Hello lányok! Vagyok én is, de írni nem nagyon van időm.
Lanta: Jó fészekrakást! Én is a férjem aktivitásától függök néha.. amíg ő nem csinálta meg a polcot, hiába is rámoltam volna... Mondd meg neki, hogy kicsit csipkedje magát kicsit, mert sosem lehet tudni, mikorra kell elkészülni vele...
Ormolya: Ügyes vagy, hogy tartod a súlyodat!
Szeder: Érdekes amit írtál a kenetvételről! Nem is hallottam még olyanról akitől nem vették le. Bár mint kiderült, nekem meg nem nézték eddig a toxoplazmát. De ami késik nem múlik alapon a 36. heti vérvételen megnézik.... érdekes
Holka: Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Úúúú, már Te is mindjárt szülsz!!! Ez olyan izgi! Amíg kórházben leszel csak a párod lesz otthon Henivel, vagy jön valamelyik nagyszülő? Drukkolok, hogy augusztus 20. dupla ünnep legyen Nektek: az Államalapítás és a családbővítés ünnepe!!
Starlark: Cipő kérdés: Én még az első lábdagadásomkor kínaiban vettem egy fekete meg egy fehér "balerina" cipőt, aminek gumis az oldala. Most nem azért, mert én vettem, de még jól is néz ki, ráadásul, kb. duplájára tud dagadni a lábam benne! És az ára: 2000 Ft körül volt!
Konan, A.m: Tök jó, hogy már tudjátok a babáitok szülinapját!
Nem is tudom, mitől izgulnék jobban, attól ha tudnám, mikor lesz a nagy nap, vagy a váratlan szüléstől...
Csehi: Ahogy leírtad, nekem is nyákdugónak tűnt, akkkor viszont a Te napod is közeleg! Drukk a holnapi uh-hoz!
Ági: Látom Nálad is újra a régi para van napirenden: Nagy a baba! Tudod, én is megijedtem a múltkori méretektől, de megnyugtat a tudat, hogy eddig még egy baba sem maradt odabennt, úgyhogy a mienké sem fog!
Azért drukk, hogy a 2. méret legyen az igaz!
Honey: Köszi a film- infót. Én csak az ikres részt láttam, még asszem olyan 10 hetesek lehettünk. Úristen de rég volt már!!
Kistigrincs, Gwini: Nagyon csinik vagytok.
Petra: Tgyás-táppénz ügyben :én csak a szüléstől igénylem a tgyást, mert tök jó a táppénzem is, meg a tgyásom is, a gyedem viszont a maximum lesz, tehát nekem az a jó, ha minél tovább kapom a tgyást.
Monee: Jó anyuci leszel, NO PARA! De ha ez vígasztal, szerintem az első gyerekes anyukákban előbb- utóbb felmerül ez a kérdés. Én legalábbis már gondoltam rá!
Mi jól vagyunk - továbbra is-, bár esténként kicsit jobban fájdogálok, mint eddig. De ez még nem lehet jósló, mert annyira azért nem fáj! Csak az a furi, hogy baloldalon, mindig ugyanott fáj, illetve szúr. Ott, ahol a vakbél szokott. De ez nem lehet vakbélgyulladás ugye?
Babaruhák mosásával, vasalásával szerintem a héten végzek, aztán reményeim szerint jövő héten berendezzük mi is a babasarkot! Azt nagyon várom már!