Szép estét Mindenkinek!
Nekem annyira sz@r napom volt.
A kiütéseim nemhogy múlnának, inkább szaporodnak, és hiába kenem be magam óránként tokától-bokáig rázókeverékkel, így is brutálisan viszket. Mindezek mellé hajnali 3-kor arra ébredtem fel, hogy lüktet a fejem. Megérkezett a szélvihar. Szinte egész nap csak kóvályogtam. Kaját is éppcsak bírtam főzni. A gyerek pedig alig mozgott valamit.
Kavics! Remélem kellőképp kielégítő válaszokat kaptál tea ügyben!
Pati! Ugye azért néha pihensz is egy kicsit? Vigyázz magadra, ne nyíljon tovább a méhszájad!!!
Niki! Van egy barátnőm, aki ki volt írva császárra, mert faros volt a baba, de a műtét előtt egy nappal megfordult, majd 10 nappal később simán megszületett. Tehát van remény!
Mommy, Csujzi! Hihetetlenül megrepedt a bőrötök!
Csujzi! Nagyon sajnállak a vérnyomiproblémák miatt! Próbálj minél többet pihenni!
Jim! A sörélesztőt már hallottam. Lehet szoptatás alatt is szedni?
Tök jó, hogy tudnak segíteni a rendőrök! Legalább végre van remény arra, hogy némi pénzt is látni fogsz az extől.
Manna! Szuper a motoros ötlet! Fantasztikus lehetett! És ott már hárman voltatok!?!?
A mienk 06.07.08-án volt, de még mindig élénken él bennem, annyira jól sikerült! Én is szívesen végigcsinálnám újra meg újra!
Tand, Bosek, Pété! Helyes pocik!
Tand! Nagyon örülök, hogy egyre többször jelentkezel itt!
Beuska, Linocs és Niki! Köszönöm szépen a mail-eket.
Pumperka! Gyönyörűek vagytok a képen! Annyira látszik az arcodon a boldogság!
Én is szívesen tartanék már ott! Lekoppintottam a receptet. Hétvégén kipróbálom. JIM! Neked, hogy sikerült?
Linocs! Én is mindent kivasaltam már Botondnak, és a plüssökkel úgy jártam, hogy hiába a fonákán vasaltam, akkor is elég béna lett a színe. Ezért úgy döntöttem, hogy ezeknél többet nem próbálkozom, mert sokkal szebb volt vasalás nélkül.
Beuska! Majd csak kedden döntünk doki-ügyben. Most egyébként ott tartok, hogy lehet én sem választok. Annyian írták már, hogy az ügyeletesnél szülnek, hogy komolyan elgondolkodtam rajta. Szülésznőt mindenképp akarok, és ha ő elvállal úgy is, hogy nincs dokim, akkor lehet, nem is lesz. Még keddig megálmodom.
Zsu! Neked is rendesen meggyűlik a bajod a dokikkal!
Kérem ám tőled is a szőke fotót!!!
Judit! Szorítok, hogy sikerüljön egy hasonló jó szülésznőt találnod!
Pété! A narancsbőrrel nekem is rendesen meggyűlik a bajom, pedig én még kenem is reggel-este, de hiába. Semmit nem javul.
Lehet, hogy neked van igazad, és nem kéne foglalkoznom vele.
Márti! Örülök, hogy jobban vagy!
Ha elérzékenyülsz a Kmanna képén, mi lesz veled szombaton a sajátodon?!?!
Na, csók Nektek!