Sziasztok, én is bejelentkezem.
Tegnap nem jöttem, mert poci keményedet, illetve eléggé felidegesítetek a diabetológián megint
De azt a 9 hetet ki kell húznom már
Tündi, gyönyörű a szoba, de lennék nálatok gyerek
Rilla nagyon csini csaj vagy, és kismaminak meg csudiszép
Lináncska, Nikó: de jó h jól vagytok
Vagyis nem jó ez a csont fájdalom, de szerintem is arcüreg gyulladás gyanus. Nem kaptál huzatot esetleg a kocsiban?
Ági neked is jobbulást. Nem csodálom h te is ki vagy ezektől a frontoktól
Ildi nagyon édes a fiacskád, és még mosolygott is az utolsó képen, ha jól látom.
Ltigram: üdv itt. Remélem jössz gyakran, és nem morzsolódsz le. Miért az utolsó? És miért kell a császár?
Tegnapi diabetológia nagyon röviden. (bocs ha már unjátok)
Ugye kiderült h a cukormérőm 2 egésszel többet mér, nah múlt héten azt mondta a dokinő hagyjam magamnál a mérőt tudjuk ennyivel mér fölötte. Ugye kaptam egy boltit amivel egy hétig mértem össze a két készüléket (egy másik típust) de az is sz@rul mért, a laboreredményekkel összehasonlítva. Kb az is 2 egésszel mért többet.
Na ezek után tegnap közölte velem h ez így nem jó, úgyhogy jövő héten mehetek 3 pontos vérvételre (reggeli, ebéd, vacsi után 60 perccel), és azért még is jó lenne ha kicseréltetném.
Mondom neki minek, hiszen mi arra a garancia h a kicserélt jó lesz.
Nah meg már a boltban a csajt is kikészítem ahol vettem.
Tök elegem van belőle, h egyik héten ezt mondja a másik héten meg azt
Mondja nekem a dokinő, hogy biztos egy másik kismamának mondhatta azt h nem kell kicserélnem. Mondom jah én meg kitaláltam mi?!!
Nah ezek után úgy döntöttem, h akkor inkább 2 hetente eljárok három pontos vérvételre és nem fogom itt méregetni magamnak, akkor így is max 3x kell mennem. Jah meg minden hétfőn reggeli után 60 perccel, meg minden szerdén diabetológia.
Aztán 36 héttől nst, szóval minden napra meglesz a programom
. Tök jó lesz a nagy pocakkal a dög melegben várni a kórházba
Jah és a hétfői cukorértékem reggeli után 5,16. Az azért jó szerintem.
Kenderike, akartam is írni neked 150 g ch/nap nem semmi. Hogy bírod? Neked is hetente kell járnod vérvételre?
Közben apát is képbe kellett ráznom tegnap elött, mert mondtam neki, hogy ez a hétvége elmegy az Egerrel, aztán be kell szerezni lassan még ezt azt ami kell még. Már össze írtam mindent.
Mondta ráérünk még, mondtam nem nagyon aztán felfogta. Enyém apa ráadásul minden második szombaton dolgozik is, és ezért is szűkös az idő.
Jah és Egerben a szombati program kalandtúra
(falmászás, stb)
Nah ezt egy kicsit beszívtam, de apával felhívattam a szervezőt, hogy mehetek, majd elsétálgatok, mert gyönyörű helyen leszünk. A kaja is ott lesz.
Ma nem főztem belustultam, leugrok majd egy gyros tálélt apa meg pizzát rendel