Új privát üzeneted érkezett!

Mi pont tegnap néztük az ilyen légzésfigyelőket... szerintetek szükség van rá? És melyik a jó?

KépKép
KépKép
mni

Niki, annak idején gyakran ébredtem fel és ráztam a gyereket az éjszaka közepén félálomban... az naggyon szutyok érzés volt. Arra jó, hogy nem parázol miatta. HA amúgy sem és nem koraszülött akkor felesleges kiadás. Kivéve, ha bejön a 0,1% pont a Te gyerekednél, de ezt eleve zárjuk ki :evil:
Az Angelcare-t nagyon dícsérik!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

A vendégeinknek is jó mindkét nap.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!!!

Tali:

Nemek a 28.-a jobb lenne talán a legjobb a 12-14.15ig a gyerekmegoldás miatt, de úgy tűnik értelme a 18 órától való turnusnak van mert hízni akkor van időnk!! Úgy hogy nekem mind1.
Ha 31.-e csak 18 órától tudok menni mert egész délután vizsgám van.

ÖSSZEFOGLALVA: HA 28.-A EGÉSZ NAP
HA 31.-ESTI TURNUS

Kiszazsut természetesen viszem-hozom!!!!( és még akit kell)

pepike

Kép

Kép
pepike

Viva La PEPIKE-TAXI!!!!!

Istenem, szép idők, gyerekkel hogyan fogunk mi ilyeneket kiélvezni, mint Pepike Taxi, meg Trófeás nagy zabbantások :roll: :roll: :roll:
brühühühüüüüüü siratom a nem létező lányságomat 8)

Kép
Kép

mpatr

Pati!

Akkor amit feltettél linket a homeos szerekről,szal te azt az ajánlást tartod a legjobbnak?Nagyon érdekelene h te mint szakember mit mondasz.Mert én is találtam már a neten többféle verziót,a tiédet letöltöttem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, én találkoztam is ezzel a dokival. Óriási a tapasztalata!! Én ezt a protokollt követem, de nem azt jelenti, hogy a többi nem jó!! Csak ne kutyuld össze. :wink:

NAAAAAAAAA! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
NEM IS MONDJÁTOK, MILYEN GYÖNYÖRŰ A KISFIAM :( :( :(
AZ ELŐZŐ OLDALON FELTETTEM A KÉPÉT!!!!
Majdnem olyan szép, mint a Kvaszéváé!!!!
Csúnya gonosz töjpék vagytok, nem szejetlek benneteket :lol:
És nem is kaptok máskor képeeeeeet Ti csúnyák!!

Kép
Kép

mpatr

TALI!
Én a 31-t 18.00-tól preferálom!!!

Én ugyan már megdícsértem Nortont, de most is megteszem. PATTI! Még mindig gyönyörű a kisfiad, és még mindig naggggggggggyon Gordon! :lol: :lol: :lol:

TÖBBIEK!!! IRGUMBURGUM!!! TESSÉK MEGDÍCSÉRNI MPATR KISFIÁT!!! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Elsőnek is:
Pati, nagggyon édes a kisfiad!! :) irigykedem és drukkolok, hogy 1 illetve 2 két múlva az enyém se legyen szégyenlős ;) (egy hét múlva megyek az itteni magyar nődokihoz, két hét múlva pedig otthon a genesisbe )

tali:
nekem a jan 28 kevésbé jó, de ha az akkor este.
január 31 bármikor jó, de a kajálás szempontjából inkább az este... :lol:

Mni, tuti lehetett az a kirándulás. Én amúgy tök megszoktam döbbeni, egy-egy séta mennyire kifáraszt... :?

vidám estét

Kép

Kép
kolyok28

Akkor másképpen feltéve a kérdést:

ki az, aki nem tudja semmiképpen megoldani a 31-ét?

(EGYELŐRE TEHÁT A LEGVALÓSZÍNŰBB IDŐPONT 31. CSÜTÖRTÖK 18 ÓRÁTÓL AZ ÚJBUDAI TRÓFEÁBAN)

Lécci, mindenki aki még nem tette meg, jelezzen vissza, a dátumok ügyében!!
Aztán akkor rövidesen indul a sorszámos feliratkozás, csak várjuk meg, amíg mindenki óhaja-sóhaja befut, vagy legalábbis a többségé.

Kép
Kép

mpatr

mpatr: jól mellé trafáltam az orvosos hozzászólásommal :D

Nagyon szép a kisfiad!!!!!!!
linocs

Sziasztok!

Csak bekukk, mert megyek vizsgázmi! Nekem bármikor jó a tali írjatok fel. Délután vagy este már jelentkezem.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Egy gyors bejelentkezés, mielőtt meghal ismét a gépem. (beszart a ventillátor, remélem ma ki lesz cserélve, akkor jövök és részletesen írok.)

Trófea: én megyek, viszont leírom, mikor tuti nem jó:
január 21. hétfő
január 25. péntek

január 22-24: jó, csak akkor Robi itthon marad Milánnal, elvisz, csak nem tudom meddig maradnék, mert a Milánnal jönne értem, és ha nagyon későn, az nem jó, mert másnap korán kell kelnie ovi miatt.

január 28-29: Robi is tudna jönni, mondjuk nem akar, de ha rádumálom, jön.

Szóval kéne tudni az időpontot:)

költségek OK, szervezésben is segítek.
Vendég

ja és január 30-31: ugyanaz érvényes rá, mint a január 22-24.
Vendég

Pati,
nekünk a 31-e nem jó, mert párom este fél 6-ig dolgozik és mire innen Pestre érnénk, lenne este 8 óra. :( Egyedül nem szívesen utaznék. 28-a tökéletes lenne, az esti turnusra kényelmesen odaérnénk.
Az legyen, ami a többségnek jó! Miattam ne módosítsátok az időpontot.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Először is, cuki a kisfiad, Pati!!!!!
Tali: bármelyik nap, bármelyik időpont jó nekem!!!!

Ildi

Kép
kikó70

mni, légyszi kövesd, kinek melyik időpont NEM JÓ a kettő közül! KÖSZI!

BEUSKA MEGY A DRUKK ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ gyere majd mesélni, hogy sikerült!!

Tök jó aktív topik vagyunk, megint vagy 20-an leszünk a talin :D plusz a vendégek.

Judit18! Mi van a jógás dúlával???? Jössz ma?

Képzeljétek, ma reggel az oviban az egyik konyhás néni megjegyezte, hogy fogytam, látszik az arcomon :shock: :shock: :shock: erre gyorsan elugrottam reggelizni: sajtos-tejfölös lángos (extrán fokhagymás, nyami) és túrós palacsinta... NANEHOGYMÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Melinda80! Légyszi kérdezzetek utána, hogy elméletileg eljöhetne-e 31-én kivételesen a melóból a párod előbb!!!!!! Még akkor is simán jó, ha 7-8 körül érkeztek, szerintem 9-ig mindenki marad. Sőt, ha eljön, akkor még a legeslegrosszabb esetben ha mindenki hazahúz mondjuk 9-kor, amit nem hiszek, akkor is maradtok onnantól egy szuper ketessben töltött vacsira a pároddal, éjfélig ki van fizetve!!!! EGYÉB KIFOGÁS???? :wink:

Jimm, valószínűleg haza tudlak vinni ha úgy alakul! ÚSZÁS?????

Még Zsu huzakodott a lóvé miatt de azt tisztáztuk, és asszem Monácska jelezte még, hogy nem jó neki, de melyik nap is és miért :oops: ????

Kép
Kép

mpatr

Pati, :wink: !
A kisfiaid pedig egyértelműen gyönyörűek, nem is kell ezt külön hangsúlyozni! :D

Tali: nekem jó minden időpont, egyelőre.

Pepike, én is becsücsülhetek a taxidba? :) :oops:

Légzésfigyelő: nekünk bejelzett 3-szor is, de mire átrohantam, addigra rendesen vette a levegőt a Picúr. Állítólag maga a sípolás is sokszor segít. Egyébként nagyon felületesen lélegzett Erik, sokszor azt is észrevettük, hogy kihagy egy-két légzést, aztán megint egyenletesen lélegzik.

Az Angelcare tényleg jó, állítható az érzékenysége, ha feltételezhetően ok nélkül jelezne be sokszor. A miénk bébiőr is egyben. Mindenképpen olyat vegyetek, ha vesztek, ami sok csatornás, mert az enyém kétcsatornás csak, és a szüleimnél, valamint anyósnál is több van a házban/utcában, így mindkét csatornán más gyerek sírását is venni lehet folyamatosan, magyarul nem igazán használható. A mi házunkban a felettünk lakó is ilyet vett, hát néhányszor frászt kaptam éjszaka, amikor megszületett a gyerekük, de aztán rájöttek, hogy ők is vesznek minket, így átváltottak B csatornára. Remélem más nem vesz a házban, különben kénytelen leszek lecserélni, ha nem akarok mindenki gyerekének nyafizására ugrani :roll: .

Erik már 3 napja az "új" (több, mint fél éve megvan.. :roll: ) ágyában alszik! Hurrá!!! :D

Kép

Kép
mzx

Csak halkan jelezném, hogy a januári topikban elkezdtek potyogni kifelé a babák..
MI JÖVÜNK :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Pati,
oké, rákérdezek páromnál. De nem fűzök hozzá sok reményt, mert tanár és nem biztos, hogy el tudja cserélni az óráit. :roll: Majd még estig írok.

Melinda

Kép
melinda80

[quote="mzx"]
írta:
mzx
Tali: nekem jó minden időpont, egyelőre.

NANA :twisted: aztán később meg má nincsen variálgatás hogy jajmégsetudokjönni :!: :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol:
úgy látom, ismét diktatórikus elemeket kell bevetni a taliszervezésbe, mert lazul a fegyelem :lol:
:oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Melinda ez esetben KÉSŐBB jöttök. DE NINCS KIFOGÁS!

Kép
Kép

mpatr

Jó reggelt!
Igen, követem az időpontokat, hogy kinek mikor jó... mi lesz azokkal akik nem nézik a fórumot? Írjunk nekik privát üzit? Vagy SMS-t?
Kép

KépKép
KépKép
mni

Azért lenne jó időben odaérni, mert akkor nem maradnánk le a vendégekkel történő beszélgetésekről.

Melinda

Kép
melinda80

NE BŐSZÍTSETEK!!!

Kép

Kép
Kép

mpatr

mni: angyal vagy!
KÖSZI!!!
Kép

Kép
Kép

mpatr

Barna Csilla kérését továbbítanám (ő a szülésznőnk): írjátok össze a kérdéseket addigra!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Hú mekkora tali szervezés! Hát lányok ebből kimaradok! :( De a nevetések és zabbantások közepette gondoljatok szegény otthonmaradt társaitokra! :lol:

Pati!
Fogyni tilos! A lángos jó ötlet volt! :lol: :lol:

Légzésfigyelő...

Mondom én akinek még nincs gyereke. :?

Eléggé körbemásztam a témát, nagyon sok gyerekorvossal és szülésszel (és anyukákkal) beszéltem, hogy érdemes vagy sem.

Van néhány szakmai indok ami mellette szól: koraszülött baba, szülés közben komplikáció ami a légzését befolyásolja, fejlődési rendellenesség a légútak szintjén, tüdőgyulladás/fertőzés a szülést követően.
A hirtelen csecsemő halál még felléphet: rossz szociális körülmények között lakóknál. Dohányfüst, sokan egy szobában, higiénia hiánya.

Az irodalmi adatok szerint Magyarországon évente kb. 80 ezer baba születik. És évente kb 15 hirtelen csecsemőhalál van.
De ennek körülbelül csak fele a patológiás eset (amikor eleve beteg volt a baba). És kb. 1:10.000 van az esély a hirtelen csecsemőhalálra ha egészséges a baba.

Nekem ezek az adatok segítettek dönteni.

Mivel mi a babát első perctől külön szobába szándékozzuk tenni, azt mondta a gyerekorvosunk és védőnőnk, hogy vagy egy bébiőrt, vagy egy légzésfigyelőt vegyünk, mert különben egy idegbajos anya leszek. Aki egy kettőre megzombul, hogy mi van a gyerekével.
Mivel a bébiőrt panelben nem gondolom komolyan és ismervén az előbb említett irodalmi adatokat, légzésfigyelőt vettünk!

És a lelkem megnyugodott! :)

Hogy melyiket érdemes venni???
Én ennek is eléggé utánna mentem.

Angel Caret szinte mindenki csak szidja. Túl sok felesleges riasztás van. Ára 30 ezer ft felett.

Babycontrol: http://www.babycontrol.hu/ Heim Pál gyermekkórház ajánlásával. Jobbnak tűnik.

Babysense. Madarász utcai gyerekkórház ajánlásával. Izraeli gyártmány. Újan 40 ezer ft. (használtan is érdemes beszerezni, vagy kölcsönözni, aztán pár hó után megveszed!)
Ez a legjobb jelenleg a piacon.

No, nem tudom, hogy segítettem e! Ne vegyétek okoskodásnak, csupán a magam pszihéjének megnyugtatása érdekében mentem utánna, hogy mit is szeretnék pontosan! :lol: És gondoltam ha már szóba jött megosztom veletek! :lol:

Judit, Rima, Pété
31 hét Kép
Vendég

Aranykavics, köszi a hasznos tippeket! Szerintem majd a neten keresek egy Babysense légzésfigyelőt... hátha van használtan is megfelelő. Amúgy nekem is azt mondták, hogy a Madarász utcai a jó. :) Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira. :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mni

Most látom, hogy elszúrtam a táblázatot, mert Pété sem ér rá. :( :cry: Kép

KépKép
KépKép
mni

Kavics Professzor, megszakad a szívem, ha nem jössz :( :( :(
esetleg lehetnél Te az egyik NAGYTUDÁSÚ vendégünk!!!
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LÉCCCCCILÉCCCILÉCCCIIIIIIIIIIII!!!!!

Nagyon ügyi vagy, hogy összegyűjtötted!!!!!!!
Érdekes, nekem sokan nagyon dícsérték az Angelcare-t. Hát, ez is olyan, mint a babakocsi...Ízlések és.... :roll:

Danielláról (Mommy) semmi hír???????????
El sem tudjuk érni. Mi lehet vele? Az valószínű, hogy benntfogták, mert nem jelentkezik. Remélem a baba bent maradt neki.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Látom lelekesen folyik a szervezés. :D

Niki!
A tábláid mentenek meg minket mindig attól, hogy káosz legyen.

Nálunk egyiknél se volt légzésfigyelő, de nem is indokolta semmi. A lányom az fújtatott is mindig mint a gőzmozdony, a fiamnál én is néha percekig hallgatóztam, hogy hallom-e lélegezni...

REméljük Mommy még egyben van és csak valami technikai akadály szólt közbe.

Mpatr!
Igen, a januári topikba bekukkantva nekem is ez jutott eszembe: mi jövünk.... Azért még minimum egy hónapot húzzon ki mindenki, még az eleje is. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati!!!

Monácska válik 31-én................ És délután van a tárgyalás, sosem fogok tudni beérni hozzátok Pestre Monorról, ha meg ebéd, akkor max 20 perc után mennem kellene, hogy időben visszaérjek, sehogy sem jó az a nap!!!

De miattam ne módosítsatok kérlek okés???? Ez egyéni nyomorom, ráadásul bőven megérdemlem a PatóPálféle hozzáállásom miatt............. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szóval, Monácska 31-én tutira nem megy, 28-án akármikor tud menni!

Viszont február végén esküvő!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Addigra kell
- ruhát varratnom,
- gyűrűt csináltatnom,
- vacsorára helységet intéznem,
- virágot és
- frizurát rendelnem..........

Anyám! Jól bevállaltam asszem! :lol: :roll: :wink: :shock:
Vendég

Jesszus!!!
Látjátok amit én????
30 hetes lettem!!!!!!!!! :) Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Vendég

Kavicska!!!!

Gratulálok a betöltött 31. hetedhez!!!!! Vágjuk a centit................

Kezdek ideges lenni asszem!
Vendég

Monácska!

Az annya mindenit, hát ezt jól beválaltad! :lol: :lol: :lol:

Lassan indulok a védőnénihez, kb 6 hete voltam, remélem nem szedi le a fejem semmiért..... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska!

Drukk a vizsgához! :!: :!: :!: :!:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska!
Ezt jól megszervezted magadnak! :lol: :lol: :lol:

Gratula a 30-ik héthez! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nekünk Angelcare légzésfigyelőnk volt Levente mellett. Én tuti idegromhamot kaptam volna nélküle. Állandóan azt lestem volna vesz-e levegőt, mert néha tényleg nem látszik, nem érződik (közelről sem). Így meg csak fel-fel néztem és láttam, hogy villog a zöld fény és már aludtam is tovább. Soha de soha nem riasztott feleslegesen. Sőt sehogy sem. Csak akkor mikor kivettük a kiságyból és elfelejtettük kikapcsolni. Akkor sípolt mint az őrület de legalább tudtuk hogy működik. Ha merül az elem azt is jelzi.
Szóval én nem bántam meg.
Bár van aki állítja, hogy lehet attól sírós a gyerek, hogy zavarja a légzésfigyelő..Nemtudom....Nem hiszem. Akinek fáj a hasa annak fáj, akinek meg nem annak nem.

Kavics!Hihetetlen kevés már az a 63 nap.
Nekem még annyi sem mert hamarabb császároznak.
A méretekkel nem lesz gond, egy hete már 2100 gramm volt :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hali Csajok!

Látom nagy tali szervezésben vagytok! Hát én biztosra tudom írni, hogy nem veszek részt a talin. Egyrészt a szüleim nem igazán engednek egyedül autókázni a városon kívül, másrészt mostanában nem vagyok felvidító társaság. Ja egyébként meg reggel fél 8-tól délután fél 5-ig dolgozom, és ez kellőképpen lefáraszt annyira, hogy utána elegendő annyi, hogy hazamenjek egy órácsakára a saját lakásunkba, majd anyáéknál nyugovóra térek.

Légzésfigyelő nekem csak azért lesz mert kapok az egyik kollégámtól, egyébként nem lenne. Bár kapok kölcsön egy bölcsőt is, amit a hálóba fogok rakni és így amig nagyon pici, majd ott alszik velem, és szerintem így nem is lesz rá szükségem.

Kép
tand

Judit!
A te gyereked tutti nem lesz vézna törpécske! :lol:
Hol vagyunk mi az 1,5 kg-val? :lol: :lol: Pedig ez is jó súly 30 hetesen! :lol:
Hö-hö. Még lehet "összefutunk". Bár szerintem nekem meglesz a 40 hét. Vagy kitudja... :? Az elején mind azt mondtam, hogy tutti hamarabb szülök, de már sokan helyesbítettek, hogy Mindenki EZT érzi, aztán ráhúz! :lol:
No, nálam a lélektani határ a 37 hét. De 38 előtt ne szülessen! :lol: Ja meg az sem utolsó, hogy a dokim mikor megy szabira!
Erre is rá kell kérdezzek, mert még nem nyilatkozott! :roll:
Vendég

Kavics!
Sokan túlhordják (az összes barátnőm így járt) de rengeteg olyan van, hogy épphogy betöltik a 37 hetet. Nem lehet tudni előre. De én már nagyon túl lennék rajta. Pedig most jön a java. Leventével is az utolsó hetekben akkora lett a hasam, hogy a kórházban (az orvosokat szállító) liftben alig fértek el mellettem. :D :D :D
Írtam neked, hogy ki a dokim. Neked ki? Szerintem NST-n is összefutunk majd.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szia Tand!!!!

Megértjük, hogy nem jössz...... Bár szívesen látnánk, függetlenül attól, hogy milyen társaságnak gondolod magad! :)

A bölcső nálam is örök favorit, de sajna semmilyen helyem nem lesz, hogy berakjam valahova, szóval nem lesz Nórinak bölcsője.
Vendég

Monácska
Most semiféleképpen nem mennék a talira, de ígérem, ha már babás tali lesz oda elmegyek!
Leginkább a párom szerette volna ha lenne bőlcsöje Gréta babának, de úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben még ikább ott lesz a helye mellettem.
Ahogy olvasom nálad rendeződni látszik a válás, esküvő téma! Ez szuper! Csak azért nagyon vigyázz magadra, nem ám túlvállalod magad! Pihenjél is közben, bár az esküvőt annak idején én is nagy energiával szervezetem! Mondjuk azt ne felejtsük el, hogy nekem még nem volt akkora pocakom akkor!

Kép
tand

Te drága!!! :D

Köszönöm, ígérem nagyon vigyázok! És teszek majd fel képeket!

A bölcsős dolgoban totálisan igazad van, teljeseb egy a véleményem veled!

Ahogy én az itteni csajszikákat ismerem, tutira fognak szervezni babás talit is! Szóval mindenképpen jössz majd! Ez a lényeg!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkot mindenkinek!

Na még egy dolgozat, szakdoga és államvizsga! Hurrá. közben még megszülöm Alexát.
A vizsga jól sikerült. (2db 5-ös) Először beparáztam, mert nem bírtuk feltölteni a gépre a tananyagot. (Oktatás technológiából vizsgáztam) Multimédiás tananyagkészítés illetve ellenőrzés értékelés volt a feladat, amivel itthon szenvedtem napokig. Híres szuper "moodle" programmal. 21.század technika csodája!

Nekünk nem volt bébiőrzőnk. Most gondolkodok rajta. Én mindig kicsit oldalra fektettem a gyerekeimet, egy kispárnával kitámasztottam őket. Én úgy tudom, hogy sem a hanyat sem pedig a hasonfekvés nem túl jó, mert ha bukik akkor lehet gond. Ha oldalt fekszik akkor kicsurog a száján.
Ti, hogy tudjátok?

Monácska!
Nem semmi. Vigyázz magadra! Van egy ismerősöm aki ugyan így járt minden az utolsó percben, sőt még államvizsgázott is. Szorítok, hogy minden szuperul sikerüljön.

Ha a Barna Csillának akartok üzenni, vagy bármit tudatni, én minden nap találkozok vele, szívesen átadom!

Bocsi, hogy nem írtam mindenkihez, de már mennem kell a gyerekekért, majd este jövök.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Helló!!!

ISTVÁNOSOK!

Holnap megyek szülésfelkészítőre( mármint ha megint nem jön közbe valami) jön valaki??????

pussz Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Igen Pepi Én megek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Tand!
A bőlcső olyan aranyos dolog, de mivel nem kapunk ajándékba nem lesz. Mert venni nem fogunk. :roll:

Beuska!
Gratula!
Stramm csaj vagy! Ügyesss! :)

Lányok!
Van nekem egy listám, amit nézegetek, hogy mit kellene még venni és mi van már meg!

Közzéteszem. Nyugodtan szóljatok hozzá, hogy mi a hülyeség, mit érdemes.

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... =1&thold=0

Nekem konkrétan a mamacuccok lenne a kérdésem.

1., Én rühellem a hálóinget! Itt meg azt írják, hogy vegyek 2-3 darabot! :shock: Minek? Mikor soha többet nem fogom magamra felvenni. Én azt mondtam, hogy kérek a kórházban fehér hálóinget. A párom szerint abból ki fog látszani a seggem. :roll: De én akkor sem akarok olyat venni! (de ha mégis vennék, akkor is csak egyet és hol érdemes???? Milyet??? )

2., A második, hogy írják az eldobható hálós bugyit. Ebből hány darabot kell venni és hány darab Tena Lady betétet? Mennyivel készüljek??? Hol lehet ezeket kapni? A betétet tudom, de a bugyit??? :roll: :lol:

3., haskötő.... van e ennek értelme??? Hol lehet kapni? Azt tudom, hogy több féle van, de tanácstalan vagyok... :roll:

4., szoptatósmelltartó. Már most nőtt egy kosár mértetet a csöcsöm. Azon gondolkodom, hogy veszek egyet. De azt mondják a tapasztaltak, hogy érdemes a mostani mérethez képest egy számmal nagyobbat venni.
Vegyek most egyet, aztán ha megszültem és lesz tej és estleg nagyobb mellek, akkor ráérek még melltartókat beszerezni?

Micsoda problémák.... :lol: :lol: :lol:

Köszönöm előre is a véleményeket! Tapasztalatok megosztását! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?