Sziasztok,
jöttem volna napközben, de a mai nap is olyan durva volt. Nem is irtam, de a kutyusunk vasárnap légymérget evett, azóta kálváriánk van az állatorvosokkal, mert mindig más tud kijönni, mindegyik mást mond és reggelre már nem tudott lábraállni, pedig hétfőn jobban volt.....
Szóval injekciós fecskendővel adom neki a tejet, hogy ki ne száradjon és ma estétől óránként homeopátiás szert kap (hála az égnek homeopátiában is jártas az orvosunk- csak minden nap volt valahol és csak ma tudta ő megvizsgálni) és ettől már sokkal jobban van. Saját lábán ment pár métert...remélem reggelre jobban lesz.
Csajok, tudom, hogy van aki nem szereti az állatokat, de apukám imádta őt és megőrülnék, ha történne vele valami. Bár vasárnap eszembe jutott, hogy tuti érzi, hogy apu nincs.
A hozzátáplálással tuti, hogy csak én vagyok parán. Én szegénykémet még mindig tömöm az almával, nem merek kisérletezni addig amíg ezt az ízt meg nem szokja. Holnap tudok csak mandarint venni, Cscsi, örülök, hogy bevált
Anyukámat is mindennap viszem kezelésre, plusz ma torna is volt, ki is vagyok tikkadva nagyon....Csajok a kaját én is a Joker-től rendeltem, de most egy közeli hotelből hozzuk, finom és 550Ft, rengeteget adnak, két menüt 4-en eszünk és még van, hogy marad a kutyusnak is....Hol hozok ki én ennyiből egy ebédet?
Most csipogott a babyörző, hogy meleg van Áronnál a szobában 27C', nem értem átmentem, de nem volt meleg nála.......
A receptek engem is érdekelnek minden mennyiségben, Pici, jó, hogy nem priviben küldted
Kellene vennem egy muffin sütő formát...Milyet érdemes venni?
Nemtom mikor jövök holnap, valszeg csak ilyen tájt, mert a napi programok mellé még tupi bemutató is lesz nálunk, csak hogy ne unatkozzak
, de szerintem jól fogjuk érezni magunkat, jó társaság lesz
.
Jó éjt mindenkinek.
Puszi
Melcsi