Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Csujzi!
Megértelek. Én is nagyon sajnálnám ezt a helyzetet. :cry:
Ha meglesz a kicsi, idővel eltörpül maj d ez az érzés, legalábbis minden császáros ismerősöm ezt mondja...

Pepi. Nem tudom, hogy állsz a betegeskedéssel, én lázra Algopyrint vettem be. 3 orvos ezt mondta. Sőt most szombaton iszonyú fülfájásra ébredtem, és akkor is muszáj volt az eddigi 3 szemet még eggyel megtoldani. De az orvosom azt mondta, mehet egészen napi 4-ig. Na hát én azt semmiféleképpen nem akartam. Meg azért nem is kellett.
Most még az influenza maradványaival szenvedek, de márc jobb. Köhögés, füll.....

Többen írtátokaz oscillococcinum nevű szert, és mindenhol ezt olvasom, hogy ilyen tünetekre való. Lehet, hogy ma a gyógyszertárban utánnaérdeklődöm.
Hogy kell kiejteni?????
:?:

Mpatr!

Szuper, hogy már ilyen jól áll a babaszoba. Olyan jó vidám az a narancssárga ágy-pelenkázó..., és rajtad is inkább a boldogság látszik és nem a depi.

Norco!

Nyugi! Nálunk se úgy vagyunk mint Bosekék meg Patiék. Amikorra kell Te is készen leszel. Én is néha tök frusztrált leszek amikor a kész szobácskákat látom.... DE azért tetszenek is nagyon.....

Kölyök!

Gondoltam, hogy Svájcban brutálak lesznek a babadolgok árai. De biztos nektek is sikerül megoldani, hogy minden meglegyen amikorra kell.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Melinda!

Ha még a fórumon vagy, akkor, haxtudod írd meg nekem, hogy kell kiejteni ezt a oscillococcinum-ot. :!:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka,
soha nem hallottam még ezt a szót, de én így mondanám:
oszcillokosszinum. Én a helyedben felírnám egy papírra és megmutatnám a gyógyszertárosnak, hogy ezt a gyógyszert kérem. :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Köszi Mellinda!

Maradok a papirosnál, igazad van.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: oszcillokokcinum :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Olyan szépen süt a nap!!!!
A depim 1-2 napig volt brutál, azért azóta sokat javult a lelkiállapotom, lassan közelít a normális kismamishoz: egyszer fenn, egyszer lenn...

Amit észrevettem még, hogy egyre inkább vágyom a csendre, békére. Mint egy mamika aki a sarokban kötöget és a lábánál dorombol a cica. Nyálas harmónia, ez kell. Az őrületbe idegesít, hogy az ötévesem rohangál, ordibál és motorozik a házban. Pedig tök jól teszi... Ti hogy vagytok ezzel?

Ma jön a védőnéni, rendes, mert eddig nem zaklatott. Annyira nem is parázok tőle, mert ő a ritka, extra normális fajta.

Aki még nincsen kész a szobával, ne parázzon!!!! Nálam (Bosek? :wink: ) belülről jött kényszer volt, hajszoltam, mint az őrült, hogy rendben legyen. Most nyugodtam meg. De ettől még nem ez a követendő!!!

CSajok: AJÁNDÉK?! 2 db kell, szerintem akár egy olyan emléklap is jó lenne, mint anno az első talin vagy mézecskalács :wink: :roll:

Kép
Kép

mpatr

PATTI, mézeskalács! Maradt a múltkoriból. Feltúrtam a szekrényt, és pont két db van még!!! Megmentettem Apától!!! :wink: :lol: :wink: :lol: (Sütni most nincs kedvem. :oops: )

Nagyon tutik a képek! Annyira helyesek vagytok! :D :D

Csujzi, vigyi magatokra! Kitartás a kórházban!

Én is néha elcsodálkozom, hogy itt Mindenki mennyire jól áll a babaszobával, vásárlással. Nekünk még annyi minden kell, de néha olyan nehéz elindulni beszerző-körútra. :oops: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Az első gyerekkel nekem is később lett minden kész. Azért nagy a különbség, előszedni és kimosni a cuccokat, meg hozzá azt a néhányat, amit azóta beszereztem, vagy napokig grasszálni beszerezni őket. NYugi, mmindenkinek összeáll aszoba előbb-utóbb!! A pöttömöt lehet altani, pelusozni a saját ágyadban is, kell 3 ruha, azt váltogatod rajta. Csak bébivel, kialvatlanul nehezebb vásárolgatni meg szobát rendezni :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Csajok, nem látjátok át a helyzetemet!!!!! :D :D :D
Augusztus 1. óta itthon dekkolok betegállományban, általában tök egyedül vagyok egész nap, mi mással foglalhattam volna el magam??? Na persze a neten kívül!! :? Takarítani meg egy héten 1x kell csak, mert nincs kupi, meg kosz. Főzni azért szoktam néha :D :D na jó, naponta. Tehát nincs más dolgom, mint növeszteni a seggem. :D :D Na ezért van nálunk már minden kész!!!! Ja még kádat kell vennem. :D :D

Pumperka!!
A múltkor, mikor a homeós bogyókat vettem, én is felírtam egy papírra, szerintem nem égő és a gyógyszertáros néninek is egyszerűbb volt így kikeresni. :D

Judit!
Nekünk adtak egy vázlatot a szakdogához, hogy mik a tartalmi meg formai követelmények, mindjárt utánanézek, hogy megvan-e még és elküldöm, bár szerintem nem sokat segít, de majd meglátod. A szakdogámat nem mellékelem, mert baromira unalmas, kertészmérnök téma: Morfometrikus karakterek használata hangyák határozásában a címe és az egészet angolból fordítottam, szóval én se nagyon értettem a lényeget! :D :D :D Meg mérés az egész.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Köszönöm mindenkinek a gyógyszer hozzászólásokat. Már csak rá kéne vennem magam, hogy elinduljak. Mostmár meg akarok gyógyulni, és jókedvű lenni. Punk-tum.

Pati!
Ezt az elcsendesedési fázist én is észrevettem magamon, és tudom, hogy nem csak a betegség. Olyan befeléfordulóbb lettem, de nem a rosszabbik értelemben.

Bosek!
Én is itthon vagyok nyár óta, de nekem szerintem a két nagyobb miatt maradtak el későbbre a dolgok. Nem hanyagolhatom el őket csak mert babát várok. Erre nagyon ügyelni kell. Ja és valaho meg úgy gondolom ahogy Pati írta. Az első egy-két hónapban alig van szükség valamire a babának a mamáján kívűl... Az elején még jönni- menni se akarok vele sokat. Elég sokmindenünk megvan, csak rendbe kellene szedni... :D

Hétvégére nagy feladatok várnak rám, és lehet, hogy egy két tanácsot kérek tőlletek. A lányom 7. szülinapját ünnepeljük.
Szombaton a gyerekzsúr lesz. Ezzel nincs is gondom. 16 gyerek jön, de a játékok a fejemben összeálltak már nagyjából..... Nekik az etetésük is egyszerű.

Vasárnap lesz a családi. Az ebédhez szeretnék tőlletek ötleteket kérni, hogy most nem akarok hosszú órákat a tűzhely elött állva 30 rántotthúst sütni..... Valami ünnepi, de kevésbé munkaigényes menű kellene. Általában 1 levest, és kétféle másodikat készítek...
Ha van valakinek valami tuti ötlete szívesen fogadom. 12-en leszünk. + picuri a hasamban....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

tőlletek= tőletek
Meg a többi hibáéret is bocs!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Olyan szépen süt a nap!!!!!!!
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Látom mindenkinek nagyon jó kedve van ettől a csodaszép napsütéstől!
Nekem is az van, csak mellette sajnos nagyon lebetegedttem, összeszedtem én is valami nyavaját!
Éppen még csak lázam nincs!
Orrdugulás, takonykór, nekem is fáj a fülem!

Pumperka!
És akkor ez a Osci bigyó mire is jó???????????

És orrdugulásra valami bevállt módszeretek van??????????

Pati!
Nagyon jók a képek!!!! :lol: :lol: :lol:
Főleg az a tejszíhabos!!!

Meli Beuska!
Örülök, hogy nektek is összejött a mini tali!!!!!!!!!!!!!!

Kvaszeva!
Nagyon csini kismami vagy!!! Nem sokat kell majd a kilóiddal küszködni!!!

Képzeljétek én is annyira paráztam, hogy nem lesz időben kész a kicsibaba helye!
Az az igazság, hogy nézzegettem sok sok kiságyat!!!!!!
Ami tetszett volna az iszonyatos árban volt, ami meg reális áron lett volna az elég instabil állapotban volt!
Ígyhát képzeljétek el Édesanyámék jöttek hozzánk hétvégén látogatóba, és elhozták még Anno az én kiságyamat, hogy nézzem meg, milyen állapotban van!
Azt mondták, ha nem tetszik, dobjuk ki!!!!!!!! :cry:

És képzeljétek nagyon szupi!!!!!!!!!!!!!!!!
Átkezeltük rendbe tettük és nagyon nagyon csodaszép lett!
Igaz 30 éves kiságy, de csak én használtam!!!!!
Tiszta tömör fa, és jó masszív!!!!! Igaz 120*60 és nem olyan óriási,
de pont megfelel! Az amúgy is hatalmas hálónkba! :lol:

Rakok fel képeket!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Szia Márti!

Szerintem nagyon szép lett a kiságy.
Az Osci bogyó influenza tüneteire és enyhítésére jó. Szerintem használ én is ezt szedtem mikor beteg lettem és kb.1-2 nap után már jobb volt.
Jobbulást.

Puszi

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Olvasóüzemmódban vagyok... majd mindig, csak lusta dög vagyok írni. Bocsánat!

Amúgy velünk minden okés!

pumperka: küldtem mail-ben recepteket
linocs

Jó reggelt Mindenkinek! (én csak most keltem :lol: )

Mpatr, nagyon jók a képek, nagyon aranyosak vagytok rajta és tök szép lett a babaszoba! :)
Kavszeva, szerintem nem túl nagy a hasad... ma én is csináltatok képet Ferivel, mindig elfelejti! :)
Márti, nagyon jó ez a kiságy, főleg a húzat! Én is ezt néztem ki, ez volt a legszebb a Brendonban, de tök drága... :(
Nekünk is már kész a kiságy, de még nincs bele ilyen szép takarónk. Ha minden igaz, akkor ma kapok bele (már megrendeltem), utána még matracot kell bele vennünk és még mindig nincs pelenkázó szekrényünk. Lehet, csak egy sima komódot veszünk és majd az asztalost megkérjük, csináljon rá egy kis toldást, hogy jó legyen pelenkázónak. :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Márti!

Jobbulást!
Ez az oscillococcinum egy homeos bogyó inflenza és szövődményeire. Köhögés, fül, nátha....

Orrdugulásra én kamillateával gőzöltem. Egy picit jobb lett!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Én NEM TUDOK FŐZNI, de husinak csinálhatnál sajtos-tejszínes csirkét, azt sütőben kell sütni a tepsiben, tehát nem munkaigényes és nagyon finom, Anyu ilyet szokott, ha nincs ideje panírozgatni. Hozzá köretnek rizs, mirelites sültkrumpli, meg mondjuk francia saláta. Nekem ez a kedvenc menüm. :D :D

Márti!
Nekem is nagyon tetszik a kiságy, és az ágynemű is gyönyörű!!! Nekünk is csak 60x100-as a kiságy, de szerintem abban is el fog veszni eleinte! :D :D

Judit!
Megtaláltam a vázlatot, elküldöm, remélem segít!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Márti, tényleg milyen jól néz ki a kiságy, meg nem mondanám, hogy 30 éves!

Pati, nagyon jók a hasas képek :) és jó ez a naranccsárga, tök vidám.
ma megyek jógára és beszélek végre a jógás-dúlával, hogy ráér-e

Norco, engem is csak beparáztattak, hogy már össze kell rakni a kórházi csomagot állítólag a 32.ik héten azért pakolászok, mondván ilyenkor azért már bármi történhet

Pumperka, nekem csak a karácsonyi pulykánk jut eszembe, az bazi nagy, jó sok embernek elég, és elég egyszerű, mert csak a tölteléket kell hozzá megcsinálni és utána csak sülöget vagy 4 órán át, de túl sokat nem kell vele foglalkozni. és elég ünnepi, tök mutatós. mi májas töltelékkel csináltuk, isteni volt

Csujzi, jobbulást, hátha kiderül mi a gond és még nem tuti a császár!

na még jó, hogy rákérdeztem a keményedésre, azt hiszem tegnap este megvolt az első, teljesen befeszült az egész hasam, gondolom ez lesz az.

ma megint remek napom van ma f4től f7ig nem aludtam (így legalább még a férjemnek reggelit is tudok csinálni) majd visszaalvás majdnem 10ig de még így is nyomi vagyok.

Eszterke meg szuperaktív. nektek is olyan érzésetek van, hogy mindenütt ott nyomakodik a kicsi, néha a bordáim alatt érzem, széltében kétoldalt, és iszonyúan látni, hogy "merre mászkál" a hasamban, nagyon cuki...

valaki hallott már olyan babakocsiról (vagy volt valakinek), hogy Hauck Traxx Jaguar? egy ismerősöm ilyet nézeget és baromi jól néz ki, még jó árban is van de itthon nem nagyon árulják, Németországból hozza be használtan egy csaj. jó lenne többet tudni róla, bár ránézésére nagyon jól néz k
http://elado.slando.hu/budapest/_intell ... 17941.html

KépKép
judit18

Orrdugulásra nekem Nasivin orrcsepp. Na az brutál. :wink:

Pati, nagyon jók a képek, és tök jó, hogy egyforma kiságyunk van!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Annyi minden volt a fejemben, hogy reagáljak a hozzászólásokhoz, de nem sok maradt meg. Azt vettem észre, hogy tök feledékeny lettem :? .

Csujzi :( , sebaj, a végén úgyis minden rendben lesz!!!
Pati, helyes család vagytok, szép a szoba :lol: .
Évi, Te milyen csinos vagy, most irigykedem :oops: .
Niki, mi pelenkázót az Ikeában vettünk, egy rendes komód, ráadásul nekünk ilyen pácolt tömörfenyőből vannak a bútoraink, szóval ehhez a bútorcsaládhoz tartozó komódot vettünk, amihez tartozik egy pelenkázó rész. Csak azt hiszem, ez nektek nem lesz jó, mert nem natúr. De hátha van natúr is, esetleg nézzétek meg. Vagy pl. az RS-ben szerintem kaptok natúr színben fenyő pelenkázót.
Judit, Pepike, gratula a vizsgaeredményekhez, én is csak csatlakozni tudnék Nikihez, se energiám, se kedvem nem lenne most tanulni.
Már csak 3 nap, és én is végre otthon maradhatok, abbahagyom a munkát :lol: :lol: !!!!!

Szombaton voltunk dokinál, minden rendben van. Lepény jó, baba a helyén, remélem már nem fordul vissza. Köldökzsinór rendesen viszi az oxigént és a papit, nincs a nyakán. Kb. 2400 g, és a fejkerülete már 30 cm fölött van. Mondta a doki, hogy a gerincsérvem miatt állásfoglalást kell kérnem az ideggyógyászaton, ahol a gerincemet kezelgették, hogy szülhetek-e rendesen, illetve kaphatok-e gerincbe érzéstelenítő injekciót. A baba megszületéséig már nem kell mennem a magánrendelőbe, febr.4-én megyek reggel 7-re ctg-re a Jánosba, majd lesz egy kenetvétel+tenyésztés, és egy vérvétel is. Aztán hetente egyszer mennem kell ctg-re, míg a baba meg nem születik.
Belegondoltam, hogy annyi mindent el kell még intéznem, úgyhogy pihizni nem igazán lesz időm.

Kicsit hosszúra sikeredtem.... :oops:

Ildi

Kép
kikó70

Bosek!
Lehet orrcseppet használni????? Nem tudtam!
Vendég

Kikó, örülök, hogy már végre Nálad is letelik a munka és ezentúl otthon leszel! :) Nagyon sokáig dolgoztál és igazán jól bírtad, le a kalappal! :)
Az RS-ben voltunk és ott komódokat láttunk nagyon jókat, azért is gondoltam, hogy egy olyat vennénk és ahhoz csináltatnánk egy pelenkázó feltétet. A Faktum fenyő pelenkázó szép, de csak február végére lenne meg és 50e-ről 70e-re felemelték az árát. :(

KépKép
KépKép
mni

Nekem a gyógyszertáros néni mondta, hogy lehet, de én csak este cseppentettem egyet-egyet lefekvés előtt. Különben a gyerekeimnek is ezt adjuk az otthonban.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Megjöttem a körutamról. Háziorvostól megszereztem az újjabb táppénzespapírt. Csak annyit voltam a rendelőben amíg feltétlenűl kellett. Remélem semmi újjabb vírust nem szedtem össze. Egy messzebb lévő gyógyszertárban sikerült az oscilo.... izét is megvennem. Nagyon klassz ez a szép idő, bár errefelé most annyi mentő szirénázik. Nem mindenki bírja jól a hirtelen meleget. :(

Niki!
Mi is voltunk az Rs-ben és tényleg sok jó natúr komód van. Egy keret meg nem nagy ügy egy asztalosnak. Mi végül is csak a Cam fürdetőállványos pelenkázónál maradtunk, majd le is fényképezem, jól mennek a színei a fürdőnkhöz... :D

Kikó!
Tényleg le a kalappal elötted, jól bírtad, megérdemled mostmár a pihit. :D

Márti!
Szépen rendbehoztátok az ágyat. A rácsoságy majd nálunk is egy hasonló darab lesz, a mózeskosaras ágy után. Azt kb fél évig tudjuk használni. Majd a nyáron az udvaron szépen rendbehozom a rácsoságyat. Most a ruhásszekrényt meg a játékos szekrényt tartottam fontosnak, hogy legyen új, mert az volt használhatatlan, és az sok-sok évre kell. Az enyémek másfél éves korukig (se) használtak rácsoságyat.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kikó!
Én úgy szoktam ünnepelni a szülinapomat, hogy pizsamanapot tartok, egész nap az ágyban döglök és nem csinálok semmit. Szerintem ünneplés képpen Te is beiktathatnál egyet! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Köszönöm a receptötleteket is!
Az is nehezíti a dolgot, hogy vannak ételféleségek amit egyes családtagjaim nem esznek meg. Apósom pl pulykát, férjem gombát, bár Ő azt mondta ne Ő legyen a szempont. Nem igaz, mit össze tudnak válogatni az emberek..... :evil: :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bosek!

És, ha munkanapra esett a szülinapod???????? :)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, egyszerű de finom kaja az almás hús is. Egy kivajazott jénaiba lefektetsz bacon csíkokat, majd ráfekteted a csirkemell szeleteket és az alma szeleteket, tetejére ismét tehetsz bacont majd leöntöd fele tejföl, fele főzőtejszínnel és a tetejére reszelsz trapista és füstölt sajtot. Majd kb. fél óra alatt készre sütöd a sütőben.

KépKép
KépKép
mni

Lányok!!!

Help plíííííííííííííííízzz!

Olyan varrónő kellene, nekem, aki selymet-muszlint is varr, gyors, de nem aranyárban dolgozik, és mondjuk Pest megyei!

Nem lesz ruhám, ha így folytatom, akkor meg nem megyek férjhez, mert max a "vakond-farmerom" jön már csak rám!!!
[/url]
Vendég

Kép

Ez lesz a pelenkázónk. Egyszer már tettem fel egy képet, de az a netről leszedett volt. Ez már saját! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Még szép, hogy szabadnapra kértem mindig!!! :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nagyon szép a pelenkázó, tényleg jól beleillik a környezetbe! :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Na megyek a jegyzőnőhöz a hivatalba időpontot kérni az apaságihoz, a nap is ezerrel süt!!
Mingyá jövök! :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Megvettem a patikában a homeos bogyót még csak 1 szer vettem be de már használ mert már érzem a csontjaim!(vagy csak a tudat de nekem mindegy)

Juditkecskemet!

Én kisgyermekek családrajzaiból írom a szakdogám mármint írnám ha valaha belekezdenék! :oops:

Ügye csajok nem felejtettétek el a családrajzokat???Fontos lenne!

Csujzi!
Kitartás minden jó lesz a végén!!

Meglátod hamar kiengednek csak álljon helyre az a fránya vérnyomi!!

Pati!
Szép a szobátok!!
Mindig irigykedem ilyenkor nálunk erre nincs lehetőség, mert csak 1,5 szoba van és az a Pepié meg hát elég kicsi még neki is úgy hogy velünk lesz a baba.

Megyek visszafekszem van még 1 órám aztán mennem kell Pepiért!

pepike

Kép

Kép
pepike

Niki!

Ettől a receptől összefutott a számban a nyál! Lehet, hogy ebédidő van? :lol:

Monácska!
DE kár, hogy ezt egy picit előbb nem jelezted. A sogórnőm, akinek szintén kismamaként volt az esküvője nemrég atta el a vaterán a kismama mennyasszonyi ruháját. Azt egyébként az édesanyám varrta
Esetleg anyut meg tudom kérdezni, hogy családon kívülre (mert az enyémet is ő varrta) vállalna-e ilyet? Ők az Ecseri úti metrómegállónál laknak.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok Lányok!

Csak jelzem, hogy itt vagyok, olvasok rendületlenül, de most én vagyok soron, akire rátört a depi :? (pont ilyen szép időben :roll: ), úgyhogy nem vagyok képes értelmes dolgokat írni!
Vendég

Pumperka!
Megköszönném, jelenleg minden megoldás érdekelne, egy hasonló ruháról lenne szó, csak szürkéből és muszlinból kéászült tölcsér ujjal!

Kép

Pepike! Gyógyulj meg hamar! Remélem végre tartósan jobban fogod magad majd érezni! Biztosan az is segít, hogy ritkán veszel be gyógyszert, így azonnal érezhető a javulás!

Kiszazsu! Ismerős............. Ne aggódj, csak magatokra vigyázz!

Csujzi! Belegondltam abba, amit írtál, és tényleg elkeserítő lehet......... Okosat nem akarok írni, remélem talán rendeződik a vérnyomásod, és nem kell aggódni a végégig! Gyere ahogy tudsz...........
Vendég

atta= adta
Ma extráőn nem tudok írni! :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mona!

Közben elvarázsolotam egy képet sógórnőmről, ez más jellegű de azért felteszem. Ő erősebb testalaktú is volt.

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Basszus, Pumperka, ha ezt meg tudta varrni az anyukád, akkor tutira elboldogul az enyémmel is!

Nagyon szép ez a ruci! Gratulálok anyudnak!

Azért nem ilyenben gondolkodtam, mert ez már a második esküvőm, és 8 hónapos várandósan hülyén is adná ki magát! Kifejezett kismamruhát nézegettem, de a szín.......... A fiúk nem vesznek fel öltöny, így inget is kell majd csináltatnom nekik, ugyanabból az anyagból, mint a ruhám.

Pfúúúúúúúúúúúúúú
Gyűrűnk lesz, találtam egy remek, gyors ékszerészt!

Hátra van még a csokor és a fodrász, meg a vacsora!

Szerintetek mekkora ötlet az esküvő február 29-én???? Az péntek lenne.............. :lol: :lol: :lol: Nekem tetszik a gondolat, kérdés a családnak mennyire fog tetszeni!
Mondjuk leszünk kb. 10-en............ :oops: :oops: :oops: Néha szégyellem magam, hogy szegény páromnak csak ilyen jut miattam.
Vendég

Magunkról is rakok fel egy képet, ez is az esküvőn készült..... Kép

Bocs lányok, ha már sok vagyok! :oops:
A mai napot ilyennek terveztem, hogy nem sok mindent csinálok. Gyógyulgatok, írogatok. 4 után úgy is beindulnak az esti dolgok, akkor lesz nekem nemulass!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mona!

Hát, tényleg nem sok esküvő lesz szerintem február 29-én. De még mindíg egyszerűbb lesz, mint a baba születése után.
Legalább nektek nem kell kikérni a házassági anyakönyvi kivonatot újra szüléshez. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem el kell bumliznom lassan érte Kőbányára.... :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Így négyévente lesz házassági évfordulótok is. :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hát azt nem kell kikérni, az biztos, teljesen friss lesz! :)

Nagyon várom.......... :)

Nagyon szépek vagytok az esküvőn! A két kicsi nagyon fain! A lányod............. Továbbra is csodaszép!
Vendég

Legalább nem lesz évente veszekvés, mert a férfi ember elfelejtette........................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mától apa karikagyűgűjét hordom, mert az enyém szorul, :( :( az övé meg úgyis csak 1 számmal nagyobb! :D :D :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sza Bosek!

Az ötlet maga a tökély! :):):):):):):):):)

Nálatok is volt vita, hogy a pasi fogja-e hordani vagy nem a gyűrűjét?????

Volt egy gyűrű, ami nagyon tetszett volna párocskának..................
Egy pár 6 számjegyű volt! Mondtam neki, hogy ha nem fogja hordani, tán nem kellene ilyet csináltatni! Meggyőztem! :)
Vendég

Monácska
Legyen az életetek egyik legszebb napja!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Látom, újabb tali is szerveződik...

Betegeknek jobbulást!

Mi egy kis kórház után itthon pihengetünk... Remélhetőleg Baby Joseph-et még néhány heti pocaklétre rá tudom beszélni...
Vendég

Szia Mommy!

Mi volt a gond csajos????? Nem jössz a talira????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak hülyülök.............. :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?