Sziasztok!!
Lego,
a szüléstörténetedben írtad, hogy homeos bogyókat vettél be előtte, mik voltak? Fájdalom ellen? Léccí írd meg!
Gyönyőrűek a képek, főleg a legutóbbi "1 perces", meg az otthon alvós!
Magi,
hogy van Zoli?
küldök sok pozitív energiát!
+++++++++++++++++++++++++
Dodó,
jó lett a babaszoba nagyon! És látom, mindenhová került új függöny is! Azok is IKEA? Asszem az itteniben most nem lehet kapni ilyen organza szerű textíliát, csak nagyon tarka, nehéz szöveteket (amik nagyon jól néznek ki magukban, de pl eleve színes szobához már nehéz hozzápasszintani...
)
Vagy ezek készfüggönyök?
Kata,
jobban vagy? Mi hír odabenn? Még nem bizti, hogy nem, ugye? Nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerintem nincs ilyen, hogy Zsófi után már nem jöhet össze, erre ne is gondolj!! Hiszen ennyi korkülönbség lehet, hogy kell is köztük! Sose lehet tudni! ÉN BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY JÖNNI FOG ÉS HOGY AKKOR FOG JÖNNI, AMIKOR NEKTEK ÉS NEKI A LEGJOBB! (Most jut eszembe, hogy mintha Te is ezt mondtad volna 3-4 hónapja, mikor meséltem, hogy a mienk milyen fura időpontban fogant!
)
Vera,
ugye nem igaziak a siklók?!
Mondjuk én is fürödtem a kádban a teknősömmel meg aztán a kacsámmal is..de sztem csak az utóbbi élvezte a dolgot..
Ibi,
mi volt ma??