Sziasztok!
Timi - nagy-nagy gratula Sanyika babához!!!
Várjuk a képeket!!!
Nyugtonmalac - Lottika 1 hónaposan 3120 gramm volt, nagyon jól gyarapodik!!! A cm-t nem tudom, mert fogalmam sincs, hogy hogyan mérjem
Éva babájának mihamarabbi jobbulást, a sárgaság elég gáz, nálunk még mindig megvan sajna, remélem már múlóban! Megnéztem a Híradó linkjét, van ott egy baba inkubátorban, talán ő Áron??
Gratula a majdnem 4 kilóhoz!!! Nem semmi!
Andi - Szabi baba nagyon aranyos!!! A tesók kép pedig nagyon megható, tündériek együtt!!!
Szöszke - én nem hánytam szülés közben, pici hányingerem volt, amikor már nagyon sűrűek voltak a fájások, de ennyi. Viszont egyik barátnőm áprilisban szült és neki sikerült hánynia egyet, miközben vajúdott
Sensi - de jó, hogy jöttél!!! Attól, hogy most már nagy részünk babázik, még nagyon várunk titeket pocakosokat is, sőt, hiányoztok is!!! Én még mindig pocakos lennék, ha pontosan jött volna Lottika!!!
Szóval gyertek!!!!!!!!!!! Pelus ügyében nem tudok mit hozzáfűzni, nekünk eldobható van, abból is annyi fogy, hogy csak na
Ancsa - a végén mindenki előbb szül, mint te
Amúgy a lényeg, hogy nem jött korábban és ha most jön, az már teljesen jó, szóval kitartást!!! Kislányodnak jobbulást!!!
Marek - 7 óra egész jó, persze gáz, hogy részletekben, nálunk is így van
Én ált. még este 21 körül lefekszem és a köv. etetésig alszom egy kb. 2órát, ami segít, hogy átvészeljem az éjszakát. A legjobban az éjjeli-hajnali etetéseket kívánom a hátam közepére, mert alig bírok kikelni olyankor az ágyból
Borkaby - én is azt hittem, hogy a szopi fog menni simán, de talán ez a legkeményebb! Viszont a lényeg, hogy van tejed, ha ilyen sok, az tök jó! Bár nálunk is sokszor van az, hogy ha már sír a leányzó, megindul a tej, de csak a jobb ciciből, a balból szinte csak pár csepp, a jobból pedig rendesen
Nekem is a 3 óránkénti etetést javasolta a védőnő-gyerekdoki, de én nem keltem fel! Eleinte nem tudtam, hogy hogyan csináljam, aztán úgy voltam vele, hogy majd Lottika beállítja a dolgokat és majdnem 3óránként eszünk így is
Valamikor persze 2 valamior 2,5, de volt, hogy 3,5 óra után evett, egyszer-kétszer pedig volt, hogy 4 órát kibírt és aludt, mint a bunda. Nekem nincs szívem felébreszteni és aludni is kell neki, nem csak enni.
Nálunk egy nap 8 evés van, valamikor, ha úgy jön ki, akkor 7 és a rekordja most 530 ml / nap és egy alkalommal 100 ml, ami nála már nagy szó. Bukás sajna van többször is, pedig én is büfiztetek többször egy evés alkalmával, de szerintem ő még túleszi magát egy 100 ml-es mennyiséggel, hisz még csak most lépte át a 3 kilót.
Persze inkább egyen, mint ne.
LKata - de édes Norbika, nagyon jó súlyban van, látszik rajta.
Éva - most látom, hogy írtál és a jó hír, hogy hazajöttetek, szuper, nagyon cuki Áron a képen! A sárgaság megvan még? Mit mondtak rá, kaptál te is olyan tanácsot, hogy itasd vízzel? Kíváncsi lennék, mert én azóta sem itatom vízzel, remélem elmúlik majd a sárgaság!
Rólunk: ma megvolt az első családlátogatása Lottinak, elmentünk anyuékhoz, egy nagy kajálás után, aztán majdnem 2 órát ott is voltunk, elvolt, nézegetett, aztán bealudt, végül már finoman jelezte egy-két pukival, hogy lassan megébred, így húztunk haza.
Holnap párom szüleihez megyünk ebédre, ez lesz a 2. kiruccanásunk így.
Ti már viszitek ide-oda a babát vagy egyelőre még nem? Bevásárolni még nem megyünk vele, de mikortól lehet szerintetek pl. egy CORA bevásárlásra vinni őt is?
Na megyek, gyorsan fürdök, mert aztán Lotti fürije következik, ma sikerült peluscsere közben pisilnie és kakilnia egyszerre, minden csupa szar lett