Sziasztok! Itt vagyok, csak a hétvége olyan sűrű volt...
Szombaton "buliztunk" (=mászkáltunk) a városban. (Most volt a bicskei napok...) Tegnap meg jött a családom egy része, és segítettek a lakás meg a kert elrendezésében. Nővérem kivasalta a babaruhákat.
Most végre tényleg olyan minden, hogy nem érezném rosszul magam, ha be kéne vonulni a kórházba...
Ma szerintem is meleg front lehet, mert olyankor az agyam olyan, mint egy zokni... Képzeljétek, próbáltam reggel Barnust rávenni, hogy ne menjen még dolgozni (végül sikerült...), mire mondta, hogy van valami dolga, amit még reggel gyorsan be akar fejezni. Erre én: És Zafír nem tud segíteni? Persze a következő pillanatban már azon gondolkoztam, ez most hogyan jött. Jézusom, hogy kérdezhettem ilyet?!? Szegény kutya...
Bár lehet, hogy élvezné a programozást...
A cicim nekem is érzékenyebb, mint eddig, pedig végig a terhesség alatt az volt...
Csajok, egyszer csak kibújnak már ezek a babák!!!
Nővéreméknek van egy nevelt Down kóros fia (már 19 éves), és már többször előfordult, hogy valamit megmondott, amit mi még nem tudtunk. Pl. húgom terhességét évekkel ezelőtt...
Persze valószínűleg csak épp foglalkoztatta a téma, és azért kérdezett rá, hogy baba van-e a hasában, de vicces volt, amikor kiderült, hogy tényleg...
Na, tegnap megkérdeztük, melyik napot "jósolja" Samunak. Pénteket mondott...
Hát kíváncsi vagyok!
Charlott, lehet, hogy nem jelent semmit, hogy most kezdődtek Nálad a jóslók. Ettől még szerintem lazán beelőzhetsz mindannyiunkat.
Amilyen most az időjárás, ezen a héten tuti megszületik néhány fórumbaba.
Ráadásul Mayday, Zsu, Kismami,... szinte mostanra vannak kiírva.
Csöpplány, úgy izgulok, hogy hazajöhessetek ma! Néztem a képeiteket, annyira édes ez a baba! Milyen pici a kis lába az ujjad mellett!
Kismami, gratulálok a Húgodnak! Ő mikorra volt kiírva? Hatalmas babája van, nem lehetett könnyű szülés... Hogy vannak? Te is abba a kórházba mész?
Hibernia, én úgy tudom, hogy a C2111 azt jelenti, hogy kezd rövidülni a méhszáj (ez a 2-es), az 111 pedig hogy 3 gyűrűből vagy miből már mindegyik nyílik. Viszont ez a szám nem mutatja, hogy mennyire van kinyílva. És egy ujjnyival még hetekig elszórakozhatok... Sajnos...
Vagyis mindegy. Igazából már nem sürgetném annyira. A lényeg, hogy mindig nyújtózik kicsit Samu, és tudom, hogy akkor minden rendben van... Vagyis remélem...
Most nagyon nehezen viselném, ha nem mozogna.
Tegnap készült pár kép, majd küldöm a levelezőre.
Ja, azt, hogy leszállt a baba, én egyáltalán nem vettem észre.
A doki mondta, amikor próbált az UH-gal megvizsgálni, (és nehezen ment a fejkörfogatmérés...) aztán tapintással is megerősítette... Nos, ebből nem éreztem semmit. Most nem tudom, hogy alulról érezte-e a fejét, vagy abból tudta, hogy közben a hasam alját is nyomogatta.
Anyukám és a Húgom viszont látták a hasam formáján, hogy megváltozott. Érdekes, hogy nem a fölső ívén, ahogy én gondoltam, hanem az alsón. Azt én is érzem, hogy terebélyesebb lett kicsit alul. Meg azt, hogy nem a nyakamban (na jó, a bordáimnál...) dugdossa a lábát, hanem lent, oldalt...
Ez azért elég nagy különbség, mert sokkal kellemesebb így...
Zsu, pont az előbb gondoltam én is bele, hogy ez annyira elképzelhetetlen és felfoghatatlan, hogy két-három héten belül itthon leszünk a kisbabánkkal! Hiába a 4D, azért akkor sem tudhatjuk, hogy milyen lesz. Főleg arról, hogy hasfájós vagy sírós lesz-e, és hányszor kel majd éjjel, és mi hogyan fogjuk ezt viselni. Ez az egész olyan homály, és elképzelhetetlen.
A vizsga miatt továbbra is őszinte részvétem, és hatalmas drukk...!
Most hirtelen nem tudom, kinek, mit akartam még írni... Megnézem a levelezőt...