Sziasztok lanyok!
Na most kicsit bovebben irok, de meg nem sikerult visszaolvasni.
Szoval szombaton mentunk sielni Ausztriaba.
Odafele megalltunk Becsbe a Toys r us-ba, amiben semmit nem vettunk, mert total ki volt fosztva.
Atmentunk a SCS-be ahol van baby one bolt es ott megvettem a bolcsot amit szerettem volna.
Mar ossze is szereltuk es nagyon szuper. Ennek nagyon orultem.
Delutan megerkeztunk a helyunkre.
A szallas turheto volt, de nem volt az a csucsszuper, bar igaz olcso volt.
Barati tarsasaggal mentunk 13-an voltunk es ok inteztek mindent.
Masnap szep ido volt, sieltunk stb...
Hetfon reggel a sokk cuccal elcsusztam a parkoloba a kocsi mellett.
Nem estem nagyon, sot mondhatni ugy nem is setem el igazabol, csak kifordult a jobb labam, ami amugy is fajt, mert a 3-ra tettek a hotelba minket es sokat lepcsoztem.
Igy a terdem teljesen tropa lett. De azert jo volt minden.
Egesz heten gyonyoruen sutott a nap es meleg is volt, egy nap volt rossz ido, de apa es Zoli akkor is mentek sielni.
Zoli overaljat a Hervisbe vettem nem volt olcso, mert 11 000 ft volt, de megerte.
Egesz nap sieltek esobe meg hoba es estere sem azott at a ruhaja, apa columbiaja sem.
De a tobbiek mar delbe jottek haza, hogy tisztara atazott a cuccuk es faznak.
Szoval megerte megvenni. Nagyon szuper, mert Zoli egyszer sem fazott, pedig csak harisnyat es egy triko+pulcsit kapott ala.
Ahol voltunk ott volt a si szlalom vilagbajnoksag is, igy egy nap jo nagy tomeg es buli volt a kornyeken, nagyon szupi volt.
Olyan volt, mint egy regi kulturalt fradimeccs csak sokka tobben voltak.
Pentekre mar ugy fajt a laba, hogy alig tudtam menni, de bedagadni nem dagadt be es nem latszott rajta semmi.
Mivel a sulyomat a masik labamra helyeztem igy az is elkezdett fajni. Delutanra mar a csipomtol lefelel zsibbadt es fajt az egesz nabam, a masik meg terdtol levele.
Most mar jobb, csak akkor rossz, ha a jobb oldalamra fekszem.
Nagyon rosszul alszom, mert ha balra fordulok, a gyerek nem szereti es nagyon mozog. Hanyatt mind a ket labam zsibbad terdtol lefele, jobb oldalon meg az egesz jobb labam.
Ami meg furi, hogy mikor a WC-re ulok, es pisilek, akkor ugy kidudorodik valami az egesz also reszemen, mintha szulnek. Nagyon ilyeszto szamomra es aggodom is miatta. Emiatt a fenekemnel kinyom egy eret, ami a olyan mint egy vena. (mint mikor a karunkat szoritjak a vervetelnel es kilatszik az er) Ilyen is van es teljesen kidudorodik, de csak akkor, mikor ulok. Faj is es zavar is, hogy mi lehet ez.
Volt mar valakinek ilyen?
Na jo errol ennyit.
Szoval szombaton jottunk haza sielesbol, megalltunk meg ket masik toys r us-ba ott kaptunk vonatot Zolinak a vonatszettjehez, ezt hozza majd a kisteso.
Vettem meg egy Zenelo forgot a kistesonak es egy ajtodiszt is.
Ma igyekszem rendet rakni es utana lefotozom nektek.
Dobok meg egy par kepet is a sielesrol, bar nincs sok, mert a sielesrol nem lehet sokat kesziteni, ami normalis is.
Magi