Új privát üzeneted érkezett!

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Ohhh, tök jó így a tábli az oldal tetején!!!
Kép
Azt számoltam, hogy ebből a 48-ból kb. 15-en már egyáltalán nem írnak, és ezen kívül még van néhány néhabekukkantó!
Vendég

Sziasztok!

Nem rég értünk haza a mai körútról. Úgy tűnik, hogy sikerült találni egy jónak tűnő akciós szalagparkettát. Hétfőn kiderül, hogy van-e belőle tényleg.

Meglátogattuk a szülésznőt, nagyon szimpi volt. Mikor telefonáltam, hogy most mehetünk-e, akkor nem volt senki szülni a szülészeten, mire odaértünk, addigra ketten szültek éppen, és egy harmadik pont akkor jött, és folymatosan váltották egymást a CTG szobában is a leendő anyukák. Így csak pár percet sikerült beszélgetni. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha sikerülne a gátvédelem, hogy ne tágítsanak kézzel, plusz, hogy szeretnék alapítványi szobát. Össz ennyi kívánságom van :), azon kívül mindegy minden, csak egészséges legyen. Megkaptam a mobilszámát, és lehet, hogy jövő héten majd hozzá is megyek CTG-re. A szülésig már rég elfelejti szerintem, amiket mondtam, de majd sokszor elismétlem :wink: .

Mától feloldották az influenza miatti látogatási tilalmat, úgyhogy mostantól megint rokon-hegyek lesznek a szobákban. A szülésznő is azt mondta, hogy olyan nyugalom honolt eddig az egész nőgyógyászaton, és a kismamik is sokkal nyugodtabbak voltak, és sokkal jobban tudtak pihenni. A kórházi dolgozók is örültek a zárlatnak, de sajna vége, és nem valószínű, hogy megint elrendelik. :(

Mni, a szemem sokkal jobb, bár reggel megint volt egy viszketős-könnyezős időszakom. Remélem, hogy csak beledörzsöltem valami krémet, és nem gyulladás.

Mostantól viszont pihizek gőzerővel, hogy pénteken még tudjak beszélni az asztalossal :), aztán hajrá! :D

Kép

Kép
mzx

Nem rég =nemrég :oops:

Kép

Kép
mzx

Zsu, igen, ezt én is néztem, hogy sokukról már régóta nem tudunk semmit... most töröljem ki őket? Vagy írjunk Nekik privát üzit? Szerinted?

KépKép
KépKép
mni

Szerintem egy pü mehetne, hogy írnak-e majd még, vagy egyáltalán olvasnak-e minket. Ha nem jeleznek vissza, akkor 3 hónap múlva is úgy lesznek benne a táblában, mintha még nem szültek volna :D, szóval szerintem akkor töröljük őket addig, amíg nem jönnek megint.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Én olvasóban vagyok... csak nem mindig tudok a dolgokhoz hozzászólni :oops:
A nyavalygásaimat meg nem zúdítom rátok... ketdek nagyon terhes lenni :oops: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Annyira nehéz lépést tartani Veletek, itt nagyon pörög minden.
Néha, mire hozzá tudnék szólni valamihez, addigra már a témát is elfelejtitek szerintem.
Viszont a "babaessőt" már nagyon várom.
Nagyon szurkolok mindenkinek, hogy könnyen túl legyen rajta és szép, egészséges babák szülessenek.

Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

babaesőt akartam írni, de még ezt is háromszor hagytam abba a gyerekek miatt.

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Sziasztok!

Kellemes tepsedős vasárnap.... szeretem az ilyet.

Mostanság minden egyes összebújós, ölelkezős, lustizós időszak után megbeszéljük a párommal, hogy hamarosan ennek vége! :lol: :lol: Majd bevesszük a babát is! vagy akkor odaszokik és nem fogjuk tudni kirobbantani? :roll: Pedig ebből a családi meleg szeretetből neki is járni fog! :D

Judit!
Elég gyakori a babáknál a vesetágulat! Szülés után rendszeresen kell majd ellenőriztetni, a legtöbb esetben "kinövik"!

Beuska!
Ilyen fánk fotót feltenni! :shock: :shock: Itt cseppen el a nyálam, pedig négy féle süti van itthon. :? De a fánk jobban néz ki! Kívánatosabb! :lol: :lol:

Mzx!
Igen, lehetséges, hogy minden panasz és jóslat ellenére túlhordod! :lol: :lol: Minden esetre maradjon még egy picit a pocakban. :)

Manna!
Még nem szülünk!!! :lol: :lol:
Egyébként a sárkányosdi rám is jellemző, nem gyakran, de van! :? Pl. ma felbosszantott a konyhai mérleg. Tajtékoztam, amíg az uram rá nem jött, hogy kifogyott az elem. :roll: Mikor már tudtam, hogy mi a baja, megnyugodtam! :oops:

Panny!
A szoba nagyon szép! :)
Próbálom elképzelni a garázst! :lol: :lol: :lol: De még befér az autó :!: :?: :lol: :lol:

Mni!
Annyira ügyesen vezeted a táblázatot! :D Muszáj megdícsérjelek! Én erre képtelen lennék. :?

Mommy!

A "kezdek nagyon terhes lenni" nagyon tetszett!! :lol: :lol: Hát igen-igen!
Engem is kifáraszt egy muffin sütés, mosogatás, porszívózás kombináció! :? Totál megviseli a pocakomat! :?
Vendég

Aranykavics
Meg kezdek elsárkányosodni... :cry:
Még szerencse, hogy Josh bírja a hisztijeimet...
Vendég

[quote="mommy82"]
írta:
mommy82Meg kezdek elsárkányosodni... :cry:

Ez csak a magyar temperamentum! Kép
Vendég

Sziasztok!
Köszi az együttérzést. Keresgéltem a neten és azt találtam, hogy 3x2 MagneB6 tablettát kellene szedni. Du. és este bevettem kettőt--kettőt és éjszaka kicsit jobb volt. De sajnos elfogyott, meg a Magnerot tablettám is. Reggel első dolgom lesz a gyógyszertár. A múltkor mondtam a dokinak (akkor még nem ennyire fájt) és akkor a magnerotot ajánlotta. De az kevés.
Szóval holnap az emelt adag után ha nem múlik, akkor hívom.

Zsu!
Igen, sajnos nekem mindig fáj valamim. Ha más nem hát akkor a derekam. De az nagyon. :( :( :( :( :( Olyan jó lenne már egyszer fájdalmak nélkül élni.

Levi is beteg lett, éjszaka nagyon sírt, csúnyán köhög. Otthon (amíg doki nem látja) mit szoktatok gyorssegélyként adni????????

Ma vettem először a kicsinek vmit. Két bodyt és egy csomag pelenkát. (ill. a kiskádba vettem szivacsot kb. 1 hónapja már, de még mást nem).
Lassan össze kéne pakolni magamnak is a kórházi csomagot. Hát abba meg pláne nem vettem semmit sem hálóinget, sem betétet.
Pedig a barátnőm 35 és fél hetesen szült nemrég és nem volt összepakolva neki semmi :? :? :?
A nővére válogatta a padláson levő ruhákat ki, meg mosott, vasalt stb....

De jó annak aki már a 37 hét környékén van..

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki, egyetértek Mzx véleményével. Majd aki nem jelentkezik, hogy megszült, az valószínűleg nem is olvas minket, akkor majd töröljük.
Vendég

Judit, én köhögésre Stodal szirupot, lázra-fájdalomra Panadol szirupot adok, az mindig van itthon. A teába szoktam még C-vitamint tenni.
Jobbulást Levinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Elöször is, ha már a tábli itt van az oldal tetején, pótolom a hiányzó adataim közlését! Magasságom 168 cm, kezdő súlyom 75 kg, és jelenleg 86-nál tartok :oops: , bár a mai sütivadászatom után már nem bizti, hogy 8sal kezdödik! :oops: :oops:

Köszönöm a hiányolást Mona, jelentem még 2in 1ben vagyunk, és még itthon, csak nincs itthon a férjem, ahogy azt már írtam, és nem akarok itthon lenni egyedül, ugyhogy néha beköltözök a nagyihoz. Most is ott voltam. De csütörtökön haza jön a kedves, amit már nagyon várok!!! :wink: :wink:

Beus: Ez a fánkos dolog tényleg merénylet volt ennyi kismamának!!!

Kecskemétijudit: remélem már jobban vagy, és a hasad se fáj annyira, ha meg nem múlik, tényleg irány a doki!

Niki: felébredtél már, és Feri már hazaért?

Szülési sorrend:HOGY BEELŐZNÉK MINDENKIT?! Hát nem tudom, a doki azt mondta, ha kiugrik a vérnyomás azonnal hívjam és beutal a kórházba, de legközelebb majd csak 22-én találkozok vele, akkor lesz nst, vérnyomi mérés a KÓRHÁZBAN, ugyhogy addig megpróbálom itthon kihúzni a dolgokat. Aztán majd meglátjuk.

Mindenki vigyázzon magára, további szép napot, estét! :wink:
Vendég

Zsu!
Az a stodal szirup az mi is? vmi homeopátiás szer? Köhögésre van?
sajnos nincs itthon. Nurophen van, meg c vit.
Köszi!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Most jut eszembe: én enm tudom senkinek az elérhetőségét sem, így ha szülök, vagy valami miatt hirtelen be kell feküdnöm, akkor nem tudok értesíteni senkit!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Azt meg hogy a férjem üljön ide és írjon nektek, hát azt meg egyszerűen nem is lehetne megoldani, főleg hogy lehet hogy őt is ugy kell sürgössen hazarángatni!!!!
Hu, de rosz ezt írni, néha olyan kis elhagyatott árvának érzem magam, hogy mindenben csak magamra számíthatok, magamra vagyok utalva!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :? :? :? :?

Azért az már jó, hogy a kórházi csomagom 90%osan már készen van, már csak a Tenna betét hiányzik, meg az ásványvíz és a szölőcukor!

Oh, készen vagyok mint a zacsileves, azt hiszem bepánikoltam!!!! :shock: :?
Vendég

Judit, igen, homeos, én pl. a DM-ben vettem.
Csujzi, ha még itt vagy: ha megadod az email-címed, elküldöm a táblát, amit Niki küldött körbe az elérhetőségekkel.

Megőrülök, olyan lassú a netem!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Nyugi van :lol: ! Nemhogy megszulsz nekem a hulye internet miatt :wink: !

Juditkecskemet! Nagyon szornyu lehet, h mindig faj vmi :( es meg akkor ott van Levi, ezert aztan tenyleg nem dolhetsz ki!!!! Viszont gratula az elso szerzemenyekhez :) !

Mzx! Mennyi latogatot engednek be egy anyukahoz :roll: ?

Mni! Megjott a sielo? hozzam is benyomhatod a 165cmt, kezdo suly 54, mostani 62! koszi

Kép Kép
rima

Csak egy gyors bekukk! Ejnye, mindenki itt fantáziálgat a mocis képről 8) Van ám több is :shock:

juditkecskemet: ugyanazt tudom ajánlani, mint zsu, mi is azt adtuk Milusnak, meg még homeós golyót is, ami most nem jut eszembe. (talán natrium sulfuricum) Remélem a hasad jobban van.

Ma méghülyébb voltam, mint tegnap, emiatt sem jöttem fárasztani benneteket.

mni: remélem Feri épségben hazaért!

csujzi: jó, hogy jöttél, már hiányoltunk.

kavics: milyen lett a múltkori vadpöri?

mzx: hányason centrifugáljam?
Vendég

rima: nem csoda, hogy nem mersz Londonban vezetni, én még itt Pesten is parázok!!!!

nekem telcsiszámom 30-529-1402
már 74 kg vagyok
és a 27. szülinapom is betöltöttem :cry: :cry: :cry:

na majd jövök, ha jobb kedvem lesz.
Vendég

Rima, elméletileg van valamennyi korlát a látogatószámra, gyakorlatilag az van, hogy reggel héttől este kilencig senki nem szól rá a látogatókra, akárhányan is jöjjenek :(.Szóval ha hat rokon ront be egyszerre egy anyukához, azt is megtehetik.

Jim, ha tudod állítani a fordulatszámot, akkor szerintem olyan 500-as, max. 700-as fordulaton. A finommosás program nálam rövidebb ideig is centrifugál, mint normál esetben.

Csujzi, és most milyen a vérnyomásod általában?

Kissani, azért írj néha! Tudjátok a nemét, illetve van már nevetek?

Kép

Kép
mzx

Aranykavics, köszi a dicséretet. :)
Judit, még nekem sincs semmi összepakolva, de a héten már mindent meg kellene vennem és be kellene pakolnom. Nincs mese, már lassan tényleg itt az idő!
Csujzi, remélem nem leszel benne az első háromban, hiszen csak március közepére vagy kiírva! Amúgy elküldtem Neked is a táblát... arra a címedre ami itt az oldalon be van írva. :)
Nem is aludtam max. fél órát... és IGEN! Végre hazaért Feri! Hurrááá!

KépKép
KépKép
mni

Jim, 27 ??? :roll: Mit szóljak én a lassan 33-mal? Mondjuk elég nehéz felfogni azt is, hogy az ember már felnőtt, a korom meg olyan, mintha valami tőlem teljesen függetlenül növekvő dolog lenne. Én tuti, hogy nem öregszem egy év alatt egy évet :wink:!

Kép

Kép
mzx

Köszi a tanácsokat!
Ferit a férjemet most küldtem el a patikába. A stodal szirupot minél kezdetlegesebb stádumban el kell kezdeni, és akkor már magneB6-ot is hozatok. :)
Remélem jobban lesz Levi. (meg én is).

Nagyon rendesek vagytok!!!!

Jim!
74 kg talán sohasem voltam. :( :oops: Ne bánkódj, te biztos hamar ledobod a felesleget. 27 éves is nagyon-nagyon régen voltam.......Ha mostanában töltötted, akkor BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mzx! Hat ez azert eleg nagy kitolas, itt, legalabbis a mi korhazunkban max 2latogato johet delutan 3tol este 9ig, gyerekeket nem engednek be, csak ha a sajatod es apuka reggel 9tol este 9ig lehet bent, bar nalunk ha minden jol megy apuka bentalszik velunk :)! en nem orulnek szerintem meg a sajat rokonaimnak sem annyira, nem meg a sok sok mindenfele latogatonak...

Kép Kép
rima

Mzx, melyik a jó e-mail címed? Más van a táblázatban, iwiw-en és itt a profilban is...

KépKép
KépKép
mni

Mni, ha t-online-os cím, akkor mind jó, ugyanabba a postafiókba jönnek :).

Kép

Kép
mzx

Niki, Zsu: köszönöm mindkettőtöknek a babanetesek elérhetőségeit!
Vendég

Judit:csatlakoznék a többiekhez,én is a Stodallal kezelem most is a kisebbikket,mert csak köhög egy kicsit meg náthás.Max.elviszem egy meghalózásra,de amúgy csak ezzel szoktam kezelni és nagyon szuper!!!

Jim:Boldog Szülinapot!!Nagyon fiatalka vagy :wink:

Aranykavics:hát alig fér be a kocsi :wink: a garázsba,főleg hogy Berlingo,szal nem kicsi.De ígéretet kaptam a kedvestől ,hogy jövő hétvégén szanálgat a garázsban és rendet rak....Na kivi leszek :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mzx: a vérnyomásom most is 150/110, a pulzusom 88as, bár lassan már itt a következő vérnyomásgyógyszer idejének, hogy bevegyem. A védőnő is 140/100at mért, majd megmérte a másik kezemen is, hát miért is ne felhúztam magam rajta :? :oops: , mindjárt lett 150/110 és a pulzus is 107es volt.

De ne aggodj, direkt nem foglak beelözni, meghagyom neked és eszerxx-nek az első helyet, vagy legalábbis megpróbálom! :roll: :roll: :lol:
Vendég

Húúúú, most látom, ötödik vagyok a sorban a táblázatban a várható időpont alapján.... A helyes szülés várható időpont: márc.6. - mondjuk az az egy nap nem oszt nem szoroz - és úgyis a kisasszony mondja meg, mi is lesz az pontosan ;)
Amúgy - nem tudom, hogy ezek azok-e, azok a bizonyos jóslók, de mintha éreznék valamit, ami idáig nem... olyan görcsök, mintha elrontottam volna a hasam... Az a helyzet, hogy a mensit én általában észre sem vettem fájdalom szintjén, mert soha nem volt - szóval nekem magyarázhatják, hogy a jósló olyan, mint a mensi-görcs, foggggalmam nincs az milyen...
Na majd holnap kiderül, mert megyek a második ctg-re, meg dokival, szülésznővel beszélni, meg lehet, hogy a Kedves is elkísér, megnézi a szülőszobát, mert a Kútvölgyiben következő esedékes szervezett szülőszoba-látogatás előtt lehet, hogy már tapasztalatból tudunk mesélni a szobákról ;)

mni: tök jó, hogy csinálod ezt a táblázatot!!!! Köszi!!!

Hízás: hm, én háromjeggyel kezdtem, aztán az első 5 hónapban újra kétjegyű lettem (pedig nem tettem semmit az ügy érdekében, és nem is voltam rosszul, és ettem mindent, amit megkívántam). A kezdő súlyomhoz képest most tartok +4kg-mal, de még szerencse, mert szerintem kipurcant volna a szervezetem, ha felszedek még az eredeti +30-hoz 10-20 kg-ot. Úgyhogy elvileg, ha így megy tovább, akkor szülés után kétjegyű leszek!!!! :) Nekem már az is öröm ;)
linocs

Heló mamik!

Gondoltam. elnyerem a hét első hsz. díját. de Linocs beelőztél!!!! :D Fél5 óta má' megin nem tudtam magammal mit kezdeni..
Állítólag 7vége felé jön vmi hidegfront, szerintetek beindulnak a babók??? Olyan izgi!!! El se hiszem, hogy itt tartunk!

Niki,
val'szeg nem írtam meg a magasságom, 168cm, tényleg tök jó a tábli az oldalelején!

Mzx,
hát lehet, hogy a kórházzárlat sok mindenkinek jót tett, de nálunk még mindig nem oldották fel, és engem mindig elfog a jeges rémület, ha arra gondolok, hogy egyedül kell lennem a szülőszobán!!! :shock: De az biztos, hogy az átjáróház nem jó az anyukáknak meg a nővéreknek se!

kecskemétiek,
voltatok a babaexpon? Én már nem vállaltam be, de anyukám, mint teleszkópos kéz és mikrodetektor mindent felderített, elhozott (három szatyor ruhával jelent meg tegnap este nálunk). Ja, Pankuc már a negyedik unokája, szerintetek mennyire imádja/zsongja körbe a kölköket??

Durva reggel fél7kor almáslepényt tömni a vigyorgóba??? :D ráfogom, hogy az a reggelim..de mi lesz a 8órás kajámmal, mert az még nem tízórai, igaz?? :D
Manna

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Niki,
köszi a táblit, szerintem most már hetente közzé lehetne tenni, hogy lássuk, ki hányadik a sorban.
Örülök, hogy Feri hazaért! :)

Csujzi,
mindig örülök, ha írsz, így tudom, hogy minden oké veled! :)

Kissani,
nem ér ám csak ennyit írni, ha végre felbukkansz! :wink:

Judit,
jobbulást mindkettőtöknek, remélem az esti gyógyszerektől jobban vagytok!

Én már nagyon örülnék, ha nálunk is feloldanák a látogatási tilalmat. Szombaton voltam bent legutóbb NST-n a kórházban, akkor egy kismami vajúdott. Kint várta a párja, amikor kijöttem a szülőszobáról (mert ott csinálta az NST-t a szülésznő), akkor kérdezte meg a pasi, hogy mi van a kismamival. Olyan rossz volt látni, amint azt mondják neki, hogy szülés lesz, nem lehet bejönni.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Az rendjén van, hogy Levente a Stodal szirup bevétel után, nagyon taknyos lett, és mostmár nem szárazan, hanem hurutosan köhög. Meddig várjak, (tudom hogy nem azonnal lesz jól), mikor vigyem dokihoz szerintetek???? Láza nincs.

Ti emellett adtok mást is?
El szoktátok vinni dokihoz is (mikor)?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét, én nem vittem el legutóbb dokihoz, amikor így köhögött, féltem, hogy még valamit benyakal. Mondjuk nem köhögött sokszor egy nap (kb. óránként egyszer, és éjszaka egyáltalán nem), de tartott vagy 10 napig összesen, míg meggyógyult. Ha lázas, akkor viszont ki szoktam hívni a dokit.

Melinda, Manna, a látogatási tilalom úgy nézett ki, hogy az apuka bejöhetett a szülőszobába, és szülés után még két órát a szülőszobán a megfigyelés alatt ott lehetett hármasban a család, de utána el kellett mennie. Szóval azért rugalmasan kezelték a dolgot, hogy a vajúdó anyuci ne legyen olyan elhagyatott.

Front lesz hétvégén??? Jaj, azért vigyázzon mindenki magára!!! Mi Eszterxx-el pedig bevonulunk, esetleg még Kikónak, Erika1-nek és Linocsnak megengedjük a dolgot :D , de a többiek szigorúan pihizzenek otthon! Nem a legjobb dolog front idején szülni, tuti, hogy teltház lesz a szülészeteken. :roll:

Kép

Kép
mzx

Mellesleg szombat óta kirobbanó formában vagyok az előző három héthez képest, alig nyom a bébi, tudok rendesen járni, és tele vagyok energiával :wink: . Ez vajon a vihar előtti csönd??? :D

Kép

Kép
mzx

MZX, szerintem az!!!! :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

hű csajok, megint nehéz lekövetni titeket. már egy órája csak olvasok, pedig szombaton voltam utoljára.

juditkecskemét - jobbulást!!
amúgy nem kapok százalékot, hogy ennyit reklámozom :) de szerintem tényleg szuper az a hastartó cucc amim van. fehérneműnek néz ki, alul tépőzáras csík és fel lehet húzni egy anyagrészt a hasra. nekem tök megkönnyebbülés ha felveszem. jópár kiló súlyt levesz. talán jó lenne, hogy a császárseb kevésbé legyen érzékeny

mzx - 33 sok? ugyan.... én 34 leszek idén és még csak az első baba jön, szóval relatív...

autó - eszterxx, milyen toyotát néztek? nekem a céges előtt egy corollám volt, a régi típus 97-es évjárat és imádtam, soha semmi baja nem volt 8 évesen (egy barátnőmtől vettem használtam és barátnőnek is adtam tovább úgyhogy tudom, hogy azóta sincs). neki 2 gyerekkel minden befér hatalmas a csomagtér. 2 éve 8 évesen 1,2ért adtam el. mondjuk egyesek szerint úgy nézett ki mint egy csótány :) mert fekete is volt, de nekem tetszett...
most egy nissan note-unk van, az is elég tágas, amolyan mini-egyterű, a babakocsi ugyan csak úgy fér bele, hogy előretoljuk a hátsó üléseket, de azt egy mozdulattal lehet

a hitel ügyben csak beállhatok a sorba a vadiúj lakásunkkal és kocsinkkal.... mondtam is Attilának, hogy nagyon vigyázzon magára!!
valahol tiszta gáz, hogy pasi nélkül szinte elképzelhetetlen, hogy nekifusson valaki gyerekvállalásnak. ki tud egyedül annyit félretenni és megkeresni, hogy fenntartson lakást, autót, gyereket... csodálattal nézek az egyedülálló anyákra komolyan!

jim, nagyon cuki az uh kép, én is vaciáláltam, hogy még jó lenne egyszer elmenni, annyira kíváncsi vagyok az arcára már Eszternek.

panny, szép lett a szoba! és neked sem kicsi a pocakod!!

elsárkányosodás - egyértelmű jeleit fedezem fel magamon. egy rossz mozdulat, vagy szó és már ugrom....

a Kútvölgyiben már nem volt pénteken látogatási tilalom, tuti lassan feloldják mindenhol

linocs, volt egy barátnőm aki 90 kg körül kezdte és szülésre fogyott 14 kgt kg - úgy látszik a természet menedzseli, hogy mi a jó. (tök egészséges volt a baba) még soha olyan jól nem nézett ki mint a 9. hónapban...
egyébként ki is a szülésznőd?

monácska, ugye neked a Ferenczi Erzsi? és szimpi volt ugye?

beus, szerinted fontos az elektromos mellszívó? nekem is van kézi, de nem tudom előre érdemes-e elektromosba beruházni....

nálam most kezdék a babaszoba tapétázást (csak egy fal) holnap be is fejezik, úgyhogy onnantól kezdve már bármikor szülhetek ! tényleg csak már ezt volt hátra meg pár cucc a kórházi csomagba.
nameg a szülésznő , fel is hívom mindjárt az újat...
persze én nem sietek. egyszer a március 4et álmondtam meg, ki tudja....

KépKép
judit18

Hűűű Csajok, nagyon beindultak itt a szülhetnékek! :lol: Én meg szeretném minél tovább kihúzni, mert annyi mindent kell még intézni...

Az előbb jól felhúztam magam, mert kiderült, hogy nem tudjuk a héten sem elintézni az apaságit, mert a párom kedden, csütörtökön lesz szabin, és PONT EZEN A KÉT NAPON NINCS ÜGYFÉLGOGADÁS!!!!Megőrülök!!!! A többi napokon is hülye időpontban....

Mni! A táblázattal kapcsolatban: 164 cm, 55,5-60 kg.

Judit! Jobbulást a kis Levinek! Szerintem hívd ki a dokit, vagy kérdezd meg a homeopatia.info.hu oldalon, hogy milyen homeopátiás szert ajánlanak. Amióta ilyen hamar felgyógyultam az influenzából az oscilobigyóval, azóta nagyon hiszek benne...
Van egy olyan menü, hogy "kérdés-válasz" vagy valami ilyesmi, ahol a szakértők adnak tanácsot.

Tegnap elkezdtem kimosni a babarucikat.
Hááát, gyerekek, ennek a kiscsajnak már most több ruhája van, mint nekem, pedig én sem vagyok piskóta... :roll: Tegnap anyós+sógornő eljött, és hozott egy szatyornyi kisruhát. Valószínűleg nem kell majd naponta mosnom... :oops:
Lenor sensitive-et vettem öblítőnek, meg Bip hypoallergen mosóport. Szerinted ezek jók?

Kép
pété

Mzx! Akartam írni, hogy én Rád tippelek Nr.1-nak!

Kép
pété

Sziasztok!

Judit!
jobbulást a fiúcskádnak, tényleg olyan rossz, ha egy gyerek beteg.

Mzx!
Szerintem is vihar elötti csend, kaptál még egy kis enerdzsit, hogy elrendezd amit még akarsz, vagy tudsz.

Pété!
Majd meglátod, hogy lesz olyan ruhatipus amiből szinte semmi nem elég, főleg, ha olyan kis bukós lesz mint az én Csengém. De inkább ne legyen...

Panni!
Jó nagy a pocid... A gyerek ruhásszekrény Faktum?

Csujzi!
Én is mindig megnyugodok, hogyha bejelentkezel. Féltünk ám! De valahogy nem hiszem, hogy te leszel az első.

Judit!
Remélem klassz lesz a tapéta. A mienkkel olyan elégedett vagyok, főleg, hogy most először csináltuk saját kezüleg, és kicsit izgultunk, hogy hogy sikerül.

Jó sokat dolgoztunk a babaszobán a hétvégén, de megérte. :D
Egyedül még a textilek hiányoznak. Szőnyeg, ágynemű esetleg egy- két kiegészítő. Szőnyeget egyszerűen nem találok, ami nem túl kényes, tetszik is van méret is belőle és azért nem egy perzsaszőnyeg árban van. Azokat a vékony neylonos szőnyegeket gyűlölöm. Alig lehet porszívózni, és nem kellemes a a tapintása, és kicsit se folttaszító... Na jó nem hisztizem. Ez már csak luxushiszti. :evil: :evil:
Nálatok milyen szőnyeg lesz, vagy van a bébi/gyerekszobában?

Szépen süt a nap, próbálok készíteni egy két jó képet a szobáról. Ja nem is arról az oldalról süt most a nap. :? De azért fotózok.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

kmanna: és még a hozzászólás után ébren voltma 1 órát... :evil: Szívesebben aludtam volna...

mzx: én nem szeretnék még szülni. Azt beszéltem meg a kiscsajjal, hogy március 1, vagy 2 legyen a mi napunk - ennyi engedményt kap a március 6.-ból ;) Ma voltam ctg-n: a leányka végigaludta az egészet, néha bemozdult, de amúgy nyugis volt. A mellettem lévő kismami elvileg szerdán szül, a babója akkorákat mocorgott!!!! Miután végeztünk a ctg-vel, és kimentem, Fruzsi is felébredt (a papája szerint azért, mert őt meglátta, meghallotta :) ) A ctg után megnéztük a Kedvessel a szülőszobákat - úgy látom, hogy teljesen megnyugtatta a környezet, no meg a szülésznő is.

Látogatási tilalom: múlt héten csütörtökön feloldották országosan, kb. 2 kórház kivételével.

judit18: én is arra gondolok, hogy tudja a természet, és emiatt sikerült eddig csak 4 kg-t híznom... A szülésznőm: Várnai Gabi - nagyon jó fej!!! Csak ajánlani tudom. Monának, ha jól tudom, akkor a Nováky Rita - őt is nagyon sokan dícsérik a kútvölgyis fórumon (mondjuk ott rossz szó még nem hangzott el egy kútvölgyis szülésznőre se!!!!)

pété: apasági: mi múlt héten intéztük, de hogy ne legyen olyan egyszerű, mentünk hétfőn 4-re, aztán vissza kellett mennünk a kész iratért, mert rögtön nem csinálták meg. De már kész!!!! Azt mondta a hölgy, hogy a saját példányokat (egy az anyáé, egy az apáé) a gyermek 18 éves koráig meg kell őrizni, de jól, mert nem tud újat csinálni!!!!!!!! Mosás: én Dreft finommosószert vettem, azzal mostam ki a kisasszony (nem kismennyiségű - apám szerint focicsapatnak is elegendő) ruhatárát. Annyit mondott a védőnőm, hogy az a lényeg, hogy ne legyen túlzottan sok illatanyag a mosószerben, és lehetőleg ugyanavval mossuk mindig. És jelentem a vasalással is kész vagyok - nem volt egyszerű ügy a mennyiség miatt :roll:
linocs

Emlékeztetőül: A múlt hétvégén itt tartottunk:

Kép

Most ez fogad az ajtóban:

Kép

Megérkezett a bútor, és össze is raktuk! (szönyeg, csak ez a játszó, amit karira kaptunk tesóméktól, persze ennek is örülök)

Kép

A bordűr közelről, és távolról:

Kép
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok Csajok!

Ma voltam a védőnőnél és azt mondta, hogy valószínűleg hamarabb meg fog születni a kis pocaklakó! És azt is elmondta, hogy a 36. hétre minden legyen meg Neki.

Szegény gyerek annyit van emlegetve, hogy csuklik éjjel-nappal! :)

Majd jelentkezek! Megyek főzni!

Legyetek jók!

Kép
enikoe182

Etetőszék, csak azért van már, mert a régit kölcsönadtuk, és ott brutál módon lestrapálódott. Egyáltalán nem számítottam rá, de egyszer csak beállítottak egy nagyon egyszerű, de új etetőszékkel a barátaink. Kellemes meglepi volt, mert tudtam, hogy a régi használhatatlan. Tök egyszerű, de az előző is max egy kategóriával volt jobb, szóval tökéletes lesz. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok! Bocsi hogy bepofátlankodom...csak látom hogy itt többen vagytok Kútvölgyisek mint a saját topikomban :) Én dr Vida Gábornál fogok majd szülni és az lenne a kérdésem, hogy van valami listátok arról, hogy mit kell vinni a kórházba a baba ill. a mama részére?

Köszönöm!

Kép
be_be

Be_be!

A Szülészetek, kórházak témában van Kútvölgyis topik!! Ott kérdezz rá a lányoknál!
Tudtommal a babának a ruhán kívül semmit nem kell vinni, de mindenképpen kérdezz csak utána!

Gratulálok a babádhoz!
Vendég

Pumperka, szuper a szoba! Én is hosszú ideig kerestem szőnyeget Eriknek, aztán az IKEA-nál kötöttünk ki, mert az olcsó, van rajta csúszásgátló, és a kádban kefével ki lehet mosni belőle a foltokat. Az sem túl puha, és műszálas, de amennyit strapálja a gyerek más nem is bírná. Most vannak pamutosok is az IKEA-ban, egyébként.

Mosás: már írtam, hogy küldjetek rá a mosás végén a ruhácskákra még egy-két öblítést öblítőszer nélkül. Nekem attól még ugyanolyan puha marad minden. Erik rögtön ekcémás lett, így kb. egy éves koráig így öblítettem neki, hogy legalább ezek a vegyszerek ne irritálják a bőrét.

Azt elfelejtettem írni, hogy érdemes két-három műanyagos hátuljú szakállkát beszerezni már most, és azt felkötni a picúrnak akkor, ha autósülésbe, vagy hasonló, nem fekvő alkalmatosságba teszitek, vagy háttal magatok előtt tartva hagyjátok nézelődni, illetve később kenguruztok vele. Állandóan buknak még büfiztetés után is, és így rengeteg ruhacserét meg lehet úszni. Plusz nyáladzni is fognak egy csomót, amikor elkezdik a fogzást kb. 4 hónapos kortól. Na onnantól létszükséglet a frottír, műanyag hátuljú szakállka. :)

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?