Köszönjük az együttérzést az átépítéssel/felújítással kapcsolatban. Most nagyjából így nézünk ki, illetve már így sem, mert most már az ablak sincs bent.
xxx
Netty, én sem vettem észre, de tényleg!
Elvonta a figyelmemet az ing.
Hálószobát épp csináljátok ezek szerint? Mikorra lesz kész? És hol alszotok most?
Brunhild, azért még ne szülj!!! Különben irigylésre méltó ám, hogy ilyen gyorsan megy neked!
Addisz, vérnyomásod tényleg vicces!
Nem mondták, hogy mikortól gáz, ha ennyire alacsony? Vagy nincs ilyen határérték? A mirelit borsón hangosan röhögtem!
Biztos vagyok benne, hogy védőnőd is kipróbálta már, azért javasolta ezt a remek gyógymódot... A +4 kg-t soknak titulálni megint csak vicc, pláne ha a 9. hétig amúgy sem híztál.
Pihe, szerintem sem látszik a 10 kg, bár ha összeszámolod, hogy ennek egy része a megnövekedett vér- meg vízmennyiség, meg a baba súlya, akkor nem is annyira sok.
Alvás: elalvással nincs gondom, de ha éjjel fel kell kelnem (bármikor, nem csak most, terhesen), képtelen vagyok visszaaludni. Ezért is viseltem még a kelleténél is rosszabbul az újszülöttes időszakokat, mert nálunk jellemzően 3 óránként ébredtek a csajok babaként, akkor kb 20 perc szopi, büfiztetni muszáj volt (bukósak voltak), nekem meg minimum félóra vissza nem alvás, és nemsokára az egész kezdődött előlről. Brrrrr... Én oldalt fekve alszom el, de van, hogy hanyatt fekve ébredek. Nálam ez brutál hátfájást eredményez, de szédülés vagy más gond még nem volt.
Lányok, hogy tudtok még hason fekve aludni????? Nekem az a kedvenc pozícióm
, de kb a 12. héttől nem tudok már úgy feküdni.
Nálam kávé és kóla nem játszik, teáznom viszont muszáj.
Pannát beirattam ma az iskolába. Hú de fura érzés...
Gydavid, jó, hogy minden oké veletek!
Tanuláóknak kitartást, betegeknek jobbulást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabique 2011.06.21 17:59-kor.