Eszter!
Nőgyógyászatra több helyre járok
az éves cytológiát pl. itt Győrben csináltatom mindig, egy idős cytológus főorvos magánrendelésén, saját laborja van, és egy héten belül postán kapom meg az eredményt.
Vele nagyon elégedett vagyok, bár bejelentkezni hozzá macerás ( múlt héten jelentkeztem az idei, aktuális vizsg.ra, és márc.20.-ra kaptam időpontot
)
persze sűrgős eseteket soron kívül fogad, én is voltam egyszer, műsoron kívüli vérzéssel.
terhesgondozást, szülést azonban Ő már nem vállal.
mivel a dokimban csalódtam, akinél a három gyerekemet szültem, és a győri kórházba a lábam se teszem be többé,
a terhességi vizsgálatok és a műszeres befejezések a Telki kórházban történtek ( remélem legközelebb már szülni is fogok ott )
Czeizelékhez azért mentem vissza mikor babás lettem,mert nem akartam olyan korán terhesgondozásra menni (az előzmények miatt
), viszont ŐK is figyelemmel kísérik a hozzájuk fordulók sorsát, így ezt a korai UH-t ( ami azért fontos, nehogy méhen kívüli terhesség legyen ) bár, nálam még soha nem volt, de ezek után már semmiben nem lehetek biztos
szóval, az 5000Ft-os díjban ez is benne van...
és ha sikerül a várva-várt kisbaba, kicsit a "sajátjuknak" tekintik majd, láttam ott kék és rózsaszín szülinapi üdvözlőlapokat, azért szerintem ez aranyos dolog.
én is szeretném, ha Melissának lenne játszótársa, bár most már legjobb esetben is majd' 6 év lesz a korkülönbség, de legalább kiélheti majd " anyai ösztöneit " ( szinte látom, ahogy izgatott pofival áll a kiságy mellett
)
látom, Nálatok Bálint is elmúlt már 9 éves, ennek a korkülönbségnek is megvan az előnye!!
nálunk Patrik és Melissa között 9 év 2 hónap a korkülönbség, és fantasztikus látni, ahogy óvja-védi a húgát ( a kislány is imádja
)
és nyugodt szívvel rábízhatom, ha hirtelen el kell szaladnom v.hova...olyan is volt, hogy orvoshoz kellett mennünk, még ebédet is készített maguknak (tavaly ).
és néha játszanak is együtt és nézik a Minimaxot
pedig Patrik már elég nagyfiú
jó hosszúra nyúltam, most már Ti is írjatok
Tontica!
Mi újság Veletek?