tegnap pedig a mellem alatti részen a a lábát lehetett kitapintani.
Korábban én is jobb és bal oldalon éreztem, most inkább a húgyhólyagot és a bordáimat rúgja :twisted: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Légzésfigyelő: nekünk Angelcare van, ami bébiőrrel kombinált. Én meg voltam vele elégedve és megnyugtatott, hogy van. Egy-két riasztása volt csak, de nem azért mert leállt volna a Soma légzése, hanem lemászott az érzékelő lapról, ami sajna elég kicsi.
A bébiőr részét mai napig használjuk.

Brigi: köszi az érdeklődést! Most jöttünk haza a dokitól....újfent. Múlt csütörtökön megint betaknyosodott a Soma és romlott a köhögése így visszamentünk ma a Bethesdába. Megröntgenezték és azt mondták valszeg nem az asztmája rosszabbodott, hanem valami vírus van benne amitől taknyos és köhög. Ezt tartom én is valószínűnek, mert az apja is két hete antibiotikumig jutott el ezzel és én is nagyon köhögtem. Szóval valszeg tőlünk nyelte be. Most kapott gyógyszereket, meg antibiotikumot is, amit csak akkor kell elkezdeni, ha két napon belül az egyebektől nem javul a köhögése.
A bölcsit lassan már azt sem tudjuk, hogy merre van.... :shock:

Én a héten megkezdtem a lassan, de biztosan című nagytakarítást. Minden nap megcsinálok valamit. Szombaton kapok segítséget ablak-ajtó pucolásban, a többin én megyek végig apránként. Aztán jöhet a festés és az átrendezés. Babacucc a kiságy kivételével minden megvan, még néhány apróság hiányzik, de azt ráér még decemberben is megvenni.

J.

Kép

Kép
somaanya

pillesz: http://www.babamamaexpo.hu/main.php?mid=0

:) Mi is megyünk, lesz ingyen masszázs, regisztráltam magam rá :D

Lányok: valakinek van Baba-Mama Tudakozó Klub Kártyája? Tényleg sok helyen olcsóbban lehet vele vásárolni? Én most igényeltem, gondolom sokára fog megjönni, de játékokra még hasznosíthatom.

Ki ismeri a MiniManó melletti Kismama-ruha boltot? Milyen minőség/ár?

Klári

Kép
claracroft

Clara, a minősége jó az ottani cuccoknak, de az árat nem tudom. Mennyire sürgős? Hamarosan megyek a Minimanóba, a héten vagy a jövőhéten. Megnézem Neked, ha gondolod

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi, nem sürgős, csak most tudtam meg, hogy van ott is bolt :) Persze rémlik, hogy egyszer volt erről szó itt, de átlebegtem a téma felett :)

Úgy érzem kellene még vennem egy két hosszú ujjú felsőt, de nem vastag pulcsit.

Lehet egyébként, hogy mi is megyünk a MiniManóba, múltkor néztük, hogy le van árazva egy viszonylag jól kinéző Anita szoptatós melltartó. Bár gőzöm sincs, mekkorát vegyek. :roll: Alaphelyzet ugyebár 85C, most 90D...???

Klári

Kép
claracroft

Klári: köszi a linket, már tudom is, hogy mit fogok venni a jegyárból. Kint lesz a Little Vampire Gang. Valaki volt már hasonlón? Itt lehet majd a kiállítóktól vásárolni, vagy csak bemutatják, hogy milyük van?

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Szerintem lehet vásárolni :) különben mire költenéd a jegy árát?

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

NIlszi: mi is Sniglar kiságyat vettünk, szerintem semmi gáz nincs vele. És ami fontos, NEM fenyőből van, mint más helyeken az olcsóbb kategória

Somaanya: én is az angelcare légzésfigyelőt nézegetem, lécci segíts ki. Írtad, hogy pici az érzékelője. Ezek szerint Neked olyan van, amihez csak 1 érzékelőlapot adnak, és azt az ágy közepére kell helyezni? Én most ui az AC 401-et néztem ki, ez a legújabb, de angliából hozatnám, mert ott 20-24e ft, itthon meg 36-40e ft. Viszont úgy tűnik, itthon 2 érzékelőlapot adnak hozzá, UK-ban meg csak egyet. Nem értem...Már írtam a service centernek, de még nem válaszoltak... Előre is köszi!

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Szcsm : mi is az AC401-et vettuk/rendeltuk Angliabol es valoban csak egy lap van hozza. De a kijelzoje nem olyan kicsi es szobahomersekletet is jelez, ha jol lattam. (oszinten meg csak egyszer bontottuk ki, hogy megnezzuk megvan-e minden tartozek :oops: )
Vendég

Lányok és a légzésfigyelőhöz újraélesztési tanfolyamot is végeztetek, mert anélkül nincs sok értelme állítólag?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fikuszka 2009.11.03 14:15-kor.

Nóra

Kép
fikuszka

Én most láttam AngelCare AC300-at, bérelhetőt. 2500 Ft/hó. Ha érdekel valakit :D

Én még - bevallom - a légzésfigyelő témakörrel nem is foglalkoztam :roll:

Klári

Kép
claracroft

reunion Ezen az oldalon,ha belépsz és az ágyneműk között keresgélsz akkor vannak egész jó áron lepedők.
http://babyfun.fw.hu/
Judee babakocsik közül még érdemes megnézned a
Pierre Cardin Ps 682-t tipusút is. Az Espiro Vector 4 Air -t akkor, ha olyan kocsi kell, ami könnyű, ugyanakkor nagyon strapabíró.

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka, igen, én megyek elsősegélytanfolyamra november végén

www.babasegely.hu

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Szcsm: nekünk 2 lap van, de még így is volt lefedetlen terület a 60x120as kiságyban :lol: Elsősegély tanfolyamot nem végeztem, de állítólag a riasztós sípolása is felrázza annyira a babát, hogy helyreáll légzése. Nyilván nem minden esetben....

Kép

Kép
somaanya

Csajok! Leginkább leendő lányos anyukák!
Hadd ajánljam figyelmetekbe ezt a néhány ruhácskát:

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=5340684

Én adom el őket, mosva vasalva vannak, szinte újak. Ha tetszik valami szóljatok!

Köszi: J.

Kép

Kép
somaanya

sziasztok
voltam dokinál, megvizsgált zárt a méhszáj és csinált Uh-ot amire nem számítottam na mindegy 1183 és 1286 gr a sulyuk
és a méretek is jók
BPd 76/74
HC 261/269
AC 231/250
Fl 52/51
A kisebb baba fejvégű, a nagyobbik haránt fekszik felül a bordáim alatt

Szerintetek mit csináljak ugy volt hogy ma csak vizsgál a doki, és ezért mára vagyok bejelentve 4 D-re elmenjek vagy ne 2* 1 nap

Móni
KépKép
reunion

Szerintem semmi bajod nem származik belőle, én elmennék...

Klári

Kép
claracroft

Pillesz:Találtam valamit ami lehet hogy érdekel. :lol:
http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_911769

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok,

nem tudjatok veletlenul hogy hol lehet a legolcsobban hozzajutni a MAXI COSI MURA 4 babakocsihoz?

Hatha latta valaki valahol :oops: ...

Elore is koszi ha tud valaki valami infot!

Szep estet!

Kép

Anita
bellaani

Bellaani, szerintem a TEszveszen, vagy Vaterán!

Csajok, olyan jókat írtok! A tanfolyam is tök jó ötlet!
Továbbá a klubkártyát is igényeltem én is, mivel nagy kedvezményeket is, pl. a Medimomba, ahol már voltam egyszer UH vizsgálaton és drága hely volt. Ha tudtam volna a kedvezményről...
Vendég

Bellaani: pont azt a kocsit linkeltem be az elozo oldalon. :wink: Nagyon tuti kis jargany :wink:
Egy angol weboldalt ismerek, ahol 220 £-ert megkapod az egeszet (kocsi+osszes tartozek, kiveve autosules), viszont ha jol tudom csak Angliaba es Irorszagba szallitanak. (www.kiddicare.com) Nezd meg, hatha meg tudod oldani. Az otthoni arakat nem ismerem, de ez atszamolva kb 60-65 eFt.
Vendég

Francesca:Koszonom szepen,megtalaltam,de sajnos 299 font + minden extra tartozekert fizetni kell,133 font a hordozo +119 a mozeskosar,kb olyan 550 font kornyekere jon ki,az meg most igy sok egyben :(

Viszont irtak ha 3 at veszek olcsobb :lol:
Valaki esetleg??? :wink:

Azert nagyon szepen koszonom!!!
Remelem talalok valahol jo aron,mert beleszerettem :)
Igaz parom szulei veszik,de nem ereznem kellemesen magam mikor bejelentjuk hogy 750 euro kornyeken van a babakocsi :oops:

:)

Kép

Anita
bellaani

Anita: igazad van, a MURA 3 van akcioban :? ...de szerintem is vadasszatok, nagyon jo a kocsi! :wink:
Vendég

Szia Hékás!
Nekem Andris fiamnál volt gond először a pulzussal 130/perc. Belatocot szedtem rá. Sajnos azóta is szednem kell a pulzuscsökkentőt, most épp negyed szem Nebivololt. Így 80-90 között mozog. Ezzel jól elvagyok.
Egyébként kardiológus azt mondta, hogy ha nem megy 100 fölé a pulzus terhesség alatt, az még nem gáz.

Kép
ágota 74

icu03: köszönöm, nagyon aranyos vagy.
Móni: végül mentetek uh-ra? Ha igen tennél fel képeket. Nagyon kíváncsi vagyok a csajokra.
Ma vettünk 1-2 dolgot Pötinek. Cumisüveg(halas), cumi(teknősös), vízhőmérő(halacskás), orrszívóporszívót, pótcuclit, éjjeli fényt. Már kezdek megnyugodni. :D

Csilla
Kép
Kép
pillesz

nem mentünk végül Uh-ra, majd 1 v 2 hét múlva mert amúgy nagyon szeretném látni őket én is
az elfoglalt helyük szerint már tudom melyik melyik, de jó lenne megismerni őket az arcvonásaikról is

Móni
KépKép
reunion

Jutka!

Azt hiszem küldtem privit. Bár nem vagyok biztos benne, hogy elment-e, mert állandóan elmegy a netem...

Timi
athena

Móni, lehet, hogy kérdeztem már, ha igen, bocsi, elfelejtettem a választ. Azt tudjátok, hogy egypetéjűek-e?

Ágota, köszi az infót. Nekem 123 volt tegnap. Ma nem mértem, de pocsékul vagyok. Arra gondoltam, hogy mérem 1 hétig mondjuk 3-4x, és ha tartósan magas, elmegyek kardiológiára. Nyugtasson meg ő...

Húúú, és ma letudtam a család összes gyerekének a karácsonyát és mikulását :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó cuccokat árulsz, Jutka, kár hogy dugig van a szekrényem :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Bogaracska:
Örülök, hogy jók az eredményeid. Én is úgy gondolom, hogy lassan elkezdem a babaruhák, lepedők rendbe rakását! Nagyon gyorsan megy az idő, legközelebb már CTG-s kontrollra megyünk! Ma voltunk, a Baba már kb 1800g :).
Ez az APEH-os ügy, drukkolok, hogy gyorsan lerendezd! Engem is mindig felhúznak, megértelek, de ne idegeskedj miattuk!!

Enikő:
Aranyos lehet Zsófi, ahogy a Bogár névhez ragaszkodik :D.

Icu, Twist, Brigi:
Szupi, hogy a ti Babátok is befordult!

Somaanya:
Jobbulást Somának!!

Reunion:
Engem is érdekel, hogy honnan rendelted az olcsó pelust, légyszi küldd el! Köszi :)

Judee:
Mi is Chippolino kocsit vettünk, az volt a szempont, hogy könnyű legyen és minél jobb legyen hosszú utazásra a hordozója.
Én nem adatom be az oltást.

Twist:
Majd írj, hogy mi volt a terhespatológián. Múltkor találkoztam hozzád hasonló kismamával, cukor és genetikai okból nagyobb volt mind a két babájuk, végül mindkettőt túlhordta, nem volt semmilyen komplikációjuk!!

Brigi:
Vigyázzatok magatokra, jobbulást Sanyinak!

Pillesz:
Be fogod tudni osztani az idődet, ne aggódj!

Gyöngyi:
De jó neked, hogy mindennel kész vagy. Nekem azt mondták egy boltban, hogy légzésfigyelőt azért nem is árulnak, mert tök drága és nem sokáig használják, úgyhogy javasolják, hogy használtat vegyünk..Én nem veszek, de előfordulhat, hogy egyet kapunk kölcsön.

Klári:
Nekem van babamama tudakozó klubkártyám, de nagyon sokára küldték ki, viszont elfogadják a nyomtatott verziót az elfogadóhelyeken, az ideiglenes kártyát. Én eddig csak az ideiglenest használtam, sehol nem volt vele gond. Nyomtasd ki magadnak.

Reunion:
Gratula a szép eredményekhez :), megértem a döntésed!

Kép
cat__

Brigi:
Miket szereztél be karácsonyra?

Kép
cat__

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?