Új privát üzeneted érkezett!

Tigriske: nagyon ügyes Lili! Gratulálok! :D

Törpi: Alexának érzékeny a tápokra, szinte minden váltást megsínylett és a dm-estől volt eddíg a legbrutálisabb szorulása. Most nincs szerencsére és már 2 hete azt eszik, úgyhogy maradunk ennél.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, akkor tényleg nem érdemes változtatni. Mi másfél évesen is ezt isszuk, szerintem nem szükséges váltani.

Szerintetek miért van az, hogy az én drága Emma lányom nem hajlandó gyalogolni? Akárhová megyünk, ha kiveszzük a babakocsiból, hogy sétáljunk, azonnal ölbe kérezkedik, ha nem engedek, éktelen ordításba kezd. Míra sem egyszerű eset, de ő azért még hajlandó némi gyaloglásra. Aztán ő is kérezkedik ölbe fel :shock: :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Hát nem tudom kell e nekünk még téli bakancs. Szerintetek??? Már annyira kelleni fog? Amúgy van pár kölcsön cipő, lehet akad benne egy-két pár apróbb :)

Tigriske: Lilinek Gratula :) Jajj de mi lesz, ha mindhárom elindul. Mert hát nekem két kezem van, de neked három :shock: :? :wink: Ja és köszi a vigantolos infót. Valahogy íratok is fel gyorsan egyet!

Timi: én is befelé tartom a lábam, és még nem gáncsoltam el magam :D De félre téve a tréfát, remélem helyre áll Hanga lábfeje!
Egyébként mást is ajánlanék, ha érdekelne némi lelki segítség, de ez hitbéli dolog. Nem tudom hogy érdekel e....

Lányok, Mülleres tápszert használ valaki? Nekünk az könnyebben elérhető. Most a hétvégén beugrottunk, mert srácoknak úgy tűnik egyedüli folyadékként anyatej mellett bejön az alma-citromfüves HIPP tea. Ott láttam eddig a legolcsóbban 650Huf körül. Meg amit még sehol máshol, ott kaptam Nestlés baba kekszet, ami amúgy a legolcsóbb volt amit eddig kaptam, és jó az állaga! Pelusukat is kipróbáltam, és eddig nem volt vele gond. Egyébként nekem nagyon úgy tűnik, mintha MÜller, Rossmann és DM egy fán teremne... Szerintetek?

Kata
labkat

Olvasni akartam,de majd reggel.Hulla vagyok,jó éjt!

Rana,próbáltam első lenni,de éjfélor már ágyban leszek :wink: Vagy rosszul emlékszem a keddre?Mert a vonalzód mást ír :roll:
Vendég

Ajsának és Alettának Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus :lol: :lol: :lol: megelőztél :lol:

Ajsának és Aletának én is nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!!! :D :D :D
Vendég

Ajsának és Alettának nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Labkat: 1-2x voltam müllerben, de nekem drágának tűnt akkor, nincs is a közelünkben, de ott van a legnagyobb bébiétel választék, ahogy láttam. Aranyos vagy, hogy segíteni akarsz, köszönöm szépen, de én nem vagyok hívő.

Na, megyek etetni, mert szétugrálják a kiságyat.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="labkat"]T írta:labkatigriske: Lilinek Gratula :) Jajj de mi lesz, ha mindhárom elindul. Mert hát nekem két kezem van, de neked három :shock: :? :wink:

:lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó :wink:

Bizony nehéz a kétkezűeknek,sokszor úgy érzem 8 is kevés lenne.Egyébként a játszón tegnap sokalltam be,eddig azért jól bírtam velük,de ha nincs ott a sógornőm a nagyobb gyerekeivel,akikre már nem kell úgy figyelni,bizony megőszültem volna.A parám a hinta,amiben nagyobbak hintáznak,meg a csúzdák,szóval egyiket folyamatosan a hinta elől,másikat a csúzda elöl kakodtam el,és hiába tereltem őket arra,ahol kevesebb a veszély,nem ment :roll:

Tigriske,gratulálok Lilinek :D Édes lehet :lol:
Akkor ti mikor jönnétek,olyan 6 körül kéne haza indulnotok,akkor 5-6-ig azért még van 1 óránk együtt :D Sajna hamarabb tuti nem tudunk menni.De 3/4-7 körül már mi is indulunk hazafelé.

Timi,szerintem se válts,ha most ez bejött.Mikor szoktatok menni a camponába?Délután?Nekünk is kéne menni,mert nincs sapink,mondjuk csütörtökön lesz itt az utcában angol használtruha vásár,oda kinézek,de ha nem kapok,akkor marad a hend m.

Tényleg Babus,itt nagytétényben lesz csütörtökön a szelmann házban 9-11.30-ig ruhavásár :wink:

Törpi,köszi a dvd ötletet :D Emma megjavult?Mi megint keltünk,most mindketten felsírtak.Egy kis víz után viszont visszaaludtak.
Vendég

Müllert én sem ismerem,nekünk is messze van.Pedig úgy hallottam a játékok nagyon jók,és jók az akciók.
Vendég

Ajsa és Aletta, boldog szülinapot kívánunk Nektek!!!!

Nekünk egy köpésre a Müller, de max játékokat vettem még ott, azt sem sokat, csak apróságokat.

Nyuszi, valamelyest megjavultunk, de kelnem kellett Emmához nekem is vizet adni. Ennyi nekem elég a boldogsághoz.
Játszótér egyedül? Meg se próbálom már :? Most játszóházba megyünk, remélem jól fogják magukat érezni.

törpilla812

Nyulasz: de milyen kevés a két kéz! :lol: Már apa is tudja nálunk! Tegnap kint voltunk (eddíg én egyedül vittem őket ki az udvarra és minden betömnek a szájukba és ketten legalább 4 felé mennek) és jó otthagytam apukával a lányokat és elhúztam fodrászhoz, meg ezt-azt venni. Mire hazaértem a csajok aludtak, apa ült a konyhában és tisztán látszott rajta, hogy ez alatt a 1,5 óra alatt jobban elfáradt, mint a munkahelyén.
Camponaba ötletszerűen szoktunk menni, nagyon változó, de lehet, hogy csütörtökön délután megyünk. Még nem biztos. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="nyulasz"]
írta:
nyulaszTényleg Babus,itt nagytétényben lesz csütörtökön a szelmann házban 9-11.30-ig ruhavásár :wink:

Nyulasz mondasz vmi címet? foggalmam sincs miezholvan :oops: :lol:

babusok
Budapest

[quote="timi76"]
írta:
timi76Camponaba ötletszerűen szoktunk menni, nagyon változó, de lehet, hogy csütörtökön délután megyünk. Még nem biztos. :?

Timi mondjad ám ha jöttök :wink:

babusok
Budapest

Szizzsófi: kezed jobb?

Alexának folyik az orra. Szegényem sokkal jobban kínlódik a fogzással, mint a Hanga. Este is ki kellett vennem a kiságyból, mert annyira sírt és olyan aranyos volt, egyszerre akart apjánál és nálam is lenni, de mivel ez nem ment, így ide-oda nyújtogatta a kezét. Éjjel is sokszor felsírt álmában, még jó, hogy nem ébred fel.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="nyulasz"]M írta:nyulaszüllert én sem ismerem,nekünk is messze van.Pedig úgy hallottam a játékok nagyon jók,és jók az akciók.

Nyulasz, itt van Budakeszin, mi oda szoktunk menni, nincs annyira messze :wink:

babusok
Budapest

Rana: Boldog szülinapot a gyerkőcöknek!

t-pk

Zsófi: ne izgulj, ilyenkor a legfinomabb a könyv :wink: :lol: nekünk kb. 1,5 éves kortól nem eszik :wink: és először azt probáld h csak a képeket mutogatod legjobb ha csak 1 figura van 1 oldalon szoval ilyen lapozokra gondolok és mondd h mi van a képen ennyi, mese még ráér, nekünk most alakul h pár percre le tudunk ülni 3an de inkább a képek az érdekesek még mindig :wink:

babusok
Budapest

Szizzsófi: könyv nálunk is dettó! Hangát még csak-csak lekötöm vele 1 percre, de Alexa ránéz és már menne is tovább, nem érdekli. Pedig mutatja benne a macit, de ahogy ezen túljutunk már tépi ki a kezemből, dobja félre és megy játszani. Én nem gondolom, hogy ez gond, ráérnek még nagyon. Beszéd: enyémek már azt a keveset sem mondják, amit eddíg. A va (vau) maradt Hanga részéről és hetek óta először újra mondta, hogy anya, gyönyörűen, érthetően, de azóta sem semmi. Elgagyarásznak-magyaráznak a saját nyelvükön.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Tigriske: Neked akartam még írni, h aztaaa mindjárt szaladhatsz Csajszikák után :lol: gratula Lilinek :wink:
Kata: sztem ha még nem járnak kint majd a fiuk nem kell ilyen csizma elég vmi kocsicsizma, mi tavaly télen még nem jártunk és csak kocsicsizmát vettem Csajoknak

babusok
Budapest

Zsófi, no para, nálunk Emma volt, akit kicsit le tudtam kötni, Míra tiszta Benyus. Most jutottunk el oda, hogy nézegetjük, lapozgatjuk hárman a könyvet, és nem rongálják, nem eszik. Persze mese továbbra sincsen, csak a képek felismerése, megismertetése, ahogy Babusok is írta. És Emma már egy ideje egyedül is leül, és elég hosszan, akár 20-30 percet is elücsörög a könyvet lapozgatva, a saját kis nyelvén beszélgetve róla. De mi maholnap másfél évesek leszünk már.
Duma, bőven ráérnek még azzal is. Ez az, amit nem tudsz siettetni szerintem. Rengeteget beszélj nekik, kommunikálj minden tettedet, szerintem ennél többet egyenlőre nem tehetsz a mihamarabbi beszéd elkezdésében. (bár ma találkoztam egy nálunk egy hónappal idősebb babával, aki már ragozva, szavakat "mondattá" formálva mondott :shock: :shock: Mi is sokat dumálunk már érthetően, de azért ez nekem is sok(kkkk) volt.

Timi, az ilyen leckéket apának én is szeretem :wink:

törpilla812

DM-ben okt 11-nov 3 fényképes NAPTÁRAK FÉLÁRON
aszem nem kell sokat gondolkoznom a kariajándékokon

babusok
Budapest

Kép

babusok
Budapest

Rana nagyon sok boldog születésnapot kívánok a lányoknak!

Móni
KépKép
reunion

Csajok tudok eladó FP zebrát ismerőstől, 12 ezerért érdekel vkit???

babusok
Budapest

Sziasztok!

Édesek vagytok, köszönjük! Átadom ám az összes jókívánságot, sok-sok puszi kíséretében! :D
Délelőtt állatkertben voltunk (Most először- a debreceni nem egy nagy szám, de persze elsőre elég volt). Nagyon élvezték, bár ez jobbára leesett állat jelent csak, Letti meg még gyakran elcsábult és inkább a patentokat babrálta. :lol: Most jön a tortasütés, aztán ajándékozás (most alszanak), holnap meg rokonjárás. :lol:
Na megyek, majd még este beszámolok.
(Ja, Ajsika tegnapelőtt megevett egy darab levelet, tegnap meg egy darab cérnát (utóbbi lent, előbbi fent távozott...) :shock: ... :( nem lehet ÁLLANDÓAN a nyomukban lenni, vagy mégis????? :roll: :oops: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hú, és mindkét vonalzó összehangolódott! :shock: :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Babus: köszi a naptáras ajándék-ötletet! Azt hiszem nálunk is megvan a karácsonyi ajándék! :wink:

Rana: enyémek folyton legelnek, képtelenség minden pillanatban ott lenni és mindent észrevenni. Milyen tortát sütsz? Képeket kérünk ám a szülinaposokról!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: Tortát szülinapra rendelted??? van itt jo cuki vhol???
láttam a Kossuth Lajoson 1et de még nem voltam bent, az milyen?

babusok
Budapest

Babusok, engem érdekelne a zebra, apát próbálom meggyőzni
:?

törpilla812

Törpi: ok akkor Te vagy az első jelentkező :wink: beszéljétek meg, addig szolok h ne hirdesse :wink:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Lányok,én éjjel még panadolt is adtam Bazsinak,egyszerűen nem tudtam már,hogy mi a baja.2-kor elkezdett sírni,megitattam.És innen 10-15 percenként be kellett mennem hozzá,bekentem az ínyét,hátha a foga...aztán befújtam tantum verdét,hátha a torka...aztán átpelenkáztam...aztán csináltam tápot neki,de egy falatot sem evett...aztán adtam neki valamennyi panadol szirupot,de ahogy elnéztem a fecsit,fordítva van a jelölés rajta,így nem tudtam mennyi a 6.5 mili,inkább csak kb 2-3 mlit kapott,utána is még 2x be kellett mennem hozzá,mert annyira sírt,végül fél5-körül elaludt.

A tápot beraktam a hűtőbe,ezt megkaphatja reggelire,ugye?Még sosem raktam el kész tápot,de ezt sajnáltam kiönteni,hogy hozzá se szagolt.

Zsófi,nekem is volt próbálkozásom a mesélésre,még írtam is itt,hogy az álmos,kómás gyerekeimet berakom az ágyba,és leülök közéjük mesélni,és úgy felpörögtek,annyira nevettek rajtam,hogy utána aludni nem akartak.Akkor írta Vanda,hoy még ráér a mese.

Rana,mi is a szülinapjukon voltunk álatkertben :D Illetve másnap :lol: El se hiszem,hogy már ti is 1 évesek vagytok :lol: :D Képeket ne sajnáld,jöhet dögivel!!! :wink:

Babus,rendeltem,a camponával szemben van egy utca,ott egy cukrászat,nagyon fincsi,Szandráék is onnan rendelték,elég jó áron van,de most nagyot csalódtunk,mert képet kértek a sógornőmék rá,és felismerhetetlenek voltak a dínók is,meg a másikon a hamupipőke,vagy mi a szösz,és ízre sem olyan volt mint eddig,szerintünk nem is ők csinálták.
A kossuth L u-i cuki tulaját ismerem,de nem tartjuk a kapcsolatot,apám haverja volt,szerintem ők drágábbak,de lehet,hogy jobb. :roll:

Ja,és a szelmann ház:
http://www.port.hu/pls/th/theatre.theat ... _cntry_id= bár itt csak a cím van,holnap 9-11.30-ig van angol gyerekruha vásár,nem tudom milyen lesz,még nem voltam ilyenen.
Vendég

Telefonálgatunk :lol:
Kép
Kép
Vendég

Csak bekukkanto, élek még...

Nyuszi!
Vagányak a srácok. :D

Zsófi!
Nálunk sincs a miniknek esti mese, mert ha beszélek, akkor ők is társalognak. :D

Tegnap horror napunk volt, egy idióta pont délben fúrt a szomszéd lépcsőházban, kemény 15 őercet aludtak. Mindezt úgy, hogy Réka 4kor kelt (fene a fejét), Dani meg 6kor. Csak kicsit voltam pipa. :twisted:
vovanda

Nyulasz: én mindíg elrakom a maradék tápot hűtőbe és azt megkapják köv. alkalommal, vagy tejbegrízt csinálok. Nagyon vagányak a telefonálós babáid!

Zsófi: vannak ilyen napok, fel a fejjel, egyszer jobb lesz! :wink:

Vanda: tegnapi nap dettó! Nálunk a hülye mindenféle kiabálós-autók jönnek minden nap legalább kettő és persze mindíg amikor aludnának. :twisted:

Nálunk is előkerült az orrszívó. Szegény Manóm a fogától annyira taknyol, hogy a száján veszi a levegőt, az orra patakzik. Tegnap még ügyesen ült velem szemben és szépen hagyta, hogy kiszívjam, ma már birkóztunk egy gyengét, gyanítom, ez fokozódni fog.
És képzeljétek! A bébitaxival hajtja magát, csak szegénynek alig ér le a lába és nehezen halad, de olyan büszke és közben brümmög. (erős a gyanúm, hogy fiúnak készült)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kép
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi!
Kis mosolygósak. :D
vovanda

Vanda,annyira tudják mikor kell fúrni :evil:

Zsófi,jajj,már én is akadtam ki,néha összejönnek a dolgok.Nem is gondolnám,hogy ők így tudnak sírni,mindig olyan vidámak :wink:

Timi,de cukik :D Nekünk se megy még a hajtás,illetve Noéminek egy kicsit,de hátrafelé jobban,aztán morog,ha előrefelé nem halad úgy.
Vendég

Vanda, ez számomra feldolgozhatatlan. 4-kor felkel, nem hajlandó visszaaludni. És akkor mit csinál? Sötétben játszik? Mármint kint sötét van, de kapcsoltok lámpát, és elvan délig? :shock: Bocs, ha hülyéket kérdezek, de én már nem lennék ép, ha ezt játszanák velem a törpök. Ma is 4:44-kor kezdődött a nyüszi, majd 3/4 órát tartott a küszködés, de aztán 1/4 8-ig (Emma 8-ig) visszaaludt. Nálatok ilyen korai keléssel erre esély sincsen? Persze, akadt már nálunk is, hogy 1/2 6-tól nem volt szunya vissza (panaszkodtam is Nektek eleget miatta), na de mégsem 4-kor? :shock: De Te ilyenkor tudsz még pihenni, ledőlni kicsit? Eljátszik a mini magában? Furás miatt :evil: :evil:

Timi, csengetős autók az én életemet is megkeserítették, különösen tavaly télen, mikor a csajok még kinn aludtak. Készelétben vártam, mikor jönnek azok a dögök, és ringattam vissza a kocsiban a lányokat. Több-kevesebb sikerrel :? Az egy alvásnál már jók vagyunk, mert arra már fenn vannak, mire dalolászni kezdenek ezek a sokkerekűek. Alexa nagyon ügyes a taxival! Lehet, hogy tényleg pasinak készült? :wink: Taknyolás :(

Babusok, olvastam utána sokat, és néhol már későinek tartják másfél évesen megvenni ezt a zebit. Szerinted? A Te lányaid még játszanak vele? Én csak november végén, vagy karikor adnám nekik oda. Az már lehet, hogy tényleg nagyon késő?

Zsófi, nekem minden elismerésem, hogy nem egyszer egyedül vezényled le azt a két csirkefogót este. Én meghalnék, ha nem lenne apa itthon esténként. Hozzá vagyok szoktatva a jóhoz. Nem egyszerű feladat, és nem csoda, ha néha nem csak Te, de ők is kiborulnak. Enyémek is nagyon készek, ha felébresztem alvásból őket, így sose teszem. Ha mégis, akkor akkora égzengés van, mint Nálad tegnap. Pláne, ha az alvás eleje van megzavarva. Ha meg nagyon egyedül érzed magad, és panaszkodós hangulatban vagy egy ilyen eszeveszett fektetés után, akkor nyugodtan csörögj meg. 9 után én már túl vagyok a törpéken.

Nyuszi, menő üzletember lett a két bogyóból :lol: :lol: , gratulálok! Jó nevelés! Neked már dolgoznod sem kell, majd ők eltartanak :wink:
Tápot én mindig elrakom, bár tudom, nem szabadna. De este 3 decit csinálok, annak fele elfogy, másik fele reggel pikk-pakk melegítve repül a roppant türelmetlen éhenkórász szájába.

Nem tom, akartam-e még valamit, kicsit szétesett vagyok :(

törpilla812

Babusok engem is érdekel a zebra, Törpi ha nektek nem kell akkor én megnézném, márha nem olyan sűrgős eladni, mert csak novemberben tudnám kifizetni elhozni

És mostmár keresek PP babakocsit is, ha tudtok nagyon jó állapotút szóljatok léccci

Timi, Nyulasz :Gyerkőcök nagyon édesek

Tápot én is mindig elrakom, vagy reggel van hogy el sem rakom hanem ha nem isszák meg, akkor délelőtt rájárnak és végül elfogy

Szizzsófi gondolom nem vigasz, de a héten én is egyedül vagyok :(

Viszont Törpi mondtad a Maszkabált hogy szeretik a lányok, hát én is letöltöttem, meg még a gyerekdalok és mondókákat is,
na és a gyerekdalok az tuti befutó lett
Amig az egyiket fürdettem addig a másikat bekötöttem a számítógép elé etetőszékbe(most nincs dvd lejátszónk) és meg sem mukkant, majd az esti tápot is ugy ették, hogy azt nézhették közben, és csendben beájultak

Móni
KépKép
reunion

Törpi!
Neem, nincs el magában. Villanytnem kapcsolunk, általában bent csövezik valamelyikünk a két ágy között, és próbálja kussban tartani. Nem kelünk fel, nincs játék. Van, hogy visszaalszik.
És általában már én sem alszom vissza, akkor sem, ha éppen a pasim a csöves. :D Egyedüli cél, hogy az ébren lévő a többi gyereket ne verje fel.
Ma reggel mondjuk bekeményítettem már, fél 5kor kijött a kiscsaj, én meg visszavittem, leraktam, és megmondtam neki, hogy teszek rá, hogy alszik -e, de egyetlen mukkot nem akarok hallani. Visszaaludt.
vovanda

Sziasztok!

Köszönjük Lili nevében. A dévényes szerint nem a legszupibb, hogy mászás előtt felállt, de elvileg nem lesz gond.
Tali: elmentünk az elevenparkba és megnéztem. Nekünk is jó lesz az időpont és max ott etettem meg őket. Vannak székek és be lehet vinni a babakocsit.

Naptárnak nagyon örülök, pont ezt mondtam a férjemnek, hogy milyen jó ajándék lenne és még akciós is, hát szuper. Nálunk is mindenki ilyet kap. :-)

Zebra: Én már megvettem nekik. :-)

Nyulasz! Édesek a telefonálok. Tápot lehet nekik adni. Én előre bekeverem nekik a hajnalit és reggel csak bedobom a melegítőbe. A koraosztályon előre 24 órára hozták így bekészítve, mi azóta is így adjuk. Szinte sosem kevertem frissen és még élnek. -:) Egyébként enyémek is sokat sírnak mostanában éjszakánként.

Timi! De helyesek.

Vanda! Hajnalokat sajnálom. Nekem is ezt csinálja Lili. Általában 4-5 között kezd sírni, legkorábban 1/4 6-kor megetettem és utána beteszem a karámba játszani, és én visszafekszem. Tudom nem túl szabályos, de már hetek óta nem alszunk.

Kép
tigriske1978

Néhány kép (nem bírtam magammal) és megint volt a fotós barátnőm:

Kép

Kép

Kép

Továbbiak:
http://harmasikrek.tigriske.fotoalbum.hu

Kép
tigriske1978

Tigriske: de jó, hogy nektek is jó az időpont, az meg külön, hogy Te ilyen precíz vagy és lecsekkoltad a helyet! :D

Törpi: felénk naponta 2 csilingelős-kiabálós autó jár hetente 4x. És lehet, hogy keveset írtam. És brutál hangosak, a lányok ablaka meg az utca felé néz, hiába engedem le a redőnyt is nekik. Ma egy sem jött, még furcsa is, hogy nem üvölt itt a két gyerek. Másfél órája szunyálnak. :D

Én is leszedtem a Maszkabált, ha már ennyire bejövős! Kipróbálom!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="timi76"]T írta:timi76igriske: de jó, hogy nektek is jó az időpont, az meg külön, hogy Te ilyen precíz vagy és lecsekkoltad a helyet! :D

jupijéééé
akkor okt. 28. és hány órát is beszéltünk meg végül? :oops:
Móni: Ti jöttök végül?
Törpi: hááát tényleg necces h mennyire fogják még használni, tény már mi is alig használjuk de azért néhanapján még igen így még nem adom el aztán ki tudja lehet Karácsonyra mégis...még nem tudom :?
de azért még biztos tetszene Nekik :wink: gondold ki :wink:
Móni: akkor ha Törpinek mégsem kell szabad a pálya :wink:
Nyulasz: édes telefonosok :lol:
Timi: vigyorik :lol:
Tigriske: szépek vagytok :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: kitartás :wink: hidd el idővel sokkaldesokkal könyebb lesz :wink: jaj nálunk is hányszor volt h egyedül voltam este meg ment az ordítás :( és igen én is volt h csak átöltöztettem az ordibálokat és tápi és szunya :lol: nálunk időjérésra extra érzékenyek...most már talán kevésbé de régebben mindig volt vmi ha jött a hideg-meleg :(

babusok
Budapest

Tigriske: nagyon szépek vagytok mind a négyen! :wink:

Babus: okt. 28. és ha jól emlékszem 17 óra körül.

Ki jön???

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni: akkor Neked is kitartás :wink:
Csajok ezt a Maszkabált nem tudja vki elküldeni emilben? :oops: én is olyan kiváncsi lettem :lol: :oops:

babusok
Budapest

Timi: köszi ha sikerül, ha nem nem gond ám :wink:

babusok
Budapest

Babusok, én ilyenre nem vagyok képes. De arra igen, ha írsz priviben egy címet, elpostázom Neked. (Vagy azt mondjuk nem tudom, Reunion honnan töltötte le. Te tudsz olyat?)
Mellesleg az én lányaim egyáltalán nem foglalkoztak ezzel a DVD-vel egy éves korukban, mert mi is akkor kaptuk. Akkor nekünk is a Gyerekdalok és mondókák ment orrvérzésig. Egy hete tettem be nekik, azóta megy ez. Így kisebb babások, nem biztos, hogy a Ti gyerkőceitek most díjazni fogják, de érdemes eltenni későbbre :wink:
Babusok, Reunion, akkor szerintem én passzolom ezt a zebra dolgot, nem akarok több embert is függőben tartani, míg apát (és most már magamat is) meggyőzöm. Ilyen áron mennek használtan teszveszen is, majd max onnan akkor beszerzek egyet, ha úgy érzem, nem bírunk nélküle élni :wink:

Tigris, ennivaló egy csapat! Tudom, hogy iszonyú nehéz lehet, mert kettővel is idegbetegség, de látványnak meg annyira szép! És később milyen szép lesz, mikor már dumálnak, mennek, szeretik egymást, vigyáznak egymásra.... Ja, mellesleg Míra nekem is előbb állt, mint mászott, de aztán azt is csinálta végül, és 12 hósan, nem túl korán és nem is későn indult el. Szerintem sincs okod parára.

Zsófi, én mindig hívok valakit, ha apa elmegy valahova este, vagy napokra elutazik (ez nálunk max 2 nap). Nem érdemes kikészülnöd, mire apa hazaér, mert akkor meg már azt sem tudod élvezni, hogy otthon van. Menjen csak anyud, ha tud, talán már tesódnak sincsen akkora szüksége rá.

Vanda, hát igen, nálam is a bekeményítés, a szigorúan rendre intés működött ma éjjel. De nem mindig, ezt elismerem. Ja, hát az a legfőbb, hogy a család többi tagja aludhasson tovább, pláne ha az még fejlődő szervezet :wink: Nekünk azért szerencsénk van ezzel a két szinttel ilyen extrém esetekben. Bár Emma vissza is élt ezzel egy idő után, alig tudtuk leszoktatni a hajnali vándorlásról.

Timi, óóóóóóóóóóóóóóó, én óramű pontossággal tudtam már, melyik mikor jön :lol: :lol: :lol: Még szóltam is egyiknek, hogy nálunk hagyja el a zenélést, vagy csak halkan, röviden. Azóta is spanok vagyunk a sráccal. Nem mellesleg, állandó vásárlója vagyok :roll:

törpilla812

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?