Új privát üzeneted érkezett!

Csibe!
drukk hátha sűrűsödnek éjszaka! :lol:

Konkri!
ne aggódj! napirend mint mondták a csajok 6 hét, de inkább 3 hó körül várható...Barni is összevissza eszik és alszik, néha már attól félek, hogy túletetem :? hogy lehet alkalmazkodni? túl kell élni valahogy az első heteket :lol: :P :roll:
nem is volt olyan rossz kismaminak lenni :P

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Kezdek fáradni, de ha lefekszem, abbamaradnak a fájások, de lassan már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, mert így ki fogok merülni. Reménykedem benne, hogy azért éjjel csak történik valami.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Pandácska nálad semmi?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Fürdés nem segít?

KépKép

KépKép
lnd

holnap dobok egy vadiúj táblát. egy-két bébinek az adatait nem találtam meg, ott kérdőjelek vannak, mert vagy 40 oldalt néztem át és néha átal ment a szemem a sok hsz-en :oops: szóval holnap meglátjátok, elég jó lett, ha szabad ilyent mondani....
Vendég

Hali,

Norma,

nagyon édes és szép ez a fiú gyermek. Gratulálok hozzá!

Ind,

egyik ismerősöm mondta, hogy a kórházi fürdő vizet szokják meg a babák. És azért is sírhatnak, mert más a fürdővíz hője. Lehet, hogy ez a baj. 1-2 fokot mondott az illető. És a babája abba hagyta a sírást.

Lego,

elolvastam amit írtál. Szegénykém. Remélem mostmár jól vagy.
De azért megkönnyeztem a történetedet.
:wink:
Csibe,

drukk, drukk, drukk!!!! :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Csajok elindult a nyákdugóm, sose örültem még ennyire véres folyásnak! :lol: Csak az a baj, hogy még mindíg rendszeretlenek a fájások, és nem elég erősek.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Átmentek a fájások 10-12 percesekbe.Hatarendelem apát, aztán meglátjuk, szeritnem 1-2 órán belül indulnunk kell. Nagyon félek, de látom nincs itt senki, aki öntené belém a lelket. Maj djelentkezem, jók legyetek csajok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

sziasztok!
Csibe írt sms-t, hogy szülőszobán van, de szokás szerint lassan tágul.
megy a drukk Csibe, ma már babázni fogsz, ügyes legyél! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Csibe hajrá ügyesek legyetek!!

Büszkén jelentem, én lettem az utolsó januári kismama :? Sőt lehet februári leszek :shock:
Vendég

Jaj oda mosolygós fejet akartam :lol: jó nekem az utolsó hely is, jobb mint az első :wink:
Vendég

Csibe hajrá, mostmár akkor nemsokára tényleg babázhatsz.

Pandi neked is drukk, ahhoz képest, hogy min mentél keresztül, nem semmi hogy még túl is hordod.

Lego, hát elég durván hangzik, ami veled történt :roll: de a lényeg, hogy mindketten jól vagytok.

Kép
andi1975

Sziasztok!!!

Köszi újra a gratukat.:) Nem volt könyű menet,elismerem,de bármikor újracsinálnám! A szülésről még annyit,hogy sajna a méhlepény ismét totál kipurcant.Tenyérnyi méretet sem érte el,fekete,sok helyen meszes,sorvadt volt... Doki szerint a 36.héttől ismét nem táplált semmit,tehát ott Hédi növekedése leállt és szinte "feleslegesen" volt bent még majdnem 1 hónapot! Ha esetleg-valaha újra terhes leszek nem is várjuk ki a szülés megindulását,hanem a 36-37.héten ki kell varázsolni a csöppséget. Valószínűleg újra megismétlődne...

Csibeee
Drukk-drukk!Ma már Te is babázol. :wink:

Pandi
Csak nyugi Csajszi! Dorka baba nagyon jól érzi magát a pocidban.Látszik,hogy mennyire aggódtatok és várjátok Őt! Most már maximum pár nap és Te is a kezedben tarthatod!!!

Én néha vegyes érzelmekkel küzdök. :? Annyira jó volt várandósnak lenni,sajnálom,hogy véget ért ez a 9 hónap. :cry: Persze szuper hogy Hédi itt van...de mégis....Jó visszagondolni minden nyűgre,bajra,aggódásra! És sajnálom,hogy a legkedvesebb szülésznővel már nem "kell" tartanom a kapcsolatot...a dokim is szinte "hiányzik"...Hát ez van...majd egyszer...talán...

Konkri!
Ne parázz a napirend miatt.Természetes,hogy nem állt be. Én az igény szerinti szopi híve vagyok...tudja a baba,hogy neki mikor elég!

Amúgy olvasom,hogy mennyit esznek a babák....hűűűű,örülök ha Hédi 30g-t szopizik 1-1 alkalommal....
Nálunk viszonylag jól alakulnak a dolgok...Hédi szopik jó fél órát,majd bealszik 2-3 órára...ha esetleg mégse aludna el,akkor másik ciciből kap még kicsit és utána alszik.Éjjel jól állunk:kb 2x kel,éjfél és 4körül...Védőnőm mondta,hogy jó lenne ha ébresztgetném,mert elég picike és 2-3 óránkénti kajcsi kéne neki,de nncs szívem felkelteni...

Norma
NEm tudom mennyire ritka ez az eset,de tény,hogy eléggé ijedt képet vágott a doki,amikor a szülésznő közölte,hogy még mindig nem vált le a lepény....Olyan erővel nyomta a hasam,próbálta kipréselni,hogy lett egy kék folt a pocimon.... :roll: Szerencsére sikerült leszedni,mikor megemlítették a műtőt hihetetlen erővel nyomtam én is!!!

Most alszik a kicsilány,Dorkám kiment udvarra.Már Hédit is kivittem 2x 10-20 percre...ma is szép idő lesz...

Szép napot
Vendég

Lego, akkor én csak azt nem értem, hogy miért nem vették észre?Ha emlékszel, nekem pont emiatt vették ki a 36. héten, hogy ne fejlődjön vissza, HálIstennek hogy Hédinek nem lett baja!!!!
Nem értem a dokidat, meg az uh-st aki csinálta!!!Ez szörnyű!

CSibe megy a drukk!!!!

Nem kell püket küldenetek, mert visszanéztem és csak néhányotok adatát nem találtam, majd látjátok, kiét nem, és azok küldjenek püket!!!
Vendég

Juhéjjj!
Csibe! nagyon örülök!

Pandus: jogos a büszkeséged, Anya-társ!!!!! :D :D :D

Én még mindig ott tartok,hogy ezek a januári babák milyen szépek!!!
Norma: Örülök,hogy feltetted a kendős képet, mert bár lattam már ilyet, de itthon ezen gondokodtam,hogy hogyan néz ki, hogyan fekszik a baba benne...stb.

Más: HIPP tápot csak mutatóban lehet kapni :twisted: Tegnap felírta a dokinéni a Beba HA Start Aktívot. Tegnap este óta adom neki..hááááát, szerintem nem laktató :roll: viszont a széklete olyan amilyen a nagykönyvben meg van írva!

Másik más: szörcsögés. Múlt héten elvittem orvoshoz a babát, mert szörcsög, olyan,mintha tele lenne az orra. Csórikámat Fluimare-val, meg orrszívásal nyüstöljük, de nem jön belőle semmi. :shock:
Most mi a fene van? A dokinéni megvizsgálta, tüdeje, torka jó, aszonta egy kicsit náthás, meg,hogy nagyon szűk az orrjárata.
valakinek volt hasonló tapasztalata?

Ma szép, napos időnek nézünk elébe, irány a levegő!!!!!
Vendég

hali csajok!

csibének szorítunk! :wink:
(már kettő az egyben vagyunk úgy néz ki :D , van eddig egy pozitív tesztem :roll: :D )

panda

nálad semmi? tegnapra voltál kiírva velem együtt :o
Vendég

Baba: Gratulálok!! :shock: :lol:
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!
Csibe: DRUKK ezerrel!!! :lol:
Vendég

Beba HA Start Aktívot esszük mi is. És hát szerintem sem laktató...ma eszünk először, kivi vagyok, milyen lesz, mert ma volt dokibácsi és azt mondta, adjak neki enni, mert a táp nem elég és sokat hízik, pedig mondtam neki, hogy 150-200 közt eszik és már csak napi 5x és azt is már csak 4 óránként de hízik szépen így is , tegnap volt 5200 gramm, minden héten 300 grammokat hízik. Azt mondta a doki , le kell állítani, adjak normális kaját!
Most főzöm neki a sárgarépát és krumplit, hát megnézzük...

Blongyi, nekünk is szörcsög, doki szerint meleg van, de ennél hűvösebbet már nem tudok csinálni neki, 24 fok van, az a baj, hoy panel és föntről indul a meleg és itt a 9-iken is 30 fok van még, na ha elzárjuk a fűtést akkor van 24....doki szerint ez még meleg, de állandóan szellőztetek és ez a minimunm....lehet nálatok is meleg van, azt mondta a doki , ettől szürcsögnek.
És mi is porszívóztuk, de leállított vele, mert azt mondta hogy azzal csak rontok, ha nem náthás, nem szabad, had "fújja" ki ő maga!
Vendég

Baba, Te külön hsz-t érdemelsz!!!!Halk gratula!!!!
Vendég

Jujj, Lafi!! De jó!!!
Kíváncsi vagyok,hogy Nálatok, hogyan jön be ez a táp, ma sikerült szerezni HIPP-et.. :roll:
Szerintem mi ezen a héten sem híztünk, tegnapra világosság vált, hogy a Humamat 1 napig képes befogadni, másnap már hány tőle.

Ird meg, hogy a kiskrumplinak hogyan ízlett a kaja!!!!?

Holnap megyek a dokinőhöz méreckedni, és megdumálom vele a hozzátáplálást, mert ez nem állapot, egyik táp sz@rabb,mint a másik. Már bocsika. Vagy legalábbis a mi kishapsinknak nagyon nem jönnek be.

Baba: nagyon örülök, és hiszem, hogy megint nem lehet baj!!!!! :D

Pandusnak továbbra is megy a drukk...hátha....
Vendég

Megjöttünk. Ctg jó, Dorka szíve szépen kalimpál volt 7 fájásom 30 perc alatt, éreztem is őket rendesen. Belső méhszáj nyitva van egy ujjnyira. Szóval örülhetnék is, de nincs rá okom. Nem szeretnék most szülni, sikerült elvenni a kedvemet. Nem lehet apás szülés a járvány miatt :cry: Ez nagyon elszomorít, mert évek óta erre a pillanatra vártunk és most tessék jól elszúrják a hülye rendeletükkel. Értelme nincs, mert én kimehet a folyosóra szóval a fertőzést ezzel nem állítják meg, csak jól megkínozzák a kismamákat lelkileg, na meg a kispapákat. A szülésznők orvosok is betegen dolgoznak, ezzel az erővel őket se engedjék be sőt a beteg kismamákat se, szüljenek úgy hogy ott se legyenek :evil: Szülésznőm mondta, hogy bírjuk ki még egy picit, mert bármikor megszűnhet a szülőszobás tiltás, szóval most egyben szeretnék maradni. Dokim akár ma is megindította volna, de mondtam hogy várjunk még, azt mondta max. 1 hetet várhatunk. Reménykedem hogy változtatnak a rendeleten, és ott lehet a párom, nekem ez nagyon fontos lenne és neki is. Azt megértem hogy nincs látogatás, de a szülést nem lehet bepótolni, lehet most utoljára élem át, nem mindegy hogy milyen lesz.
Vendég

BABA!!!
Szívből (de halkan) GRATULÁLOK Nektek!!!Remélem figyelemmel követhetünk Benneteket!

Jajj Pandi!!!!! :roll: :roll: Annyira sajnálom,hogy így alakult...de bízzunk Dorkában!Lehet megvárja hogy feloldják a tiltást.... :roll: :wink:
Tény,hogy egy szülést nem lehet pótolni...ennyire megértőek lehetnének...

Lafi
Én úgy érzem nem hibázott a dokim,a 35-6 hetes UH-n még szép volt a lepény,baba súlya is normális volt...utána meg már nem volt UH vizsgálat. Bár a pocim nagyságából lehetett volna következtetni,de én se gondoltam,hogy így alakul.
Végülis Nálatok előbb kiderült ez a dolog,nem???

MEgígérem,hogy ezentúl minden Hédi dícséret után ezer koppkopp-ot fogok írni,mert reggel óta semmit nem aludt a csöppem,csak "nyekeg",szopi már nem kell neki,dugig van...most leraktam,talán kimerültségében elszunyókál....

Blo
Sajnálom,hogy nem válnak be a tápik...azért jó lenne,ha egyet legalább befogadna Milán.
Egyik barátnőm is így volt...neki már az első hónaptól főzelékeket kellett adni,mert a tápit simán kihányta a pici,nem fejlődött... :? Azért ez elég necces dolog....
Vendég

Pandi!!!

Ne szomorkodj!!! Reméljük megszűntetik a tilalmat addigra, de ha nem, se keseredj el!!! Megértem a bánatod, és is kilennék, de nehogy megérezze Dorka!!! Bízz benne, hogy kihúzza odabent a feloldásig!!! A szülésznőd ott lesz Veled, Ő is sokat számít (persze messze nem olyan...) Én is készültem rá, hogy belecsúszunk, és ezzel nyugtattam magam, hogy ott lesz a szülésznő! És amúgy sem fogsz sok időt ott bent tölteni!!! :wink: Minden ok lesz, rendicsek?

Na, ma már megvolt a napi nyűglődésünk fél 5-8-ig. Hogy ezt minden nap el kell játszanunk... Na mindegy...

Én dilemmában vagyok, mit csináljak, abbahagyjam a tejserkentők szedését vagy sem. Mert: Ha szoptatok a másik ciciből rendszeresen elkezd folyni a tej, annyira televan, amiből szoptatok, meg úgy ömlik, hogy néha alíg bírja nyelni szegénykém. Ma már be is csomósodott, próbáltam kimasszírozni, de egyedül nem sikerült. Még mindig a legjobb módszer a gyereket rá és úgy masszírozni. 2en többet érünk! Persze inkább több legyen, mint kevés... Meghát igényli is mert 0-ra képes kinni... Volt már hogy fejni akartam utána és 1 csepp nem jött! :shock:

Mégegy kérdés: Utazóágy vs járóka. Itthonra + teraszra játszani stb... Az utazóágy sokkal praktikusabbnak látszik, de csak 60*120asok. Ötlet? Kinek mi van???

Kép
Kép
sleepin

Pandus, sajnálom a tilalmat :cry:

Blongyi, bejött és ízlett, jó darabosra csináltam, hoyg szokja, mozgatta a nyelvét, nyelt nagyokat, öblítettük teácskával és marahára tetszett a dolog!!!!Utána evett desszertnek 60 ml anyatejet és bealudt.Volt egy büfi majd alvás.
Egy kis répalével higítottam a répát és a krumplit villával törtem, direkt, hogy darabos legyen és szokja.
Vendég

Baba: halk gratula!!! fúdejólenne!!!

Sleepin: miért is akarod beletenni bármibe a Bendét? Habtapi a földre aztán hadd menjen ha tud. Jó darabig nagyon úgy sem fog haladni, utána meg már mindegy.
Az jó ha ennyi tejcid van! Telejsen normális ha a másikból folyik, mert a tejleadó reflex érvényesül mindkét mellben ha van. Ha túltermelésed van akkor sztem hagyd abba a serkentés vmely részét aztán ha úgy érzed hiány lép fel, még mindig újrakezdheted.

Pandus: reméljük Dorka is látni szeretné apát és kivár. Ne idegeskedj ezen, úgy lesz minden ahogy kell legyen, tudod.

Blongyi: nem lehet, hogy tejérzékeny a srácod? mert ha nem hizik a táptól akkor nekem az jutott eszembe, hogy nem szivódik fel neki valamiért a cucc, még ha nem hányja ki akkor sem. Mondjuk a tejérzékenység pont hogy fosit szokik okozni ha jól tudom meg a bőrön is ki szokott jönni.

Lafi: 30dkg hetente?? atyaég, az tényleg sok. Boti havi 30 dkg-t hizott :), jó az kevés, de azután is max ennyit hogy nem csak tápot kapott, szóval nálunk mindegy volt.

Lego: kicsit én is igy vagyok ezzel, hogy olyan izgalmas volt a babavárás meg nekem nagyon jó a dokim, tök jóban lettünk a végére, hiányozni fog.

Most szedtem be 3-adszorra az arnicat. Sztetek mikorra kéne javulást látnom? Egyelőre romlik, de ha jólt udom az normális a homeósoknál. Az a bajom, hogy nem halványpiros ami jön hanem sötétvörös, mintha frissen vérezne midig vmi odabenn :?

Kép
Kép
normajeane

Lafi: sztem turmixold össze neki, ez nem szokás kérdése, az ételből a tápanyag nem szivódik fel neki olyan jól ha nem összerágva kerül a gyomorba és a belekbe. Plusz megterhelőbb neki is az emésztés, főként, hog ymég amúgy sem kész a szervezete rá. Az jó hir, hogy bejött neki!!!

Kép
Kép
normajeane

Oké, akkor holnap turmix. Most úgy is kísérleti szakban vagyunk....viszont kanálból etetem az ölemben. ehhez viszont szoktatni akarom, de ügyesen szívja le.
Vendég

Halika!
Lafi: húúúúú, nagyon ügyesek vagytok!!! :D Rohadt irígy vagyok :lol:
Szerintem is turmixold neki, könnyebben megbírkózik vele!!!! :wink:

Norma: nem tudom,hogy mi a baj a kiskrumplival, eddig bírta a Humanat. Aztán elkezdte kihányni. A dokinéni először azt mondta, hog y lehet, hogy refluxos a baba. Ezért volt jó a sűrűbb HIPP, mert attól ilyen problem nem volt. Csak ezt meg qrva nehéz beszerezni :evil: Igy csóri gyerek újra Humanat kapott, majd miután azt tudtuk,hogy ettől nincsen kaki, tegnap felírták a Beba-t. Na, mármost mára lett HIPP is. Most maradunk a HIPP-nél, mert ettől jóllakik és nyugodtan is alszik. Sokkal kiegyensúlyozottabb. Etetés után ha nem alszik be, akkor klasszul elvan a járókájában nézelődik és "játszik".
A bőrén egyelőre nem látok kiütéseket...lehet,hogy megússzuk az ellergiát.

Viszont tegnap kaptam meg az első igazi (szociális) mosolyt! Aszem így mondják. Rögtön elgyengültem, háááát ilyen qrva aranyos kölyköt!!! :D
Vendég

Ja, Lafi!
Jól csinálod a kanállal, sose add neki cucásüvegből a főzeléket sem!! Sőt ha tudod, akkor már most próbáld a poharat!
Vendég

Sziasztok!

Na,amit az előbb írtam,az mind elszállt :( Akkor most mégegyszer!

Lafi
Hűűűűű,hogy Ti már itt tartotok!

Csibe
Megy a drukk részemről is,bár lehet már babázol!Akkor meg nagy gratula!! :P

Baba
Én is halan-csendben gratulálok!! :D

Vérzés
Nekem még csak most váltott rózsaszínbe.Már nagyon nem bánnám,ha elmúlna!

Tegnap vpltunk mérekezni,mi is haladunk az 5kg felé,most 4,80-nál tartunk :lol: Szopizunk igény szerint,éjjel 2X kelünk,fél 1-kor és fél 4-kor.
Édeskömény teázunk reggel és este pár kortyot.
Viszont azt hiszem szegény Vivi elkapott valamit,mert néha köhög :( Lehet,hogy dokinénilátogatás lesz belőle :(

mazsolasyl

hát itt a tábli...
nézzétek át és akinek kell pótolni, írjon.

Kép

Kép
Vendég

Baba! :lol: :lol: :lol: ez ám a hír!!! hatalamas gratuláció, persze még csak halkan, de nagyon-nagyon örülök nektek!!! gyere mindig írni nekünk...megjegyzem én már irigy vagyok, hülyén hangzik, de iszonyatosan hiányzik a kismamiság és a pocakom :shock: lehet, hogy azért, mert többé biztosan nem leszek kismami :( :roll:

Pandácska! teljesen megértelek, én remélem feloldják a tilalmat, mire szülni fogsz, ha így terveztétek, nagyon rossz lenne lemaradni róla, ráadásul valóban értelmetlen kiskapuk vannak a rendeletben :roll:

Lego: :? most tudtam visszaolvasni a történetedet, sajnálom, tényleg horror volt még olvasni is, nemhogy átélni ezt a lepényes dolgot :cry:
én sem kelteném fel Hédit, azért mert kisebb a súlya és többször egyen...egy gyerek tudja mikor mennyit egyen...a korán láttam, hogy a gyerekeket TÖMIK, mikor idő van, ha kell neki, ha nem... :roll:
Barni ma ugyanezt a műsort csinálta :? csak egészen 14 h-ig :? biztosan van valami a levegőben :lol:

Sleepin: de jó, hogy ennyi tejcsid van :lol: én apadok :?
szerintem otthonra jobb a járóka, abból jobban kilát, meg állítható magasságok vannak benne, bár a drágább utazóágyak is olyanok...nekünk biztosan kell mindkettő...bár járókát öröklünk :lol:
nálatok is front volt? :lol:

Norma: sajna homeos témában nem tudok segíteni, analfabéta vagyok hozzá...de remélem lesz aki segít!

Blongyinka! gratulálok az első szociális mosolyhoz! elhiszem, hogy elgyengültél...nálunk még "csak" apa kapott...de én meg gügyögést :lol:
remélem lesz már végre egy táp ami beválik Milánnak...de ha nem akkor, majd ti is főzelékeztek...

Lafi: micsoda ügyes kis mindenevő Hunorkád van, ügyesek vagytok, én is csodálkoztam, hogy miért darabosan gondoltad adni :?
én a babahordozóban etettem őket, amíg nem ültek az etetőszékben :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok! :)

Ha még vki emlékszik rám :lol: (jól lemaradtam :oops: )

Jan. 24-én megszületett Noémi Anna 3680g-al és 49 cm-el! :D :D
Síma szülés volt, és feledhetetlen élmény, akár az első! :D

Sajnos nálunk is látogatási tilalom van, és ez vonatkozott a szülésre is. :( Egy nappal a tilalom bevezetése után született Noémi.
Szerencsétlen egybeesés, nehezen törődtem bele, de muszáj volt.
De így ís szép emlék maradt a szülés!! :D

Mindenkinek minden jót, a még egyben lévőknek kitartást kívánok!! :D

Üdv, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csibének megy a drukk. Bár már lehet, hogy meg is született a kislányuk. Bízom benne. Vajon apa ott lehetett a szülésnél?

Majd kiderül.

Akkor Pandi most visszafelé mennek a drukkok. Még hétfőn úgy volt, hogy az Istvánban ott lehetett apa a szülésnél. holnap majd kiderül ez- e a valóság.
Remélem mire odakerülsz apa veled lehet. És azt is, hogy Dorka is jól lesz, mert ugye minden kórházban az van ami helyes, hogy ha a baba nincs jól cselekedni kell.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

ZITA, GRATULÁLOK!!!Persze, hogy emlékszünk rád, épp a tábli készítésnél gondoltam, mi lehet veled.

A régi tábliban többen voltunk...őket kitöröltem, mert nem tudom mi lehet velük. :cry:
Vendég

Sziasztok!
Csibe ++++++
Baba gratulálok..persze csak halkan. :)
Mi jól vagyunk. Lili édes baba. Igaz ma meg van zakkanva. Asszem nem elég a tejem. Kiváltottuk a tápszert. Egy szopit kihagyunk és azzal pótoljuk, hogy legyen ideje feltelni a melleimnek, mert így félóránként óránként üvölt. Ma alig aludt valamit. Igaz éjjel 6 és fél órát durmolt. :lol:
Olyan mintha egséz nap éhes lenne pedig a mérleg szerint 100at is szopizik. Valszeg nem elég tápláló a tejem. Elég fehér, semmi sárga formája nincs.
Mi is szoktunk bukni, de annyira nem vészes. Próbálom többször büfiztetni kaja közben. Na nála ez nem nagyon szokott bejönni mert a kisasszony nem egy böfis baba. Szinte könyörögni kell neki egy halki böfiért.

Én még lógok a szüléstörténettel. Hát szerdán fél 5 körül kezdtem érezni valamit. de azt hittem csak jóslók, alig fájtak és rendszertelenek voltak. Apa még el is ment dolgozni éjjelre. Aztán 11 körül kezdtek erősebbek lenni, de még akkor is csak olyan menszi szerű volt. igaz nekem elég erős szokott lenni az is. Fél 2 körül szóltam anyunak hogy azért be kéne menni.Elindultunk összeszedtük apát. 2re beértünk. fel szülőszoba 45 perc ctg. Rendzsertelen nem is egyforma erős fájások. ln egész jól elvoltam. Doki elaludt fél 4kor jött fel. Megviszgált 3 ujjnyira nyitva voltam, burokrepesztés. Azt mondták kb 3-4 óra múlva várható baba. Hát Lili egy óra múlva már bőgött az inkuban. :lol: Szóval azthiszem én baromi szerencsés voltam.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
móni86

Nagy nehezen bealudt Hédi a pocimon kb fél órája...remélem a következő szopiig kihúzza.... :?
Vörösbegy...tuti éreznek vmit ezek a babók....bár nekem is kóvályog a fejem egész nap. :(

Lafi
Köszi táblát.:) Szupi lett.:)
Egyetértek a többiekkel,most még legyen pépes,ráér megtanulni a darabos evést. :wink:

Zituska
Gratulálok.Képet is kapunk????

Sleepin
Járóka,ha csak otthonra kell és nagyon muszáj.
Nálunk egyik se lesz...szabadon mozog majd a picur.:)
Vendég

Ezek a képek még a Klinikán készültek!:)

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Norma
Arnicát én is szedem,sokban hozzájárult,hogy szinte nem is véreztem a szülés alatt...Bár a visszerek miatt már a 36.héttől szedem folyamatosan. 3 adagtól még ne várj hatást,nekem az 5.napon elmúlt a vérzésem,de most újra van,egyik nap erősebb,másnap szinte semmi.

Móni
Lili nagyon édes.:) Örülök,hogy ilyen könnyű szülésed volt.:)

Én is hozok majd képeket,de sehol nem találom az átjátszó kábelt... :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Köszönöm lányok, majd meglátjuk mi lesz. Reménykedem, reménykedem...

Zituska,
Gratulálok nektek így megkésve :wink: :D

Vörösbegy,
Csibe nem írt azóta?
Vendég

Lafi!

Jó a tábla, de bocs, diszlexiám még megmaradt a terhességről, Marcell 3470 g-al született. :oops: bocs! Köszi!
konkri

Sziasztok!
Én éppen azon problémázom, hogy kicsii lánykám miért alszik egész nap... Délelőtt voltunk 1 órát játszótéren kb 11-től. Előtte 9 körül fejezte be a szopit és úgy kellett ébresztenemfél 2 körül, hogy egyen már. Na akkor ébren volt pont abban a másfél órában, amikor a fiam aludt és én is pihenhettem volna. Pontosabban aludt, de félóránként enni kért. Most meg megint alszik több, mint 3 órája.
Konkri! Ben kb akkor állt be rendszerbe, amikor féléves korában elkezdtünk szilárdat enni. Addig engem nem igazán zavart az igény szerinti szopi miatt. Másrészt arra is gondoltam, hogy én sem órához igazítva eszem nap, mint nap, akkor ezt hogyan várhatnám el egy kisbabától.
Lafi! Én visont újonnan gyarapítom táblát, azt hiszem már 25 éves vagyok. Maja szent imrébn született 1óra42kor

KépKép

KépKép
lnd

SMS: Szaffi baba ma de. 11:05-kor megérkezett. súlya 3950 gr, magassága 56 cm. gyönyörű, megszenvedtem, de megérte.Köszönjük a jókívánságokat!

GRATULÁLOK CSIBE! :lol: SOK BOLDOGSÁGOT A KISLÁNYODHOZ!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

ok. javítom. ha valaki képet akar cserélni, rakja fel melyik legyen az!
Vendég

Csibének hatalmas gratula, jó egészéget nekik :D
Vendég

Halihó!

Lafi! Nekem van egy kis elírás tábla ügyileg, ti. nem Marcell, hanem Márton, szerintem benned maradt a névkavarodás Konkriék Marcellje és közöttünk. Kijavítod léci? Köszönöm:)

Konkri! Szerintem sincs még rendszer sokáig náluk! Én is a váltott mellett javaslom, és miután evett az egyikből sajna le kell fejni azt, ami bennemaradt. Én is utálom, mert az éjszakai evések után hulla vagyok már és még akkor mellszívózni :? De sebaj, mert miattuk megéri!

Lego: nem semmi,hogy Hédi 30 gramm után ilyen jókat alszik! Nekem van, hogy Marci 80-at eszik és utána már a 3-3,5 órát sem bírja ki, hanem kel hamarabb, mert éhes :) Az étvágyára nincs panasz...

Baba: én is gratulálok, nagyon szorítok, h minden rendben legyen végig nálatok! És halljunk majd rólatok!

Lafi: nálunk is 24 fok van, szintén panel, és mi sem tudjuk lejjebb vinni. De azért furi, h ez melegnek számít!? Mi a fürdetésre még be is fűtünk a szobába! Ti nem?? Egyébként pedig gratulálok nektek a hozzátáplálásos eseményhez, Hunor nagyon ügyes, alkalmazkodó fiú:)

Blongyi: sajnálom, h így megszenvedtek ezzel a táp dologgal! Remélem lassan csak eltalálják már neki,hogy mi a jó! A Hipp az ennyire beszerezhetetlen az egész városban?

Csibe: vajon mi van velük?? Izgi-izgi! :) Remélem már azóta bőven ketten vannak!

Panda: Én is apás szülésre készültem, aztán mondjuk nálunk is másként lett és császár lett, de persze nálatok ne legyen így! Csak azt akartam mondani, h én is nagyon elkeseredtem, h a párom nem jöhetett be, főleg ezen lelkiztem, mert annyira készült ő is rá, de így alakult és a vége számít, nem?? Hogy egészséges legyen DuDorka!:)

Mosoly: én is kaptam már olyan 'tudatos' fajtát! Meg is lepődtem rendesen és rögtön elkezdtem pityeregni! Életem egyik legnagyobb pillanata, túlzás nélkül!!

Zitus:gratulálok Noémihez és nektek is Móni! Nálatok is megy a cumi, ha jól látom! :)
sagi1

MOST OLVASOM! Gratulálok Csibe!
Jó egészséget nektek!
sagi1

MENNYI SZÉP BABA VAN MÁR MEGINT. :-)

Csibe: GRATULÁLOK NEKTEK! SOK TEJECSKÉT JÓ BABÁZÁST KÍVÁNOK!

ZITUS,

GRATULÁLOK NEKTEK IS. NAGYON SZÉP A BABÓD!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Csibe!!!
Hatalmas gratula Szaffi babához!!!Jó egészséget Nektek!

Ind
Úgy látom ez a mai nap több babát megviselt!Hédi is most kezd "jó" baba lenni....de szerintem a pocija is fájhat,ma még csak pukik voltak,igazi mindent bele kaksi még nem... :roll:

Sagi
Nálunk is kb 23-24 fok van,néha bekapcsol a hőfúvó,de nem akarom a nagy meleghez szoktatni...viszont a 20-22 fokban még én is fázok... :? Fürdésnél meg végig meleget fújatunk.
Ez a 30g kajcsi kb 5-6 napja volt,azóta nem mérem,nem idegelem magam.Ha ilyen jól alszik és van kakis-pisis pelus akkor minek paráztassam magam?????

TEGNAP ESTI SÚLYUNK 2470g. :lol: :lol: :lol: :lol: Azért hihetetlen,hogy ilyen picurik vagyunk. :shock:

Még Móninak akartam írni,hogy nem biztos,hogy nem elég Lilinek a tejcsi.Én várnék a tápival.Bízz a kicsilányban!Lehet simán rossz napja van... (mint látod ma nem csak Lilinek) A tejcsid pedig tápláló!Nincs rossz tej!Tökéletesen megfelel a babócádnak! :wink:
Vendég

most olvasom, Csibe gratulálok!!!Boldogságos,egészséges tejcsigazdag életet Szaffinak!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?