Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a részvétet, Rena igen Áron a mi kis angyalkánk, akinek az a küldetése, hogy energiát adjon nekünk a mindennapokhoz és komolyan mondom lányok annyi jót kapunk tőle, persze ő meg belőlünk táplálkozik, imádjuk,
megpróbálok írni pár sort, bár Áron a kezemben, úgyhogy nemtom meddig lesz türelemmel.
Ma reggel 5-ig aludt, aztán szopi és reggel 8-ig....nálunk ez még luxus
Az etetés nálunk nem ilyen beöltözős még
, de csak azért, mert két teáskanál alma után úgy összeszorítja a kis száját, hogy képtelenség bármit is adni neki....Azért próbálgatjuk....
Doo, egyetértek a hozzátáplálással kapcsolatban, én is félek az allergiáktól, úgyhogy csak szépen lassan, amíg van tejcim nem aggódom, bár azt mondják nagy stresszhelyzetektől elmegy, hát engem ért minden mostanában, úgyhogy remélem már lesz addig amíg szeretném, de asszem 1 éves koránál tovább nem fogunk szopizni.De nem tervezgetek, majd meglátjuk.
Niki, én is emlékszem, hogy régen az öcsémnek citromot adtunk amikor csuklott, annyi minden változik....
Pici, múltkor a gyermekem háztartási kekszet szopogatott, mire visszaértem a tornáról. Anyu csipegetett az ágyban és észre sem vette, hogy a baby önkiszolgálóra vette a figurát, csak az tünt fel neki, hogy 10perce csend van. Nem lett gond, mert csak szopogatta, de azért elkerekedtek a szemeim, mikor megláttam....
Lorci, köszi anyukám már kezd jobban lenni, én is sokat gondoltam rátok. Bringával szoktam sms-ezni, de írta, hogy ahol most laknak nincs net. El sem hiszem, hogy félévesek a porontyok, mintha most panaszkodtunk volna, hogy mikor jönnek már és most írta volna bogyra, hogy eperturmixozik......
Képzeljétek múlt héten levágattam a vállig érő hajamat, nagyon hullott és nem volt egészséges sem. Furcsa még, de nem rossz.
Mennem kell, gyermekem nyügös, leteszem egy picit, szerintem a délelőtti alvását hiányolja.
Puszi mindenkinek.
Melcsi