Sziasztok!
Tontica: én az első terhességemmel szintén barnáztam, mégis egészséges babám született. Azért az orvosod tudjon róla!
Babus: én is imádom a tavaszt, olyan jó az ember lelkének, amikor végre nyílnak a virágok, illatos a levegő és kellemesen süt a nap.
Chrissyy: a te történeted tényleg szívbe markoló, sok sikert a mostani babádhoz. Te most dolgozol? (írtad , hogy éjszakás vagy. Pihenj sokat!)
Nody: köszönöm szépen, hogy ajánlottad az orvosodat, meggondolom, mivel az Örshöz közel lakom. Lehet, hogy lecserélem a Szt imrét. Egy ismerősöm szült ott novemberben , egy nap alatt 50 (!) nő szült, mondta, hogy még a folyósón, vajúdóban, orvosi szobában is szültek, majd a sebészetre, nőgyógyászatra, szemészetre, meg éppen arra az osztályra, ahol volt hely, helyezték el a frissen szült nőket ( a baba nem lehetett velük).
Már nem is tudom ki írta le a rossz élményét, hogy hogyan bántak vele (szt Imrében és az Istvánban). Tényleg nagyon sajnálom, megértelek, mert nekem is egy csomó megaláztatásban volt részem amikor "szülészet-nőgyógyászatra" kerültem. (egyébként, ha a IX. kerületben laksz , a Boiskó Klára doktornőhöz menj el a rendelőbe.
Szegény ismerősömnek kiderült, hogy méhen kívüli terhessége volt, heteken át járt az orvos méregdrága magánrendelőjébe, aki nem vette észre egyik alkalommal se , ezért szétrepedt a petevezetéke,még szerencse, hogy túlélte. Nem akarok ijesztgetni senkit se ezzel a törénettel, csak azért írtam le, hogy akinek pozitív lesz a tesztje, mindenképpen menjen el egy jó ultrahangos orvoshoz, hogy megnézzék minden rendben van-e (általában egy két héttel a menzesz elmaradása után már jól látszik a baba). És egy sztk-ban lehet, hogy alaposabban megnéznek mint egy magánrendelőben .
Zsálya: a visszaolvasod, sokan közülünk szintén átélte a szurkálgatásokat, görcsöket az első 1-2 menzesznél. A műtét után 4-6 héttel szokott megjönni. Érdekes, hogy neked tablettát írt fel az orvosod, hamar eltelik a három hónap, ha egyből újra akartok próbálkozni, én a helyedben inkább máskét vigyáznék..
Tontica, köszi a táblát, nekem 5 és 3 évesek a gyerkőceim (egy 6 éves is bekerült
, de sajnos nincsen. Ha "színbeni" változás lenne, szólók