Macianyu - Zengő csodaszép!!!
Én is szoktam éjjel-hajnalban pelust cserélni, ha érzem, hogy betrottyantott! Nem gyakran, de előfordul, hogy hajnali evés közben is trotyog és akkor tudom, hogy durván tele a pelus, úgy nem teszem vissza, mert reggelre úgy rászárad, hogy aztán nem tudom smirglivel se leszedni
Rota elleni oltás - én eldöntöttem, hogy nem adatom be, mert 2X 17 e forint és nincs rá mani
pneumococcust adjuk majd, az ingyen van, és jön a 2 hónapos korban adandó oltás is lassan.
Linhbaba - én szólnék anyósomnak akkor is, ha hiszti lesz belőle! Ha a gyerek alszik, ne keltse már fel
Ettől a falnak megyek, és az alvó gyerek már nem is gyerek????
Szerintem legyél bátor és szólj mindenért, ami zavar, mert később már nehezebben fog menni ez!!!
A mellbimbóvédő egy ideig jó, de nehogy rákapjon a baba, szerintem minden szempontból jobb, ha a baba és a mell között nincs semmi. Nekem is muszáj volt használnom, de 2 nap alatt begyógyult akkor a seb és elhagytam a bimbóvédőt. Szerintem rászokhat a baba és akkor már nehéz lesz szoptatni, ha rendben lesz a cicid, akkor is.
Márton pedig tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LKata - nálunk is sok bukás van, majdnem minden evés után
A textilpelusokat állandóan mosom
Én soknak látom, de anyukám azt mondta, hogy ne izguljak, soknak néz ki, de nem sok és ha hízik rendesen a baba, akkor nem gond, úgyhogy túltettem magam rajta, ne izgulj miatta!
Tudatos mosoly nekünk kb. 1 hete jött először, ma is volt, ált. naponta kb. 2-3 ilyen van, tehát még nem sok, de szerintem lassan várhatod, hogy Norbika mosolyogjon! Amúgy amikor alszik, akkor tündérien mosolyog mindig.
Timi - köszi a szüléstörténetet, sajnálom, hogy fájt a gátmetszés, de a lényeg, hogy túlvagy rajta és van egy gyönyörű Sanyikád
Tercsimama - az teljesen jó, ha olyan, mintha hólyag lenne, nekem azt mondta a védőnő ma amikor itt volt és rákérdeztem, hogy kifakadhat, többször is akár és az a jó, ha piros, ha kidudorodik, ha olyan, mint egy pattanás, úgyhogy szerintem az rendben van, ami Nórikán van!
Na, megnyugodtam, hogy a többség simán néz tévét is szoptatás közben
Sikerült bejelentkeznem jövő hét keddre a nőgyógyászhoz a 6hetes kontrollra, bár az nem 6hetes lesz, kicsit eltoltam, de már nem ódázhatok, muszáj, de nagyon nem szeretném, hogy megturkáljanak
Pénteken megyek fodrászhoz is, juhéééééééééé!
Na megyek, mert elhúzunk a CORA-ba, visszük Lottit is, ha már a Tesco-t kibírta