Mozgás: én még mindig eléggé lent érzem (de legalább érzem!
)
Ronci: én találkozóra még akkor gondoltam, mikor Geri írta, hogy jön a Klinikára vizsgálatra. Csak aztán elbambultam és mire szóltam volna, Geri már túl is volt rajta.
Hátha jön még felénk valamiért
Csinálunk Keleti-Találkozót! De ketten is összefuthatunk, néha egyébként is szeretnék majd átmenni Debrecenbe.
Hol vetted a kiságyat?
Öltözés: még komoly gondot nem jelent, bár a csizma cipzárját délután csak kis tuszkolással tudom felhúzni.
Fejfájósoknak: sok folyadék, még több pihenés és persze rengeteg csokoládé!!!
erusverus: nem irigyellek a tegnapi mászkálásért, de tök jó, hogy sikerült jegyeket venned! Ezt (vagy egy ugyanilyen) szoptatós videót nekünk egyetemen lejátszottak. Nekem azért furcsa volt az a rész, mikor anyuci telefonált, a gyerek (kb 3-4 éves) odament, felhúzta a pólóját és elkezdett szopizni.
A köldököm nekem még ugyanolyan, de gondolom ez a nagyobbacska pocak-hájam miatt is lehet.
Lara: ne csodálkozz, hogy a pici bárhol tud rugdosni. A legutóbbi UH-on épp azt néztük, hogy egy pillanat alatt átfordult és már egész máshol-máshogy feküdt. Ha nem látom, nem hiszem. A doki alig bírt utánamenni
Nóri: a párizsi Eurodisney-be mennének? Mi ott voltunk júniusban. Nagyon élveztem! Azt nem tudom mennyire lesz most rossz az idő, de elég sok szabadtéri része van. Mi főleg a pörgő-forgó-szédítő részeket kerestük, de rengeteg kicsiknek szóló helyszín is van. Nyelvet nem nagyon kell tudni, a pénztárnál minden részletesen ki van írva (a sorbanállás alatt bőven ki tudtuk böngészni) és adnak térképet, az alapján el lehet igazodni. Érdemes reggel érkezni (mi kora délután mentünk) mert főleg délelőtt mászkálnak a Disney figurák a vendégek között. ( a térképen az is rajta volt, hogy hány órakor kik-hol fognak megjelenni).
Ha én egyszer elviszem a gyereke(i)m, inkább 4-6 éves korban tenném, akkor szerintem jobban tudják értékelni.
Bea: köszi a receptet, így képpel együtt mégjobban megkívántam! (feltéve gmailre)
Boruska: nekem a vállam meg a nyakam fáj a hímzéstől